- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Kendileri gibi olmamızı istiyorlar her doğumun zor olacağını düşünüyorlar çok anlayışsızlarrevet canım
teşekkür ederim canım bi bakayım
bu aralar bende o moddayım doğumdan korkmuyorum diyorum yok gözlerine gelmiş korkusu yok sen normal doğuramazsın demek nedir yaaa, ne ara bu kadar düşüncesiz oldu insanlar benim bildiğim aksine moral verilirdi
Allah korusun canim, hic oyle bisey aklima gelmemisti, tabi aldatlamalarda kadininda muhakkak hatasi oluyor, ama ne biliyim tek cinsellik azaldi diye hemen aldatma olmaz heralde aramizda farkli baglarda var sonucta :) bencede en iyisi arayi sogutmamak :)Kocanın gözünde hepten anne olmazsın ama en çok aldatma hamilelik ve sonrasi donemde olabiliyor. Adamcağızların hakkını da yememek lazım. Olayı yüzük kardeşliğine dönüştürmeden halletmeli ara ara. Lohusa lıkta zaten boşta kalacak lar
Ben de branş öğretmeniyim ama azalta azalta 22ye indirebilmiştik zorlayarak. Zaten haftalık ders saatinin bir önemi kalmadı benim için, ilk dersten tıkanmaya başlıyorum her gün. Birkaç kere okuldan ayrılmak zorunda kaldım eşimi çağırıpben branş öğretmeniyim ve ders sayımı azalttım haftada 15 saat dersim var öğlene kadar o yüzden çok yorulmuyorum sizin imkanınız var mı
bende hemsıeyım cok zorlanıyorum bu hafata rapor alıp 32 haftada dogum ıznıne ayrılcamBen de branş öğretmeniyim ama azalta azalta 22ye indirebilmiştik zorlayarak. Zaten haftalık ders saatinin bir önemi kalmadı benim için, ilk dersten tıkanmaya başlıyorum her gün. Birkaç kere okuldan ayrılmak zorunda kaldım eşimi çağırıphayırlısı artık ne yapalım..
Ben şahsen zor da doğum yapsam korkutmam kimseyi hamilelik sürecinden bile o kadar korkuyordum ki, kendim yaşayınca abartılacak bi süreç olmadığını gördüm. Soranlara ay çok güzel çok iyiyiz böyle cevaplar veriyorum sıkıntım olsa bile. Milletin derdi ne ben anlamadımKendileri gibi olmamızı istiyorlar her doğumun zor olacağını düşünüyorlar çok anlayışsızlarr
Çok Sağol cnm ya korktum bian ne oluyo diye şükür tekrar Sağol içim rahatladı :)Oluyo canım süt için hazırlık yapıyo gögsün.. Normal artık.. Damarların vaşan genişler.. Bide üşütme tam böleyken bide üşütürsen daha cok sızlar canım..
Benim bebişin göbeği de iki hafta öndeymiş. Her gittiğimde öyle söylüyor. Geçen ctesi 1700 gr dı. Ne demek olduğunu ben de bilmiyorum.İyi akşamlar kızlar dün kontrolüm vardı doktor biraz canımı sıktı. Ben 92 kilo olmuşum. Bebeğin suyunu, eşini sordum. Bebeğin suyu artmış dedi beni sağlık ocağına kan tahliline gönderdi. şeker olabilir dedi. Ben 3 hafta önce tahlil yaptırmıştım açlık kan, idrar ve 50 lik yükleme yapılmıştı ve sonucum iyi çıkmıştı.Bu sabahta sağlık ocağına gidip 2 tüp kan verdim pazartesi alıcam sonuçları ve çok korkuyorum ya kötü birşey olursa diye benim için birer tane fatiha okurmusunuz.bebişim 1800 gr olmuş maşallah bu arada . Haftasıyla uyumluymuş çok şükür ama bide göbek ölçüsü 2 hafta büyüktü ultrason kağıdında ondanda korktum acaba sumu topladı diye. Paşam bugün hep karnımın altına vajina üstüne doğru hep ittirdi ara ara öyle olan varmı sanki ayağı aşağıdaymışta itiyormuş gibi üstelik kafası aşağıda hayırlısı olsun ama canım çok sıkıldı
İki 3 gün arayla sadece kurlarken geliyoCanım sürekli mi oluyor yoksa yeni mi oldu? Dr kanama lekelenme durumlarına dikkat etmemi istemişti. Doktorunu arayıp bilgilendir istersen, önemli olabilir, inşaallah sıkıntılı bir durum yoktur.
