- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
kızlar bende okudum şimdi kasım annelerini
göğüs ucu için lansinoh hiç işe yaramıyormş öyle yazmışlar
garmastan krem iyi geldi yazmış çoğu dr a sorayım bu gittiğimde yazarsa reçeteye yazsın yazılmıyorsa eczaneden alırım ne kadarsa artık
bende tahinin üzerindeki yağın çok iyi geldiğini duydum .. tahinin iyileştirici özelliği var onu biliyorum . mide ve ağız yaralarına da iyi geliyor.. bende deneyeceğim bu ayın ortalarından itibaren ..inşallah. kendi sütünü sür diyen var. ayva çekirdeğini jöle gibi olunca sür diyen , zeytinyağı vsbissürü yöntem var deneyecez bakalım tek tek
Herkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
doktoruna sor canım onu alanı ile ilgiliKızlar göğüs ucu kremini kadın doğum doktoruna mı danışıyorsunuz, bi de ucunun büyümesiyle ilgili soracaklarım var doktora ona mı sorayım başka doktora mı gidilir, alanıyla alakalı değilse diye utanıyorum da
Arkadaslar bu arada ben de calisirken gece uyumada daha fazla zorlaniyodum sanirim butun gun yoruluyoruz o yuzden de gece uyuyamiyoruz. Bi haftadir izinliyoim cok sukur ya bi kere ya iki kere uyaniyorum o da ya wc ocin oluyo ya da midem yandigi icin. Eskisi gibi bel agrilarimdan inlemiyorum cooook sukurrr. darisi butun zorluk ceken anniskolara
kzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
bende bazen malum bölgeye tekme yemiş gibi hissediyorumkızlar şeim ağrıyor resmen birde çatı ağrısı yaşıyormuşum öyle diyorlar yataktan kalkarken adım atarken bacaklarımın iç kısmı bazen çıt diye bir ses oluyor açılıyorum heralde hey gidi genç kızlık heyy
Benim de solum tutmaz oluyor bazı geceler, mide yanması için süt işe yaramadığında gaviscona başvuruyorum yoksa uyutmuyor, göğüsten sıvı gelmesi olayı bende de arttı, bazen göğüs pedi koyuyorum.Kizlar sorularim varr...birincisi dr artik sirt üstü yatma dedi bana..ki zaten yatmiyirdum sola yat dedi ama benim artik solum curudu resmen. .sagima yatinca bikac saatye olsa uyuyorum..ama korkuyorum tehlikelimidir.. eneeee ne soracaktim unuttum :) hiii bide bu mide yanmasini ilacsiz nasil halleeebilriz. .sut sade icemiyorum meyveli ictim simdiye kadar..fayda edrrmiki..lansinoh kullandlmaya basldim kuruma yokta agriyo dokununca bide son haftalardir acayip sivi geliyo gohsumden
canım ben de hamileliğimin ilk ayından beri mide yanması sorunum var. son 2 aydır reniee diye bir tablet var dayanılamayacak durumda olduğumda onu kullanıyorum. iki doktora sordum ikisi de tavsiye etti.. sen de bir sor istersen...Kizlar sorularim varr...birincisi dr artik sirt üstü yatma dedi bana..ki zaten yatmiyirdum sola yat dedi ama benim artik solum curudu resmen. .sagima yatinca bikac saatye olsa uyuyorum..ama korkuyorum tehlikelimidir.. eneeee ne soracaktim unuttum :) hiii bide bu mide yanmasini ilacsiz nasil halleeebilriz. .sut sade icemiyorum meyveli ictim simdiye kadar..fayda edrrmiki..lansinoh kullandlmaya basldim kuruma yokta agriyo dokununca bide son haftalardir acayip sivi geliyo gohsumden
hadi ya ben de daha göğsümden sıvı gelmedi yoksa sütüm olmayack mıBenim de solum tutmaz oluyor bazı geceler, mide yanması için süt işe yaramadığında gaviscona başvuruyorum yoksa uyutmuyor, göğüsten sıvı gelmesi olayı bende de arttı, bazen göğüs pedi koyuyorum.
bende önceleri girsin derdim ama şimdi istemiyorum hem o halde görmesin hem de utanırım doğuramam. zaten eşim de dayanamaz heralde evde arada sancım tutuyo ona bile beti benzi atıyo ben acı çekiyorum diye. hastanede sen sancı çekerken ben dayanamam alın sezeryana kurtarın karımı derim diyo. bende sakın dedim aksine elimi tut güç ver normal doğurabileyim diyorum kıyamam kocama ya bile bile işkence etmiş gibi olurum en iyisi kapının önünde beklesin o beniEşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
bence sata göre kalsın canım. benim kızda önden gidiyo biraz ama doktor sata göre doğum planlıyoKızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?
