2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım bende öyleyim 1 gün iyisem ertesi gün gözyaslarım hazırla bekliyor ağlamak için sebep arıyorum sanki.. hormonlarımızla ilgili sonuçta, o sırada bebeğine hassaslaştığını, karmaşık duygylar içinde oldugunu anlatsan belki sende vicdanen kendini daha iyi hissedersin :)

, member: 622009"]Evet aslında beanlık kazanınca oda mis gibi bi Şark a kondu :) siz niye istiyorsunuz yahu[/QUOTE]
Kv den ve dedikofucu akrabalrDan kurtulmak icin :) biraz basbasa kalmak istiyoruz insanlardan uzaklasmak istiyoruz

Canım kıyamam Allah yardımcın olsun , analık hakkı bu yüzden ödenmiyor iste.. Eşlerimizede gerçekten hizmet ediyoruz, ama haklarını yemeyelim onlarda bizim için çalışıp eve para getirme stresini çekiyorlar, tabi hamilelikte nazımızlada uğraşsınlar canım, onlarında yavrusunu tasıyoruz sonucta dimi

Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.

Ben de 37ye kadar calisicam deyip erken pes edenlerdenim :) 10 gundur raporluyum. Oztesi bi 3 gunluk daha rapor alinca dogum oncesi iznim basliyo ama doktorum pztesi gel baslatalim iznini 3-5 gun farketmez dedi bakalim.

Ayril canim izne
Bende eşime 2 laf anlatırken soluksuz kaliyorum, kim bilir ders anlatmak ne kadar zordur bu durumda.

bende 2 hafta sonra calısabilir raporu alayim zorlayim kendimi diyodum dogumdan sonra izinler daha önemli aktarabildigin kadar aktar diyorlar da benim pilim bitti nasil zorlayim kendimi onu bilmiyorum?

en iyisi ayrıl canım zor bu halde

olsun canım napalım sağlıklı olamazsak sonrada bakamayız bebişlerimize bence de al iznini dinlen bu dinlenmelerede ihtiyacımz var çok geçmiş olsun

olsun canım ne yapalım sen iyi ol da
pazartesi çalışabilir i alacam bende 22 aralıkta da çalışamazı verecem
Ama 15inde bu seneden kalan 1 haftalık iznimi kullanacam
yani 12sinde kaçıyorum ben

çook teşekkür ederim cevaplarınız için. izne ayrılmamın iyi olacağını düşünenleri ve benim gibi erkenden ayrılacak olanları görmek rahatlattı içimi olmayınca olmuyor ne yapalım..
hem ne güzel, dün kuzumun kıyafetlerini yıkayıp kurutmuştum, bugün de yavaş yavaş ütülüyorum. evde olmak şahanee

kızlar bende size bişey sormak istiyorum biraz özel olcak ama.. Eşinizle özel hayatı yasayabiliyor musunuz hala? Benim hareketlerim çok ağırlaştı, ne biliyim istekde pek yok zaten, ama düşünüyorum daha doguma 1bucuk ay filan var, 40 günde lohusalık sürerse yazık değil mi adamlara şimdiden kesmek yanlış galiba ama kendimide zorlamak istemiyorum hiç, artık günlük işleri yapmak bile sıkıntı oldu

kzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
ateşini ölç sürekli, evde ateş ölçer yoksa eczanede 5 tl ye satılıyor,,, ateşin çıktığı anda ılık duş yap, bileklerine alnına sirkeli su koy ve hemen hastaneye git,, ateş çok tehlikeli hamilelikde,,,, aman

Aynen afedersiniz kızıma hamileyken cok isteklıydım doguma kadar sıkıntı yoktu galıba hormonlar alakalı şuan hiç istek yok Adam'ı hergun uyutuyom artık bahane bulamaz oldum zorlamakta istemiyorum ama Adam'ı üzmekte baksak bilemedim

ben bir çay kaşıgı tahin içiyorum miğdem için, bana iyi geliyor,,, birde az ve sık yemeye çalışıyorum,,,

