Bu konu çalışan kadınların derdi sanırım. Bende aynı konuyu düşünüyorum ama evde de zaman geçmiyor, dün biraz oturdum afakanlar bastı resmen.
Belirtiler
Aksamları mide bulantısı
HalsiZlik
Uyku hali sürekli
Belim agrısuo bazeb kasıklarıma sancı vuruyor
Yorgunluk
Arada basım agrıyo
Akıntım var sarı renk kızlar olagan bu !!!
İştahsızlık
Baskada yok
ben zaten 6 haftalik olduguma inanmiyorum zaten adetim cok duzensizdi o yuzden gec dollenme olduguna inaniyorum:) zaman gostericek bakalim miniğim nasil gelisiyo.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
halsizlik bende coooook var tum gun uyuyorum yahubel agrim hic yok migdemde hic bulanmiyor kasiklarim agriyor benimde akintim var istah super masallah bendeki istah hic kapanirmi hahaha
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Gorunen yolk sac keseimi bilmiorm cnm onu solemedi.ilk cuma gunu gittigmde 6 mm.di.iki gun sonra yani dun gittigmde 15.7 mm.olmus kese.
yok canım ben sadece keseyı gördüm 5 mayısta gittim doktora. şimdi ultrasyona baktım 4.30 mm yazıyor sanırım kesenin boyutudur. o gün baya şaşkın olduğumdan hiçbrşey sormadım doktora. şimdi buraları okudukça öğreniyorum birçok şeyi. şimdi de heyecanla bekliyorum bakalım cuma kalp atışlarını duyayım diye. benim plansız olduğu için sigara içip ilaç kullanmıştım. bunların zararı olmamışsa bebeğe cuma günü kalp atışlarını duyucaz inşallah.
bu arada sanırım izmirde yaşıyorsun canım. bende izmirdeyim
Canım ihmal etme bendede oldu şu an baya bi azaldı hatta raporu olduğum halde işe gidiysem hasta psikolojisine giriyorum ki o zaman daha çok kötü oldum
Günaydın canm bnm
Nasılsın !!!
Bnmde kahverengiydi ihmal ettim kanamam oldu canım
İlla seninde olcak degil ama dıkkat et dr unu ara derim canım
Geçmiş olsun
mutlaka git canım...
günaydın canım bence git bi sor. benim doktorum en ufak kahverengi akıntın da bile gel dedi. belki önemli bi şey değildir ama için rahatlar
Evet izmirdeyim cnm bende yarin gidicem doktora bakalim bebegi gorebilecekmiyiz . benim doktorum gecen hafta 5 haftalik dedi ve kese 1.26 cm dedi pazar gunugittik
Agrim vardi buca kadin doguma 21.50 mm dedi bunu anlamadim
canım bana 1,26 cm çok fazla geldı yanlış anlamış olabilirsin bence. yarın tam olarak öğrenirsin canım. bebeğide görüp kalp atışlarını da duyup gelirsin inşallah.
Aynı dertten bende muzdaribim canım kızım 23 aylık olacak ama memeye düşkün ,gögüslerim çok acıyor uyurken bile emmek istiyor henüz kalp atışı için gitmedik gidince emzirme konusunu soracağım dr a...bakalım Allah yardımcımız olsun....kardeşi olacağını bi kere söyledim ''eğlenceli oyur oynayız dedi''sonra netten araştırdım çocuklar sabırsız oldukları için bekleme süreci onları sinirlendirirmiş son 2 ay kala söylemek doğruymuş bakalım...
Allah razi olsn canim hemde iki ayri keseyiz cok guzel bir duyguymss iki tanecik kalp atisi duyduk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Allah yardımcın olsun şifa versin bir an önceKızlar bu saat oldu yatıyorum esim ise gitti yeni cocuklar odasinda heryeri darmadağın etmisler tum ev beni temizle diye bağırıyor resmen bense gozumu acicak dermanim yok bu şekilde nasıl olcak bilmiyorum bulantim az sukur ama bu halsizlik mahfediyor beni
Rabbim bana ve benim gibi olan arkadaşlarıma güç ver nolur ...
