2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada kızlar güne elmayla başlamak bulantımı çok bastırıyor arkasından hemen kahvaltım yaptım, normalde hep erken yapardım bu aralar geç yapmaya başlamıştım mide boş durdukça daha çok bulanıyor, sağlıklı beslenme günlüğüm var oraya yazıcam ne yediğimi:)

Mrb arkadaşlar bende Allah nasip ederse Ocak ayında bebeğimi kucağıma alacağım Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoş geldin hayırlı olsun
Sabahtan beri karnimda anlamsiz bir agri var nedenki
kabızlıktandır
Arkadaşlar bebeğinin kalp atışlarını duyan var mı 6+4 teyim çok korkuyorum

bende 6+3 üm yarın ilk kontrolüm inşallah duyarım

aynen canım boş durdukca benımde bulanıyor o yüzden devamlı tıknıyorum. Sanırım 60la başlayan yolculuk 160 la sona erecek

İnşallah canım cuma günü benimde var kontrolüm 7 haftalık olacak tam bakalım inşallah duyarız beni doktor biraz korkuttu günler geçmek bilmiyor

aynen canım boş durdukca benımde bulanıyor o yüzden devamlı tıknıyorum. Sanırım 60la başlayan yolculuk 160 la sona erecek
:))) sorma canım ama takmıyorum artık kiloyu epey üzüldüm kilolu hamile kaldım diye ama sağlıklı olalımda veriliyor kilo:) bende 69 la başladım:)

Canım dr lar hep öyle korkma hiç

Ilk gittiğimde 4+6 daydım leke vardı düşük riski var dedi progestan falan kullanıyorum kese var bebeği göremedim dedi bir dahaki kontrolde mutlaka görmeliyim dedi bende normal değil hamileliğim diye düşündüm ama herkez 1 aylık bebeği zaten göremez dedi şimdi günler geçmiyor sonuç ne olacak diye

İnşallah duyarsın hayırlı haberlerini bekliyorum

benim doktorum gayet iyiydi ya. Kalp atışı ya duymazsak dedim.ALLAHtan ama görülme sıklıgı o kadar da cok değil dedi. Korkma dedi.Kötü sperm kötü yumurtayı bulacakta ohooooo demişti

Canım inşallah duyarsın sen bugün duyarsan yarın için bana umut olursun:) kaçta randevun?

4 te canımm. doktor duyarız diyor rahatlatıcı bir havası var doktorun. korkutmuyor. bazılarıda korkutup kötüye alıştırıyor işte. Meslek prensibi değişiyor kişiden kişiye

Benim doktorumda iyice korkuttu eğer bu kontroldede aynı şeyi yaparsa değiştirecem zaten

canım ne kadar bir rakam paylaşır mısın

Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor... Araştırmak lazım.. 1300 lerde falan yaptırmıştık biz Medical park ta ama bi kan tahlili için bir günümüzü verdik bizi rezil ettiler tavsiye etmem... Siper hastaneler daha pahalıydı

4 te canımm. doktor duyarız diyor rahatlatıcı bir havası var doktorun. korkutmuyor. bazılarıda korkutup kötüye alıştırıyor işte. Meslek prensibi değişiyor kişiden kişiye

:) bencede duyarsınız dr un iyiymiş canım, bende ilk kez gidicem bu dr a hep olumlu yorumlar var hakkında ama işte devlette nasıl olacak bilmem:44:

canım hiç korkma ben de 4+6 da gitmiştim ilk kontrolüme doktor keseyi gördü bebekle ilgili bi yorum bile yapmadı çünkü görünmüyo bebek çok minik olduğundan 6. 7. haftalarda görünüyo kalbi duyuluyo şimdiki kontrolünde duyamazsan da üzülme bazı bebeklerin geç oluyo biraz daha atımı bazılarının da erken oluyo.

Bulantılarım baş dönmelerim başladı 1 haftadır ve karnında bi seyrime hissediyorum bazen çevredekiler bebek seyriyordur falan dedi olabilir mi sizce böyle biley hisseden var mı

bence de ya hatta benım doktorum daha once bır arkadasın doktoruydu. 10 haftadan once dınletmedı kalp sesini. bebegin gelişimi güzel bana güven kalp atışı için gereksiz ısı verip bebeği üzmeyelim demiş...

gazdır o gaz

Günaydın kızlar benim bugün adet başındaki gibi akıntım oldu doktora gitmeli miyim tedirgin oldum sanki adet başlar gibi kahverengimsi akıntı?

12-01-2015 ♥

Hemen git hic bekleme derim ben

yuhh diyorum ya baya pahalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…