2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim tahlilde bol lökosit 10-15 epitel diyordu Dr normal dedi ilaç vermedi.

Hıçkırıyor bebiş akciğerleri gelişiyor:)

Ben mesela zaten zayıfım kolumda ağır çanta taşıyamam. Ortaokulda okul çantam tek omuzluydu ve çantam çok ağır olurdu ve omurgam yamuldu uzun süre spor yaptım düzeltmek için. O gün bugündür hafif çapraz küçük çantayla günlük gezerim çocuk olunca eşyası çok olur en dengelisi sırt çantası.:)

Valla tavsiye etmem boş ver bence hele bundan sonra. Ben hamileliği öğrendikten sonra ya 1 ya da 2 sonrasına cesaret edemedik ayrıca alakalı olmasa da kanamam oldu . Doğumdan sonrada 40 ı geçtim 6 ay aklıma geleceğini zannetmem

Senin alıp almamana karışamaz ya. Ben olsam derdim ki artık doğum yakın ne aldıysanız verin ben yıkar ütülerim sonra bakarsın eksik bulduklarını alırsın vermezse de birşeyi yokmuş gibi herşeyini alın.

Doktor hala doğumdan hiç bahsetmiyor ben de sormuyorum. Sanırım son haftalarda konuşulacak. Zaten bebiş yanlamasına yatıyor hala başaşağı olmadı. Doktora şöyle diyeceğim suni sancı ve epidural istemiyorum ya tamamen normal olsun olmuyorsa da sezeryan olsun.

Bmm kesin 12. Gun olanlardan belkim daha once :) 25 günde bir fix Kanarım kanamadiysam suprizzz
benimkide 10. gün oldu halbuki genel döngü 29 gün sürerdi ama nedense kızım aceleci çıktı 10. gün oluştu

valla canım sen nasıl rahat ediyorsan bu senin eşinle alacağınız bi karar bizim bir sıkıntımız olmadı baştan beri devam ettik ama artık hem hareketlerimiz kısıtlandı hem de biz de rahatsız olmaya başladık hem durumu hem süresini azalttık ama tamamen bitti bundan sonra yapmayız artık diye bir şey yok doktordan da böyle bir öneri yok zaten herkesin kendini nasıl hissettiği ile alakalı bence

PRALİNE arkadasım ewet eşlerimizede anlayıs gösteriyoruz.. Calısıyolar falan filan.. Ama onu yapıolar birtek.. Annelik hakkı bence daha fazla..
Burda hem calısıp hem annelik yapan arkadaslarda var.. Erkekler eve geldii işi bitiyo ama kadının ekstra mesaisi baslıyo..
Hersey iki taraflı olunca güzel.. Eşimden Allah razı olsun gercekten mubarek gün günahını almayayım.. Maddi manevi destegini esirgemez.. Elinden ggwleni yapar.. Benim tek takıldıgım nokta genelde insanların kızacagı tepkı gösterecegi şeyleri kafayı takmaz ama inadı tutunca laf olsun diye laf söyler.. Buda bnm sinirimi bozuyo..

Cinsellik konusuna gelince buradaki eski üyerin hepsi bilir.. Fanfirifonfonda hiç öle isteksizligim olmadı.. Ama artık agırlasıyoruz.. Hiç kendii yoranam.. Canım isterse artık.. Zaten eşimde farkında ...
Onu fazla ihmal etmeden halletmeye calısıyorum...

EFLALİM ah bu eşler... Kız kampanyada biberon ve ayak izi sabun buldum kutulu falan attım ya resmi 1 tl ye adam ona bile ilk bi dogsunda bebek diyo.. Ama yaptırıcam.. İnat degilmi.. Bu arada sende istersen ondan yaptır dewam ediyo heralde kampanya.. Kızımda hiç bi hevesliğim olmadı bunda yaptırıcam k. Bakmasın...
Eltinedd yazık nasıl bir anne... Kız bizimkiler büyük yine bn uyuyamıyprum o hasta olunca ... Aklım sürekli yawrumda.. Nasıl uyur.. Nasıl bi gamszılık.. Ayy ewde sürekli bahsi olmasıda sıkar insanı gercekten .. Ya sabır dicn bacım.. Strese sokma kedini.. Sende bi dogur yawrularıma bak boswer..
Allah o bebge güç kuvvet versin...

PMETRE canım rabbim sabır versin.. Biz ewet bu aralar alınganız tamamhassasız ama onlarda gercekten odun... Ne dicemi bilmiyorum.. Sabret bitanem.. Rabbim işinde gücünde sana kuvvet sabır versin.. En azından ekonomık özgürlüğün war.. Buda cok önmli biliyomısun..

bende 2 hafta sonra calısabilir raporu alayim zorlayim kendimi diyodum dogumdan sonra izinler daha önemli aktarabildigin kadar aktar diyorlar da benim pilim bitti nasil zorlayim kendimi onu bilmiyorum?
band yarın için doktor gel dedi 32 hafta raporu alcam ama son adet tarihime göre değilde gelişimine göre verecek doktor raporu gelişimi 8 haftalıktan bu yana hep 1 hafta önde böylemi olmalı acaba

Kızlar göğüs uçlarım sizliyo birden cnim aciyo normalmi sizde oluyomu.
Oluyo canım süt için hazırlık yapıyo gögsün.. Normal artık.. Damarların vaşan genişler.. Bide üşütme tam böleyken bide üşütürsen daha cok sızlar canım..

ben branş öğretmeniyim ve ders sayımı azalttım haftada 15 saat dersim var öğlene kadar o yüzden çok yorulmuyorum sizin imkanınız var mı

band yarın için doktor gel dedi 32 hafta raporu alcam ama son adet tarihime göre değilde gelişimine göre verecek doktor raporu gelişimi 8 haftalıktan bu yana hep 1 hafta önde böylemi olmalı acaba

SAT a göre olmalı diye biliyorum ben...Gelişiminin kaç gün olduğunun garantisi yok ki. Bir cihazda 5 gün çıkarken diğer bir cihazla ölçümde 3 gün çıkabiliyor.. Gelişimine göre rapor veren bir tek senin doktorunu duydum.. Gerçi her durumda doğum erken bile olsa zaten doğum sonrasına aktarma hakkın var...

slm kızlar.bazı arkadaşlar göğsümüzden sıvı geliyo demişler bende tık yok.sütüm olmazmı ki acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…