Bence sata göre kalsın hiçkimse sata göre doğurmayacak büyük ihtimal zaten.Kızlar dr 29 u dedi ya doğuma değiştireyim mi ben hamilelik takvimimi yoksa sata göre mi kalsın ne dersiniz?
Yok canım onunla alakası hiç yok.. O diyenlerden biri de bnm.. Bnm ikinci ve kanalların zaten acık kıızm daha 2 yasında.. İlkinde dıguma 2 hafta kala gögsümn sıvı gelmeye basladı.. Oda cok az.. Ama sütüm oldu yani canım.. Sorun etme ve sakın gögsünü sıkma geliyomu gelmıyomu sıvı diye .. Öpüyorum seni ..slm kızlar.bazı arkadaşlar göğsümüzden sıvı geliyo demişler bende tık yok.sütüm olmazmı ki acaba ya
Erkekler ne hamileliği anlar ne doğurmayı. Biz acıya erkeklerden daha dayanıklıyız o kesin. Onlar ağda bile yapamazbirde demiyolarmı siz orda 1 doğuruyorsunuz biz kapıda 9 doğuruyoruz imkanımız olsada biz kapıda 9 doğursak hahahh
aynen canım onu bende okudum burda çok uzun uzun yedirmiyorum hemen ucuna sürüp bırakıyorumArkadaşlar göğüs ucuna krem sürmeye başlayan arkadaşlar var okuduğum kadarıyla.. Nacizane önerim çok hassas olun ki vücut doğum başlıyor diye uyarılmasın..Bu konu ile ilgili bir çok kişiden aynı uyarıyı aldım..
hmmm anladım canım.ilk olunca tecrübesizlik işte.yok yok sıkmam göğsümü korkarım erken doğum olur diyeYok canım onunla alakası hiç yok.. O diyenlerden biri de bnm.. Bnm ikinci ve kanalların zaten acık kıızm daha 2 yasında.. İlkinde dıguma 2 hafta kala gögsümn sıvı gelmeye basladı.. Oda cok az.. Ama sütüm oldu yani canım.. Sorun etme ve sakın gögsünü sıkma geliyomu gelmıyomu sıvı diye .. Öpüyorum seni ..
16/10 14/9 ilaçtan önce şimdi 13/9 12/8Haklısın cnmşüphe kalınca bide hamılelikte insan evhamlı oluyo kafaya takıyosun kac oluyo senin tansıyon
Şimdiden bu kadar düşünme canım ya. Ocak ortası gibi başla illa stres yapacaksanoff ben çok korkuyom doğumdan yaa kendime demiyim demiyim diyorum ama zaman daraldıkça korku heyecan mutluluk tuhaf duygular içerisine girmeye başlıyorum sanırım
offf bi yandan normal doğumdan korkuyorum bi yandan sezeryandan birinde hemen toparlanıyosun birinde uzun sürüyo offf offf
daha önce ameliyat oldum ameliyattan korkmuyorum ama hemen toplanamamak beni çokkk korkutuyor
Allahım bana güç kuvveet ver yarabbim.Aminnnnn
Annem üçüncüde hastanede yanında kimse yokken doğuruyormuş elime bebeğin başı geldi diyor hastanede bağırmış cankurtaran yok mu diye hemşireler geldi hemen aldılar bebeği diyor. Yani en zoru ilk doğum sonra yollar kolay açılıyormuşayyy aynı benimki bizimkide diyor birde kızımız olsun bende yürü git dedimhamileyken nazlada bari yüzün olsun istemeye benim niyetde üçtü ama yok canım Allah isteyenlere nasip etsin iki oğlan yeter bana
evde çekmek en iyisi hastane ortamı yıpratıyor zaten hem tecrübelisin yalnız ikinciler kolay doğra evde doğurma sonra
aynen katılıyorum pmetre ye,uyuzlar,erkek müsvettteleri diyesim geliyor :) :) sözüm tabi istisna erkeklere,iş yapmazlar yardım etmezler merhamet etmezler acımazlar,yok efendim acıyıp bu halimizle bide onlarlaberaber olcaktık,hiççççç işim olmazz,ona acımak diyoruz bize kimse acımıyor,bikere o koca göbekle insan kendinden iğreniyor,bide o halde ilişki ben şahsen bitirdim o durumu,herşeyin çaresi varValla tavsiye etmem boş ver bence hele bundan sonra. Ben hamileliği öğrendikten sonra ya 1 ya da 2 sonrasına cesaret edemedik ayrıca alakalı olmasa da kanamam oldu . Doğumdan sonrada 40 ı geçtim 6 ay aklıma geleceğini zannetmem
evet canımoyun parkı derken park beşik mi?
teşekkür ederim canım bi bakayımcanm nuna sena park yatak öneririm cok güzel
bu aralar bende o moddayım doğumdan korkmuyorum diyorum yok gözlerine gelmiş korkusu yok sen normal doğuramazsın demek nedir yaaa, ne ara bu kadar düşüncesiz oldu insanlar benim bildiğim aksine moral verilirdicanım insanlar çenelerini tutmayı beceremiyorlar ben bırak sinir olmayı tüm insan ırkından nefret eder oldum nerdeyse herkese sinir oluyorum arada geçiyor ama yine de sini oluyorum
canımm doktoraaa danısss erken dogumm rıskı olabılırr bazen basıt seylerı onemsemeyız ama sıkıntı olurr...Kızlar ya tuvalette taharetlendikten sonra kurularken açık kırmızı renk kan geliyor neden olabilir ki :-( böyle birşey başina gelen var mi?
