2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bence gebelikten bende vara yoğa ağlıyorum böyle değildim.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İçimden bi ses 40 ı bklemeyecek diyo benim cimcime
İnşallah canım bana da sanki 39 da olacak gibi geliyor aman sağlıklı olsun da
Bmm kesin 12. Gun olanlardan belkim daha once :) 25 günde bir fix Kanarım kanamadiysam suprizzz
9. günde filan olabilir senin canım, hamilelik öncesi yumurtlamayla kafayı bozmuştum da

Bu arada bende çok feci grip nezlemsi bişi oldum salya sümük bi haldeyim. Zaten bir buçuk aydır uzerime yapışan bi öksürüğüm vardı şimdi burun tıkanıklığı halsizlik eklendi ki tadından yenmiyor. Bide yarın nöbetçiyim hafta ici yetmezmiş gibi ohh

hepinize de teşekkür ediyorum ne bilim bu forum bana iyi geliyor....

canım ya ben hep ağlıyorum benim bebe ne halde kim bilir sen arada ağlıyormuşsun o yüzden çok üzülme etkilenir diye, kendinin tutma ağlaman gelince ağla tutunca daha çok stres oluyor

çok geçmiş olsun

bende ter döküyorum sürekli hastalıktan işte, inşaallah şu antibiyotikler işe yarar da artık sancım terim biter

Selam annişler nasılsınız umarim hrrkeslrr iyidir.. Ben iyiyim sükürler olsun sadece ağrılarım var oda normal artık ağırlaştım. Belim bacaklarim kopuuo ağrıdan.. Hepinizi öptük kızımla :*

bende ter döküyorum sürekli hastalıktan işte, inşaallah şu antibiyotikler işe yarar da artık sancım terim biter
ne için antibiyotik kullanıyorsun
bende dun karabiber bal yemeye başladım bi o kalmıştı bide bal kahve dediler. Haftasonuda toparlamazsam bi daha kbb ye gidicem inşallah.

Geçen hafta ben de çok stresli günler yaşadım, ağlayıp duruyordum sonra vücut alarm verdi resmen, aman dikkat et bozma moralini...

ne için antibiyotik kullanıyorsun
bende dun karabiber bal yemeye başladım bi o kalmıştı bide bal kahve dediler. Haftasonuda toparlamazsam bi daha kbb ye gidicem inşallah.
tahlilime bakmıştı dün dr akıntın var dedi, birde benim bir aya yakındır böbrekten kasığa vuran ağrım var kum döküyor olabilirsin demişti ama kum değilmiş, dansite düşük çıkmıştı susuz kalmışım, akıntı için yazdı yani, çok sancım var birde ter döküyorum sancı oldukça

git tabi ihmale gelmiyor hamileyken hastalık

Aslında gittim bi ay önce ilaç önermiyorum dedi ama bayıldım artık öksürmekten

Canım bencede yumurtlama gunuyle ilgili, mesela benim adet döngüm kısadır 26-27 günde bir olurum ve 11. gün cıvarında yumurtluyorum, bebişe her gittiğimde hafta olarak ileri dedi, ama bence 1 hafta önde arkada cok önemli değil, kiminin bebişi 37de gelir kimisi 40 haftasında, bebişlerimiz gelişimini tamamlayıp hazır oldugunda gelcekler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…