Canım ben mavi kolonya aldım fotosunu atmıştımKızlar renkli kolanyaları nasıl yaptınız ki özel boyası mı var öyleyse ben bulamam o boyalardan, gıda boyası olmaz değil mi eli boyarmavi kolanyo istiyorum bende
İlk etapta çok gerekli olmaz sanırım.süt pompası hemen gerekmiyor ama değil mi, çalışan anneler için gerelidir herhalde
süt pompası konusunda bende çok düşündüm ama sonuçta kendi adıma çalışan biri olduğuma göre ama 3 ay önce ama sonra nasıl olsa alıcam ben bu pompayı bari başta alayımda gerekirse ay yok almadım deyip sıkıntı çekmeyeyim. Kafamda tek bir şey var o da bazı annelerin sütü falan gelmiyor ya o zaman gereksiz kalacak ama napayım ihtiyacı olana veririrm artık.İlk etapta çok gerekli olmaz sanırım.
kilo konusunu artık kabullendim başta çok şaşırdım üzüldüm ama kabullendim. Yaklaşık eylülden beri her hafta 1 kg net alıyorum hiç 250 gr aldığımolmadı yememden kestim bir dönem olmadı harıl harıl yürüdüm neredeyse olmadı üstelik pis boğaz bir insan hayatımda olmadım ve bugün tam 15 kilo aldım neredeyse 70 e yaklaştım daha da 7 hafta var ama elimden bir şey gelmiyor,şaka gibi.ayrıca kilo konusunu konuşmuş arkadaşlar . bu sefer yetiştim mevzuya . dert etmeyin tabi hareket çok zor oluyıor ben çorabımı oyle zor giyiyorum ki en zoru o benim içim . ben 69 la hamile kaldım 65 düştüm . şimdi 79kg doktor 65 den hesaplıyor aldığım kiloyu . geçen 1 ay önceki kontorulde çok aldın dedi. bu seferki kontorumle iyisin dedi. benden önceki hastası 116 kiloymuş . ondan herhalde biz ve bebişlerimiz sağlıklı olalımda gerisi yalan
Canım sağol, hala eksiğim varmış gibi geliyor bir türlü oh tamam diyemiyorum nedense, düz beyaz ben göremedim çok gezemediğim için, lc den aldım mecburen
Hamilelikte çıkan sivilceler için de bu yöntem işe yararmı dersin :)Canim annemde de olmus gebelikte dogum lekesi yuzunde. Eskiler dermis ki dogum esnasinda terliyosun ya, o terini kendi sacinla sildiginde o bolgedeki lekeler kaybolurmus. Amnem de oyle yapmis. Dogumdaki terini saviyla silmism lekeleri kaybolmus.
Ben şu büyük boy anne külotlarından aldım.Hasta bezi kullanacağım için anca sığarım :)bebek bezi olarak ta molfix göbek bağı oyuntulu olanlardan aldımkızlar lohusa külodu, normal külotlara göre neden tercih edilmeli
diğerleri küçük olur rahat olmaz falan diye mi
5li kullan at lohusa külodu almak yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?