2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben madecassol ve bepanten birlikte kullanıyorum
geçen hafta çok feciydi uçları şu an düzeldi biraz önce merhemi sonra bepanteni sürüyorum tavsi
ye ederim

inşallah. kendi sütünü sür diyen var. ayva çekirdeğini jöle gibi olunca sür diyen , zeytinyağı vs bissürü yöntem var deneyecez bakalım tek tek
bende tahinin üzerindeki yağın çok iyi geldiğini duydum .. tahinin iyileştirici özelliği var onu biliyorum . mide ve ağız yaralarına da iyi geliyor.. bende deneyeceğim bu ayın ortalarından itibaren ..

olsun canım ne yapalım sen iyi ol da
pazartesi çalışabilir i alacam bende 22 aralıkta da çalışamazı verecem
Ama 15inde bu seneden kalan 1 haftalık iznimi kullanacam
yani 12sinde kaçıyorum ben

doktoruna sor canım onu alanı ile ilgili

benim de nefesim de sorun varya gece uyurken sanki alamıyorum 2 3 kez wc kesin zaten
izne ayrılacağım günü iple çekiyorum

bende bazen malum bölgeye tekme yemiş gibi hissediyorum

Kizlar sorularim varr...birincisi dr artik sirt üstü yatma dedi bana..ki zaten yatmiyirdum sola yat dedi ama benim artik solum curudu resmen. .sagima yatinca bikac saatye olsa uyuyorum..ama korkuyorum tehlikelimidir.. eneeee ne soracaktim unuttum :) hiii bide bu mide yanmasini ilacsiz nasil halleeebilriz. .sut sade icemiyorum meyveli ictim simdiye kadar..fayda edrrmiki..lansinoh kullandlmaya basldim kuruma yokta agriyo dokununca bide son haftalardir acayip sivi geliyo gohsumden

Benim de solum tutmaz oluyor bazı geceler, mide yanması için süt işe yaramadığında gaviscona başvuruyorum yoksa uyutmuyor, göğüsten sıvı gelmesi olayı bende de arttı, bazen göğüs pedi koyuyorum.

canım ben de hamileliğimin ilk ayından beri mide yanması sorunum var. son 2 aydır reniee diye bir tablet var dayanılamayacak durumda olduğumda onu kullanıyorum. iki doktora sordum ikisi de tavsiye etti.. sen de bir sor istersen...

kızlar ben günde iki üç tane ıhlamur içiyorum ama kas gevşetici özelliğinden dolayı rsikli olabilirmiş doğru mu ki?

Eşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
bende önceleri girsin derdim ama şimdi istemiyorum hem o halde görmesin hem de utanırım doğuramam. zaten eşim de dayanamaz heralde evde arada sancım tutuyo ona bile beti benzi atıyo ben acı çekiyorum diye. hastanede sen sancı çekerken ben dayanamam alın sezeryana kurtarın karımı derim diyo. bende sakın dedim aksine elimi tut güç ver normal doğurabileyim diyorum kıyamam kocama ya bile bile işkence etmiş gibi olurum en iyisi kapının önünde beklesin o beni

Kızlaaar benim hormonlar mı dalgalanmaya başladı yine noldu anlamıyorum. Herkese sinir olmaya başladım yine, milletin dediği batmaya başladı, bi alınıyorum filan gerçi insanlar da çenesini tutmayı beceremiyor ama sadece bende mi var bu durum merak ettim

Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?
bence sata göre kalsın canım. benim kızda önden gidiyo biraz ama doktor sata göre doğum planlıyo

Kizlar cok moralim bozuk doktordan geldim kizimin suyu azmis hem doktorum bakti hem de radyolojiye yönlendirdi radyoloji bakti aynı kanıya vardılar hemde 2 hafta geri gozukuyo 1310 grammi ne dedi haftasını okadar onemsemiyorum ama suyu sıkıntı gordum dedi universite hastanesine git dedi gittim bakmadilar sira aldim saliya boludada var Boluda ki de gel rabdevusuzda bakiyom dedi ama bi yere yönlendirdiler benide nereyr ablamadim profesor muydu konustugum cozemedim gerçi profesorlerin muayene aksam oluyo ama 1.30da gel dedi

,

aynen katılıyorum ben de doğuramam yanımdayken

güle güle kullanın, ben uni baby aldım
güle güle kullanın canım
33.haftaligim daha
bebegimin kilosu az diye doktor haftaya nst ye cagirdi
moralsizim
canım bozma moralini bazı bebekler minyon oluyor,birde ben de nst ye çoktan girmeye başladım

amin canım sağol

ay teşekkür ederim rahatladım canım

kzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
çok geçmiş olsun
canım ben sağıma yatıyorum çoğunlukla çünkü sola çok yatınca çarpıntım oluyor dr a sordum yatabilirsin dedi, mide yanmasına tahin ye
hadi ya ben de daha göğsümden sıvı gelmedi yoksa sütüm olmayack mı
yok canım ya benimde gelmedi hala olur sütün merak etme
kızlar ben günde iki üç tane ıhlamur içiyorum ama kas gevşetici özelliğinden dolayı rsikli olabilirmiş doğru mu ki?

ikiden fazla olmasın

hormonlar canım yalnız değilsin
bence sata göre kalsın canım. benim kızda önden gidiyo biraz ama doktor sata göre doğum planlıyo
canım bencede sata göre kalsa daha iyi erkenden istemiyorum sezaryanı

canım suyun azsa serumla takviye ederler çok sıkma canını serumla düzeliyor

canım cok gecmiş olsun muakkak doktordan gelince haber ver bizede aklımız sende kalır yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…