hosgeldin:)bende yeni sayılırım.ama uzun zamandır takıpteydımhayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende 32haftalık hamileyim. Sizleri takip ediyorum. Âmâ üye olup yazmak yeni nasip oldu.
Ya canım bende telden giriyorum.. Cevaplanın yanında dosya yükleden yükleyemiyon mı ki... Sorması ayıp olmasın hangi teli kullanıyosun ona göre belki yardımcı olurızugrascak bişey bulamadım bebege alt açna ortusu dikmeye karar verdim . Aslinda vardı almiştim ama napiyim bebişin işleriyle ugrasmk çok eglenceli duşundum duşundum ne yapsam diye alt açma minderi yapıyım dedim bugun gttim ve kumaş kestirdim yeşil renkli ustunde hayvancıklar var içi elyaftan alt yuzu duz ekru havludan ustude nevresimden bakalım ilk denemem inş olur elyafını diktmde ustu kaldı keşke resim yukleyebilsem ama beceremiyorumki telden . Çok isterdim yaptklarımı paylaşmayı ama işte.
Hosgeldin tekrar aramıza.. Bnde 24 e girdim.. İkinci bebiş.. İlki kı bu oglan.. Onu bnde bilmiyom bi arkadasıma yaptırmıstım şifremi falan veripben 29 yaşındayım.2.gebeliğim ilki oğlanı bu da erkek. Hazırlılarımın çoğunu yaptım sayılır.2. olduğu için ilk oğlumdan kalan eşyaları yıkayıp ütüledim.kendime kışlık bir gecelik aldım.çantaya koydum ama eksiğim var daha çantaya konulacak yavaş yavaş hazırlıyorum işte.bu arada şu alttaki hamilelik bilgisini nadıl yapıyorsunuz.
yok ya olmuyor dosya yukle tıklıyorum azami 10 mb yazan yerin yanındaki kutucuga tıklyrm bşy çıkmıyor sz nası yapıyrsnz bu arada telefnm nokia lumia 625 .Ya canım bende telden giriyorum.. Cevaplanın yanında dosya yükleden yükleyemiyon mı ki... Sorması ayıp olmasın hangi teli kullanıyosun ona göre belki yardımcı olurız
Ay kıZlar yarın 10:45 te dr kontrolum var.. Cok heycanlıyım..
Bu arada aralık anneleri teker teker doguruyo.. 6 7 tanedoguö yapan anne war.. Daha 35 haftalık 37 haftalık bazıları okadar bile degil..gittikce bni heycan basıyo ve xok etkılenıyom niyetse.. Sanırım ben son ay girmicem buraya.. ;D[/QU
sen ilk dogum yapck olanlardansn galiba. Takviminde 3 ocak yazıyor belli olmaz ama aralıkta sende dogurursun .Normal dogummu seninkide
bak şimdi benim hamilelik takvimimi goruyorsun degilmi ? Takvimin enn altında " hamilelik takvimini imza alanina eklemek için tıklayın" yazıyor oraya tıkla orda talimatlar var ordan ilerlersin kişiler bilgilerin çikacak orda son adet tarihini yazacagın yer var oraya yaz kaydete tıkla tamamdr. Bnde yapamm sanıyodum teldn grdgm için ama bi deneyim dedim oldu yaparsın snde.ben 29 yaşındayım.2.gebeliğim ilki oğlanı bu da erkek. Hazırlılarımın çoğunu yaptım sayılır.2. olduğu için ilk oğlumdan kalan eşyaları yıkayıp ütüledim.kendime kışlık bir gecelik aldım.çantaya koydum ama eksiğim var daha çantaya konulacak yavaş yavaş hazırlıyorum işte.bu arada şu alttaki hamilelik bilgisini nadıl yapıyorsunuz.
yok ya olmuyor dosya yukle tıklıyorum azami 10 mb yazan yerin yanındaki kutucuga tıklyrm bşy çıkmıyor sz nası yapıyrsnz bu arada telefnm nokia lumia 625 .
