Ben de mavisini alcam bunun canim.kızlar biz bunu almaya karar verdik iyidir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
Eki Görüntüle 1319473
Canım elimizden geleni yaptıktan ve bebekler sağlıklı olduktan sonra üzmeyelim kendimizi.. Benim de göpüslerimde çatlak vardı ve müsaitim çatlamaya diye karnımı kolladığımı sanıyordum :)) ama resmen bir gecede yırtık Yırtık olmuş şook oldum hiç beklemiyordum.. Sağlık olsun diyeceğiz artık çatlak olmayan yok napalım..Çatlak konusunda bunu çok duydum canim
1 günde catladik yada doğumdan sonra karin inince catlagini fark eden
Benim bacak ve kalcada oldu çatlaklar
Ne yapayim elimden geleni yaptim engel olamiyorsun
Çok rahatsiz olursam isin tedavisi görürüm artik.
:) sağlık olsun ne diyeyim artık:)olsun güzel anne oda anneliğin şanından olsunnnnn
benimde oglumda oyle olmştu . 8 aylık olana kadar çatlamadı. Senin gbi bigun kalktım bi baktım şok 8 aya kadar çatlamyan gobek bi anda çatlmiş . Ama şimdi hiç yeni çatlagım olmadı doktorumda oyle dedi . Belkide fazla kilo almadıgım içşn ve ikinci hamilelik oldugu içindr.
Bir iki senedir Karaca Home çok güzel nevresimler yapıyor hem de bozulmuyor da..Pınarcım ben karaca home nevresim takımlarını çok beğeniyorum çok ta memnunum Fiyat olarak ta çok yüksek değil.Bi bak istersen
Merhaba.. Hs geldin..arkadasım bişi sorabilirmiyim.. Bende 3 gündür bni cok rahatsız eden bi kaşıntı var.. Geceleri cıkıyo özellikle.. Böle sanki vucudumda geziyo göz altlarım bile kasonıyo artık.. Eklem yerlerim böle tatlı tatlı bi kaşıntı ama cok dinir bozucu.. Cildimde bi kabartı döküntü kozarıklık yok kasınan yerlerde.. Basta alerjık sandım daha belli degil ama degişik birsey yemedim.. Ne bilim... Bi arkafasta bi k saat önce kasındıını yaZınca önmsedim.. Bu kou halkında bi bilginiz varmı ??
Yok valla her şeye süse püse para buluyoruz da buna mı bulamıcaz dedim hiç acımadık ama aynı tas aynı hamam oldu:)ben lieracın fıyatını görüncevarsın catır catır catlasın dedim
catladılarda
ayy bende nasıl çatladım ,çatır çatır anlatamam
hala da çatlıyorum göbeğim kaşıntıdan ölüyor sıvazlıyorum avuç içmle sürekli
günde 2 yada 3 öğün krem sürüyorum ona rağmen yani
yapcak bişi yok artık
Gül'e güle kullan canım..dün akşam kaban aldık kızlar defactodan bedenimden 1 beden büyük aldım sarıyor şimdilik 1 hafta sonra ne olur bilmem ama bu kış beni çok iyi idare edicek
1 ay için çok para vermek istemedim
Benım karnımda ılk dogumda catlamasına ragmen bundada catladı portakal gıbı oldu ya nasıl catlak napalım gulu seven dıkenıne bebısını sewven catlagına :)
kızlar biz bunu almaya karar verdik iyidir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Eki Görüntüle 1319473
Heracım karıştırıp kullanınca kaşıntı oluyordu ikimiz de aynı şeyi yaşamıştık biliyorum onu :) ama ben aradan geçince lierac kullanmay devam ettim :)okurken kendimi okuyorum zannettimben de hiç sevmem süslü şeyleri, her şeyin en sadesine gider gözüm. bohça olayına falan biz de girmemiştik, sırf adet diye bana anlamlı gelmeyen şeyleri yapmak istemiyorum ben de. burcun ya da yükselenin kova olabilir mi? genellikle kovalar böyle düşünüyor da :)
benim doktorum prensip gereği fotoğrafçı almıyormuş içeri, hatta bırak fotoğrafçıyı eşleri bile almıyormuş maalesefyanında çalışan hemşireler artık profesyonel fotoğrafçı gibi olmuş, onlarla bir görüşebilirsem ben de rahatlayacağım inşallah bu konuda
