Canimm simdi gordum mesajini bizim daha meslekte ikinci yilimiz acaba tercih yapabilirmiyiz insallah mumkundur gitmemiz ya coktq isterim gitmeyi burdan.cevik kuvvette esim sanirim uc sene cevikten cikamiyorlar..senin bi bilgin varmi
kızlar ben bu aralar çok moralsiz ve sinirliyim bebeğime yansımasından korkuyorum diye kendimi tutmaya çalışıyorum. iş yerimde bazı sıkıntılar oluyor. geçende de eşimle tartıştık bi konu yüzünden o da canımı sıktı. off ne bileyim sabah uyanıyorum ağlıyorum gece zaten ben 2 kere tuvalet için kalkıyorum bir fasılda o zaman ağlıyorum. ne olacak bu halim hiç bilmiyorum
Bu arada bende çok feci grip nezlemsi bişi oldum salya sümük bi haldeyim. Zaten bir buçuk aydır uzerime yapışan bi öksürüğüm vardı şimdi burun tıkanıklığı halsizlik eklendi ki tadından yenmiyor. Bide yarın nöbetçiyim hafta ici yetmezmiş gibi ohh
kızlar ben bu aralar çok moralsiz ve sinirliyim bebeğime yansımasından korkuyorum diye kendimi tutmaya çalışıyorum. iş yerimde bazı sıkıntılar oluyor. geçende de eşimle tartıştık bi konu yüzünden o da canımı sıktı. off ne bileyim sabah uyanıyorum ağlıyorum gece zaten ben 2 kere tuvalet için kalkıyorum bir fasılda o zaman ağlıyorum. ne olacak bu halim hiç bilmiyorum
canım ya ben hep ağlıyorum benim bebe ne halde kim bilir sen arada ağlıyormuşsun o yüzden çok üzülme etkilenir diye, kendinin tutma ağlaman gelince ağla tutunca daha çok stres oluyor
Bu arada bende çok feci grip nezlemsi bişi oldum salya sümük bi haldeyim. Zaten bir buçuk aydır uzerime yapışan bi öksürüğüm vardı şimdi burun tıkanıklığı halsizlik eklendi ki tadından yenmiyor. Bide yarın nöbetçiyim hafta ici yetmezmiş gibi ohh
Selam annişler nasılsınız umarim hrrkeslrr iyidir.. Ben iyiyim sükürler olsun sadece ağrılarım var oda normal artık ağırlaştım. Belim bacaklarim kopuuo ağrıdan.. Hepinizi öptük kızımla :*
ne için antibiyotik kullanıyorsun
bende dun karabiber bal yemeye başladım bi o kalmıştı bide bal kahve dediler. Haftasonuda toparlamazsam bi daha kbb ye gidicem inşallah.
ne için antibiyotik kullanıyorsun
bende dun karabiber bal yemeye başladım bi o kalmıştı bide bal kahve dediler. Haftasonuda toparlamazsam bi daha kbb ye gidicem inşallah.
tahlilime bakmıştı dün dr akıntın var dedi, birde benim bir aya yakındır böbrekten kasığa vuran ağrım var kum döküyor olabilirsin demişti ama kum değilmiş, dansite düşük çıkmıştı susuz kalmışım, akıntı için yazdı yani, çok sancım var birde ter döküyorum sancı oldukça
tahlilime bakmıştı dün dr akıntın var dedi, birde benim bir aya yakındır böbrekten kasığa vuran ağrım var kum döküyor olabilirsin demişti ama kum değilmiş, dansite düşük çıkmıştı susuz kalmışım, akıntı için yazdı yani, çok sancım var birde ter döküyorum sancı oldukça
Benimki de geri canım ama doktorum ona göre hiç bakmıyorum ultrason ölçümlerini baz alıyorum ben hep dedi. Hiç bir zaman da alakasız sonuç çıkmadı. Hamile kalmadan önce yumurtlama takibi yapıyordum. 19. günde olmuştu yumurtlamam,12.günde yumurtlayana göre illaki küçük olacak bebişlerimiz takmadım hiç ben
Canım bencede yumurtlama gunuyle ilgili, mesela benim adet döngüm kısadır 26-27 günde bir olurum ve 11. gün cıvarında yumurtluyorum, bebişe her gittiğimde hafta olarak ileri dedi, ama bence 1 hafta önde arkada cok önemli değil, kiminin bebişi 37de gelir kimisi 40 haftasında, bebişlerimiz gelişimini tamamlayıp hazır oldugunda gelcekler inşallah :)