Bence doktorunu ara canım, Allah korusun ama ciddi bir durum olabilir, ihmale gelmez.İki 3 gün arayla sadece kurlarken geliyo
Biz de başta travel sistem düşündük sonra aynı sebeplerden vazgeçtik, anakucağını aldık krafttan, havalar ısınana kadar araba almıcaz, sonra da hafif bir şey alıcaz.Anneleeer.. Şu saatte kafayı yiyeceğim bebek arabası yüzünden. Şimdiye kadar hep travel sistemlere bakmıştık ama bugün acaba gereksiz mi olur diye düşünmeye başladık. Kış bebeği olacağı için ilk aylar dışarıda gezmeyiz, sadece babaanneyle sağlık ocağına gideriz, arada da arkadaşlara. Anakucağı alsak arabada oto koltugu olarak kullanıp, gittiğimiz yere de onunla taşısak ne olur? Sonra biraz büyüdüğünde de baston pusete geçemez mi?
Travel sistemin ne gibi avantajı olur bu durumda? Bir el atsanız, kafam çok karıştı, anlayamadım bir türlü
benim arabam bile yok ama ben travel sistem alacağım, özellikle bir marka varki gerçekten çok hoşuma gitti,, jane nin muum modeli, bunda bebeport u istersen oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun bebek büyüyüncede normal bebek arabası şeklinde kullanıyrsun ve ağırlığı 6,6 kg,, ( bir bebek arabası için inanılmaz hafif),,,Anneleeer.. Şu saatte kafayı yiyeceğim bebek arabası yüzünden. Şimdiye kadar hep travel sistemlere bakmıştık ama bugün acaba gereksiz mi olur diye düşünmeye başladık. Kış bebeği olacağı için ilk aylar dışarıda gezmeyiz, sadece babaanneyle sağlık ocağına gideriz, arada da arkadaşlara. Anakucağı alsak arabada oto koltugu olarak kullanıp, gittiğimiz yere de onunla taşısak ne olur? Sonra biraz büyüdüğünde de baston pusete geçemez mi?
Travel sistemin ne gibi avantajı olur bu durumda? Bir el atsanız, kafam çok karıştı, anlayamadım bir türlü
walla benim KV gelmiyor,,, yani gelmeyeceğini düşünüyorum,,, gelicek olan insan bu zamana kadar bir telefon ederdi sorardı annem ne zaman gelicek doğum ne zaman olucak diye herhal?????? gelirlerse de pek umursamam sonuçda,, ama karıştırtmam da kesinlikle,,,, sevsinler, yeterli benim için,,,,Son aylar hakikaten zormus.. kv lere cok takılmayin kızlar biz naparsak yapalim gelecekler kalacaklar mudahake edecekler..olacak yani bunlar. .bile bile de önleyecek durumda yok ozaman can sikmaya degmez..eljmizden gekdikce bunun için ugrasalim.. sonucta torunlari kotuluk etmezler zarar vermezler falan die telkin edelim kendimizi :)
Fatiha okudum. Söylediğin gibi aşağı dan çıkmaya çalışır gibi tekme leme hissi oluyo bazen benimkinin de başı asagida normal diye dusunuyorumİyi akşamlar kızlar dün kontrolüm vardı doktor biraz canımı sıktı. Ben 92 kilo olmuşum. Bebeğin suyunu, eşini sordum. Bebeğin suyu artmış dedi beni sağlık ocağına kan tahliline gönderdi. şeker olabilir dedi. Ben 3 hafta önce tahlil yaptırmıştım açlık kan, idrar ve 50 lik yükleme yapılmıştı ve sonucum iyi çıkmıştı.Bu sabahta sağlık ocağına gidip 2 tüp kan verdim pazartesi alıcam sonuçları ve çok korkuyorum ya kötü birşey olursa diye benim için birer tane fatiha okurmusunuz.bebişim 1800 gr olmuş maşallah bu arada . Haftasıyla uyumluymuş çok şükür ama bide göbek ölçüsü 2 hafta büyüktü ultrason kağıdında ondanda korktum acaba sumu topladı diye. Paşam bugün hep karnımın altına vajina üstüne doğru hep ittirdi ara ara öyle olan varmı sanki ayağı aşağıdaymışta itiyormuş gibi üstelik kafası aşağıda hayırlısı olsun ama canım çok sıkıldı
