2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben zaten 6 haftalik olduguma inanmiyorum zaten adetim cok duzensizdi o yuzden gec dollenme olduguna inaniyorum:) zaman gostericek bakalim miniğim nasil gelisiyo.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Belirtiler
Aksamları mide bulantısı
HalsiZlik
Uyku hali sürekli
Belim agrısuo bazeb kasıklarıma sancı vuruyor
Yorgunluk
Arada basım agrıyo
Akıntım var sarı renk kızlar olagan bu !!!
İştahsızlık
Baskada yok

halsizlik bende coooook var tum gun uyuyorum yahu bel agrim hic yok migdemde hic bulanmiyor kasiklarim agriyor benimde akintim var istah super masallah bendeki istah hic kapanirmi hahaha

ben zaten 6 haftalik olduguma inanmiyorum zaten adetim cok duzensizdi o yuzden gec dollenme olduguna inaniyorum:) zaman gostericek bakalim miniğim nasil gelisiyo.

Hayırlısı inş canım
Saglıklı olsun geç olsun güç olmasın ne diyelimmm

halsizlik bende coooook var tum gun uyuyorum yahu bel agrim hic yok migdemde hic bulanmiyor kasiklarim agriyor benimde akintim var istah super masallah bendeki istah hic kapanirmi hahaha

Masallah de canım bnm
İnş böle olursun iştahsızlık mide bulantısıda yapıyo cok !!!!
İnş saglıklı bi hamileleik geçiririr
Saglıklı birer dogum yaparız

Gorunen yolk sac keseimi bilmiorm cnm onu solemedi.ilk cuma gunu gittigmde 6 mm.di.iki gun sonra yani dun gittigmde 15.7 mm.olmus kese.

canım hamılesın..................
cok sewındım hayırlı olsun
cok tebrık ederım..........
en son senı bıraktığımda rahım fılmı cekıncektın
cok sewındım yaaaaaaaaaaaaaaa

Evet izmirdeyim cnm bende yarin gidicem doktora bakalim bebegi gorebilecekmiyiz . benim doktorum gecen hafta 5 haftalik dedi ve kese 1.26 cm dedi pazar gunugittik
Agrim vardi buca kadin doguma 21.50 mm dedi bunu anlamadim

Canım ihmal etme bendede oldu şu an baya bi azaldı hatta raporu olduğum halde işe gidiysem hasta psikolojisine giriyorum ki o zaman daha çok kötü oldum

Günaydın canm bnm
Nasılsın !!!
Bnmde kahverengiydi ihmal ettim kanamam oldu canım
İlla seninde olcak degil ama dıkkat et dr unu ara derim canım
Geçmiş olsun

mutlaka git canım...

günaydın canım bence git bi sor. benim doktorum en ufak kahverengi akıntın da bile gel dedi. belki önemli bi şey değildir ama için rahatlar

Canlarım teşekkür ederim doktora sordum öğlen gel dedi inşaallah normaldir duanızı bekliyorum.
ikrts canım benim doktor biraz rahat galiba bilemedim zaten doktor arayışı içindeyim

12-01-2015 ♥

günaydın kızlar.
İşe başladım bugun..öğleden sonra 16.00 da randevum var acayıp heyecanlıyım

Evet izmirdeyim cnm bende yarin gidicem doktora bakalim bebegi gorebilecekmiyiz . benim doktorum gecen hafta 5 haftalik dedi ve kese 1.26 cm dedi pazar gunugittik
Agrim vardi buca kadin doguma 21.50 mm dedi bunu anlamadim

canım bana 1,26 cm çok fazla geldı yanlış anlamış olabilirsin bence. yarın tam olarak öğrenirsin canım. bebeğide görüp kalp atışlarını da duyup gelirsin inşallah.

canım bana 1,26 cm çok fazla geldı yanlış anlamış olabilirsin bence. yarın tam olarak öğrenirsin canım. bebeğide görüp kalp atışlarını da duyup gelirsin inşallah.

canım doğu anlamıs. 12.6 mm yanı 5 haftaya göre normal değer o..

bu gün ail defa öğlende işten eve gitmiycem.öğlende belki beni bekliycek.anne meme gelsin diye.az önce oturdum.ağladım biraz.sanki kardeşi olunca onu terk etmiş gibi hissettim kendimi.Allah yardımcım olsun.gündüzleri gitmeyerek başlıycam.sonra akşamları da azaltıcam ve kesicem memeyi nasıl olucak bilmiyorum.biberonda almıyor.kendimi suçlu hissettim.2 yaşına kadar emebilirdi ama ben onu mahrum etmiş gibi.oysa zayıf bir bebek belki onun için daha iyi olucak ama annelik işte

