2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benım aldıklarım elimde patladı ozaman eyvahlar olsuni2 takım hastane çıkışım var hadi onu es geçtim ama en az 10 tulumu var 56 cm,62 cm sadece 4 parça eşyası var çocuğumun,bana alışveriş yolları gözüktü anlaşılan

babyforwe babyforwe sanırım hacışerifin çikolatası dimi o,içiniz rahat olsun beylikdüzü marmara parkta şubesi varmış,geçen gördüm,ayrıca çikolatası çok lezzetli,tavsiye ederim kızlar

gözün aydın canım :)çok sevndim

aa gerçekten mi bu ara çok gidiyorum marmara parka ama hiç dikkatimi çekmedi şimdiye kadar
içime daha çok sindi şimdi çok saol canm

inanmiyorum tek bn degilmişim eşinin giysilerini giyen :))) suanda bile eşimin esofman altı var altımdaa hahah napıyım daha rahat ediyorum utanmasam ayakkabilarınıda gycem ayaklrm şiştide braz :)))
evet benımde eşimin pijamaları üstümde ,hahahhaha,altı yalnız paçalar çok ucun belden 3 kere kıvırıyorum göbeğin altında tabi,o kdr gzl takımlar aldım giymiyordu nabkör,giymiyenin malını giyerlerrr ,hehehhee,

benımkıde 32+2 de 2160 idi,aynıymış bebişlerimiz ve bnm dr um çok şişko çok tombul diye diye bir hal oldu,bence hiç üzülme 2300 gr h-gayet normal tatlım,bakalım bnm tümbiş haftaya 34+2 de kaç gelcek yazarım unutmazsam

Bende uc tane tayt aldim ev icin ustune esimden arakliyorum :) hucbisey olmuyor

Bi gecede nasil catliyor yav anlamadim valla. Bunlari okudukca korkar oldum. Bi sabah uyanip ayni manzarayla karsilasmaktan

Mervecim ne olur ne olmaz. Sakin ihmal etme. Ciddi birsey olma ihtimali var sonucta. Insaallah onemli bisi degildir ama tedbiri elden birakmamak lazim..

Bende tombiş bebek seviyorum.Aslında az değil ama kontrole giderken düşündüğüm kilodan daha az olması hayal kırıklığı yaşattı sadece :) Aman sağlıklı olsunlar önce.Mutlaka yaz cnm bakalım senin bebiş 2 haftada kaç kilo alacak

ruh ikizi gibiyiz :) genelde böyle tiplerin çok meraklı kayınvalideleri görümceleri olur,malesef benmde kaderim öyle oldu ya,ama bu bebek konusunda organizetörlüğüm nedense hat safhalarda,meğer içimde bir çerkez ruhu varmış

sağol canım benim gidemedim zaten:)
cok guzel olmuslar canım saglıkla kullan ıns
sağol canım amin
inşaallah bulursunuz
amin canım
A
ynen canim terligi gorunce bildim lc oldugunu . Sen nerde oturuysn bilmiyorumda ven kayseride oturuyorum ama çarşiya gdp gelmk baya bi mesele bide bu halde zor . Oturdugum yerdede var boyle bi kaç tuhafiye onlara bi bakmak gerek sagol cnm.
sivas canım olur olur mahalle arası tuhafiyelerde de oluyor
hadi gözün aydın olsun
sağol canım eşim yok desede gidicem çift dr a:)
o hangi beşik canım?
aynen canım oğlumu tekli koltukta yatırdım bende 20 gün kadar sığıyordu:) gözümün önündeydi hep sonra ana dizi aldım
canım pamuk satenler çok şık dantelli olanlar diktirmek istedim bende ama olmayacak sanırım, fiyatları yüksek ama:)
hadi bakalım canım erkenci senin bebek demek hayırlısı
sağol canım burdayım:)
dün akşam kaban aldık kızlar defactodan bedenimden 1 beden büyük aldım sarıyor şimdilik 1 hafta sonra ne olur bilmem ama bu kış beni çok iyi idare edicek
1 ay için çok para vermek istemedim
hayırlı olsun canım
Benım karnımda ılk dogumda catlamasına ragmen bundada catladı portakal gıbı oldu ya nasıl catlak napalım gulu seven dıkenıne bebısını sewven catlagına :)
aynen canım aynen
kızlar biz bunu almaya karar verdik iyidir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
Eki Görüntüle 1319473
bence çok hoş canım
canım sen yazdıktan sonra aklıma geldi komşunun kızı da yanı kaşınıyordu senin durumdandı sebebi ama o 40. haftasında doğurdu yani erken doğuma sebep olmayabiliyor haberin olsun
sağol canım, nasip her şey gönül istiyor ki tabiri caizse çatır çatır doğuralım ama ne yapalım bebeklerimiz iyi olsun tabi bizde olalım ki bakabilelim:) benimkide alı pozisyonunu ama ne fayda
maşaallah canım , benimde hep karın baş çevresi önde bacak boyu haftasında
ayy allah razı olsun okudum en güzel yazı paylaşım diyebilirim,hemen kısa yollara ekledim,dr u da çok sevdim,kocamn öpüyorumm sizi bu paylaşımınızdan ötürü
canım kadir tuğcu bir sitede soruları cevaplıyor bıkmadan usanmadan hem de ben çok soru sordum ona bugüne kadar tam benlik bir dr:)

maşaalah bebeğine, sana da geçmiş olsun bilgim yok canım

ayy herşey çok güzell gözüküyor,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,oda kokusundan çok şikayetçiydin geçen ay,son durum nedir,azaldımı tamamen geçtimi,bizimki 1 ay olcak tamamen gitmesede çok hafif dolap kapakları açıkken ve çekmecelerden azda olsa biraz geliyor,napim yerleştireyim mi artık kıyafetlerini,bu arada kapitone işinide vazgeçmedim ölçtüm diktirdim,onlarıda bugın aldım attım makınaya yıkandılar şimdi kuruyolar,yani yrn sereyim mi,bekliyeyim mi bilemedim şimdi

detaylı ultrason için burcu hnm ona göndermişti,çok beğendim,ilgisi alakası,iyiki tanımışısz onu.

bizde ona gittik
değil mi canım cok kaliteli bi doktor her halinden belli oluyodu valla
kocamda cok memnun kalmıştı o doktordan buna gelelim falan dedi
ama sanırım o doktor riskli gebelere bakıyo perinatolog oldugu için
bide randevusuz hastane
onun için gidemiyoruz oraya

Ay ne yalan soyleyim bende ustume alinmistim ama ben tlfdan girince bazen goremiyorum yoksa bana cevap gelmeyince bozuldugum bile oluyor yani :):) :) belki o qrkadasimizda gormuyordur ne bilim valla

hakkında hayırlısı cnm hepimizin inşallah,keşke dr un dediği gibi 1 kg alsak doğurana kdr nedense ben 6-7 kg daha alırım gibi geliyor,90 olurum artık,hey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…