yok canım neden sıkıntı olsun. bende aynıyım. hatta bazen gerçekten hamilemiyim diye düşünüyorum.sadece müthiş bir alınganlık ve duygusallık var. herşeye ağlıyorum.sadece bu. bu arada seninle tahmini doğum tarihleri aynı. kalp atışını duydun mu canım? ben cuma doktora gidicem.
bende çarşamba günü gidicem hiç bişiy duymadım sen keseyi gördünmü veya emriyoyu ve kesen kaç mm di söylermisin cnm merak ettim
Gunaydin kizlar
Sabahin nurunda kalktim ise geldimo kadar halsizim ki kolumu kaldiramiyorum
Günaydın canım aynı durumdayızGunaydin kizlar
Sabahin nurunda kalktim ise geldimo kadar halsizim ki kolumu kaldiramiyorum
Sizede bizden merhaba tatlılargunaydın kızlar bebegımızle yenı bır gune merhaba belım o kadar agrıoki anlatamam size normal mi acaba agrıaı sızde olan varmı?
Canım ihmal etme bendede oldu şu an baya bi azaldı hatta raporu olduğum halde işe gidiysem hasta psikolojisine giriyorum ki o zaman daha çok kötü oldumGünaydın kızlar benim bugün adet başındaki gibi akıntım oldu doktora gitmeli miyim tedirgin oldum sanki adet başlar gibi kahverengimsi akıntı?
12-01-2015 ♥
Normal canm bnm dikkat et uzanmaya calış....gunaydın kızlar bebegımızle yenı bır gune merhaba belım o kadar agrıoki anlatamam size normal mi acaba agrıaı sızde olan varmı?
Günaydın kızlar benim bugün adet başındaki gibi akıntım oldu doktora gitmeli miyim tedirgin oldum sanki adet başlar gibi kahverengimsi akıntı?
12-01-2015 ♥
Normal canm bnm dikkat et uzanmaya calış....
Bel kasık gögüs agrıları normal !!!!
Günaydın canm bnm
Nasılsın !!!
Bnmde kahverengiydi ihmal ettim kanamam oldu canım
İlla seninde olcak degil ama dıkkat et dr unu ara derim canım
Geçmiş olsun
Günaydın kızlar benim bugün adet başındaki gibi akıntım oldu doktora gitmeli miyim tedirgin oldum sanki adet başlar gibi kahverengimsi akıntı?
12-01-2015 ♥
12-01-2015 ♥
Canım cok tesekkurler valla tedirgin olmustum cunku devamlı dınlenıorum yatıorum evdeyım evın işini yaptıgım yok....
gunaydin kizlaaaar
gecenlerde anlatmistimya ilk kez doktora gittim keseyi goremedik demistim.
dün kasiklarimda agri olustu ve kanamam oldu hafif.hastaneye gittim doktorum bakti keseyi gorduk 4 mm.
sözde 6nci haftamdayim ama hesaplara gore kese cok kucuk degilmi?belki gec dollenme olmustur diye dusunuyorum.doktor beni eve yollamadi hastanede yatiyorum simdi kese 11mm olana kadar beni burda tutmak istiyor..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Hiç biriş yapmasanda belin agrır... Adet olacagımıza yakın nasıl bücüt kendini adete hazırlıyo hani bel agrıı goggus hassasıyeti kasıkta sancı agrı
Hamileliktede bunlar olagan seyler bitanem
Bebişş ben burdayım diyo ...
Kimi hamişşlerde hatta adet günlerinde bu agrıları cekerlerz... Mesela bnm bugunnormalde adet günüm ve belimde cok agrı var ...
Yani kanaman olmadıkca herhangi bi sorun yok canım
Ay bnm adet günüm 8 gun geçti kuZu ama vucut algılıo demekki aynen kanama olmadıkca sıkıntı yok valla.. Ben bıde hergun iğne oluyorum oda etkılıo olabılır agrıyı😢
Canım kanaman dewam mı edıyo neden seni hast tutuyor.. Bnm geç döllenme!!!
Bn ilk gittigimde 5 mm di kesem
6 gün sonra 15 mm olmustu şimdi 3 4 gün dırf kese büyümesii görnek için mi seni orda tutuyo !!!!!
Paıkolıjısı bozulur be insanın
Merak ettigim suanda kanaman mı var..
Doktor neden hastanede tutuyo seni!????
Olabilir canım
Ama hamilelerin %90 nında bel agrısı mwvcuttur canım
Yinede Allahacil şifalar versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?