2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben 29 yaşındayım.2.gebeliğim ilki oğlanı bu da erkek. Hazırlılarımın çoğunu yaptım sayılır.2. olduğu için ilk oğlumdan kalan eşyaları yıkayıp ütüledim.kendime kışlık bir gecelik aldım.çantaya koydum ama eksiğim var daha çantaya konulacak yavaş yavaş hazırlıyorum işte.bu arada şu alttaki hamilelik bilgisini nadıl yapıyorsunuz.

Ya canım bende telden giriyorum.. Cevaplanın yanında dosya yükleden yükleyemiyon mı ki... Sorması ayıp olmasın hangi teli kullanıyosun ona göre belki yardımcı olurız

Hosgeldin tekrar aramıza.. Bnde 24 e girdim.. İkinci bebiş.. İlki kı bu oglan.. Onu bnde bilmiyom bi arkadasıma yaptırmıstım şifremi falan verip

Iyi geceler annisler.evde yoktum iki gündür pek takip edemedim.geçmişide pek okuyamadim iyisinizdir insallah.bizim masallahimiz var kizim bu gece hareketli benim kizim saolsun bu saatlerde basliyo gecemiz gunduzumuz sasti sanırım dogunca napcaz bakalım
ilk bebegimiz dünyaya gelmis ve hazirliklari yarın yapmaya karar verdim utu ve son yikamalari her an her şey olabilir hazir olmakta fayda var. sonradan keske demeyeyim
Bizim diger arkadaşdan hala haber yok sanirim ya o ne yaptı acaba??

Ay kıZlar yarın 10:45 te dr kontrolum var.. Cok heycanlıyım..
Bu arada aralık anneleri teker teker doguruyo.. 6 7 tanedoguö yapan anne war.. Daha 35 haftalık 37 haftalık bazıları okadar bile degil..gittikce bni heycan basıyo ve xok etkılenıyom niyetse.. Sanırım ben son ay girmicem buraya.. ;D

Ya canım bende telden giriyorum.. Cevaplanın yanında dosya yükleden yükleyemiyon mı ki... Sorması ayıp olmasın hangi teli kullanıyosun ona göre belki yardımcı olurız
yok ya olmuyor dosya yukle tıklıyorum azami 10 mb yazan yerin yanındaki kutucuga tıklyrm bşy çıkmıyor sz nası yapıyrsnz bu arada telefnm nokia lumia 625 .

bak şimdi benim hamilelik takvimimi goruyorsun degilmi ? Takvimin enn altında " hamilelik takvimini imza alanina eklemek için tıklayın" yazıyor oraya tıkla orda talimatlar var ordan ilerlersin kişiler bilgilerin çikacak orda son adet tarihini yazacagın yer var oraya yaz kaydete tıkla tamamdr. Bnde yapamm sanıyodum teldn grdgm için ama bi deneyim dedim oldu yaparsın snde.

yok ya olmuyor dosya yukle tıklıyorum azami 10 mb yazan yerin yanındaki kutucuga tıklyrm bşy çıkmıyor sz nası yapıyrsnz bu arada telefnm nokia lumia 625 .

Bnde dosya tükleye basıyorum sonra albümden fotoyu secip yada yeniden cekıp gönderiyorum...azami 10 falan yazmıyo oraya basmadan dene bi ...

Aslında bnm dogum tarıhım 23 aralık.. Bnm ilk geç döllenme war demişlerdi sonradan topladı bebegim.. Haftasını kapattı.. Ama ben segiştirmedin.. Ne olur be olmaz diye

Hay Allah ne kötü denk gelmiş. Bana olmadı şimdiye kadar olmayacak demek değil. İnşallah aldıklarım sağ salim tam tamına gelir
Bende hamilelik yastığını n11.com'dan aldım. 16 haftalık hamileyken 90 liraya. Tam U şeklinde olanlardan.O kadar memnunum ki anlatamam.
O olmasa hayatta uyuyamazmışım.
Hadi o zamanlar karın küçüktü, hareket etmek daha kolaydı idare edilirdi.
Ama şimdi annemde bazen kalıyorum mahvoluyorum gece, uyuyamıyorum.
Ne kadar yastık koysam etrafıma gene olmuyor.
Ama şunu söyleyeyim eğer alacaksan; ben ilk 1 hafta 10 gün çok zor alıştım.
Hatta boşuna aldık galiba ben yatamayacağım diye düşündüm bile, alışması zor ama vazgeçmesi imkansız bir şey.
Kesinlikle tüm hamilelere tavsiyem, ağrılarımı azaltıyor.

gittigidiyor ve n11.com satıcıları farklı olan siteler, sanırım yorumlara dikkat etmek gerekiyor, iyinin yanında kötüye de rast gelebiliyor insan.