Canım sürekli mi oluyor yoksa yeni mi oldu? Dr kanama lekelenme durumlarına dikkat etmemi istemişti. Doktorunu arayıp bilgilendir istersen, önemli olabilir, inşaallah sıkıntılı bir durum yoktur.Kızlar ya tuvalette taharetlendikten sonra kurularken açık kırmızı renk kan geliyor neden olabilir ki :-( böyle birşey başina gelen var mi?
Canım bende arayı fazla soğutmamak için diyorum, ne biliyim sonra kadın oldugumuzu unutmasınlar kardeşe dönüşmeyelim hepten :)Valla tavsiye etmem boş ver bence hele bundan sonra. Ben hamileliği öğrendikten sonra ya 1 ya da 2 sonrasına cesaret edemedik ayrıca alakalı olmasa da kanamam oldu . Doğumdan sonrada 40 ı geçtim 6 ay aklıma geleceğini zannetmem
Haklısın canım kişiye özel bir durum, ben sadece aramız sogursa bir daha birbirimizi istenmezsek filan diye endişelendim, kocamın gözünde sadece anne olmak istemiyorum yanivalla canım sen nasıl rahat ediyorsan bu senin eşinle alacağınız bi karar bizim bir sıkıntımız olmadı baştan beri devam ettik ama artık hem hareketlerimiz kısıtlandı hem de biz de rahatsız olmaya başladık hem durumu hem süresini azalttık ama tamamen bitti bundan sonra yapmayız artık diye bir şey yok doktordan da böyle bir öneri yok zaten herkesin kendini nasıl hissettiği ile alakalı bence
Canım bence doktora söylemelisin, ben olsam öyle yapardım..Kızlar ya tuvalette taharetlendikten sonra kurularken açık kırmızı renk kan geliyor neden olabilir ki :-( böyle birşey başina gelen var mi?
Evet canım ben de urfa yolundakinde doğum yapıcam inşallah, haftasonu kaldım bir gece acayip sıcaktı yandım resmen, bebeğe 1 takım yeterli bence de.canım sende diyarbakır memorialda doğum yapcaktın demi yanlış hatırlamıyosam. bende seninki gibi alcam yanıma geçen hafta bi arkadaş urfa yolu üzerindeki hastanede doğum yaptı acaip sıcaktı piştik hepimiz kısa kollu geceliklle falan çok rahat dururuz onların verdikleri takıma baktım baya iyi kalın bişi bende bi yedek 5li takım alcam bi penye bi peluş battaniye yeter de artar bile
Evet aslında ben burda asistanlık kazanınca oda mis gibi bi Şark a kondu :) siz niye istiyorsunuz yahu
arada bizim 3sene dolmadan geldikOylemii :) sarktamisiniz.. herkes sarktan kacmak ister biz sarka gitmek icin cildiriyoruz :)
Kv den ve dedikofucu akrabalrDan kurtulmak icin :) biraz basbasa kalmak istiyoruz insanlardan uzaklasmak istiyoruz[/QUOTE], member: 622009"]Evet aslında beanlık kazanınca oda mis gibi bi Şark a kondu :) siz niye istiyorsunuz yahu
Kocanın gözünde hepten anne olmazsın ama en çok aldatma hamilelik ve sonrasi donemde olabiliyor. Adamcağızların hakkını da yememek lazım. Olayı yüzük kardeşliğine dönüştürmeden halletmeli ara ara. Lohusa lıkta zaten boşta kalacak larCanım bende arayı fazla soğutmamak için diyorum, ne biliyim sonra kadın oldugumuzu unutmasınlar kardeşe dönüşmeyelim hepten :)
Haklısın canım kişiye özel bir durum, ben sadece aramız sogursa bir daha birbirimizi istenmezsek filan diye endişelendim, kocamın gözünde sadece anne olmak istemiyorum yani.. ama su saatten sonrada pek bişey olacagını sanmıyorum en azından ben istemem gibi geliyor..
@Mrv5534 canım sen bide cocuklu oldugun için daha cok yoruluyorsun tabi, Allah kolaylık versin, çalışanlarada hayret ediyorum zaten, iyi idare ediyolar valla, ben gezmeye bile gitmek istemiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?