Canım bende öyleyim 1 gün iyisem ertesi gün gözyaslarım hazırla bekliyor ağlamak için sebep arıyorum sanki.. hormonlarımızla ilgili sonuçta, o sırada bebeğine hassaslaştığını, karmaşık duygylar içinde oldugunu anlatsan belki sende vicdanen kendini daha iyi hissedersin :)kızlar ben bu aralar çok moralsiz ve sinirliyim bebeğime yansımasından korkuyorum diye kendimi tutmaya çalışıyorum. iş yerimde bazı sıkıntılar oluyor. geçende de eşimle tartıştık bi konu yüzünden o da canımı sıktı. off ne bileyim sabah uyanıyorum ağlıyorum gece zaten ben 2 kere tuvalet için kalkıyorum bir fasılda o zaman ağlıyorum. ne olacak bu halim hiç bilmiyorum
geçmiş olsun canım valla ben antibiyotiksiz atlatamadım inşallah sen atlatabilirsin hemencecik
çok geçmiş olsun canım rapor alsana eve git yat hemen
Aynısıyım bende tek fark evdeyım ben evde Yatıp uzanıyorum Allah çalışan hamilelere kolaylık versin geçmiş oksun cnmkzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
Bakım hala ayaktayım.. Niye kızcemi yeni uyutabildim ... İgneden sonra bu bi uyuyo sonra istifar ediyo başham atıyo üstünü degiştir .. Orayı burayı sil... Kıyafetlerdekı pisligi akıt makınaya at.. Tekrar uyut... Bakın saat kac oldu.. Tam yaytım oh dicem bu sefer oglum tekmelerıyle bana meydan okuyo... Beyefendi odada bilmem kacıncı rüyada.. Kaldırmıyprum bile uyudum calısıyo şöle böle diye.. Bu halimle afedersiniz göbegimden tahateti zor alıyom o haşdeyim.. Ama yine ben yine bana arkadas....
Cok ıyı almışsın cnm fıyat güle güle uyusun büyüsünler ben 79 sldım ben 1 saat izin verdim sonra kendı dedi kaldıralım anne dıye kaldırdık kutusunacanim gule ggule kullan bende aynisindan aldim biz 65e adik geldiginden beri bebek yatiyor bizimde :)
Günaydın canım, ben de 37 ye kadar çalışma hayali kurup yapamayanlardan oldum, şu an raporluyum ben de önümüzdeki hafta iznim başlayacak, ne diyelim sağlıklı gelsin de bebişlerimiz, önemli olan o.
Ben de 37ye kadar calisicam deyip erken pes edenlerdenim :) 10 gundur raporluyum. Oztesi bi 3 gunluk daha rapor alinca dogum oncesi iznim basliyo ama doktorum pztesi gel baslatalim iznini 3-5 gun farketmez dedi bakalim.
Ayril canim izne
Bende eşime 2 laf anlatırken soluksuz kaliyorum, kim bilir ders anlatmak ne kadar zordur bu durumda.
bende 2 hafta sonra calısabilir raporu alayim zorlayim kendimi diyodum dogumdan sonra izinler daha önemli aktarabildigin kadar aktar diyorlar da benim pilim bitti nasil zorlayim kendimi onu bilmiyorum?
