Benim tahlilde bol lökosit 10-15 epitel diyordu Dr normal dedi ilaç vermedi.kızlar bugün idrar testi yaptırdım diğerlerinde problem yok ama mikraskobi de HER SAHADA NADİR LÖKOSİT, 4-5 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ yazıyor. Bana gelince bende bir problem yok şaşırdım bu sonuca siz ne dersiniz?
Kağıt mendilde selpak neyse aspiratörde de otribebe öyle. Ilk o çıkardı sanırım bu ürünü. Ben de ondan aldım.Otribebe alıcam, araştırdım herkes memnun neredeyse.
Hıçkırıyor bebiş akciğerleri gelişiyor:)Ya kızlar sizdede oluyomu merak ediyorum.. Böle göbegiin etrafı ritmik hareketlerle bi beş dk falan ileri geri oluyo... Cocuk hareket ediyoda nasıl böle ritmik hareket ediyo anlamıyorum.. Bi degişik geldi bana .. Bi problem oldugundan degil merak etigimden soruyorıum..
Ben mesela zaten zayıfım kolumda ağır çanta taşıyamam. Ortaokulda okul çantam tek omuzluydu ve çantam çok ağır olurdu ve omurgam yamuldu uzun süre spor yaptım düzeltmek için. O gün bugündür hafif çapraz küçük çantayla günlük gezerim çocuk olunca eşyası çok olur en dengelisi sırt çantası.:)kızlar bencede sırt çantası coook rahat, onceden kol cantasıyla gezerdim bende, 1 bucuk yıl önce sırt cantası aldım oh be dedim :), ellerim özgür bi kere istediğim gibi markette çarşıda dolaşabiliyorum :). Hatta ilk kullandıgım zamanlar eşime yahu biz kadın milleti kendimize zulmetmeye ne meraklıyız demiştim,o derece rahat etmiştim yani :). Günlük haytta hep sırt cantası kullanıyorum, yurtdışında yaşlı nineler bile sırt çantasıyla geziyor, galiba benimde gözüm alıştı ilkokul cocugu gibi hissetmiyorum :)
Çok iyiymiş bütün belediyeler yapsın. Her gün bi şişe süt içiyorum ben mesela.süt kartı kocaelı buyuksehir belediyesinin baslattıgı bı uygulama.hamılelere süt dagıtımı.6 ay boyunca.karta para yukluyolar marketlerdn alıyoruz sutlerı
Valla tavsiye etmem boş ver bence hele bundan sonra. Ben hamileliği öğrendikten sonra ya 1 ya da 2 sonrasına cesaret edemedik ayrıca alakalı olmasa da kanamam oldu . Doğumdan sonrada 40 ı geçtim 6 ay aklıma geleceğini zannetmemkızlar bende size bişey sormak istiyorum biraz özel olcak ama.. Eşinizle özel hayatı yasayabiliyor musunuz hala? Benim hareketlerim çok ağırlaştı, ne biliyim istekde pek yok zaten, ama düşünüyorum daha doguma 1bucuk ay filan var, 40 günde lohusalık sürerse yazık değil mi adamlaraşimdiden kesmek yanlış galiba ama kendimide zorlamak istemiyorum hiç, artık günlük işleri yapmak bile sıkıntı oldu
Senin alıp almamana karışamaz ya. Ben olsam derdim ki artık doğum yakın ne aldıysanız verin ben yıkar ütülerim sonra bakarsın eksik bulduklarını alırsın vermezse de birşeyi yokmuş gibi herşeyini alın.Aynen canım niyeti farklı benim kayınvalidenin iyi niyet olsa hosgörürüm.alcam artık Allaha emanet 31 haftalık oldum korkularımdan arınıcam alıcam.
Evet zaten yıkarım dedi öle getiricek ama belkide bebek dogduktan sonra getircek orasını demedi. Dogru diyosun canım bugünüme sükür saglıgımız yerinde ya takmıycam artık düsünmemeye calıscam.
