2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş
Geçmiş olsun bozma moralini, inşallah hemen düzelir.

Kilo olarak takma canım ultrason hata verebiliyor benim kızımda doguma gireceğim zaman 2950 yi Geçmez Demişti doktor 3550 Doğdu kızım. Inşallah bebişin tam Günü'nde doğar Sıkma Can'ını Allahtan Hayırlısı bol bol dua et...

aynen aynen benimde solum curudu ya:)benimde karnımda yukarda o yuzdn midem agrıyo hep.az yemeye calısıyorum zaten cok yıyemıyorum kafası ta midemde

Canim zaten kilosunu takmiyorum doktorda önemli degil dedi 3 haftaya kadat sikinti yok dedi ben suyu dusunuyom salak doktorda universite hastanesindeki demezmi doktorun niye gonderdi burda bos kuvez yok sanki doktorum doguma yolladu ya acayip sikti canimi

Günaydın annisler çok halsizim gece uyku bölük porcuk wc ye kalk mide yanması bi yandan zorlaştı iyice .haftaya beşik bakicaz maskoyu gezicez kv de gelcek uyuz inşallah sinir etmez beni eşim izin vermez gerçi amahergün Doğuruyorum kızlar bugün yine rüyamda doğum yapmıştım çok güzeldi bebişim

benim kv de aynısını yaptı. Güya biz beraber aldık alacaklarımızı eve gelirken aldı elimden poşetleri götürdü evine.Bir kısım eşyada annem aldı ama benim bunları yıkamam ütülemem hastane çantası hazırlayıp gerisini dolabına yerleştirmem lazım.Tahminimce o da seninki gibi taa bilmem ne zaman törenle getirecekti ama ben dedim ki ona aldıklarını ver yıkıyayım ütüleyeyim dedim o da senin ki gibi yok ben yaparım dedi. Ama anne senin deterjanın yumuşatıcınla olmaz bu iş onun deterjanı yumuşatıcısı ayrı bide ben çanta hazırlıcam dedim getirdi verdi. Ayrıca aldıkları o kadar mı kötü hiç mi beğenmedin?

Kizlar tlfdan giriyorum alinti beceremiyorum. .sut içiyorum yaninca midem.belim cok ağrıyor işte antibiyotik içiyorum uc gundur.allahim hepimizi carcabuk saglicakla zamaninda doğum yapalım kurtulalim insallah.saga yatabilmemize de cok sevindim..artik oturarak uyucam nerdeyse

Sat a göre maşallah hepinizin önde gidiyor
Bi benimki geri
Benimki de geri canım ama doktorum ona göre hiç bakmıyorum ultrason ölçümlerini baz alıyorum ben hep dedi. Hiç bir zaman da alakasız sonuç çıkmadı. Hamile kalmadan önce yumurtlama takibi yapıyordum. 19. günde olmuştu yumurtlamam,12.günde yumurtlayana göre illaki küçük olacak bebişlerimiz takmadım hiç ben

Hakkinizda hayirlinim
Mayista tercih yapacak misiniz ?
Canimm simdi gordum mesajini bizim daha meslekte ikinci yilimiz acaba tercih yapabilirmiyiz insallah mumkundur gitmemiz ya coktq isterim gitmeyi burdan.cevik kuvvette esim sanirim uc sene cevikten cikamiyorlar..senin bi bilgin varmi

Merhaba kızlar bende haftaya gideceğim doktora. Cumartesileri eşim müsait olabiliyor. Beraber gitmek için anca randevu alabildim. Bu hafta gidecektim ama izinliymiş

kızlar ben bu aralar çok moralsiz ve sinirliyim bebeğime yansımasından korkuyorum diye kendimi tutmaya çalışıyorum. iş yerimde bazı sıkıntılar oluyor. geçende de eşimle tartıştık bi konu yüzünden o da canımı sıktı. off ne bileyim sabah uyanıyorum ağlıyorum gece zaten ben 2 kere tuvalet için kalkıyorum bir fasılda o zaman ağlıyorum. ne olacak bu halim hiç bilmiyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İçimden bi ses 40 ı bklemeyecek diyo benim cimcime

Bmm kesin 12. Gun olanlardan belkim daha once :) 25 günde bir fix Kanarım kanamadiysam suprizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…