aramızda 3 gun var benımde aynı ama bana ondesın demedııı normall dedııBenim bebişin göbeği de iki hafta öndeymiş. Her gittiğimde öyle söylüyor. Geçen ctesi 1700 gr dı. Ne demek olduğunu ben de bilmiyorum.
İyi akşamlar kızlar dün kontrolüm vardı doktor biraz canımı sıktı. Ben 92 kilo olmuşum. Bebeğin suyunu, eşini sordum. Bebeğin suyu artmış dedi beni sağlık ocağına kan tahliline gönderdi. şeker olabilir dedi. Ben 3 hafta önce tahlil yaptırmıştım açlık kan, idrar ve 50 lik yükleme yapılmıştı ve sonucum iyi çıkmıştı.Bu sabahta sağlık ocağına gidip 2 tüp kan verdim pazartesi alıcam sonuçları ve çok korkuyorum ya kötü birşey olursa diye benim için birer tane fatiha okurmusunuz.bebişim 1800 gr olmuş maşallah bu arada . Haftasıyla uyumluymuş çok şükür ama bide göbek ölçüsü 2 hafta büyüktü ultrason kağıdında ondanda korktum acaba sumu topladı diye. Paşam bugün hep karnımın altına vajina üstüne doğru hep ittirdi ara ara öyle olan varmı sanki ayağı aşağıdaymışta itiyormuş gibi üstelik kafası aşağıda hayırlısı olsun ama canım çok sıkıldı
http://www.n11.com/lansinoh-2-si-1-arada-gogus-pompasipedisut-posedi-ve-krem-set-P32990503
Ben bu ürünü sipariş verdim.
2 gün içinde eksiksiz hasarsız gönderdiler.
Çok araştırdım en iyi markaya Medela diyorlar. O bana biraz pahalı geldi.
Aventin ki de iyiymiş kullanan herkes memnun.
Lansinoh'ta beni cezbeden hem herkesin memnun olması hemde diğerlerinden az yada aynı paraya çift pompası aynı anda iki göğsü sağabilme avantajı.
He çalışmıyorum ama genede istedim pompa. Dünyanın binbir türlü hali var hakkımızda hayırlısı.
Birde 2 göğüs birden sağılınca vücut ikiz bebek var diye algılayıp daha çok süt üretiyormuş. Bakalım artık.
n11.com'a gelince. Bunlarla birlikte baya bir alış-veriş yapmış olduk oradan. Televizyon, çatlak kremi, hamile yastığı, emzirme sütyeni, ıslak mendil ne sipariş verdiysek eksiksiz tam olarak teslim aldık hemde hep 2 gün içinde.
Bilemiyorum işte iyi satıcılara denk gelmişiz demek ki. he birde en uygunu genelde orada oluyor.
Hadi yaaaa çok az amaaaa
Benim ilk etapta alacaklarım bile 80 doları çoktan geçiyor.
Birde 1 sene ohooooo.... Bunun Ramazan bayramı var Kurban bayramı var ne ciciler alırdım ben seneye kadar oradan.
Hem değişik hem tarz hem ucuz
Ablamda ayrı ayrı adreslerden başka kartlardan girer alırız diyor
Bence Kosla hiiiiç kullanma soldurmasın bide
Sen bi soğuk suda yıka onu elinde:)
Ahh be eflalim, eşim benim Allah razı olsun bir dediğimi iki etmez, ne istersem yapar, nazlar, alır, ne kadar abartırsam abartayım hiçbir şey demez. O da alıştı bana. Geçen akşam hastaneye gelenlere dağıtacaklarımızdan biri olan minik tıpalı mantar şişeleri mavi parfümle doldurdum. Onlara kurdele takacaksın di mi dediAdamda alıştı bana artık
Ama işte bende de 2 görümce var ki hiç sorma onları.