maşaallah kuzuna, kafasına da dudaklarına dabenim kuzum iri değil, doğum pozisyonunu da almış ama yine de sezeryan olacağım maalesef. kısmet artık, sağ salim alalım da inşallah kucaklarımıza
ben çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum, hiçbir yerimde en ufak bir çatlağım yoktu. olmasın diye de 3. aydan sonra lierac'la bebeyağına başlamıştım ama çok kaşıntı yaptıkları için bıraktım ikisini de. aylardır hiçbir şey sürmememe rağmen ne güzel çatlamıyorum diye düşünürken geçen sabah aynada sol tarafımı gördüm şok oldumçok yok üç tane var ama kalın ve kırmızı-morunsu bir şey (her çatlak böyle mi oluyor bilmiyorum ama :) ). inşallah artmaz diyeceğim ama sanki ben de bir sabah harita gibi bir karınla uyanacakmışım gibi geliyor
Bunu duymam iyi oldu canım, bu örnekler içimi çok ferahlatıyor, teşekkürler, yeter ki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım herseyi yapmaya razıyım. Zaten hep yatıyodum şimdide heyecanla kan sonucumu bekliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin, inan ki artık doğuma hazır hissediyorum kendimi korkmuyorum çok şükür:)
Bu arada benim iki türlü erken doğum riskim var o yüzden bana igne yapıldı, seninki o kadar ciddi degil sanırım canım sakın yapilmadi diye kendini uzme, ciger gelistirici kasinti icinde yapildigi icin bu kadar cok yapildi bana:)
Bence çok güzel. İçinde kaç tane çikolata var acabakızlar biz bunu almaya karar verdik iyidir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Eki Görüntüle 1319473
Öyle mi canim bilmiyordum, inşallah bebişin annesini dinlicek ve babasını beklicekCanım elimizden geleni yaptıktan ve bebekler sağlıklı olduktan sonra üzmeyelim kendimizi.. Benim de göpüslerimde çatlak vardı ve müsaitim çatlamaya diye karnımı kolladığımı sanıyordum :)) ama resmen bir gecede yırtık Yırtık olmuş şook oldum hiç beklemiyordum.. Sağlık olsun diyeceğiz artık çatlak olmayan yok napalım..
:) sağlık olsun ne diyeyim artık:)
Çok şaşırdım ilk defa duyuyorum görüyorum böyle bir şeyi ...
Bir iki senedir Karaca Home çok güzel nevresimler yapıyor hem de bozulmuyor da..
Canım hamilelikte kaşıntı oluyor benim de safra keseme kadar baktı doktor bir şey çıkmadı tatlı tatlı kaşınıyorum ben de, belki seninki de Öyledir. Korkutma kendini...
Yok valla her şeye süse püse para buluyoruz da buna mı bulamıcaz dedim hiç acımadık ama aynı tas aynı hamam oldu:)
Ah sorma gece boyu avuçiçimle karnımı sıvazladım sabah bi kalktım şok içindeyim dünden bugüne( sağlık olsun artık, Dediğin gibi hamileliğin getirisi de bu..
Gül'e güle kullan canım..
Sağlık olsun artık yapacak bir şey yok..
Çok çok cici ve kibar.. Gül'e gile kullan canım..
Heracım karıştırıp kullanınca kaşıntı oluyordu ikimiz de aynı şeyi yaşamıştık biliyorum onu :) ama ben aradan geçince lierac kullanmay devam ettim :)
Evet aynen öyle kırmızı mor gibi Çizgiler bazılarında beyaz Yırtık oluyor cilt tipiyle alakalı sonradan da beyazlıyor. Bence sadece lierac sür çatlayan yetine ilerlemesin sonra pişman olmak da var madem vücudun yatkın değil bebe yağına dokunmadan lierac sür canım..
Yok canım doktorum 30 Kasım a kalmaz doğurursun dedi bana hastanede ebe verilecekler sırasında ilk sıradayım yani durumum ciddi ama ben bebeğimle konuşuyorum baban sana yetişsin kızım diyorum bakalım be olacak :)) iğne yapmadı ve tüm ilaçları da kesti doktorum bakalım artık hayırlısı
Geçmiş olsun. Ilk fırsatta doktoruna danış bence.İnş öyledir.. Tahlil yaptrımal gerek sanırım.. Olmadı yarın hast gider testi yaptırıp pzrt dr uma danısırım..
Tşk ederim bu arada..