Allah razi olsn canim hemde iki ayri keseyiz cok guzel bir duyguymss iki tanecik kalp atisi duyduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Allah yardımcın olsun şifa versin bir an önce
Oleyy kanda çıktı kızlar:) ama benimki sanırım pirinç kadar bile değil ne zaman görürümki o minicik keseyi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım
Canım mutlu olmana sevindim inşallah böyle devam eder
kızlar sağ tarafıma ara ara keskin bir ağrı giriyor, kas çekilmesi gibi, normal mi bu? henüz doktora gitmedim. cuma gitcem önemli bir şeydir diye korkuyorum. doktora daha erken mi gitsem?
normal canım
ben şimdiden daha doğru düzgün görmediğim bebeğimi kıskanıyorum yaaaeşim hariç diğer kişilerde,inşallah hormonlardan kaynaklanıyordur.
Canım normal kıskanman:)
Kızlarrr 10 bin ihlasımızı da bitirmiş bulunmaktayız. Allah bizlere sağlıklı, hayırlı, imanlı evlatlar, Sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Allah kabul etsin bende okumuştum am bir türlü yazamadım
Bende hamileyimmmm allahim aylardir bekliyordum ve cok korkuyorum cunku doktor 3 aya kadar cok riskli dedi😔 uff

hayılrı olsun dr abartmış canım dikkat et biraz yeter
ohh çok güzel örgü iyidir canım bende oğluma örmüştüm bir sürü:)
Canım keseni görmüşsün darısı bebeğe kalp atışına inşaallah
Hey maşallah 55 kisiyiz :))

Masallah kız allah arttırsın eksiltmesin
Hatta 56 bebiş var ama......... İkizimiz varya
Ay nasıl sevindim
Kızlar bn tam bi sulugöz oldum tam yani anlatamam
bende aynıyım canım haberlere bakamaz oldum
Canım neden eşinden ayrı yatmayı düşünüyorsun sakın yapma aranıza iyice soğukluk girer alıştırma böyle, o da bilsin sorumluluğunu
Canım maşallah darısı kalp atışına, bolca dinleneceksin artık
Kızlar kızım geip oldu yavrumu üşüttük galib öksürüyo burnu akıyo şimdilk ateşi yok amasanki cıkacak gibi
!!!!!! ;(
çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi?
çok sevindim canım korktuğun gibi olmadı
Canım seni sinir etmek için söylediği belli böyle basit şeyler için üzülme sakın bebişini düşün o senin bebeğin bundan ötesi yok Rabbim sana emanet etti onu
Hoş geldin hayırlı olsun
slm kızlar dünkü kabızlıktan bugün karın ağrım var hayır olsun okadar zorlanmaya inş bişiy yapmamışımdır bilinçsizce hayatımda hiç böyle kabız olmadım.. aslında çok korkuyorum
Canım korkma bu kadar bir şey olmamıştır,kabızlık için siyah kuru erik müthiş
hoş geldin hayırlı olsun
Canım adet olmuşsun bence
İşin zor canım son 3 ay kalası kesmeye çalış yeni bebek gelince çok kıskanır
kızlar yaa benim bulantılarım geçti gibi zaten çok fazla değildi ama bu sabah çok nadir hafif hafif var.bebeğime birşey olsa kanamam gelirdi değil mi?
korkma canım belirtiler bazen kaybolur bazen geri gelir benimde göğüs ağrım gitti
Çok doğru canım onlara uzun geliyor bu süre:) bende söylemiycem son aylara kadar
Canım iltihap için gilaburu öneririm aktarlarda var netten de araştır hamileler kullanabiliyor sakıncası yok tam tersi rahmi kuvvetlendiriyor
Cok fenayim butun gun yattim ve kustum ayaga kalktigim an bulantilar başlıyor elim ayagim tutmuyor dua edin bana nolur bugun durmadan ağladım

Canım benim Allah yardımcın olsun şifa versin güç kuvvet versin
kızlar acayip bir üşüme var bende bugün. benim gibi üşüyen var mı, hamilelikle mi alakalıdır acaba?
ben başından beri üşüyorum
Canım inşallah önümüzdeki aya gebe kalırsın sağlıklı bir bebeğe
Sarı renkli akıntı oluyor mu sizde de 6 haftalik ve başından beri bu durumu yaşıyorum.