n11.com sikayetim var !!!! bende memnun kalmadım ya ordan bir daha bir şey almaya korkuyorum 109 tl ye hamile yastigi aldım yazılan marka değil farklı marka gönderdiler taş gibi şekli de çok kötü hiçbir türlü kullanılamıyor resmen Çöp burada resmini paylasmistim degistirmek yada iade için kaç kere aradik haklisiniz biz size döneriz deyip kapatıyorlar 2 ay olmustur dün aradılar tedarikçi firmanın hatası ne yaptıysak firmaya ulaşamıyoruz dediler oyle elimizde kaldı parada boşa gitti böyle sorumsuz bir anlayış olamaz onlara para kazandırmamak için alışveriş yapmam bir daha zaten havadan para kazandırdım onlara benden yeter bu kadar ha değişti ha değişecek diye bakalım başka yastık almadim ama yarın e-bebek e gidip elimle dokunup alıcam yastigimi
canım durumuna üzüldüm aldın bir heyecanla bekliyosun bide farklı uyduruk birşey çıkıyor üzüntün bir yana bide hamile hamile sinirleniyosun benimde hızlıal.com da başıma geldi bebek bakım çantası almıştım yanlış bir ürün göndermişlerdi ama sağolsunlar ilgilenip iadesini aldılar. ben n11.com ve gittigidiyor.com a güvenmiyorum o siteler aracı firma gibi birşey tekrar geçmiş olsun..
Kizlar kabus gibi bir gune uyandim, sabah erken tuvalette hafif kanamam oldu hemen hastaneye geldik nobetci doktor plasentada kanama gordu yatis yapildi, kendi doktorum bakti sonra kanama yok dedi ama erken dogum riskim varmis hersey yolundayken neden oldu bilmiyorum, ciger gelistirici igne oldum yatiyorum dua edin nolur bebegim erken gelmesin.
Ben babytech kral ystak aldım bide şifonyer düşünüyorum ikeadan muhtemelen oda fln yapmadım siz naptınız
Kizlar bebek cantalarinin icinde biberon koyma gözü bez koyma gözü falan oluyor ya cok kullanisli mi gerek var mi?ben normal bir kol cantasi alsam diyorum oda işimı gormez mi ? Bebek Cantalarına bakiyorum hep kucuk valizi andiriyor ve normal kücuk valizlerin 2 katı fiyat diyorlar nerdeyse.
canım onun kasılmalardan dolayı erken doğum riski vardı doktoru bi kaçhafta önce ona rapor vermişti ve evde dinleniyordu iş filan yapmadı dün koltukta otururken birden gelmiş suyu hastaneye gidince de daha fazla gelmiş
ilk bebişimiz geldi Allahın izniyle ikisi de iyilermiş bebişimiz küvözde avvah87 arkadaşımız da süt sağmaya çalışıyordu Allah yardımcısı olsun
Kızlar bende hamilelgin basından beri akıntı vardı... Renksız kokusuz.. Dr normal diyodu ki i problemde olmadı hani.. Ama bu hafta farkettim ki çamasırımı baya baya ıslatıcak kadar cogalmıs...akıntısı olupta cogalan varmı bu durumda normal galiba he nedersiniz???
kızlar mevlutte dagıtılacak kuranı kerim ve tesbihimiz sizce nasıl?
Eşim evde bulunsun dedi bunu aldık su ve pamuktan oluşuyormuş unibaby kadar doğal mı ki...
ugrascak bişey bulamadım bebege alt açna ortusu dikmeye karar verdim . Aslinda vardı almiştim ama napiyim bebişin işleriyle ugrasmk çok eglenceli duşundum duşundum ne yapsam diye alt açma minderi yapıyım dedim bugun gttim ve kumaş kestirdim yeşil renkli ustunde hayvancıklar var içi elyaftan alt yuzu duz ekru havludan ustude nevresimden bakalım ilk denemem inş olur elyafını diktmde ustu kaldı keşke resim yukleyebilsem ama beceremiyorumki telden . Çok isterdim yaptklarımı paylaşmayı ama işte.
hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende 32haftalık hamileyim. Sizleri takip ediyorum. Âmâ üye olup yazmak yeni nasip oldu.
Eki Görüntüle 1305195 Deneyim desim de... Bendede azami 10 mb yazoyo..altındada dosyasec yazıyo öle yazıyom ....
Bu arada bu benım kızım.. Yengesinin bulasıları yıkamaya calısıyo( oyun oynuyo)
Larkinim Allah hayırlı saglıklı evlat versin.. Kız cocukları bambaska bana görede..ohohh şimdiden basladık yardımlara... Bana. Kıyamıyo babaya cok düşkün.. Altıntopumuz bizim..
Hay Allah ne kötü denk gelmiş. Bana olmadı şimdiye kadar olmayacak demek değil. İnşallah aldıklarım sağ salim tam tamına gelir
Bende hamilelik yastığını n11.com'dan aldım. 16 haftalık hamileyken 90 liraya. Tam U şeklinde olanlardan.O kadar memnunum ki anlatamam.
O olmasa hayatta uyuyamazmışım.
Hadi o zamanlar karın küçüktü, hareket etmek daha kolaydı idare edilirdi.
