2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hamilelerdemı oluo pekı olmasının sebebı veya onlemını nasıl alcaz ayyy ben panık olurum

herkeste oluyormuş bana hamilelikte oldu garip bir agrı ama hareket ettirmeni istiyor bacak hic bir yere koyamıyorsun ayağı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler canım .. Batu da mide bulantısı hiçç yaşamadım

bende devamlı bir bulantı var ama çıkartmıyorum cok sükür.

Geçmiş olsun canım. Lekelenmende vardı galiba o nasıl oldu? Benim azaldı baya bi şükürler olsun

ben tam bir hafta yattım, sadece çok basit yemekler yaptım, banyo yaptım ve tuvalete gittim, evin içinde az biraz dolaştım,,,
hatta eve falan hiç bakmadım, şimdi azar azar yapmaya başladım ama, yetişemedim daha, bana da misafir gelmek istedi, walla ben bahane buldum,, çünkü ev temizlemeye niyetim yoktu,,,
şimdi de iyiyim ama, genede abartmıyorum,,,

herkeste oluyormuş bana hamilelikte oldu garip bir agrı ama hareket ettirmeni istiyor bacak hic bir yere koyamıyorsun ayağı

geçmiş olsun canım gercekten drumun dedıgı kadar var hamılelıkde olum harıc herseyın olması gayet normal demıstı bana aynen ole o kadar farklı seyler duyuyorum ki....

Allah iyiliği versin canım telefondan girdiğimizden göremiyoruz pcden girince bebek figürü var o emir bebek

Aydınlandım valla sağol:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende devamlı bir bulantı var ama çıkartmıyorum cok sükür.

Aman canım çıkarma sakın helak ediyor insanı elden ayaktan kesilio

Harikasın. Ben de artık dinlenirim. Ağrılarım sürekli değil çok şükür. Bugün bir iki krampla atlattım.

Geçmiş olsun canım. Lekelenmende vardı galiba o nasıl oldu? Benim azaldı baya bi şükürler olsun

Benimde azaldı tatlım iğneletimde üç günde bire düştü.. Yarın vurulcam.. Perşembede dr a hificez..

Gecmis olsun canım evet kusma kotu ama guzel haber bu kusmalar bebegin sağlıklı oldugunu gösteriyor bende kendime evham yapıyorum 2 gun bulantı yasadım şimdi birsey yok diye sizin gibi kusanlari görüyorum özeniyorum

walla bende hıc bı sıkıntı yok ama korkuyorum 1 haftadr makıneye tutmadım artık bgun camasırları makıneye attım kurutma makınesınden cıkardım ama utuleyemedım ben cok yorgunum kızlar baska hıcbı sey yok ama yorgunluk kafamı kaldramıyorum....

sigara içen hanımlar daha cok kusuyorlarmıs.vücüt zehri atmak istiyormuş doğru mu siZce kızlar

bende hiç bulantı yok olmadıda ama doktor keseyi gördü şimdi sence bende sıkıntımı var bebekle ilgili

sigara içen hanımlar daha cok kusuyorlarmıs.vücüt zehri atmak istiyormuş doğru mu siZce kızlar

ben sigara kullanıyordum canım ve plansız hamile kaldım ve bir anda sigarayı bıraktım. genede şükür hiç bulantım yok inşallah olmazda

bende hiç bulantı yok olmadıda ama doktor keseyi gördü şimdi sence bende sıkıntımı var bebekle ilgili

yok canım neden sıkıntı olsun. bende aynıyım. hatta bazen gerçekten hamilemiyim diye düşünüyorum.sadece müthiş bir alınganlık ve duygusallık var. herşeye ağlıyorum.sadece bu. bu arada seninle tahmini doğum tarihleri aynı. kalp atışını duydun mu canım? ben cuma doktora gidicem.

Hayır canım sıkıntı yok hamilelikte bulantı yaşamayan kadınlar da çokmus ama bulantı hamileligin iyi gittiğinin gostergesiymis burda birçok arkadasımız var hic bulantı çekmeden bebek getiren ben sadece birçok defa bebeğim icimde öldü.öldugunu de belirtilerimin gitmesinden anlıyordum mesela midem bulanıyordu ve birkaç gun sonra bu geçiyordu o zaman birşeylerin ters gittiğini anlıyordum bu bana ozgu bir sıkıntı o yüzden sen kendini uzme

ben genelde herşeyi ütülerim ama artık hiçbir şeyi ütülemiyorum, sadece eşimin iş gömleklerini, bazen kendisi de yapıyor, o işi azalttım, havlular nevresimler , ev kıyafetleri ütülenmesin iki ay yada sekiz ay,,,
her gün evi süpürüp haftada 2-3 vileda yapardım,, artık 2 nadirden 3 günde bir süpürüyorum evi, vileda haftada bir yapıyorum,,,
lavoboyu banyoyu hep sirkeyle temizliyorum,,,
basit yemekler yapıyorum,,, zaten mevsimi, taze fasulye,kabak, patetes salatası, bulgur pilavı, ztn balık fırında oluyor,,,
ben hayatımda bunları değiştirdim,, bayada iş azaldı evde,,,
sanırsam bu ilk üç ay böyle 13. haftamıza girdik mi hamileliğin balayına giriyormuşuz, enerjimiz herşeyimiz yerine geliyormuş,,, 7 hafta pasaklı olayım, yada 35 hafta :)))

Benim en büyük korkum kusmak. Sanırım fobim. Midem bulanmasın diye dua ediyorum. Kusana özenmen bana çok enteresan geldi:)

Canın cok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inş

valla bırı benı anlattı galıba:D: artık bu kadar olcak yapcak bısı yok su ılk 3 sy bı bıtsınde yaparız ve ya yaptırırıız:)))::):)):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…