oluyor canım normal
Canım Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok zor
Canım ben tam o dönemde çektim korkma sakın hem de çok şiddetli üç gün sürdü
tedirgin olma canım her hamilelik farklıdır aynı kişinin hamilelikleri bile farklıdır, tadını çıkar
Canım Allah'ın izniyle bir şey olmayacak bol bol dua et pozitif düşün negatif enerjiyi gönder sil kafandan
arkadaslar ben çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi aynı durumu yasayan var mı?
bennn:))
Benim adet günümce 382 ydi canım cuma yaptırmıştım pazar yaptırdım yani iki gün sonra 980 kusurdu
Benimde adetten iki gün sonra 906 çıktı:) eşim rüyasında ikiz görmüş:))
şimdi netten okudum eskiler gebelikte el ayak üşümesini erkek bebek olarak yorumlarlarmış bakalım eskiler haklı çıkacak mı ? Rabbim nasip ederse 3 ay sonra öğreneceğiz:)
canım tam tersi benim oğlumda elim ayağım yandı hep kışın bile çorap giyemedim, şimdi bu havada patikle hırkayla duruyorum:) bakalım ne olacak cinsiyeti, tanıdığım bir çok kişide öyle olmuştu:)
Canım geç döllenmedir korkma normal
Canım gelsin anneciğin mis gibi baksın sana
bende hamıle oldugunu yenı ögrenenlerdenım 29.01.2015 görunuyor dogumm ınsallah hakkımızda hayrlısı olurr saglıklıca kavusuruz bebegımıze...
hoş geldin hayırlı olsun
Kızlar size birşey soracağım 5 haftalık şuan bebegim . Sizler kaç haftalıkken bebeginizi kesenin içerisinde gördünüz ? Birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?
Canım 6. haftadan sonra görülmeye başlanıyor 8. haftaya kadar görmemek normal
benide ateş başıyor kız mı acep ☺️

:))) yukarda da yazdım oğlumda ateş basıyordu:)
o kadar yiyecek birsürü şey aldım ama gl görki krakerden başka birşey yiyemiyorum.
bebeğe hiç faydam olmayacak diye korkuyorum hani ilk 3 ay önemli ya
bebeklerimiz sağlıkla bizimle kalsın inşallah
Canım boşuna üzülüyorsun çünkü ilk üç ay bebeğin senin vücudundan var olan besinlerden besleniyor yani bir şey yiyeyememenin sana zararı var bebeğine değil
Allah bildiği gibi yapsın o vicdanszıları
kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah bugün öğrendiğim sat 15 nisan şu imzayı bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorsunuz detaylı anlatımı var mıdır?
hoş geldin hayırlı olsun
Kizlar dun test verfim dayansmadim 589 cikti tum isteyenlere nasip etsin rabbim....
maşallah hayırlı olsun
canım benim dr da öyleydi düşeceği varsa düşer derdi onlara söylemesi kolay, inşallah duyacaksın canım kalp atışını
Merhaba arkadaslar.
allah izin verirse bende ocakta anne olucam.
3 gun once gidip kan verdim 4040 cikti hcg.
dun bidaha gidip kan verdim 6418 cikti.
kese gorundu ama henuz bebis yok icinde.
haftaya tekrar dr.gitcem.cookk mutluyumm.
Canım hayırlı olsun değerinde güzel inşallah haftaya bebeğini görürsün
Canım dr endişelenmemiş rahat ol bir şey olsa söylüyorlar hemen pat diye
Kızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...
inşallah ilaçlar şifa olur
Merhaba bu arada bende yeni katıldım aranıza :)
hoş geldin
ohhh çok güzel
Canım okursam mesaj atarım sana Rabbim şifa versin
Canım geçmiş olsun inşallah toparlanırsın
Günaydın kızlar benim bugün adet başındaki gibi akıntım oldu doktora gitmeli miyim tedirgin oldum sanki adet başlar gibi kahverengimsi akıntı?

12-01-2015 ♥

mutlaka git canım tedbirini al

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar bende Allah nasip ederse Ocak ayında bebeğimi kucağıma alacağım Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Canlarım teşekkür ederim doktora sordum öğlen gel dedi inşaallah normaldir duanızı bekliyorum.
ikrts canım benim doktor biraz rahat galiba bilemedim zaten doktor arayışı içindeyim

12-01-2015 ♥

benimki pimpirikli rahat :) sabah bulantıları ve kusmaları normaldir ama gün içinde başka kusarsan mutlaka gel dedi. kahverengi akıntında dahi gel dedi. garantici biraz heralde ben daha önce karar vermiştim ve çok güveniyorum canım inşallah sen de güvenebileceğin bi doktor bulursun en kısa zamanda çok önemli çünkü gerçekten

Hayırlı sabahlar herkese, bende sabahları bulantıyla uyanıyorum hemen elmamı yiyorum elma çok iyi geliyor kızlar birde maden suyu tuzlu ayran bulantı için, yarın benim ilk kontrolüm var

6+3 de benim belirtilerim:)

Üşüme başından beri var
Uyku hali başından beri var
Halsizlik bu aralar yoğun
Akıntım başından beri var
Bulantılarım hafif hafif başladı
Meme hassasiyetim gitti
Kasık ağrılarım ara ara oluyor
Sinirlilik çok fazla
İş yapmama isteği çok fazla( normalde severim)

Düşük tehlikesi olanlar böbreğinden şikayetçi olanlar idrar yolu enfeksiyonu olanlar gilaburu bitkisini araştırsın mutlaka , ateş ölçme sayfasından bir arkadaşım kullanıyor hamile çok faydasını gördü

Arkadaşlar bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı 6+4 teyim çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…