Ama şimdi annemde bazen kalıyorum mahvoluyorum gece, uyuyamıyorum.
Ne kadar yastık koysam etrafıma gene olmuyor.
Ama şunu söyleyeyim eğer alacaksan; ben ilk 1 hafta 10 gün çok zor alıştım.
Hatta boşuna aldık galiba ben yatamayacağım diye düşündüm bile, alışması zor ama vazgeçmesi imkansız bir şey.
Kesinlikle tüm hamilelere tavsiyem, ağrılarımı azaltıyor.
gittigidiyor ve n11.com satıcıları farklı olan siteler, sanırım yorumlara dikkat etmek gerekiyor, iyinin yanında kötüye de rast gelebiliyor insan.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım. İnşallah zamanında hayırlı sağlıklı doğum yaparız hepimiz.
Herkeste bir erken doğum belirtisi var galiba hayır olsun...
Biz odamızı aldık, ay sonunda gelecek inşallah. Eşimin kız kardeşi minik bir sallanan beşik alacakmış, ilk zamanlar yanımızda yatar inşallah. Ama yinede büyüyen beşikli büyük dolaplı bir takım aldık.
O zaman içine çanta düzenleyici alabilirsin. Ayrı ayı durur yine.
Çünkü bebeğin çok fazla ihtiyacının yanımızda taşınması gerekiyor, araması bulması çok zor olmasın, sürekli karışmasın çantamız.
Elhamdülillah...
Peki acaba erken doğum riski var diye ciğer geliştirici iğne önceden yapıldı mı?
Şimdi bebeğin ciğerleri ne durumda, solunum sıkıntısı olacak mı acaba inşallah olmaz.
Sabah okudum doğum yaptığını ancak yazabildim.
Ben pek sevinemedim açıkçası çok ama çok erken çünkü, ama elhamdülillah ikisi de iyilermiş. İnşallah dahada iyi olurlar.
Sağlık sıhhatlerine kavuşup yavrusunu hayırlısıyla kucağına alır evine döner inşallah.
Facebook grubuna sende giriyorsan, yazılanları okuyabilecek durumdaysa bizden çok selam söyler misin ve dualarımız onun için bilsin inşallah...
Bir azalıyor bir çoğalıyor mervecim, bence kötü bir şey yoktur yani inşallah
Çok güzellermiş canım, Allah hayırla sağlıkla o günü yaşamayı da nasip etsin...
Unibaby nin gerçekten doğal olduğunu ne kadar biliyoruz ki
İnşallah öyledirler. Ben bebedor markasını severim nedense:)
Ben resim isteriiiiiiim
Hoşgeldin buket. Rabbim hayırla sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Maşallah sübhanallah kızına. Kız olsun çamurdan olsun diye boşuna dememişler işte.
Şimdi kardeşi olunca nasıl yardımlar etmek isteyecek kim bilir
o yazılan bebek bilgisinin hemen altında hamilelik takvimi yazıyor bordo renkte orayı tıklayıp tahmini doğum tarihini giriyorsun oluyorHosgeldin tekrar aramıza.. Bnde 24 e girdim.. İkinci bebiş.. İlki kı bu oglan.. Onu bnde bilmiyom bi arkadasıma yaptırmıstım şifremi falan verip
hamilelik günlüğü imza yazan yermiş canım ya kişisel bilgilere aktarıyor bir sürü bilgi var onların arasında ya son adet tarihini gir yada tahmini doğum tarihini giriyosun oluyoo yazılan bebek bilgisinin hemen altında hamilelik takvimi yazıyor bordo renkte orayı tıklayıp tahmini doğum tarihini giriyorsun oluyor
Güzel anneler merhaba..
Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
Bende korkmaya basladim dun yikadim camasirlariAy kıZlar yarın 10:45 te dr kontrolum var.. Cok heycanlıyım..
Bu arada aralık anneleri teker teker doguruyo.. 6 7 tanedoguö yapan anne war.. Daha 35 haftalık 37 haftalık bazıları okadar bile degil..gittikce bni heycan basıyo ve xok etkılenıyom niyetse.. Sanırım ben son ay girmicem buraya.. ;D
Biraz bekle 2-3 dk sonra yukleniyoryok ya olmuyor dosya yukle tıklıyorum azami 10 mb yazan yerin yanındaki kutucuga tıklyrm bşy çıkmıyor sz nası yapıyrsnz bu arada telefnm nokia lumia 625 .
İyi olmaniza çok sevindim canim. İnşallah vaktinde saglicakla alirsin kucaginaGüzel anneler merhaba..
Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.
Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.
Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..
Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..
Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.
Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?