2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kendileri gibi olmamızı istiyorlar her doğumun zor olacağını düşünüyorlar çok anlayışsızlarr

Allah korusun canim, hic oyle bisey aklima gelmemisti, tabi aldatlamalarda kadininda muhakkak hatasi oluyor, ama ne biliyim tek cinsellik azaldi diye hemen aldatma olmaz heralde aramizda farkli baglarda var sonucta :) bencede en iyisi arayi sogutmamak :)

ben branş öğretmeniyim ve ders sayımı azalttım haftada 15 saat dersim var öğlene kadar o yüzden çok yorulmuyorum sizin imkanınız var mı
Ben de branş öğretmeniyim ama azalta azalta 22ye indirebilmiştik zorlayarak. Zaten haftalık ders saatinin bir önemi kalmadı benim için, ilk dersten tıkanmaya başlıyorum her gün. Birkaç kere okuldan ayrılmak zorunda kaldım eşimi çağırıp hayırlısı artık ne yapalım..

bende hemsıeyım cok zorlanıyorum bu hafata rapor alıp 32 haftada dogum ıznıne ayrılcam

Kendileri gibi olmamızı istiyorlar her doğumun zor olacağını düşünüyorlar çok anlayışsızlarr
Ben şahsen zor da doğum yapsam korkutmam kimseyi hamilelik sürecinden bile o kadar korkuyordum ki, kendim yaşayınca abartılacak bi süreç olmadığını gördüm. Soranlara ay çok güzel çok iyiyiz böyle cevaplar veriyorum sıkıntım olsa bile. Milletin derdi ne ben anlamadım

Oluyo canım süt için hazırlık yapıyo gögsün.. Normal artık.. Damarların vaşan genişler.. Bide üşütme tam böleyken bide üşütürsen daha cok sızlar canım..
Çok Sağol cnm ya korktum bian ne oluyo diye şükür tekrar Sağol içim rahatladı :)

Benim bebişin göbeği de iki hafta öndeymiş. Her gittiğimde öyle söylüyor. Geçen ctesi 1700 gr dı. Ne demek olduğunu ben de bilmiyorum.

Canım sürekli mi oluyor yoksa yeni mi oldu? Dr kanama lekelenme durumlarına dikkat etmemi istemişti. Doktorunu arayıp bilgilendir istersen, önemli olabilir, inşaallah sıkıntılı bir durum yoktur.
İki 3 gün arayla sadece kurlarken geliyo

inş herşey yolundadr canm

sayende bende daha fazla alışveriş yapılabileceğini öğreniş oldm canm :)

Kızlar oğlumun yatağını ve beşiği hazırladım bu gün. Sabahta rüyamda gördüm sarılıp kokusunu içime çekiyorum. Duygusallik had safhada bu gün anlayacağınız

Bu da beşigimiz..Fakat neden yamuk oluyor fotolar anlamış degilim

canım sağlıcakla kullanın inş çok güzel olmuşlar

geçmiş olsun canm

canım geçmiş olsun rabbim sabır versin
şu son ayımızı da hayırlısıyla atlatalım inş :) hepsini unutucaz

33.haftaligim daha
bebegimin kilosu az diye doktor haftaya nst ye cagirdi
moralsizim

canım inş kötü bişey yoktur

kzlar çok hastayım grip oldum yüzüm gözüm heryerim ağrıyor boğazım acıyor burnum tıkalı ve işteyim

geçmiş olsun canm

ben madecassol ve bepanten birlikte kullanıyorum
geçen hafta çok feciydi uçları şu an düzeldi biraz önce merhemi sonra bepanteni sürüyorum tavsi
ye ederim

saol canım dr bi sorayım bakalım sonra karar veririm artık

hadi ya ben de daha göğsümden sıvı gelmedi yoksa sütüm olmayack mı

benim 1 ay oluyor 1 damla falan gelmişti bir daha gelmedi
inş olur sütümüz

benimkide azalmıştı ama şimdi nasıl bilmiyorum

bol su iç canım

dönemsel hepimize oluıyor canm inş tez zamanda atlatırsın

bizde de dr kısıtlama yapmadı devam ediyoruz ama artık zor şu saatten sonra

ben aldım lcw dan bugün sırt çantası :) uygundu fiyAT kaçırmayım dedim

Gerçekten çok komikmiş yaw

sorma yaaa alem kadın dün tüm gün güldüm :)