Halimi bi görseniz bazı yerlerim çizil çizik oldu ... İnş bişi cıköaz.. Belki alerjıktır dimi... Affff
Karın kaşıntısı normal bence. Karın genişledikçe kaşınıyor.Ayy arkadaşlar ben de kaç gündür bu konuyu yazıyim soruyum diyordum fırsat bulamamıştim pazartesi doktora gidiyim diye bekledim ama keşke bir haftadır beklemeseydim karnim o kadar kasiniyor ki duramiyorum geceleri sabahları sürekli tatlı tatlı kasiniyor çok rahatsız edici inş çok önemli değildir anlattığınız gibi pazartesi öğrenince yazarım yine size çok mutsuzum korkuyorum ama keşke bir haftadır beklemeseyidm
Canım stres yapma hemen, hem kasinti sadece karnında var, karnın büyüdüğü icin olabilir, benim tüm vücudum kaşınıyor, yani hemen uzme kendini ama dra danis icin rahat etsin.Ayy arkadaşlar ben de kaç gündür bu konuyu yazıyim soruyum diyordum fırsat bulamamıştim pazartesi doktora gidiyim diye bekledim ama keşke bir haftadır beklemeseydim karnim o kadar kasiniyor ki duramiyorum geceleri sabahları sürekli tatlı tatlı kasiniyor çok rahatsız edici inş çok önemli değildir anlattığınız gibi pazartesi öğrenince yazarım yine size çok mutsuzum korkuyorum ama keşke bir haftadır beklemeseyidm
Öyle mi canim bilmiyordum, inşallah bebişin annesini dinlicek ve babasını beklicek
Bu arada 10 gün önceki kaşıntımda ilk kan testlerim yapıldı, hatta dr sonuçların çok iyi ama yinede kolestazsın, doguma kadar kasintilarin geçmicek dedi ve ursofalk diye bir ilaca başlattı, 3 gundur yine kaşıntılarım artınca bugun tekrar kan testi istedi ve sonuca gore karar vericez dedi, yani isin ilginc yanı degerlerim gayet iyi olarak başladı kaşıntılarim :)
Ayy arkadaşlar ben de kaç gündür bu konuyu yazıyim soruyum diyordum fırsat bulamamıştim pazartesi doktora gidiyim diye bekledim ama keşke bir haftadır beklemeseydim karnim o kadar kasiniyor ki duramiyorum geceleri sabahları sürekli tatlı tatlı kasiniyor çok rahatsız edici inş çok önemli değildir anlattığınız gibi pazartesi öğrenince yazarım yine size çok mutsuzum korkuyorum ama keşke bir haftadır beklemeseyidm
ben 4 kilo dogurduktan sonra sizde dogurursunuz hem iri çocuk daha kolay dogar. Belkide doktorun yanliş olçuyordur ne biliym yada sezeryan ypmk istyrdur olamazmi istersen baska bi doktora daha git bakalım o ne diyecek bebegn kilosuna
Çoooook tatlıııııı
Ben de mavisini alcam bunun canim.
çok tş ederiz canmCanım elimizden geleni yaptıktan ve bebekler sağlıklı olduktan sonra üzmeyelim kendimizi.. Benim de göpüslerimde çatlak vardı ve müsaitim çatlamaya diye karnımı kolladığımı sanıyordum :)) ama resmen bir gecede yırtık Yırtık olmuş şook oldum hiç beklemiyordum.. Sağlık olsun diyeceğiz artık çatlak olmayan yok napalım..
:) sağlık olsun ne diyeyim artık:)
Çok şaşırdım ilk defa duyuyorum görüyorum böyle bir şeyi ...
Bir iki senedir Karaca Home çok güzel nevresimler yapıyor hem de bozulmuyor da..
Canım hamilelikte kaşıntı oluyor benim de safra keseme kadar baktı doktor bir şey çıkmadı tatlı tatlı kaşınıyorum ben de, belki seninki de Öyledir. Korkutma kendini...
Yok valla her şeye süse püse para buluyoruz da buna mı bulamıcaz dedim hiç acımadık ama aynı tas aynı hamam oldu:)
Ah sorma gece boyu avuçiçimle karnımı sıvazladım sabah bi kalktım şok içindeyim dünden bugüne( sağlık olsun artık, Dediğin gibi hamileliğin getirisi de bu..
Gül'e güle kullan canım..
Sağlık olsun artık yapacak bir şey yok..
Çok çok cici ve kibar.. Gül'e gile kullan canım..
Heracım karıştırıp kullanınca kaşıntı oluyordu ikimiz de aynı şeyi yaşamıştık biliyorum onu :) ama ben aradan geçince lierac kullanmay devam ettim :)
Evet aynen öyle kırmızı mor gibi Çizgiler bazılarında beyaz Yırtık oluyor cilt tipiyle alakalı sonradan da beyazlıyor. Bence sadece lierac sür çatlayan yetine ilerlemesin sonra pişman olmak da var madem vücudun yatkın değil bebe yağına dokunmadan lierac sür canım..
