2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
slm kızlar.bazı arkadaşlar göğsümüzden sıvı geliyo demişler bende tık yok.sütüm olmazmı ki acaba ya
Yok canım onunla alakası hiç yok.. O diyenlerden biri de bnm.. Bnm ikinci ve kanalların zaten acık kıızm daha 2 yasında.. İlkinde dıguma 2 hafta kala gögsümn sıvı gelmeye basladı.. Oda cok az.. Ama sütüm oldu yani canım.. Sorun etme ve sakın gögsünü sıkma geliyomu gelmıyomu sıvı diye .. Öpüyorum seni ..

aynen canım onu bende okudum burda çok uzun uzun yedirmiyorum hemen ucuna sürüp bırakıyorum

hmmm anladım canım.ilk olunca tecrübesizlik işte.yok yok sıkmam göğsümü korkarım erken doğum olur diye

Şimdiden bu kadar düşünme canım ya. Ocak ortası gibi başla illa stres yapacaksan

Annem üçüncüde hastanede yanında kimse yokken doğuruyormuş elime bebeğin başı geldi diyor hastanede bağırmış cankurtaran yok mu diye hemşireler geldi hemen aldılar bebeği diyor. Yani en zoru ilk doğum sonra yollar kolay açılıyormuş

Kızlar ya tuvalette taharetlendikten sonra kurularken açık kırmızı renk kan geliyor neden olabilir ki :-( böyle birşey başina gelen var mi?

aynen katılıyorum pmetre ye,uyuzlar,erkek müsvettteleri diyesim geliyor :) :) sözüm tabi istisna erkeklere,iş yapmazlar yardım etmezler merhamet etmezler acımazlar,yok efendim acıyıp bu halimizle bide onlarlaberaber olcaktık,hiççççç işim olmazz,ona acımak diyoruz bize kimse acımıyor,bikere o koca göbekle insan kendinden iğreniyor,bide o halde ilişki ben şahsen bitirdim o durumu,herşeyin çaresi var

oyun parkı derken park beşik mi?
evet canım

canm nuna sena park yatak öneririm cok güzel
teşekkür ederim canım bi bakayım

canım insanlar çenelerini tutmayı beceremiyorlar ben bırak sinir olmayı tüm insan ırkından nefret eder oldum nerdeyse herkese sinir oluyorum arada geçiyor ama yine de sini oluyorum
bu aralar bende o moddayım doğumdan korkmuyorum diyorum yok gözlerine gelmiş korkusu yok sen normal doğuramazsın demek nedir yaaa, ne ara bu kadar düşüncesiz oldu insanlar benim bildiğim aksine moral verilirdi

Kızlar ya tuvalette taharetlendikten sonra kurularken açık kırmızı renk kan geliyor neden olabilir ki :-( böyle birşey başina gelen var mi?
canımm doktoraaa danısss erken dogumm rıskı olabılırr bazen basıt seylerı onemsemeyız ama sıkıntı olurr...

Canım sürekli mi oluyor yoksa yeni mi oldu? Dr kanama lekelenme durumlarına dikkat etmemi istemişti. Doktorunu arayıp bilgilendir istersen, önemli olabilir, inşaallah sıkıntılı bir durum yoktur.

Canım bende arayı fazla soğutmamak için diyorum, ne biliyim sonra kadın oldugumuzu unutmasınlar kardeşe dönüşmeyelim hepten :)

Haklısın canım kişiye özel bir durum, ben sadece aramız sogursa bir daha birbirimizi istenmezsek filan diye endişelendim, kocamın gözünde sadece anne olmak istemiyorum yani .. ama su saatten sonrada pek bişey olacagını sanmıyorum en azından ben istemem gibi geliyor..

@Mrv5534 canım sen bide cocuklu oldugun için daha cok yoruluyorsun tabi, Allah kolaylık versin, çalışanlarada hayret ediyorum zaten, iyi idare ediyolar valla, ben gezmeye bile gitmek istemiyorum artık..

valla esi gicik dusunxesiz olan arkadaslara sabirlar benim esim cok duskundur bize saolsun tabi oyle ev isi falan yapmaz ama kahvalti hazirlar hafta sonu oda yeter cocuguyla ilgilidir bizi her zaman gezdirme pesinde sadece parami krediden dolayi az kiyafet falan almama uzulur bitince onu da telafi ederiz ins hem calisiyorum hem kizim var hem cinsel hayat dwvam masallah bendeki enerjiye on hftaya giriyoum calisma hayatinda 36biince besgun rapor alicam artik hayirlisi

Evet canım ben de urfa yolundakinde doğum yapıcam inşallah, haftasonu kaldım bir gece acayip sıcaktı yandım resmen, bebeğe 1 takım yeterli bence de.

Evet aslında ben burda asistanlık kazanınca oda mis gibi bi Şark a kondu :) siz niye istiyorsunuz yahu
Oylemii :) sarktamisiniz.. herkes sarktan kacmak ister biz sarka gitmek icin cildiriyoruz :)
arada bizim 3sene dolmadan geldik
, member: 622009"]Evet aslında beanlık kazanınca oda mis gibi bi Şark a kondu :) siz niye istiyorsunuz yahu
Kv den ve dedikofucu akrabalrDan kurtulmak icin :) biraz basbasa kalmak istiyoruz insanlardan uzaklasmak istiyoruz[/QUOTE]
Umarım olur o zmn. Bildiğim kadarıyla nisanda oluyor bu işler

Kocanın gözünde hepten anne olmazsın ama en çok aldatma hamilelik ve sonrasi donemde olabiliyor. Adamcağızların hakkını da yememek lazım. Olayı yüzük kardeşliğine dönüştürmeden halletmeli ara ara. Lohusa lıkta zaten boşta kalacak lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…