2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba canlar..
Bugun ultrasona girmekten resmen oldum hic istemedigim kadar baktilar kendi doktorum ayri radyolojici ayri universite hastanesindekinstajyer ayri doktor ayri prifesor ayri bakti.universite hastanesindeki doktorda sinirda dedi.amap profesor detaylida bakti su normal dedi sadece boyumuz azcik kisaymis oda genetik olabilir selvi boyluda degiliz zaten.ama yine 1 hafta geriden geliyoruz maalesef neyse suyumuz iyi olsunda.Gecmisi okuyamadim yemekten sonra bakicam kizçemle aciktikta az ac karnimizi doyuralim jel yemekten olduk bugun

Bazı insanlar düşüncesiz ve patavatsız oluyor. Bana bi arkadaşım o kadar kötü bi doğum hikayesi anlattı ki hala etkisindeyim. Azıcık düşünceli olmalılar.

Ne biçim hastane orasi
Ablam 25 gün önce devlette doğum yaptı her odada mini buzdolabi var devlette bile
Yemek bile kaç kisiysek o kadarlik verdiler

Kızlar iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim bugün dayanamayıp uzak olmasına rağmen sağlık ocağına gittim. İyikide gitmişim sonuçlarım çıkmış çok şükür rahat nefes aldım açlık şekeri 86, kansızlık yok, guatr yok yalnız albümin ve keratinin 1 er sayı düşük çıkmış ne olduğunu anlamadım doktora da sormayı unuttum birde demirim azalmaya başlamış yeşil yapraklı sebzeler, yeşil mercimek, keçi boynuzu falan yemem lazımmış benden haberler bu kadar.

Bazı insanlar düşüncesiz ve patavatsız oluyor. Bana bi arkadaşım o kadar kötü bi doğum hikayesi anlattı ki hala etkisindeyim. Azıcık düşünceli olmalılar.
Ben art niyet arıyorum artık böyle kişilerde, hamile insana bunları anlatmalarının başka sebebi olamaz

Kesinlikle.. hatta normal doğum normal değilde sezeryan normalmiş gibi bi kanı oluştu toplumda. Bebek ve anne için en iyisi genekde normal tabiki sıkıntılı durumlarda sezeryan önemli bir kurtarıcı. ? Sanki fazla rahatımıza düştük hemeen sezeryan olayım hiç sıkıntı cekmeyeyim diye kendimize de bebeğe de zarar veriyoruz aslında. Dr lar ında canına minnet ne bekliyecek açıldı mi git gel uğraş kes at kenara yarım saatte sen sağ ben selamet mantığı ile sezeryan yanlısı oldular. Normal doğum bence tadılması gereken bi süreç. Kolay diyemez kimse. Yaptırabilen epiduralle yaptırsın pişman olmazsınız. Sonuçta da tüm günahlardan kurtulmak var. Biraz sabırla o masadan yürüyerek inmek müthiş birşey. Sezeryanda bildiginiz ameliyat oluyorsunuz ki kendisi major cerrahi grubunda ama uyku yok dinlenmek yok dikiş yeriniz sizlarken siz bebekle ugrasmak zorundasınız. Ne bileyim bana sezeryan daha kötü geliyor ki ileriki hayatımızda bi ameliyat olmamız gerekirse yapışıklık olduğu için o da zorlaşıyor.
Allahım bana ve tüm isteyenlere sağlıkla hayırlarla epiduralle normal rahat bi doğum nasip etsin..

Süper yaa Rabbim banada nasip eder inşallah hayırlısıyla.. bnmde dönmedi ama bide ben kan sulandırıcı kullandığım için yapılamayabilir. O sırada belli olacak o yüzden hiç hayal kuramıyorum

Saol canim aradaki farkida kapatirsak tamamdir
Şimdiden bu kadar düşünme canım ya. Ocak ortası gibi başla illa stres yapacaksan
Ayy canim ne bilim ya dusunmeden edemiyorum
Ama bugun anladimki bu sikintidan daha onemlis seyler varmis hayatta basa gelen çekilir napalim :)

Evet canim seninde azdi sen ne yaptin doktora gittikten sonra duzelme olduysa onlari uygulayayim.seni takipteyim
Sanada cok gecmis olsun canim.gercektende ne bicim hastaneymis orasi.

Amaan kardes sizde ne kötüsüne dek gelmişsiniz yahu

Umarım olur o zmn. Bildiğim kadarıyla nisanda oluyor bu işler[/QUOTE]
Am[/QUOTE]
Ben oluyor diye biliyorum cnm onu iyi sorup öğrenin Şarka gitmek isteyen polis sık bulunmuyor malum. Ama hayırlısıyla iste bebişinle terörün kucağında hiç guzel olmayabilir

arkadasım su kampanyalı sabunlar nerde var bugun hıc bakamadımda foruma

Bende bugun kontrole gityim kizlar nst ye baglandim. Universite oldugu icin pek birsey demiyorlar hefsey normalmis kilosuda 1800 iyi dedi ama bilmiyorum.tathlil verdim paztesiye cikicak

geç döllenme olmuştur muhtemele n canım rahat ol herşey normalmiş baksana bence :)

anca su içmeye çalıştım başka birşey yapmadım
yarın gidersem belli olur canım ama inş düzelmiştir su miktarım

Olabilir canim gec dollenme olmustur belkide insallah senin suyunda duzelmistir bende bol bol suya devam yarin gidersen haber vermeyi unutma canim..

Anneleeer.. Şu saatte kafayı yiyeceğim bebek arabası yüzünden. Şimdiye kadar hep travel sistemlere bakmıştık ama bugün acaba gereksiz mi olur diye düşünmeye başladık. Kış bebeği olacağı için ilk aylar dışarıda gezmeyiz, sadece babaanneyle sağlık ocağına gideriz, arada da arkadaşlara. Anakucağı alsak arabada oto koltugu olarak kullanıp, gittiğimiz yere de onunla taşısak ne olur? Sonra biraz büyüdüğünde de baston pusete geçemez mi?
Travel sistemin ne gibi avantajı olur bu durumda? Bir el atsanız, kafam çok karıştı, anlayamadım bir türlü

Aynen canım törenle bohcalayıp vericekmiş yıkayıp ütülüycek. Ben dedim zaten deterjanla ilgili böle böle diye oda tabiki evet evet bebeklere özel olandan yıkarım filan dedi.anlıycan canım hertürlü bana sonradan vericek hatta bugün dedigi hastane cıkısında kıyafetleri ben getiririm sen yanına bişe almana gerek yok bebekle ilgili..

Bende zaten sinir oldum sey oydu kendi alıyo neyse ama bana niye öle diyo yok vermiycek aldıklarını kendi yıkayıp ütülüycek malesef ama bende zaten alıyorum bişicikler burda yazdıktan sonra cesaret geldi biraz...dedin gibi birseyi yok gibi alıcam...aldımıda demiyorum esimle cıkıp alıyoruz kimseye demeden göstermeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…