hayırlı olsun canımOleyy kanda çıktı kızlar:) ama benimki sanırım pirinç kadar bile değil ne zaman görürümki o minicik keseyi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım mutlu olmana sevindim inşallah böyle devam ederselamlar,, çok uykusuzum sabaha kadar oturdum eşim evde yok 5 gün,,, aslında bir yandan iyi oldu sanırsam,, bugün inanılmaz derece de mutluyum, huzurluyum sakinim,,,
eşimle de problemşerim vardı yazmıştım,, bende yalan söyledim ,kanamam var dedim artık daha az üstüme geliyor,, ( biliyorum yaptığım şey çok yanlış ama hamile olduğumu idrak edemiyor olmadık şeylere beni çok üzüyor, küsüyor kapris yapıyor,,, bende bir şey olmasından korkuyorum, ondan böyle bir yalana başvurdum,) a gerçi şimdi de üstüme düşmüyor ama biraz daha az üzüyor,,,
ama bunların dışında inanılmaz iyiyim, sadece biraz uykusuzluk, ama o kadar huzurluyum ki,,, anlatamam,,, rehavet çöktü üstüme,,,
karnımı seviyorum,, eşşek sıpam diye,, arşiv bebek formlarını okuyorum,,,,
normal canımkızlar sağ tarafıma ara ara keskin bir ağrı giriyor, kas çekilmesi gibi, normal mi bu? henüz doktora gitmedim. cuma gitcem önemli bir şeydir diye korkuyorum. doktora daha erken mi gitsem?
Canım normal kıskanman:)ben şimdiden daha doğru düzgün görmediğim bebeğimi kıskanıyorum yaaaeşim hariç diğer kişilerde,inşallah hormonlardan kaynaklanıyordur.
Allah kabul etsin bende okumuştum am bir türlü yazamadımKızlarrr 10 bin ihlasımızı da bitirmiş bulunmaktayız. Allah bizlere sağlıklı, hayırlı, imanlı evlatlar, Sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
hayılrı olsun dr abartmış canım dikkat et biraz yeterBende hamileyimmmm allahim aylardir bekliyordum ve cok korkuyorum cunku doktor 3 aya kadar cok riskli dedi😔 uff
ohh çok güzel örgü iyidir canım bende oğluma örmüştüm bir sürü:)çok teşekkür ederim,,, ilk iki hafta çok stresliydi bir yandan dış gebelik tehlikesi, bir yandan düşük yaparmıyım endişesi,çünkü çok ağrım vardı bir yandan eşim ,,,,
ama bugün sankin hamilelik balayındayım,,,
gittim alışveriş yaptım, yün aldım battaniye örücem,, ( örgü örmeyi öğrenicem, hem vakit geçer)
ayyy hepimizin böyle huzurlu geçsin hamileliği,,,
pembe yalan olmuş değil mi? walla kaprisimi çeksin diye değil de beni üzmesin diye,,,
Canım keseni görmüşsün darısı bebeğe kalp atışına inşaallahNaber kizlarr.. ben bugun hastaneye gittim tekrar kan testi yaptim. . 3 gun onceki testim 478 ken bugunku 2834 cikti :)) testi beklerken allahim ne olur 1000 filan olsun diyodum :)) bu degeri gorunce biraz urktum 3 gunde bayagi artti masallah. Sonra doktora gosterdm doktor cok guzel dedi bi sorun yok :) ultrasona girdim cok sukur bugun gorduk bebisi. Cok kucuktu yaaa bi nokta kadarr 4 mm dedi doktor. Haftaya tekrar gel kese tam gorunur dedi.. 2 hafta sonrasndada kalp atisi icin geleceksin dedi :)) Rabbime sukurler olsun ya herkese nasip olur insaallah.. dua edelim birbirimize hayirlisiyla hepimiz saglikli hayurli evlat sahibi oluruz insaallah :) hala inanamiyorum yaa.. kasiklarim cok agriyo bu arada..aniden ayagi kalktığımda filan tam dik olamiyorum kasiklarmdan. Akintim varsi gecti bu kac gundur. Goguslerim cok aciyo ozellikle uclari. Sabah kahvalti yaptiktan sonra biraz boyle bulanti oluyo ama istifra etmiyorum. Simdilik bunlar kizlar.. hadi Allaha emanetsiniz siz ve yavrulariniz :))
Hey maşallah 55 kisiyiz :))
bende aynıyım canım haberlere bakamaz oldumMasallah kız allah arttırsın eksiltmesin
Hatta 56 bebiş var ama......... İkizimiz varya
Ay nasıl sevindim
Kızlar bn tam bi sulugöz oldum tam yani anlatamam