Ne nişan, ne çeyiz, ne kına bıraktılar... Evliliğimin ilk 6 ayını zehir ettiler... Mevlütte de bir terbiyesizlik yapacaklar aileme diye ödüm kopuyorHerkesi bir derdi, herkesin hayatı zehir eden etrafından uzaklaştıramadığı insanlar var herhalde
Bu arada ben anlamadım ne çıkmış senin kanında?
O kadar okudum ama tersten okudum siteyi geri gide gide anlamadım
Şimdi sezeryan sonrası normal doğum hayalin tamamen ortadan kalktı mı? Yoksa hala devam ediyor mu?
Gidecek misin üniversite hastanesine?
Maşallah sübhanallah bebişine demek doğum tarihin öne geldi ne güzeeeeellll
Rabbim en hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin inşallahSağlık sıhhat afiyet içinde inşallah
Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız
Bu da beşigimiz..Fakat neden yamuk oluyor fotolar anlamış degilim
İyi geceler kızlar. Yarın sabah eşim kulak ameliyatı olacak, genel anestezi olacağı için biraz endişeleniyorum, inşallah sağ salim atlarırız. Yarın geceyi hastanede geçiricez, ben de doğum öncesi hastane tecrübesi edinmiş olacağım.
Herkese tatlı uykular
Günaydın herkese, kızlar bu ağrılar sancılar üşütmeden oluyor birde enfekiyondu böbrek rahatsızlığıydı ondan oluyor, son bi aydır her akşam benim sancılarım başlıyor ter döküyorum kıvranıyorum akşam yine sağ böbrekten kasığa vurdu ağrım soğuk soğuk terledim sızmış kalmışım koltukta kalktım vücut ısım düzelmiş ağrım azalmış, dün dr antibiyotik, fitil ve kas ağrısı için ilaç yazmış inşaallah şifa olur çünkü artık ağrılara dayanamıyorum sürekli sızlanıyorum
Ayaklarınızdan çorabı patiği çıkarmayın terlesenizde hırkanızı giyin, suyu çok için
Benim doğuma az kaldı ama ne kapı süsü yapabildim ne başka hazırlık yapamıycamda bu belli eşim yaptırmıyorherkesin derdi ayrı işte, adam her şeyi içimde bırakıyor, hiç heves bırakmıyor, niye böyle odun bu adam niye
Eltimden bahsetmiştim artık onla ilgili bir şey duymak istemiyorum bebek doğru düzgün kilo almamış kızlar bakamıyor ya böyle annelerde varmış yani gözümle yakından ilk defa görüyorum, insan yeni doğan bebeği varken uykuyu düşünür mü o kadar sinir oluyorum ki, banane diyicemde gündem hep o daral geldi....
Ben bir melankoliğim bugün işte....