Ben çatlaklar için cilt doktorum un tavsiyesi ile babe marka krem almıştım düzenli kullanmadıgim halde suan hiçbir şey yok bundan sonra ne kadar çatlar bakicam evlendikten sonra 8 kilo almıştım o zaman göbegimde çatlak olmuştu bacakları da bol bol vardi zaten doktor hamileliğin 5.ayında catlarsin cildin çok ince demişti şimdilik memnunum bundan sonra da yogun bir çatlama olmaz iseiyi akşamlar hamişler.kızlar ya bu göğüs yaralarına karşı ne yapacaksınız?herkes bişey söylüyo
Fatiha okudum. Söylediğin gibi aşağı dan çıkmaya çalışır gibi tekme leme hissi oluyo bazen benimkinin de başı asagida normal diye dusunuyorum
Belli olmaz bence gelir :) bende ayninsehirdeyim ama kimse kalsin istenedigim hakde gekip kalir ya insan olsun surat asmasin cikdirtmasin kalsin artik onada raziyim benwalla benim KV gelmiyor,,, yani gelmeyeceğini düşünüyorum,,, gelicek olan insan bu zamana kadar bir telefon ederdi sorardı annem ne zaman gelicek doğum ne zaman olucak diye herhal?????? gelirlerse de pek umursamam sonuçda,, ama karıştırtmam da kesinlikle,,,, sevsinler, yeterli benim için,,,,
zaten görümcelerim kara yasta,,,,, çocuğumuz olucak diye,,,, kv seviniyor herhal ama pek görmedim sevinç ışıltısını,,,,,
Kesinlikle.. hatta normal doğum normal değilde sezeryan normalmiş gibi bi kanı oluştu toplumda. Bebek ve anne için en iyisi genekde normal tabiki sıkıntılı durumlarda sezeryan önemli bir kurtarıcı. ? Sanki fazla rahatımıza düştük hemeen sezeryan olayım hiç sıkıntı cekmeyeyim diye kendimize de bebeğe de zarar veriyoruz aslında. Dr lar ında canına minnet ne bekliyecek açıldı mi git gel uğraş kes at kenara yarım saatte sen sağ ben selamet mantığı ile sezeryan yanlısı oldular. Normal doğum bence tadılması gereken bi süreç. Kolay diyemez kimse. Yaptırabilen epiduralle yaptırsın pişman olmazsınız. Sonuçta da tüm günahlardan kurtulmak var. Biraz sabırla o masadan yürüyerek inmek müthiş birşey. Sezeryanda bildiginiz ameliyat oluyorsunuz ki kendisi major cerrahi grubunda ama uyku yok dinlenmek yok dikiş yeriniz sizlarken siz bebekle ugrasmak zorundasınız. Ne bileyim bana sezeryan daha kötü geliyor ki ileriki hayatımızda bi ameliyat olmamız gerekirse yapışıklık olduğu için o da zorlaşıyor.
Allahım bana ve tüm isteyenlere sağlıkla hayırlarla epiduralle normal rahat bi doğum nasip etsin..
İnşallah cAnım... Epidural mi yapılamıyabilir canım?Süper yaa Rabbim banada nasip eder inşallah hayırlısıyla.. bnmde dönmedi ama bide ben kan sulandırıcı kullandığım için yapılamayabilir. O sırada belli olacak o yüzden hiç hayal kuramıyorum
bir de chicco liteway plus var, o da biraz kafamı karıştırdı. sonradan baston almaya gerek kalmıyor. gg'de 700 lira fiyatı.Biz de başta travel sistem düşündük sonra aynı sebeplerden vazgeçtik, anakucağını aldık krafttan, havalar ısınana kadar araba almıcaz, sonra da hafif bir şey alıcaz.