Canım neden eşinden ayrı yatmayı düşünüyorsun sakın yapma aranıza iyice soğukluk girer alıştırma böyle, o da bilsin sorumluluğunuben almayacağım yatak odasına beşik,, bebeği bebek odasında uyutucam,,, belki bende orada yatarım, bebekle,,, benim orada bir çekyatım var, hiç kullanılmadı, belkş onu atar yerine tek kişilik bir baza alırım,, bende rahat rahat yatarım,
Canım maşallah darısı kalp atışına, bolca dinleneceksin artıkCanlar gittik bugüm kesemizi gördük sağ yukardaymiş 1cm mis kesemiz ama etrafinda kanama var malesef istirahat etmemi istedi ve progeston verdi kagitta 5+2 yaziyor 2 gun önde sanirim normalde 5+0 olmasi lazimdi harika bir duyguymus cokk mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin
çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi?Kızlar kızım geip oldu yavrumu üşüttük galib öksürüyo burnu akıyo şimdilk ateşi yok amasanki cıkacak gibi
!!!!!! ;(
çok sevindim canım korktuğun gibi olmadıiyi geceler kızlar bu akşam eşime hamile oldugumu nihayet söyledim kısa bir şok geçirdi sonrada beni tebrik etti telefonum bozulmuştu anne olmanın şerefine güzel bir telefon alalım sana dedi hayret ettim sevindi yani ben morali bozulur sanarak çok yanılmışım alışveriş merkezindeydik sana balık alalım bundan sonra öncelik sensin daha iyi beslenmelisin felan demeler ayy çookk mutlu oldum çokta rahatladım..bilmeyenler için söyleyim eşim 2. çocuk hiç istemiyordu ama rabbim ihsan etti işte bende çekiniyordum..mide yanmalarım devam ediyor kızlar gittim eczaneden şurup aldım gebeler için çok iyi geldii..
Canım seni sinir etmek için söylediği belli böyle basit şeyler için üzülme sakın bebişini düşünkızlar yaa gecenin bu vaktinde kafama saçma bişey taktım kendime sinir oldum.
görümcem her fırsatta bebeğimin kız olacağını ve ona benzeyeceini söylüyor,off sinir oluyorum.tamam benzesin ama ikide bir söylemeye ne gerek var???
Hoş geldin hayırlı olsunMerhabalarrr,
Ben konuyu yeni gördüm. Ben de ocak annesi olucam inşallah. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 18.01.2015. Şu anda yurtdışındayım evde hassas testlerden yaptım adetimin geciktiği 2. Gün negatif çıktı 5. Gün yine yaptım pozitif çıktı. Hastaneden randevu aldık hastanede bile idrar testi yaptılar. Hamilesin daha 4 haftalık doktoru 8. Hafta olmadan göremezsin dediler gönderdiler(. İlk hamileliğim böle şaşkın bir şekilde bekliyorum şu anda :))
Canım korkma bu kadar bir şey olmamıştır,kabızlık için siyah kuru erik müthişslm kızlar dünkü kabızlıktan bugün karın ağrım var hayır olsun okadar zorlanmaya inş bişiy yapmamışımdır bilinçsizce hayatımda hiç böyle kabız olmadım.. aslında çok korkuyorum
hoş geldin hayırlı olsunMerhaba herkese benimde ikinci hamileligim, 6yaşında bir kızım var...Bu hamileligim süpriz oldu biraz.8ocak olası dogum tarihi.Benim şuan en büyük şikayetim bulantı ve kusma...sizlerde durum nasıl ?
Canım adet olmuşsun benceKizlarrr napiyorsunuzbisi sorucam beni taniyanlar var burda :))) bende adet gunumde kanama oldu ama direk kan ve 1 gun surdu dunde bahar temizligi yaptim agir falan kaldirdim aksam hatta gece tv izlerken aniden kan geldi halada devam ediyor yara falan yok kan testi negatif niye boyle oluyorki anlamadim
İşin zor canım son 3 ay kalası kesmeye çalış yeni bebek gelince çok kıskanırtek düşüncem 16 aylık kızım meme emiyor.doktor doğurana kadar emzirebilirsin dedi ama ben 4 aya kadar kesmeyi düşünüyorum.biberon almadı süt ve mama içmedi.halada almıyor.Allah yadımcım olsun.bütün gün meme istiyor.kardeşin olucak fln diye anlatmaya çalışıyorum ama tabi daha bir buçuk yaşında bile değil.dinliyor dinliyor ve meme diye ağlıyor.veriyorum şimdilik
korkma canım belirtiler bazen kaybolur bazen geri gelir benimde göğüs ağrım gittikızlar yaa benim bulantılarım geçti gibi zaten çok fazla değildi ama bu sabah çok nadir hafif hafif var.bebeğime birşey olsa kanamam gelirdi değil mi?