Hastane sıcak oluyor canım, bizimki hastane çıkışı ile penye battaniye veriyor, ben yedek olarak penye bir tane de hastaneden çıkarken örtmek için peluş battaniye koycam.
canım sende diyarbakır memorialda doğum yapcaktın demi yanlış hatırlamıyosam. bende seninki gibi alcam yanıma geçen hafta bi arkadaş urfa yolu üzerindeki hastanede doğum yaptı acaip sıcaktı piştik hepimiz kısa kollu geceliklle falan çok rahat dururuz onların verdikleri takıma baktım baya iyi kalın bişi bende bi yedek 5li takım alcam bi penye bi peluş battaniye yeter de artar bile

ben 6. aydan beri başladım garmastan sürmeye. yanıma bide soğan alcam hastanede emzirmeden önce sürcem çok işe yarıyomuş oda 15 gün önceden evdede sürmeye başlarım

canım insanlar çenelerini tutmayı beceremiyorlar ben bırak sinir olmayı tüm insan ırkından nefret eder oldum nerdeyse herkese sinir oluyorum arada geçiyor ama yine de sini oluyorum

S sevdaveysel ben bazen gece uyanıyorum sırt üstü yatmışım, hatta bu gece bi ağrıyla uyandım dedim sancı mı bu doğuruyor muyum uyandıgımda sırt üstü yatıyordum, sonra yan döndüm tekrar agrı filan olmadı.. ben mide yanması yaşadıgım zaman maden suyu içiyorum iyi geliyor, sütüde nesquik kakaoyla içiyorum, hergün süt içemiyorum yoksa..

Kızlar göğüs ucu çatlakları için eczacı bana e vitamin kapsüllerini tavsiye etti kendisi öyle yapmış, temiz bir iğneyle bikaç kere delip göğüs uçlarıma sürüyorum, yeni başladım yapmaya.. Ama hamileyken bunu yapabiliriz dogumdan sonra olmaz çünkü bebek emmesi için uygun değil o vitaminler, doğumdan sonrada mustela krem ve kendi sütümü sürmeyi düşünüyorum.

Ben de yapamıcam sanırım öyle süs falan. Zaten ben pek sevmem öyle şeyleri ama kapı süsleri hoşuma gidiyordu hiçbir şey yaptırmasam onu yaptıracaktım ama eşim aylaaaardıııırr lütfedip bir isim bile düşünemediğinden öylece kaldım. İlk günden beri gözünün içine baktım bir şey söylesin diye yok. En son annem sordu 15 gün önce doğru düzgün cevap bile vermedi kadında bizim ve bebeğin ütülerini yaptı 2 gün sürdü belki 10 saat uğraştı ayıp! çok gücüme gitti hareketi anneme karşı olduğu için.bende artık sormuyorum ne düşünüyorsun diye ve isterse en güzel ismi söylesin beğenmedim dicem bakalım ne yapacak. Tek bildiği ben daha çalışayım gideyim işe başka sıkıntısı yok. Her sabah arabaya binip işe geliyorum o kadar trafik içinden sormaz bile gittin mi diye. Geçen gün doktor bile sen hala araba mı kullanıyorsun, bırak artık dedi.
Aylardır elini omzuma koymadı bana psikolojik destek olmadı. Hormonlarla falan alakalı mı bilmiyorum ama boğazını sıkasım geliyor şiddetle, nefretim kalkıyor devamlı.
Ama biz hep borçluyuz sanki adama şimdi çocuk olacak annem bakacak bunu istiyor. Evde bizim 3 nüfus var 3 ü de hizmete muhtaç her sabah gelecek her akşam 6 dan sonra gidecek. Peki nasıl olacak bu iş? Kendi annesi yaşlı yazık madur hep ama sokaklardan giremez evine. Ama ona da karar verdim doğumdan itibaren haftada 3 kadın alıcam bari ev işlerinin sıkıntısı olmasın, gelene gidene hizmet eden biri olsun, onlara da mı annem koşacak. İşte böyle kızlar benim sinirim tavan yapmış durumda napıcam bilmiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…