slm kızlar.bazı arkadaşlar göğsümüzden sıvı geliyo demişler bende tık yok.sütüm olmazmı ki acaba ya

bende de tık yok

iyi akşamlar herkese bugün stajım vardı sonrada gezdim her zamanki gibi

ama sabah öğlene kadar midem boğazım yandı bu hafta hep böyleydm
yarın dr a gidebilirim o bana 1 ay sonra gel demşti
ama 2 hafta oldu daha
mide yanmasına bişey söyler belki suyum az demişti onu merak ediyorum
ilalarım da bitti bakalım giderz büyük ihtimal

Kizlar milletin ettigi laflari konusmussunuz, takmayin dicem ama hanileyiz hassasiz herseyi takar olduk.. Soyle dusunun dogum bu sonucta elbette zor olcak, sezeryani ayri zor normali ayri.. Ben sahsen sezeryandan daha cok korkuyorum.. Ama milletinde felaket tellalligi yapip korkutmasi ayip yani, rahatlatmak destek olmak varken zaten her hamile haftalar ilerledikce nasil dogurcam, her sey yolunda gidicek mi diye endiselenir.. Bence oyle insanlardan uzak durun, gebeligimizin son zamanlari sayilir, sakin kafayla huzurlu gecirmek en guzeli :)

Haklısın canım bende öyle düşünmeye başladım doğum olana kadar azıcık uzak durayım gibisinden yoksa herşeye kıl olmaya başladım

Merhaba kızlar
Doktordan çıktım şimdi. Maşallah iyi gözüküyor. 30+6 dayız 1626 gr olmuş maşallah. Daha doğum şekline dönmemiş. Poposu kasıklarım da oturuyormuş. 36. Haftaya kadar dönebilir dedi doktor. Epiduralla normal doğum olucak bi sorun olmassa. Hayırlısı bakalım.