33.haftaligim daha
bebegimin kilosu az diye doktor haftaya nst ye cagirdi
moralsizim
kzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim
ben madecassol ve bepanten birlikte kullanıyorum
geçen hafta çok feciydi uçları şu an düzeldi biraz önce merhemi sonra bepanteni sürüyorum tavsiye ederim
hadi ya ben de daha göğsümden sıvı gelmedi yoksa sütüm olmayack mı
Kizlar cok moralim bozuk doktordan geldim kizimin suyu azmis hem doktorum bakti hem de radyolojiye yönlendirdi radyoloji bakti aynı kanıya vardılar hemde 2 hafta geri gozukuyo 1310 grammi ne dedi haftasını okadar onemsemiyorum ama suyu sıkıntı gordum dedi universite hastanesine git dedi gittim bakmadilar sira aldim saliya boludada var Boluda ki de gel rabdevusuzda bakiyom dedi ama bi yere yönlendirdiler benide nereyr ablamadim profesor muydu konustugum cozemedim gerçi profesorlerin muayene aksam oluyo ama 1.30da gel dedi
kızlar ben bu aralar çok moralsiz ve sinirliyim bebeğime yansımasından korkuyorum diye kendimi tutmaya çalışıyorum. iş yerimde bazı sıkıntılar oluyor. geçende de eşimle tartıştık bi konu yüzünden o da canımı sıktı. off ne bileyim sabah uyanıyorum ağlıyorum gece zaten ben 2 kere tuvalet için kalkıyorum bir fasılda o zaman ağlıyorum. ne olacak bu halim hiç bilmiyorum
kızlar bende size bişey sormak istiyorum biraz özel olcak ama.. Eşinizle özel hayatı yasayabiliyor musunuz hala? Benim hareketlerim çok ağırlaştı, ne biliyim istekde pek yok zaten, ama düşünüyorum daha doguma 1bucuk ay filan var, 40 günde lohusalık sürerse yazık değil mi adamlaraşimdiden kesmek yanlış galiba ama kendimide zorlamak istemiyorum hiç, artık günlük işleri yapmak bile sıkıntı oldu
Ben mesela zaten zayıfım kolumda ağır çanta taşıyamam. Ortaokulda okul çantam tek omuzluydu ve çantam çok ağır olurdu ve omurgam yamuldu uzun süre spor yaptım düzeltmek için. O gün bugündür hafif çapraz küçük çantayla günlük gezerim çocuk olunca eşyası çok olur en dengelisi sırt çantası.:)
Gerçekten çok komikmiş yaw
slm kızlar.bazı arkadaşlar göğsümüzden sıvı geliyo demişler bende tık yok.sütüm olmazmı ki acaba ya
Haklısın canım bende öyle düşünmeye başladım doğum olana kadar azıcık uzak durayım gibisinden yoksa herşeye kıl olmaya başladımKizlar milletin ettigi laflari konusmussunuz, takmayin dicem ama hanileyiz hassasiz herseyi takar olduk.. Soyle dusunun dogum bu sonucta elbette zor olcak, sezeryani ayri zor normali ayri.. Ben sahsen sezeryandan daha cok korkuyorum.. Ama milletinde felaket tellalligi yapip korkutmasi ayip yani, rahatlatmak destek olmak varkenzaten her hamile haftalar ilerledikce nasil dogurcam, her sey yolunda gidicek mi diye endiselenir.. Bence oyle insanlardan uzak durun, gebeligimizin son zamanlari sayilir, sakin kafayla huzurlu gecirmek en guzeli :)
Merhaba kızlar
Doktordan çıktım şimdi. Maşallah iyi gözüküyor. 30+6 dayız 1626 gr olmuş maşallah. Daha doğum şekline dönmemiş. Poposu kasıklarım da oturuyormuş. 36. Haftaya kadar dönebilir dedi doktor. Epiduralla normal doğum olucak bi sorun olmassa. Hayırlısı bakalım.
Benim canım hiç istemiyor bayadır yapmıyoruz artık lohusalık sonuna kadar da düşünmüyorum. Bebiş karnımda oynarken öyle şeyler düşünemiyorum. Eşimle aramıza soğukluk girer diye korkmuyor da değilim.kızlar bende size bişey sormak istiyorum biraz özel olcak ama.. Eşinizle özel hayatı yasayabiliyor musunuz hala? Benim hareketlerim çok ağırlaştı, ne biliyim istekde pek yok zaten, ama düşünüyorum daha doguma 1bucuk ay filan var, 40 günde lohusalık sürerse yazık değil mi adamlaraşimdiden kesmek yanlış galiba ama kendimide zorlamak istemiyorum hiç, artık günlük işleri yapmak bile sıkıntı oldu
Yükselmiş cnm cok şükür ilac sevıyesıne gelmedim inşallshta gelmem allahım vakti gelince kucağımıza almayı basıp etsin16/10 14/9 ilaçtan önce şimdi 13/9 12/8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?