en iyisi ayrıl canım zor bu halde
olsun canım napalım sağlıklı olamazsak sonrada bakamayız bebişlerimize bence de al iznini dinlen bu dinlenmelerede ihtiyacımz var çok geçmiş olsun
olsun canım ne yapalım sen iyi ol da
pazartesi çalışabilir i alacam bende 22 aralıkta da çalışamazı verecem
Ama 15inde bu seneden kalan 1 haftalık iznimi kullanacam
yani 12sinde kaçıyorum ben
ateşini ölç sürekli, evde ateş ölçer yoksa eczanede 5 tl ye satılıyor,,, ateşin çıktığı anda ılık duş yap, bileklerine alnına sirkeli su koy ve hemen hastaneye git,, ateş çok tehlikeli hamilelikde,,,, amankzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
Aynen afedersiniz kızıma hamileyken cok isteklıydım doguma kadar sıkıntı yoktu galıba hormonlar alakalı şuan hiç istek yok Adam'ı hergun uyutuyom artık bahane bulamaz oldum zorlamakta istemiyorum ama Adam'ı üzmekte baksak bilemedimkızlar bende size bişey sormak istiyorum biraz özel olcak ama.. Eşinizle özel hayatı yasayabiliyor musunuz hala? Benim hareketlerim çok ağırlaştı, ne biliyim istekde pek yok zaten, ama düşünüyorum daha doguma 1bucuk ay filan var, 40 günde lohusalık sürerse yazık değil mi adamlaraşimdiden kesmek yanlış galiba ama kendimide zorlamak istemiyorum hiç, artık günlük işleri yapmak bile sıkıntı oldu
ben bir çay kaşıgı tahin içiyorum miğdem için, bana iyi geliyor,,, birde az ve sık yemeye çalışıyorum,,,Kizlar sorularim varr...birincisi dr artik sirt üstü yatma dedi bana..ki zaten yatmiyirdum sola yat dedi ama benim artik solum curudu resmen. .sagima yatinca bikac saatye olsa uyuyorum..ama korkuyorum tehlikelimidir.. eneeee ne soracaktim unuttum :) hiii bide bu mide yanmasini ilacsiz nasil halleeebilriz. .sut sade icemiyorum meyveli ictim simdiye kadar..fayda edrrmiki..lansinoh kullandlmaya basldim kuruma yokta agriyo dokununca bide son haftalardir acayip sivi geliyo gohsumden
canım sende diyarbakır memorialda doğum yapcaktın demi yanlış hatırlamıyosam. bende seninki gibi alcam yanıma geçen hafta bi arkadaş urfa yolu üzerindeki hastanede doğum yaptı acaip sıcaktı piştik hepimiz kısa kollu geceliklle falan çok rahat dururuz onların verdikleri takıma baktım baya iyi kalın bişi bende bi yedek 5li takım alcam bi penye bi peluş battaniye yeter de artar bileHastane sıcak oluyor canım, bizimki hastane çıkışı ile penye battaniye veriyor, ben yedek olarak penye bir tane de hastaneden çıkarken örtmek için peluş battaniye koycam.
ben 6. aydan beri başladım garmastan sürmeye. yanıma bide soğan alcam hastanede emzirmeden önce sürcem çok işe yarıyomuş oda 15 gün önceden evdede sürmeye başlarımevet canım hastane çantama koyacam. çünkü arkadaşım çok acılar çekmiş. önceden tedbirini al acı çekme dedi. bende önceden alıcam. reçeteye yazılmıyor diye biliyorum . ne saçma niye yazılmıyorsa o da ayrı bi sorun.
canım insanlar çenelerini tutmayı beceremiyorlar ben bırak sinir olmayı tüm insan ırkından nefret eder oldum nerdeyse herkese sinir oluyorum arada geçiyor ama yine de sini oluyorumKızlaaar benim hormonlar mı dalgalanmaya başladı yine noldu anlamıyorum. Herkese sinir olmaya başladım yine, milletin dediği batmaya başladı, bi alınıyorum filan gerçi insanlar da çenesini tutmayı beceremiyor ama sadece bende mi var bu durum merak ettim
Günaydın herkese, kızlar bu ağrılar sancılar üşütmeden oluyor birde enfekiyondu böbrek rahatsızlığıydı ondan oluyor, son bi aydır her akşam benim sancılarım başlıyor ter döküyorum kıvranıyorum akşam yine sağ böbrekten kasığa vurdu ağrım soğuk soğuk terledim sızmış kalmışım koltukta kalktım vücut ısım düzelmiş ağrım azalmış, dün dr antibiyotik, fitil ve kas ağrısı için ilaç yazmış inşaallah şifa olur çünkü artık ağrılara dayanamıyorum sürekli sızlanıyorum
Ayaklarınızdan çorabı patiği çıkarmayın terlesenizde hırkanızı giyin, suyu çok için
Benim doğuma az kaldı ama ne kapı süsü yapabildim ne başka hazırlık yapamıycamda bu belli eşim yaptırmıyorherkesin derdi ayrı işte, adam her şeyi içimde bırakıyor, hiç heves bırakmıyor, niye böyle odun bu adam niye
Eltimden bahsetmiştim artık onla ilgili bir şey duymak istemiyorum bebek doğru düzgün kilo almamış kızlar bakamıyor ya böyle annelerde varmış yani gözümle yakından ilk defa görüyorum, insan yeni doğan bebeği varken uykuyu düşünür mü o kadar sinir oluyorum ki, banane diyicemde gündem hep o daral geldi....
Ben bir melankoliğim bugün işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?