Kızlar vaktim bol, bugünkü hastane maceramı anlatayım. Sabah eşimle geldik, o ameliyat olacağı için açtı ben de evden sandviç getirmiştim onu yedim. Sonra onu ameliyata aldılar, normalde çok su içer susuz kalıcam diye üzülüyordu, ben de o içene kadar su içmedim, yemek saatine kadar da bişey yemedim. Neyse saat 14:30'da yemek saati dediler öncesinde yemek dağıtılırken ben refakatçi yemeği de hasta yemeğiyle birlikte 14:30'da gelecek değil mi dedim evet dedi dağıtan adam. Saat geldi yemek yok, 10 dk geçti ben söyledim yemek saati geldi diye hemşirelere. Neyse 10 dk sonra eşimin yemeği geldi bana yemek yok. Söyledim garson bana bişey demediler dedi gitti. Hasta danışmanı kadına söyledim refakatçi yemeği gelmedi diye "nasıl gelmedi?" diyor. Nasıl gelmedi ben ne bileyim dedim artık. Telefon etti mutfağa hamile olduğumu da söyledi, tamam gelecek dedi. Üstünden 20 dk geçti yok, odaya gelen hemşireye söyledik o da ben söyleyeyim dedi gitti. Neyse yarım saat oldu yemek yok ben artık hastaneye gıcık oldum buranın kafeteryasından da yemem dedim yan tarafta avm var orada yerim dedim. Hasta danışmanına da dedim yarım saat oldu ben gidiyorum. Gitmişken marketten su, süt falan aldım güvenlik bu sefer onları aşağıda tüketin odaya çıkarmayın dedi. "Beş kere refakatçi yemeği istedim gelmedi, gece süt içmem lazım hamileyim gördüğünüz gibi, boşuna uğraşmayın beni ikna edemezsiniz" dedim kadına kal geldi. Nasıl bi sinirle dediysem. Sonra kata geldim yine hasta danışmanına dedim gece süt içicem buzdolabı var mı koyabileceğim. Yokmuş!!! Zaten dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasakmış, oda servisinden alabilirmişiz. ( oda servisinde aoç günlük süt var sanki) Normalde özel hastanelerde odada buzdolabı olur burada katta bile yok. Dedim ki sizin çocuğunuz var mı, iki tane varmış, hamilelikte hiç sıkıntı çekmediniz herhalde bana hiç yardımcı olmuyorsunuz dedim. Ben sizin yemeğiniz için ne kadar uğraştım mutfakla tartıştım diyor, sanki ben ekstra bişey istemişim de. Eee sonuçta ne oldu dedim, siz gittiniz yarım saat oldu deyip sonra yemeği getirdiklerini söylediler diyor. Yok yemek falan gelmedi, eşime sormuştum zaten sadece eşime ara öğün getirmişler. Kadın artık ne diyeceğini bilemedi. Hiç özür dileme falan da yok. Süt için de zar zor bir dolap bulundu, insülin dolabıymış da neyse açtıktan sonra geri koymayın dediler. Lutfettiler.
Karnımı doyurdum artık odada oturuyordım veeee birden yemek geldi, saat tam 17:00 yani 2,5 saat sonra. Bu ne öğle yemeği mi dedim, evet dedi garson, kaç saat oldu diyorum, cevap : benlik bişey yok ben 3'te geldim. Ne desem bilemiyorum.
O yemekten de yedim bi de şiştim üstelik artık akşam bişey yemem, zaten getireceklerini de sanmıyorum.
Bu hastane Ankara Bayındır Söğütözü Hastanesi.
Hasta hizmetleri sıfır, poliklinik bekleme salonunda beşbin kişi aynı yerde mikroplar insandan insana zıplayacak neredeyse. Personel yaya geçiş yolu üzerinde fosur fosur sigara içiyor.
Bir günde gördüklerim...
Diyeceksiniz ki niye geldiniz, eşimi ameliyat eden hoca için geldik. Daha da gelmem, Allah düşürmesin.

maşallah size de canm :)

Benim canım hiç istemiyor bayadır yapmıyoruz artık lohusalık sonuna kadar da düşünmüyorum. Bebiş karnımda oynarken öyle şeyler düşünemiyorum. Eşimle aramıza soğukluk girer diye korkmuyor da değilim.

Ama bizim es durumu gibi bi sansimiz yok malesef uc sene dolmadan eger sark isteyebiliyorsak isteriz ben olmuyor saniyordum UOTE="drcan, post: 37909219, member: 622009"]arada bizim 3sene dolmadan geldik

Kv den ve dedikofucu akrabalrDan kurtulmak icin :) biraz basbasa kalmak istiyoruz insanlardan uzaklasmak istiyoruz[/QUOTE]
Umarım olur o zmn. Bildiğim kadarıyla nisanda oluyor bu işler[/QUOTE]
Am

Kizlar ortak sorunlardan biri eslerimizin bizi gicik etmeleri sanirim. Coklu alinti yapamadim ama oglum olcak simdiden dusunuyorum nsl yapsam da vicdanli olsa diye. Benimki de cok alakali ilgili arar sorar vs ama adamda vicdan yok. Dunu unutamiorum gece gece bagira bagira aglatti beni dondu totosunu yatti. Kendi annesine karsi oysa off gormeniz lazim gicik oluyorum. Benim oglum da ok bana karsi dikkatli sevkatli olsun ama evlendigi kadin bundan rahatsiz olcak kdr degil. Bunu asilamanin bi yolu var mi yok mu bilmiyorum. Ama bogasim gelio. Esimi bazen. Dun okdr agladim ki bugunum kotu gecti yok yere.
Neyse ufff bugun oglumun odasinin tulleri geldi bekledigimden beyaz geldi gozume. Kirmak icin rengini bi puf noktasi bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…