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım. İnşallah zamanında hayırlı sağlıklı doğum yaparız hepimiz.
Herkeste bir erken doğum belirtisi var galiba hayır olsun...

Ben babytech kral ystak aldım bide şifonyer düşünüyorum ikeadan muhtemelen oda fln yapmadım siz naptınız

Biz odamızı aldık, ay sonunda gelecek inşallah. Eşimin kız kardeşi minik bir sallanan beşik alacakmış, ilk zamanlar yanımızda yatar inşallah. Ama yinede büyüyen beşikli büyük dolaplı bir takım aldık.

O zaman içine çanta düzenleyici alabilirsin. Ayrı ayı durur yine.
Çünkü bebeğin çok fazla ihtiyacının yanımızda taşınması gerekiyor, araması bulması çok zor olmasın, sürekli karışmasın çantamız.

Elhamdülillah...
Peki acaba erken doğum riski var diye ciğer geliştirici iğne önceden yapıldı mı?
Şimdi bebeğin ciğerleri ne durumda, solunum sıkıntısı olacak mı acaba inşallah olmaz.
Sabah okudum doğum yaptığını ancak yazabildim.
Ben pek sevinemedim açıkçası çok ama çok erken çünkü, ama elhamdülillah ikisi de iyilermiş. İnşallah dahada iyi olurlar.
Sağlık sıhhatlerine kavuşup yavrusunu hayırlısıyla kucağına alır evine döner inşallah.
Facebook grubuna sende giriyorsan, yazılanları okuyabilecek durumdaysa bizden çok selam söyler misin ve dualarımız onun için bilsin inşallah...

Bir azalıyor bir çoğalıyor mervecim, bence kötü bir şey yoktur yani inşallah

kızlar mevlutte dagıtılacak kuranı kerim ve tesbihimiz sizce nasıl?

Çok güzellermiş canım, Allah hayırla sağlıkla o günü yaşamayı da nasip etsin...

Eşim evde bulunsun dedi bunu aldık su ve pamuktan oluşuyormuş unibaby kadar doğal mı ki...

Unibaby nin gerçekten doğal olduğunu ne kadar biliyoruz ki
İnşallah öyledirler. Ben bebedor markasını severim nedense:)

Ben resim isteriiiiiiim

hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende 32haftalık hamileyim. Sizleri takip ediyorum. Âmâ üye olup yazmak yeni nasip oldu.

Hoşgeldin buket. Rabbim hayırla sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Eki Görüntüle 1305195 Deneyim desim de... Bendede azami 10 mb yazoyo..altındada dosyasec yazıyo öle yazıyom ....
Bu arada bu benım kızım.. Yengesinin bulasıları yıkamaya calısıyo( oyun oynuyo)

Maşallah sübhanallah kızına. Kız olsun çamurdan olsun diye boşuna dememişler işte.
Şimdi kardeşi olunca nasıl yardımlar etmek isteyecek kim bilir

Şu sancısız toplanma hissi gibi olan kasılmayı bir ayırt edebilsem keşke.
O mudur değil midir ayırt edemiyorum ben.
Ki 2 gündür çok sık olmaya başladı hayır olsun.
Belki bebişin hareketidir diyorum .
Böyle göbek deliğinin oralardan çok kuvvetlice kafasını ittiriyormuş gibi bir his oluyor.
Bir kaç saniye duruyor sonra geçiyor.
Ve sık olmaya başladı, korkmalı mıyım onu bile bilemiyorum.
Kasılması olan arkadaşlar bir daha tarif etse nasıl bir şey şu his?

Larkinim Allah hayırlı saglıklı evlat versin.. Kız cocukları bambaska bana görede..ohohh şimdiden basladık yardımlara... Bana. Kıyamıyo babaya cok düşkün.. Altıntopumuz bizim..
Böle yatarken karnımda hareketlenme görürse oluuuum uslu duy diyo.. Aşıyo aşıyo ( acıyo ) diyo.. Bugun bira sancım vardı üşüttüm herlade yataga uzandıö kıvranıyprum.. Gitti odadan babasını tutdu geitrdi baba annem bak bak diyo.. İkimizde şok olduk... Cok seviyorum kızımı.. Allahım ewlat cok güzel birsey az kaldı inşallaj.. Evinizn havası degişcek....