,bende önceleri girsin derdim ama şimdi istemiyorum hem o halde görmesin hem de utanırım doğuramam. zaten eşim de dayanamaz heralde evde arada sancım tutuyo ona bile beti benzi atıyo ben acı çekiyorum diye. hastanede sen sancı çekerken ben dayanamam alın sezeryana kurtarın karımı derim diyo. bende sakın dedim aksine elimi tut güç ver normal doğurabileyim diyorum kıyamam kocama ya bile bile işkence etmiş gibi olurum en iyisi kapının önünde beklesin o beni
güle güle kullanın, ben uni baby aldımarkadaşlar günaydın valla bende bu haftayı grip nedeni ile zor atlatmış olsam da hafta başında çalışabilir raporumu almıştım bir haftam gitti bile geriye 4 haftam kaldı okulda inş bir sıkıntı çekmem de geçirebilirim 4 haftayıda dün gitiik bebek odamızın halısı boy ölçeri lambası perdesi de geldi onları da aldık. ben kraftın temassız ateş ölçerini aldım.bir dahaki hafta artık yıkayıp ütülüycez annem ve kayınvalidemle eşyalarını kendi takımlarım hazır onlar için size bakınca geç kaldım sanki.bir de şampuanına karar veremiyorum ben dalini çok severim kokusunu ama mustela ve uni bby duydum szilerden
güle güle kullanın canımGunaydin anniskolarr. Bizim bebek odamiz geldi sildik tertemiz oldu ama hala boya kokuyo o yuzden daha yerlestirmedim. Hastane cantalarimizi da bugun hazirlayacaz. Pek biseyimiz kalmadi yani. Susu pusu iste :) ama ebde olmak ne guzelmis yahu bi kere beslenmeme dikkat edebiliyorum yuruyus yapabiliyorum herseye vaktim var ne guzel. Acaba istifa mi etsem kociskom baksin bize iste
canım bozma moralini bazı bebekler minyon oluyor,birde ben de nst ye çoktan girmeye başladım33.haftaligim daha
bebegimin kilosu az diye doktor haftaya nst ye cagirdi
moralsizim
Ayy çok sevindim gerçekten.. Rabbim insanı mutlaka bir yerden sevindiriyor, kolluyor ... Hiç canını sıkma Allah sana ve evlatlarına sağlık sıhhat versin.. Senin durumunu dün eşime (dr) sordum. Trombosit sayısı 20 bine kadar birşey olma dedi. İçin rahat olsun. Ayrıntılı şekilde ameliyatta falan sorun olur mu dedim yok dedi..
çok geçmiş olsunkzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
canım ben sağıma yatıyorum çoğunlukla çünkü sola çok yatınca çarpıntım oluyor dr a sordum yatabilirsin dedi, mide yanmasına tahin yeKizlar sorularim varr...birincisi dr artik sirt üstü yatma dedi bana..ki zaten yatmiyirdum sola yat dedi ama benim artik solum curudu resmen. .sagima yatinca bikac saatye olsa uyuyorum..ama korkuyorum tehlikelimidir.. eneeee ne soracaktim unuttum :) hiii bide bu mide yanmasini ilacsiz nasil halleeebilriz. .sut sade icemiyorum meyveli ictim simdiye kadar..fayda edrrmiki..lansinoh kullandlmaya basldim kuruma yokta agriyo dokununca bide son haftalardir acayip sivi geliyo gohsumden
yok canım ya benimde gelmedi hala olur sütün merak etmehadi ya ben de daha göğsümden sıvı gelmedi yoksa sütüm olmayack mı
kızlar ben günde iki üç tane ıhlamur içiyorum ama kas gevşetici özelliğinden dolayı rsikli olabilirmiş doğru mu ki?
hormonlar canım yalnız değilsinKızlaaar benim hormonlar mı dalgalanmaya başladı yine noldu anlamıyorum. Herkese sinir olmaya başladım yine, milletin dediği batmaya başladı, bi alınıyorum filan gerçi insanlar da çenesini tutmayı beceremiyor ama sadece bende mi var bu durum merak ettim
canım bencede sata göre kalsa daha iyi erkenden istemiyorum sezaryanıbence sata göre kalsın canım. benim kızda önden gidiyo biraz ama doktor sata göre doğum planlıyo
Kizlar cok moralim bozuk doktordan geldim kizimin suyu azmis hem doktorum bakti hem de radyolojiye yönlendirdi radyoloji bakti aynı kanıya vardılar hemde 2 hafta geri gozukuyo 1310 grammi ne dedi haftasını okadar onemsemiyorum ama suyu sıkıntı gordum dedi universite hastanesine git dedi gittim bakmadilar sira aldim saliya boludada var Boluda ki de gel rabdevusuzda bakiyom dedi ama bi yere yönlendirdiler benide nereyr ablamadim profesor muydu konustugum cozemedim gerçi profesorlerin muayene aksam oluyo ama 1.30da gel dedi
canım cok gecmiş olsun muakkak doktordan gelince haber ver bizede aklımız sende kalır yoksaKizlar cok moralim bozuk doktordan geldim kizimin suyu azmis hem doktorum bakti hem de radyolojiye yönlendirdi radyoloji bakti aynı kanıya vardılar hemde 2 hafta geri gozukuyo 1310 grammi ne dedi haftasını okadar onemsemiyorum ama suyu sıkıntı gordum dedi universite hastanesine git dedi gittim bakmadilar sira aldim saliya boludada var Boluda ki de gel rabdevusuzda bakiyom dedi ama bi yere yönlendirdiler benide nereyr ablamadim profesor muydu konustugum cozemedim gerçi profesorlerin muayene aksam oluyo ama 1.30da gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?