Çok doğru canım onlara uzun geliyor bu süre:) bende söylemiycem son aylara kadarAynı dertten bende muzdaribim canım kızım 23 aylık olacak ama memeye düşkün ,gögüslerim çok acıyor uyurken bile emmek istiyor henüz kalp atışı için gitmedik gidince emzirme konusunu soracağım dr a...bakalım Allah yardımcımız olsun....kardeşi olacağını bi kere söyledim ''eğlenceli oyur oynayız dedi''sonra netten araştırdım çocuklar sabırsız oldukları için bekleme süreci onları sinirlendirirmiş son 2 ay kala söylemek doğruymuş bakalım...
Canım iltihap için gilaburu öneririm aktarlarda var netten de araştır hamileler kullanabiliyor sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyorsiz siz olun kabız falan olursanız sakın ıkınmayın ölecektim sabaha kadar bel ve kasık ağrısı çektim en sonunda doktora gittim çok şükür kese duruyor dedi doktorum ama idrarda intihap var dedi bebek küçük olmasa ilaç verecektim bebek daha çok küçük dedi bol bol su iç dedi kızlar bol bol suuu başka bişiy değil. bu arada kesemizde büyümüş gecen haftaya oranla..
Cok fenayim butun gun yattim ve kustum ayaga kalktigim an bulantilar başlıyor elim ayagim tutmuyor dua edin bana nolur bugun durmadan ağladım
Canım benim Allah yardımcın olsun şifa versin güç kuvvet versinCanim cocuklarima hic faydam yok onkarda benimle bir rezil oluyorlar esim desen isyan bayrağını çekti çekecek bugun kalbimi kırdı biraz sonra düzeltmeye calisti ama duydum duycami
Surda bi kişi olsaydı elimden tutacak yardimci olucak ama yok iste evim berbat halde ben battaniye altında yatıyorum ...
Bilmiyorum böyle nasıl olcak yarın doktora gidicem .
Sen nasılsın gectimi kanaman canım?
ben başından beri üşüyorumkızlar acayip bir üşüme var bende bugün. benim gibi üşüyen var mı, hamilelikle mi alakalıdır acaba?
Canım inşallah önümüzdeki aya gebe kalırsın sağlıklı bir bebeğeKızlar ben regl oldum artık umudum Haziran'a. Sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi. Bana da dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş :)
oluyor canım normalSarı renkli akıntı oluyor mu sizde de 6 haftalik ve başından beri bu durumu yaşıyorum.
Canım Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok zorMerhaba arkadaşlar 2 gündür misafir trafiğinden giremedim. bugün tam dinlenecekken çok kötü bi haber aldım. eşimin çok yakın bir arkadaşı vefat etti daha 30 yaşında ,1yaşındada bebeği vardı, kız kardeşide evlenecekti önümüzdki aylardasapasağlam adam ani kalp kriziyle gitti içim yandı çok üzüldüm. lütfen beni dikkate alın eşlerinizi ikna edin iyi bir doktor kontrolüne girsinler baştan aşağı kontrol ettirsinler kendilerini. bunu yaşayan biz de olabilirdik. Allahım ailesine sabırlar versin. son zamanlarda tüm kötü haberler üst üste geliyo istemeden de olsa üzülüp bebeklerimizi etkiliyoruz. İnşallah bidaha hep iyi haberler duyarız.