Cocuk senin dedinde heralde kayınvalidem cocuk kendinin sanıyo geldi aklıma :) öle davranıyoki kendinin olsa anca bu kadar olurdu heralde
Zaten karıssada kulaklarımı tıkamaya karar verdim.esimlede konustum böle böle diye oda benden yana cok sükür. İnan burda görüyorum herkez bişiler alıyo filan onlara hevesleniyorum her okudumda simdi biraz cesaretlendim bişiler alıcam artık sagolun tüm annecikler
canım benim ya cok iyi anlıyorum seni Daha evli degilse desene oda cocuk hayalini hasretini senin bebişinden cıkarıyo ne güzel iyi yapmıssınız acık acık söledin bende istiyorum acık olmak ama o kadar yanlıs anlamaya müsait biri ki hemen küser surat asar azcık bişi desem .ahh annecim yanımda degilki ona danısiyim uzaktayken ondan üzmek istemiyorum böle anlatsam üzülür aklı kalır diye
Doktor hala doğumdan hiç bahsetmiyor ben de sormuyorum. Sanırım son haftalarda konuşulacak. Zaten bebiş yanlamasına yatıyor hala başaşağı olmadı. Doktora şöyle diyeceğim suni sancı ve epidural istemiyorum ya tamamen normal olsun olmuyorsa da sezeryan olsun.Kızlar bu arada nasıl doğum yapmak istediğinizi konuştunuzmu doktorlarınızla hiç.Ben hala çok kararsızım epidural normal doğumla sezeryan arasında çok kararsızım henüz konuşmadım doktorumla çok korkuyorum
benimkide 10. gün oldu halbuki genel döngü 29 gün sürerdi ama nedense kızım aceleci çıktı 10. gün oluştuBmm kesin 12. Gun olanlardan belkim daha once :) 25 günde bir fix Kanarım kanamadiysam suprizzz
valla canım sen nasıl rahat ediyorsan bu senin eşinle alacağınız bi karar bizim bir sıkıntımız olmadı baştan beri devam ettik ama artık hem hareketlerimiz kısıtlandı hem de biz de rahatsız olmaya başladık hem durumu hem süresini azalttık ama tamamen bitti bundan sonra yapmayız artık diye bir şey yok doktordan da böyle bir öneri yok zaten herkesin kendini nasıl hissettiği ile alakalı bencekızlar bende size bişey sormak istiyorum biraz özel olcak ama.. Eşinizle özel hayatı yasayabiliyor musunuz hala? Benim hareketlerim çok ağırlaştı, ne biliyim istekde pek yok zaten, ama düşünüyorum daha doguma 1bucuk ay filan var, 40 günde lohusalık sürerse yazık değil mi adamlaraşimdiden kesmek yanlış galiba ama kendimide zorlamak istemiyorum hiç, artık günlük işleri yapmak bile sıkıntı oldu
band yarın için doktor gel dedi 32 hafta raporu alcam ama son adet tarihime göre değilde gelişimine göre verecek doktor raporu gelişimi 8 haftalıktan bu yana hep 1 hafta önde böylemi olmalı acababende 2 hafta sonra calısabilir raporu alayim zorlayim kendimi diyodum dogumdan sonra izinler daha önemli aktarabildigin kadar aktar diyorlar da benim pilim bitti nasil zorlayim kendimi onu bilmiyorum?
Gerçekten çok komikmiş yawayyyy bomba haberi yazmayı unutmuşum
kayınvalidem de kendine doğum çantası hazırlamış
bizde kalıcak diye hastanede falan kalırım diye kendi adına
len dur destur ben daha tam hazırlamadım çantamı
Oluyo canım süt için hazırlık yapıyo gögsün.. Normal artık.. Damarların vaşan genişler.. Bide üşütme tam böleyken bide üşütürsen daha cok sızlar canım..Kızlar göğüs uçlarım sizliyo birden cnim aciyo normalmi sizde oluyomu.
ben branş öğretmeniyim ve ders sayımı azalttım haftada 15 saat dersim var öğlene kadar o yüzden çok yorulmuyorum sizin imkanınız var mıHerkese günaydınn.. Ben maalesef izne erken ayrılanlardan olacağım. Iki haftadır ders anlatırken nefessiz kalıp tıkanıyorum. Ayakta duracak halim kalmıyor hemen oturuyorum sandalyeme. Zorlayayım dedim ama yok, olmuyor. Iki gündür raporluyum. Bacak bel sırt çatı ağrısı, bunlara katlanılıyor da, nefessiz kalmayla başa çıkamadım. Haftaya izne ayrılıyorum
band yarın için doktor gel dedi 32 hafta raporu alcam ama son adet tarihime göre değilde gelişimine göre verecek doktor raporu gelişimi 8 haftalıktan bu yana hep 1 hafta önde böylemi olmalı acaba
Ben doğururken doktordan başkasını istemiyorum. Eşim beni öyle görse bi daha çocuk yapmaya tövbe ederEşini doğuma girdirecek olan var mı?
Kuzenim doğururken girsin diyodu sonra vazgeçmiş. Benim de pek sevmediğim bi durum neden beni o halde görsün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?