Hosgeldin tekrar aramıza.. Bnde 24 e girdim.. İkinci bebiş.. İlki kı bu oglan.. Onu bnde bilmiyom bi arkadasıma yaptırmıstım şifremi falan verip
o yazılan bebek bilgisinin hemen altında hamilelik takvimi yazıyor bordo renkte orayı tıklayıp tahmini doğum tarihini giriyorsun oluyor

o yazılan bebek bilgisinin hemen altında hamilelik takvimi yazıyor bordo renkte orayı tıklayıp tahmini doğum tarihini giriyorsun oluyor
hamilelik günlüğü imza yazan yermiş canım ya kişisel bilgilere aktarıyor bir sürü bilgi var onların arasında ya son adet tarihini gir yada tahmini doğum tarihini giriyosun oluyo

Güzel anneler merhaba..

Merak edip dua eden herkesten Allah Razı olsun.

Hamilelliğim 32+4 devam ediyor hala daha hastanede yatıyorum. Doğum her an başlayabilir demişlerdi. Ama inşallah kandırmıyorlarsa yarın taburcu Olacağım. allah herkese sağlıklı zamanında kolay Doğumlar nasip etsin. Şu geçirdiğim zamanlar korku filmi gibi, tüm tırnaklarımı köküne kadar yedim.

Temizlik ağır iş vs hiçbir şey yapmadım. Yemek yesem yetiyordu. Kanamayı stres başlatmış olabilir dedi doktor o kadar.. Bir de karşı komşunun 1 yaş Bebeğini yıkamasına yardımcı oldum. Annesi yıkadı ben banyodan çıkarıp giydirip kurutup beşiğine koydum rica ettiği için. Aslında tanımıyorum ama iki üç bebekli biri diye yardımcı olmaya çalışmıştım, bu da olabilir..

Sizlere ve hatta kimseye yazamadım. Eşimle de iki kez telde konuşabildim. Teli elime alamadım tek ve yatakta olunca. Adamcağız da öldü meraktan.. Inşallah iki günlüğüne yarın uçağı inecek..
Ablam bebeğine pasaport çıkartırdı kocasıyla da o gelecek inşallah..

Benden haberler böyle. Doktor bebek için doğumun çok erken olacağını bekletebileceği kadar bekleyeceğini söylüyor.

Havva arkadaşımız da doğum yapmış. Sütü bol bebeği sağlıklı kendisi de sağlıklı güçlü olur inş. Bu zamanların üstesinden gelirler. Dualarım onlarla.

Cok sukur canim senden haber alabildik. Gunlerdir haberini bekliyoruz. Hepimiz vok telaslandik. Insaallah kuzucugun vaktinde saglikla gelir. Dualarimiz seninle..

Larkin canim ciger gelistirici ignesini vurulmustu Havva daha onceden. O yuzden solunum cihazina bagli degil cok sukur bebisi. Ancak su an sutu gelmedigi icin cok sikinti yasiyormus arkadasimiz. Sagmaktan mahvolmus parcalanmis gogusleri. Kaniyormus surekli. Dua edelim hepimiz insaallah tez zamanda gelsin sutu.. bu kasilmayi sormussun. Soyle tarif etmeye calisayim. Sanki bebegin karninin icinde yuvarlanip toplanarak karnini ittirmeye calisiyor gibi. Icinde bisilerin merkeze dogru yanlardan cekildigini toparlandigini hissediyorsun sanki. Agri her zaman eslik etmeyebiliyo kasilmaya. Elini koydugundaysa tas gibi sepsert oluyor kasilan bolgenin. Eger 10dkdan az araliklarla yasiyorsan. Gunde 10 kere ya da 1 saat icinde 4 ten fazla oluyorsa bu kasilmalar hemen doktora gorunmek gerektigi soyleniyor. Ihmale gelmiyor malesef.

Bende korkmaya basladim dun yikadim camasirlari
Yarin hastane cantasi hazirlayacagim
Biraz bekle 2-3 dk sonra yukleniyor

İyi olmaniza çok sevindim canim. İnşallah vaktinde saglicakla alirsin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…