Yok canım doktorum 30 Kasım a kalmaz doğurursun dedi bana hastanede ebe verilecekler sırasında ilk sıradayım yani durumum ciddi ama ben bebeğimle konuşuyorum baban sana yetişsin kızım diyorum bakalım be olacak :)) iğne yapmadı ve tüm ilaçları da kesti doktorum bakalım artık hayırlısı
Bence çok güzel. İçinde kaç tane çikolata var acaba
Ayy arkadaşlar ben de kaç gündür bu konuyu yazıyim soruyum diyordum fırsat bulamamıştim pazartesi doktora gidiyim diye bekledim ama keşke bir haftadır beklemeseydim karnim o kadar kasiniyor ki duramiyorum geceleri sabahları sürekli tatlı tatlı kasiniyor çok rahatsız edici inş çok önemli değildir anlattığınız gibi pazartesi öğrenince yazarım yine size çok mutsuzum korkuyorum ama keşke bir haftadır beklemeseyidm
Bugün kontrolüm vardı. Kızım 2068 gr olmuş. Yine aynı şeyi söyledi göbek çevresi iki hafta öndeymiş. Boyu haftasında dedi. Hala başaşağı dönmemiş. 37. Haftaya kadar dönmezse normal doğum olmaz dedi. Bakalım neler olacak.
forumda herkes süs püs seviyor sanıyordum, benim gibi birinin olmasına sevindim, tuhaf değilim demek ki :)okurken kendimi okuyorum zannettimben de hiç sevmem süslü şeyleri, her şeyin en sadesine gider gözüm. bohça olayına falan biz de girmemiştik, sırf adet diye bana anlamlı gelmeyen şeyleri yapmak istemiyorum ben de. burcun ya da yükselenin kova olabilir mi? genellikle kovalar böyle düşünüyor da :)
benim doktorum prensip gereği fotoğrafçı almıyormuş içeri, hatta bırak fotoğrafçıyı eşleri bile almıyormuş maalesefyanında çalışan hemşireler artık profesyonel fotoğrafçı gibi olmuş, onlarla bir görüşebilirsem ben de rahatlayacağım inşallah bu konuda
maşaallah kuzuna, kafasına da dudaklarına dabenim kuzum iri değil, doğum pozisyonunu da almış ama yine de sezeryan olacağım maalesef. kısmet artık, sağ salim alalım da inşallah kucaklarımıza
ben çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum, hiçbir yerimde en ufak bir çatlağım yoktu. olmasın diye de 3. aydan sonra lierac'la bebeyağına başlamıştım ama çok kaşıntı yaptıkları için bıraktım ikisini de. aylardır hiçbir şey sürmememe rağmen ne güzel çatlamıyorum diye düşünürken geçen sabah aynada sol tarafımı gördüm şok oldumçok yok üç tane var ama kalın ve kırmızı-morunsu bir şey (her çatlak böyle mi oluyor bilmiyorum ama :) ). inşallah artmaz diyeceğim ama sanki ben de bir sabah harita gibi bir karınla uyanacakmışım gibi geliyor
ben çantaya koyayım da üşüdüğünü hissedersem giydiririm sanırım.Bence altına iki kat fazla olur çünkü üzerine battaniye de örteceğiz. Altında bez de olacak terlemesin sonra. Ayağına çorap ve patik olabilir en fazla bence.
Ben kilk dogumumda vazelin surmustum hic catlamamisti bundada oyle tapiyorum iyi geliyorokurken kendimi okuyorum zannettimben de hiç sevmem süslü şeyleri, her şeyin en sadesine gider gözüm. bohça olayına falan biz de girmemiştik, sırf adet diye bana anlamlı gelmeyen şeyleri yapmak istemiyorum ben de. burcun ya da yükselenin kova olabilir mi? genellikle kovalar böyle düşünüyor da :)
ayy allah razı olsun okudum en güzel yazı paylaşım diyebilirim,hemen kısa yollara ekledim,dr u da çok sevdim,kocamn öpüyorumm sizi bu paylaşımınızdan ötürü
göbeğimizi iyice kapatmamız mı gerekiyor?
benim montum kapanmıyor, şalla biraz kapatmaya çalışıyorum
Gittikçe işler zorlaşıyor uyku yok, rahat yok ama az kaldı hayırlısıyla ve kolayca gelir meleklerimiz inşallah. İlk bebeğim 36+5 de doğumuştu bu da öyle olursa bir ayım varAma 40 haftayı beklemek isterse iki ayım var. Çok merak ediyorum 40 haftayı bekleyecek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?