Canım ben tam o dönemde çektim korkma sakın hem de çok şiddetli üç gün sürdüKızlar cuma hcg 129 pazar bugün 223 çıktı. Dr daha muayene etmedi. Adet sancısı çekiyorum bir kaç gündür. Hamileliğin 4. Haftasında olup karnı adetli gibi ağrıyan var mı başka? Ağrı olduğu için kendimi kesin hamile olarak göremiyorum hala. Sizin Ocak'ta doğuracaklar listesine Dr gördükten sonra dahil olurum inşallah. Adet sancısı çeken başka biri var mı dert ortağı olarak?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tedirgin olma canım her hamilelik farklıdır aynı kişinin hamilelikleri bile farklıdır, tadını çıkarYa kızlar bişey dıcem ama bana kızmayın bende ne bulantı ne tiksinme ne başka bişey olmuyo 5+4 şuan ama ultrasona gırmedim oyüzden bebekimi yok dıye düşünür oldum ilk gebelikte bır sıkıntım olmadı bikere bile bulanmadım ama 1 hafta mıdem yanmıştı bunda bişey olmayınca tedırgin oldum adet vaktı de kasık ağrım oldu sag tarafım battı ama bu hafta hamıle belirtisi yok((
Canım Allah'ın izniyle bir şey olmayacak bol bol dua et pozitif düşün negatif enerjiyi gönder sil kafandançok moralim bozuk
dün gece koyu kahve lekelerim geldi
midem bulanıyor ayağa bile kalkamıyorum hiç birşey yiyemiyorum
eşim nöbete gitti .kimsem yok Allahım ne zor
ağlayıp duruyorum.
bu bebeğim de düşecek diye çok korkuyorum
bennn:))arkadaslar ben çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi aynı durumu yasayan var mı?
Benimde adetten iki gün sonra 906 çıktı:) eşim rüyasında ikiz görmüş:))Benim adet günümce 382 ydi canım cuma yaptırmıştım pazar yaptırdım yani iki gün sonra 980 kusurdu
canım tam tersi benim oğlumda elim ayağım yandı hep kışın bile çorap giyemedim, şimdi bu havada patikle hırkayla duruyorum:) bakalım ne olacak cinsiyeti, tanıdığım bir çok kişide öyle olmuştu:)şimdi netten okudum eskiler gebelikte el ayak üşümesini erkek bebek olarak yorumlarlarmış bakalım eskiler haklı çıkacak mı ? Rabbim nasip ederse 3 ay sonra öğreneceğiz:)
Canım geç döllenmedir korkma normalarkadaşlar merhaba. hamile olduğumu geçen hafta kan testiyle öğrendim. son adet tarihim 8 nisan. doktor öncelikle hcg nin artması lazım çok düşük demişti. cuma günü yaptırdığım testte 1950'ye çıkmıştı değerim fakat karından kese gözükmedi. hcg bu değerdeyken karında gözükmemesi normalmiş fakat sat a baktığımızda yarın 6. hafta bitecek 7'ye giricem.. hala gözükmemesi normal mi? insan ister istemez endişeleniyor :44:
Canım gelsin anneciğin mis gibi baksın sanaSinirlerim çok bozuk kızlar.. Midem yanıyor elim ayağım üşüyor, titriyor, kusmaktan kendimden tiksinir oldum, uyuyamıyorum da yorganın altında oturuyorum.
Su da içemiyorum((
Annemi çağıracağım haftaya gelsin bir çorba yapsın yanımda ses olsun...
Kaşlarım tırnaklarım deli gibi uzadı saçlarım kirli ama yıkanamıuotım bile ne olur dua Edin..
6+4 üm şu an yarın doktor randevum var iğnelerden göbeğin delik deşik inş geçecek bu haftalar ama asıl zor haftalar 8-13 başlamadı bile((
hoş geldin hayırlı olsunbende hamıle oldugunu yenı ögrenenlerdenım 29.01.2015 görunuyor dogumm ınsallah hakkımızda hayrlısı olurr saglıklıca kavusuruz bebegımıze...
Canım 6. haftadan sonra görülmeye başlanıyor 8. haftaya kadar görmemek normalKızlar size birşey soracağım 5 haftalık şuan bebegim. Sizler kaç haftalıkken bebeginizi kesenin içerisinde gördünüz ? Birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?