ayrı ayrı daha pahalıya gelmiyor aslında benim baktıklarımda. mesela chicco'nun baston puseti 430 lira, 100 lira civarı ana kucağı tarzı oto koltukları var başka markaların, 550 gibi bir şeye denk geliyor. kafam gercekten karışıyor, kararsızlık çok kötüTatkim bizde senin gibi dusunduk sonra dedimki ben bebegimin yuzu bana donuk olsun istiyorum traveklerde bu mumkun.. bide ayri ayri alsak daha pahaliya gekiyordu.dedik alalim beraber dursun ve biz esimle bayadq erken aldik 20 haftalik falandim sanirin ozamanlar..yinede sen bilirsin maddi olarakta bak kullanim olarakta. .ben adanadayim burda martin ortasindan sonra gayet sicak olur kizimi gezdirirm die dusumdum ben mesela..bude avm olur gideriz orada kullanirin fakan..boyke işte
hafifmiş gerçekten, modeli de çok güzel görünüyor ama bana çok pahalı geldi. daha uygunlara bakıyorum, travel olursa 700 civarıbenim arabam bile yok ama ben travel sistem alacağım, özellikle bir marka varki gerçekten çok hoşuma gitti,, jane nin muum modeli, bunda bebeport u istersen oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun bebek büyüyüncede normal bebek arabası şeklinde kullanıyrsun ve ağırlığı 6,6 kg,, ( bir bebek arabası için inanılmaz hafif),,,
Jane muum Adin'imin makam arabası teyzesi. :) inşallah memnun kalırız. Araba çok güzel de birincisi 6,6 kg olan sadece iskeleti maalesef, ana kucağı da çok hafif sayılmaz. Ben içinde bebekle taşıyamam sanıyorum. Zaten eve çıkaramam, arabada durur genelde.benim arabam bile yok ama ben travel sistem alacağım, özellikle bir marka varki gerçekten çok hoşuma gitti,, jane nin muum modeli, bunda bebeport u istersen oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun bebek büyüyüncede normal bebek arabası şeklinde kullanıyrsun ve ağırlığı 6,6 kg,, ( bir bebek arabası için inanılmaz hafif),,,
Canım facebook sayfasını vereyim seninde facebook varsa ordan ulasır arastırır bakarsın.. Cok güsel kampanyaları oluyo..eger yoksa söle bna ben telii aldım bi arkadastan.. Ordan ulasıcam face kullanmadıgım için..arkadasım su kampanyalı sabunlar nerde var bugun hıc bakamadımda foruma
ben internetten alacağım,,, daha siparişini vermedim,,, birde hangi ildesiniz???Jane muum Adin'imin makam arabası teyzesi. :) inşallah memnun kalırız. Araba çok güzel de birincisi 6,6 kg olan sadece iskeleti maalesef, ana kucağı da çok hafif sayılmaz. Ben içinde bebekle taşıyamam sanıyorum. Zaten eve çıkaramam, arabada durur genelde.
İkincisi gerçekten zor bulduk, bu sene muum modeli gelmeyecekti geçen seneden gelen bir tane mavi bulabildik, iki yerde de kırmızı bulduk onlar da teşhir ürünüydü. Almayı düşünüyorsan şimdiden aramaya başla derim.
a Canim bu soru beninasar :) bebisi olanlara danisalim cunku uc aylik falqn olacaklsr ya bebklerimiz allah izin veirise.ben hic baston duusunmedim e bebekten joie marka aldim travel sistem 450liraydi ozaman bikmiyorum iyimi ettim insqllah pisman olmam.arkadaslarin bahsettigi o cok hafif ozellikli qrabalar cok pahali geldi bana yoksabende isterdim kus gibi araba almakbir de chicco liteway plus var, o da biraz kafamı karıştırdı. sonradan baston almaya gerek kalmıyor. gg'de 700 lira fiyatı.
ayrı ayrı daha pahalıya gelmiyor aslında benim baktıklarımda. mesela chicco'nun baston puseti 430 lira, 100 lira civarı ana kucağı tarzı oto koltukları var başka markaların, 550 gibi bir şeye denk geliyor. kafam gercekten karışıyor, kararsızlık çok kötü
bu arada ben de Adana'dayım :) mart sonu nisan başı gibi gezmelere çıksak, baston pusette yatamaz mı bebişlerimiz? yüzü dönük olmaz ama.
hafifmiş gerçekten, modeli de çok güzel görünüyor ama bana çok pahalı geldi. daha uygunlara bakıyorum, travel olursa 700 civarıneyse ki hala almamış olanlar da varmış bizim gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?