2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Off kızlar haberlere uzun zamandır bakmıyodum bugun baktıma Allah korusun normal doğuracağım dıye ısrar etmeyen sakın kadına 12 saat sunı Sancı vermişler 4.5 kılo olduğu halde zorla dogurtmaya çalışmışlar vakumla çekerken bebegin kolunu kırmışlar Ömür iliğini zedelenmiş allahım hayırlı Doğumlar nasip eyle saglıklı sıhhatli

Son aylar hakikaten zormus.. kv lere cok takılmayin kızlar biz naparsak yapalim gelecekler kalacaklar mudahake edecekler..olacak yani bunlar. .bile bile de önleyecek durumda yok ozaman can sikmaya degmez..eljmizden gekdikce bunun için ugrasalim.. sonucta torunlari kotuluk etmezler zarar vermezler falan die telkin edelim kendimizi :)

Biz de başta travel sistem düşündük sonra aynı sebeplerden vazgeçtik, anakucağını aldık krafttan, havalar ısınana kadar araba almıcaz, sonra da hafif bir şey alıcaz.

Tatkim bizde senin gibi dusunduk sonra dedimki ben bebegimin yuzu bana donuk olsun istiyorum traveklerde bu mumkun.. bide ayri ayri alsak daha pahaliya gekiyordu.dedik alalim beraber dursun ve biz esimle bayadq erken aldik 20 haftalik falandim sanirin ozamanlar..yinede sen bilirsin maddi olarakta bak kullanim olarakta. .ben adanadayim burda martin ortasindan sonra gayet sicak olur kizimi gezdirirm die dusumdum ben mesela..bude avm olur gideriz orada kullanirin fakan..boyke işte

benim arabam bile yok ama ben travel sistem alacağım, özellikle bir marka varki gerçekten çok hoşuma gitti,, jane nin muum modeli, bunda bebeport u istersen oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun bebek büyüyüncede normal bebek arabası şeklinde kullanıyrsun ve ağırlığı 6,6 kg,, ( bir bebek arabası için inanılmaz hafif),,,

walla benim KV gelmiyor,,, yani gelmeyeceğini düşünüyorum,,, gelicek olan insan bu zamana kadar bir telefon ederdi sorardı annem ne zaman gelicek doğum ne zaman olucak diye herhal?????? gelirlerse de pek umursamam sonuçda,, ama karıştırtmam da kesinlikle,,,, sevsinler, yeterli benim için,,,,
zaten görümcelerim kara yasta,,,,, çocuğumuz olucak diye,,,, kv seviniyor herhal ama pek görmedim sevinç ışıltısını,,,,,

Fatiha okudum. Söylediğin gibi aşağı dan çıkmaya çalışır gibi tekme leme hissi oluyo bazen benimkinin de başı asagida normal diye dusunuyorum

iyi akşamlar hamişler. kızlar ya bu göğüs yaralarına karşı ne yapacaksınız?herkes bişey söylüyo
Ben çatlaklar için cilt doktorum un tavsiyesi ile babe marka krem almıştım düzenli kullanmadıgim halde suan hiçbir şey yok bundan sonra ne kadar çatlar bakicam evlendikten sonra 8 kilo almıştım o zaman göbegimde çatlak olmuştu bacakları da bol bol vardi zaten doktor hamileliğin 5.ayında catlarsin cildin çok ince demişti şimdilik memnunum bundan sonra da yogun bir çatlama olmaz ise
babe marka gogus kremi alıcam

Fatiha okudum. Söylediğin gibi aşağı dan çıkmaya çalışır gibi tekme leme hissi oluyo bazen benimkinin de başı asagida normal diye dusunuyorum
Belli olmaz bence gelir :) bende ayninsehirdeyim ama kimse kalsin istenedigim hakde gekip kalir ya insan olsun surat asmasin cikdirtmasin kalsin artik onada raziyim ben

Canım kesinlikle haklısın benimde kafamı çok bulandırdılar sezeryanı ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım ama Allah nasip ederse bende epiduralli normal doğum yapmak istiyorum.Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Süper yaa Rabbim banada nasip eder inşallah hayırlısıyla.. bnmde dönmedi ama bide ben kan sulandırıcı kullandığım için yapılamayabilir. O sırada belli olacak o yüzden hiç hayal kuramıyorum
İnşallah cAnım... Epidural mi yapılamıyabilir canım?