:))) yukarda da yazdım oğlumda ateş basıyordu:)benide ateş başıyor kız mı acep ☺️
Canım boşuna üzülüyorsun çünkü ilk üç ay bebeğin senin vücudundan var olan besinlerden besleniyor yani bir şey yiyeyememenin sana zararı var bebeğine değilo kadar yiyecek birsürü şey aldım ama gl görki krakerden başka birşey yiyemiyorum.
bebeğe hiç faydam olmayacak diye korkuyorum hani ilk 3 ay önemli ya
bebeklerimiz sağlıkla bizimle kalsın inşallah
Allah bildiği gibi yapsın o vicdanszılarıBirazdan doktora gidicem keseye baksın lekelerden evham yapıyorum çok.allahım böyle giderse mazhar osmanlık olucam. Biz burada okalar tirizleniyoruz sabah haberlerde kadının biri 2 günlük bebeğini parka ölüme terketmiş ölmüş yavrucuk tövbe tövbe koymuş kutuya ölüsünü çöpçü bulmuş
hoş geldin hayırlı olsunkızlar bende ocak annesi olacağım inşallah bugün öğrendiğim sat 15 nisan şu imzayı bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorsunuz detaylı anlatımı var mıdır?
maşallah hayırlı olsunKizlar dun test verfim dayansmadim 589 cikti tum isteyenlere nasip etsin rabbim....
canım benim dr da öyleydi düşeceği varsa düşer derdi onlara söylemesi kolayDoktora gittim adam çok rahat ,olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer dedi yatmak çözüm değilmiş vay efendim daha cuma gitmişimde neden bidaha gelmişim... Laf laf kendi doktorum uzak diye içimi rahatlatmak adına bu adama gittim. Yok kalp atışına kadar zaten bir bebekten bahsedilmezmiş. Yok canım döktüğümüz gözyaşı bebeğe değilde neye o zaman sanki kese değil market poşeti kızdım valla ama en azından kesem bozulmadan duruyor içim rahatladı ama lekelenmede devam bu arada... Haftaya Cumartesi kendi doktoruma gidicem kalp atışını inş duyabiliriz...
Canım hayırlı olsun değerinde güzel inşallah haftaya bebeğini görürsünMerhaba arkadaslar.
allah izin verirse bende ocakta anne olucam.
3 gun once gidip kan verdim 4040 cikti hcg.
dun bidaha gidip kan verdim 6418 cikti.
kese gorundu ama henuz bebis yok icinde.
haftaya tekrar dr.gitcem.cookk mutluyumm.
Canım dr endişelenmemiş rahat ol bir şey olsa söylüyorlar hemen pat diyeüzülsem mi sevinsem mi anlamadim.. gecen gittigim de kese 8 mm idi yani Cuma günü bugün 8,3 olmus pek büyüme yok ama icinde yolk sac olusmus masaallah Doktor kese büyümemis ama kesenin sekli cok güzel kesenin etrafida cok güzel birsey söylemek icin cok erken dedi carsamba yine gidecegim Rabbim yardim etsin((
inşallah ilaçlar şifa olurKızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...
hoş geldinMerhaba bu arada bende yeni katıldım aranıza :)
ohhh çok güzelHastane dönüşü hasta psikolojisinden çıkmak istedim çünkü kendimi yıpratıyorum eşiyle dışarıda yemek yedik biraz yürüdük falan eve geldim leke yoktu çok şükür banada iyi geldi güneşi hissetmek
Canım okursam mesaj atarım sana Rabbim şifa versinKızlar bir akrabam 5 aylık hamile...
Malesef bebegin beyni olusmamıs yerine su toplamıs bu yüsden bebegi almak zorunda kalabılırlermiş...;(
Sizden ricam bu ablam için şifa niyetine deyip birer yasini şerif okuyabilirmisiniz ...
Ve dualarınızı eksik etmeyin inş...
Suanda duaya cok ihtiyacı var... Onu bizden baskası anlamas sanırım ;(
allah acıl şifalar versin....
Cvplarınızı beklıyorum
Canım geçmiş olsun inşallah toparlanırsınKızlar .. Cumartesi akşamımdan beri berbat durumdayım ... Kusma kusma helak oldum hastaneye götürdü eşim hemen yatış yaptılar serum verdiler daha yeni gözlerimi açabildim ..
Günaydın kızlar benim bugün adet başındaki gibi akıntım oldu doktora gitmeli miyim tedirgin oldum sanki adet başlar gibi kahverengimsi akıntı?
12-01-2015 ♥
Canlarım teşekkür ederim doktora sordum öğlen gel dedi inşaallah normaldir duanızı bekliyorum.
ikrts canım benim doktor biraz rahat galiba bilemedim zaten doktor arayışı içindeyim
12-01-2015 ♥
canım doğu anlamıs. 12.6 mm yanı 5 haftaya göre normal değer o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?