hamilelerdemı oluo pekı olmasının sebebı veya onlemını nasıl alcaz ayyy ben panık olurum
Teşekkürler canım .. Batu da mide bulantısı hiçç yaşamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım. Lekelenmende vardı galiba o nasıl oldu? Benim azaldı baya bi şükürler olsunKızlar .. Cumartesi akşamımdan beri berbat durumdayım ... Kusma kusma helak oldum hastaneye götürdü eşim hemen yatış yaptılar serum verdiler daha yeni gözlerimi açabildim ..
Çocuğum olsun rahat hamile olayım diye işi bırakmıştım. Çok şükür iş stresim yok. Misafirlerim geldi dün bir kaç gündür temizlik yemek hazırlık derken ağrılar oldu. Artık dinlenme zamanı:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkeste oluyormuş bana hamilelikte oldu garip bir agrı ama hareket ettirmeni istiyor bacak hic bir yere koyamıyorsun ayağı
Allah iyiliği versin canım telefondan girdiğimizden göremiyoruz pcden girince bebek figürü var o emir bebek
bende devamlı bir bulantı var ama çıkartmıyorum cok sükür.
ben tam bir hafta yattım, sadece çok basit yemekler yaptım, banyo yaptım ve tuvalete gittim, evin içinde az biraz dolaştım,,,
hatta eve falan hiç bakmadım, şimdi azar azar yapmaya başladım ama, yetişemedim daha, bana da misafir gelmek istedi, walla ben bahane buldum,, çünkü ev temizlemeye niyetim yoktu,,,
şimdi de iyiyim ama, genede abartmıyorum,,,
Geçmiş olsun canım. Lekelenmende vardı galiba o nasıl oldu? Benim azaldı baya bi şükürler olsun
Kızlar .. Cumartesi akşamımdan beri berbat durumdayım ... Kusma kusma helak oldum hastaneye götürdü eşim hemen yatış yaptılar serum verdiler daha yeni gözlerimi açabildim ..
ben tam bir hafta yattım, sadece çok basit yemekler yaptım, banyo yaptım ve tuvalete gittim, evin içinde az biraz dolaştım,,,
hatta eve falan hiç bakmadım, şimdi azar azar yapmaya başladım ama, yetişemedim daha, bana da misafir gelmek istedi, walla ben bahane buldum,, çünkü ev temizlemeye niyetim yoktu,,,
şimdi de iyiyim ama, genede abartmıyorum,,,
Gecmis olsun canım evet kusma kotu ama guzel haber bu kusmalar bebegin sağlıklı oldugunu gösteriyor bende kendime evham yapıyorum 2 gun bulantı yasadım şimdi birsey yok diye sizin gibi kusanlari görüyorum özeniyorum
Gecmis olsun canım evet kusma kotu ama guzel haber bu kusmalar bebegin sağlıklı oldugunu gösteriyor bende kendime evham yapıyorum 2 gun bulantı yasadım şimdi birsey yok diye sizin gibi kusanlari görüyorum özeniyorum
sigara içen hanımlar daha cok kusuyorlarmıs.vücüt zehri atmak istiyormuş doğru mu siZce kızlar
bende hiç bulantı yok olmadıda ama doktor keseyi gördü şimdi sence bende sıkıntımı var bebekle ilgili
bende hiç bulantı yok olmadıda ama doktor keseyi gördü şimdi sence bende sıkıntımı var bebekle ilgili
walla bende hıc bı sıkıntı yok ama korkuyorum 1 haftadr makıneye tutmadım artık bgun camasırları makıneye attım kurutma makınesınden cıkardım ama utuleyemedım ben cok yorgunum kızlar baska hıcbı sey yok ama yorgunluk kafamı kaldramıyorum....
Kızlar .. Cumartesi akşamımdan beri berbat durumdayım ... Kusma kusma helak oldum hastaneye götürdü eşim hemen yatış yaptılar serum verdiler daha yeni gözlerimi açabildim ..
ben genelde herşeyi ütülerim ama artık hiçbir şeyi ütülemiyorum, sadece eşimin iş gömleklerini, bazen kendisi de yapıyor, o işi azalttım, havlular nevresimler , ev kıyafetleri ütülenmesin iki ay yada sekiz ay,,,
her gün evi süpürüp haftada 2-3 vileda yapardım,, artık 2 nadirden 3 günde bir süpürüyorum evi, vileda haftada bir yapıyorum,,,
lavoboyu banyoyu hep sirkeyle temizliyorum,,,
basit yemekler yapıyorum,,, zaten mevsimi, taze fasulye,kabak, patetes salatası, bulgur pilavı, ztn balık fırında oluyor,,,
ben hayatımda bunları değiştirdim,, bayada iş azaldı evde,,,
sanırsam bu ilk üç ay böyle 13. haftamıza girdik mi hamileliğin balayına giriyormuşuz, enerjimiz herşeyimiz yerine geliyormuş,,, 7 hafta pasaklı olayım, yada 35 hafta :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?