Biz de başta travel sistem düşündük sonra aynı sebeplerden vazgeçtik, anakucağını aldık krafttan, havalar ısınana kadar araba almıcaz, sonra da hafif bir şey alıcaz.
bir de chicco liteway plus var, o da biraz kafamı karıştırdı. sonradan baston almaya gerek kalmıyor. gg'de 700 lira fiyatı.

ayrı ayrı daha pahalıya gelmiyor aslında benim baktıklarımda. mesela chicco'nun baston puseti 430 lira, 100 lira civarı ana kucağı tarzı oto koltukları var başka markaların, 550 gibi bir şeye denk geliyor. kafam gercekten karışıyor, kararsızlık çok kötü
bu arada ben de Adana'dayım :) mart sonu nisan başı gibi gezmelere çıksak, baston pusette yatamaz mı bebişlerimiz? yüzü dönük olmaz ama.

hafifmiş gerçekten, modeli de çok güzel görünüyor ama bana çok pahalı geldi. daha uygunlara bakıyorum, travel olursa 700 civarı neyse ki hala almamış olanlar da varmış bizim gibi :)

Jane muum Adin'imin makam arabası teyzesi. :) inşallah memnun kalırız. Araba çok güzel de birincisi 6,6 kg olan sadece iskeleti maalesef, ana kucağı da çok hafif sayılmaz. Ben içinde bebekle taşıyamam sanıyorum. Zaten eve çıkaramam, arabada durur genelde.
İkincisi gerçekten zor bulduk, bu sene muum modeli gelmeyecekti geçen seneden gelen bir tane mavi bulabildik, iki yerde de kırmızı bulduk onlar da teşhir ürünüydü. Almayı düşünüyorsan şimdiden aramaya başla derim.

BDSAYAR canım normal gögüsler süt üretimine basladı artık.. İlk sütümüz zaten satı sıvı öle süt rengi olmuyo.. Cok geliyosa ped kullan iç çamasırna degip kurur gögsünüde acıyır.. Bn ped kullanıyprum artık.. Az gelıyo ama iç çamasırında kaldıkca hijyenik olmuyo.. Pedi hmn degiştir daha rahat...
Bide gögüslerini sıkma herkese aölüyorum erken doguma sebeb çünkü bitanem.. Hadi bakalım.. Bak yawrunn dünyaya gelmeden rızkı geldi....
arkadasım su kampanyalı sabunlar nerde var bugun hıc bakamadımda foruma
Canım facebook sayfasını vereyim seninde facebook varsa ordan ulasır arastırır bakarsın.. Cok güsel kampanyaları oluyo..eger yoksa söle bna ben telii aldım bi arkadastan.. Ordan ulasıcam face kullanmadıgım için..
Face adresi. Sabuncunuz ayla butik diye yaz cıkar zaten.. Bnm arkadasım ordan kızına pembe bibiron sabun yaptırdı kutulu süslü fala tanesi 1 liraya cok güzel bence yanizz

ben internetten alacağım,,, daha siparişini vermedim,,, birde hangi ildesiniz???

İyi geceler kızlar... Prensesimle dus aldık... Dustan olsa gerek biuykum var.. Hemn yatıcam nasipse

C
a Canim bu soru beninasar :) bebisi olanlara danisalim cunku uc aylik falqn olacaklsr ya bebklerimiz allah izin veirise.ben hic baston duusunmedim e bebekten joie marka aldim travel sistem 450liraydi ozaman bikmiyorum iyimi ettim insqllah pisman olmam.arkadaslarin bahsettigi o cok hafif ozellikli qrabalar cok pahali geldi bana yoksabende isterdim kus gibi araba almak

Canım facebook sayfasını vereyim seninde facebook varsa ordan ulasır arastırır bakarsın.. Cok güsel kampanyaları oluyo..eger yoksa söle bna ben telii aldım bi arkadastan.. Ordan ulasıcam face kullanmadıgım için..
Face adresi. Sabuncunuz ayla butik diye yaz cıkar zaten.. Bnm arkadasım ordan kızına pembe bibiron sabun yaptırdı kutulu süslü fala tanesi 1 liraya cok güzel bence yanizz[/QUOTE]
aa cok iyi hemde suslu kutulu.bende face kullanmıyorum ya.ne zamana kadarmıs kampanya.bide nerden geliyo kargo ne kadar tutarki aynı paraya gelmesin bide.bu arada tesekkur edrim ilglendgn icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…