2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
anladığım kadarıyla acelesi yok, galiba ilerleyen aylarda gerek​
Cevap yazdım ama alıntı yapmada sorun oluyor
askitotomsu

Merhaba güzel anneler :)

bu forumu elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Son 40 sayfayı hiç okuyamadım. Bugünün gündemi nedir hiç bilmiyorum o nedenle.

Birkaç gündür soru soran; ancak aldığı cevaba teşekkür etmeyen kişiler hakkında şikayetlerinizi dile getirdiğinizi takip ettim. ben de günah çıkarayım. Bir kere ben de mide rahatsızlığım nedeniyle soru sormuştum ama aldığım cevaplara dönemedim. Açıkçası şu anda bilgisayardan yazıyorum ve bu çok rahat benim için. ama telefondan internete girdiğimde bu benim için birazcık işkence oluyor. O nedenle yazmaya erinmiştim. Sinir olanlar varsa kısaca pardon yani :))

Paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama evmanya nın sitesinde newjoy markasının %38 indirimi var. belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim. Arkadaşların aldığı fiyattan daha ucuza geliyor sanırım yanlış anlamadıysam.

Haydi kalın sağlıcakla :))

EFLALİM SABUN YAPTIRACAKSAN SALI KAMPANYA BİTİYOMUS.. Kız kolonyagıdamı yaptırıcan zilli seni..
Gıda boyasıyla oluyo bebiş o renk.. Ele bulascanı sanmam..

Bu sitenin sorumu ne zaman iticek

ohhh maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun çok beğendim,ağız tadıyla güzel günlerde kullanın cnm inşallah,miskinlikten halen foto çekip bende atıcamda inşallah atıcam :)

Annecikler benim bebis hep az hareketliydi yine oyle bir yandan kafama da takiliyor doktora da soylemeyi unuttum bir sıkıntı yoktur degil mi

Diger fotolar cikmamis bidaha ekliyim
nolmuş bu siteye yine cvp yazıyorum boş çıkıyor yahu,ohhh maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun çok beğendim,ağız tadıyla güzel günlerde kullanın cnm inşallah,miskinlikten halen foto çekip bende atıcamda inşallah atıcam :)

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim. çok şükür korkulacak bişi yok dedi. kızımda gayet sağlıklı görünüyordu. her ihtimale karşı düşük önleyici igne yaptı. ama çok yandı. şuan kalçamın üzerine oturamıyorum. ama olsun yeterki bebişim sağlıklı olsun ben hertürlü çekmeye razıyım.

Slm hamilelik arkadaşlarım ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş, 36. Haftasında olan arkadaşlarım sizi görünce içimde ince bir sızı oluyo doğumlar yaklaşıyo Allah sıkıntısız hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize kv me çooook gıcık oldum uzakta oturuyo geldiğindede muhalefet olup gidiyo şunu şöyle yap, bunu niye böyle yaptın, onu oraya koyma, şunları şurdan kaldır+kilomu kendi kilosuyla kıyaslıyo ve dalga geçiyo onun ben haline acıyım o dalga geçsin 1 günde bunları işitmek canımı sıktı en sonunda ters cevap verdim sonrada diğer oğluna çıktı. Aile apartmanı. Saygıdan aldığım aile terbiyesinden birşey demiyorum ama bundan sonra lafımı esirgemicem kendi kızları bile çekemiyo sözlerini ben neyim sabır taşımıyım. Eşimde az değil onun yanında şımarıyo.Benim annem bir kere yaptığım bir şeyi eleştirmedi rencide etmedi hep yüceltti ... neyse kızlar başınızı ağrıtmayım​

Kızlarr kızlarr bn geldim . Bugun fazla yazamadm oglumla gezmeye çıktık bişeyler baktık ve sonunda nevresim takımımı gorerek dokunarak aldım yuzde yuz pamuklu ranforce kumaştan. Çokta guzel rengi var fusya ve ekru . Dalları fusya duvarı ekru . Denemk için taktım çok yakişti odama. Fikir verenlerede çok tesekkur ederm bu arada

valla cnm o boyla şuanki kilon gayet güzel duruyor olmalısın,bir zmnlar bende 60 kg ydum,ilk bebeğe hamıle kaldım hiç midem bulanmadı iştahım hep açıktı 3 ayda o kdr kılo aldımki 68 lere çıktım ve malesef bebeği kaybettım tam 1 sene hıç kılo veremedim vveremediğim için 68 ile 1,5 sene sonra hamıle kaldım 16 kg almışım 84 kg olmuşum ve bnm boyumda çok uzun değil 1 65 boylardayım oyuzden çok şişman duruyorum çokkkkk merve_uk

merhaba cnm benimde ilk hamişliğimde 36. haftada kaşıntılar başladı ama öyle böyle değil ilk önce karın çevresinde sonra bacaklar kollar tüm vücudum uyuz olmuşum gibi kaşınıyordu. dediğin gibi karaciğerden şüphelendiler birşey çıkmadı. sonra dr her 100 hamileden birinde görülebilen bişey olduğunu doğumdan sonra kendiliğinden geçeceğini söyledi. tedavisi ilacı yok sadece rahatlatmak amaçlı krem losyon vs karışımı verdi. yani böyle 5-6 kremi eczacı karıştırdı bu seni rahatlatacak biraz ferahlatacak dedi.doğumdan sonra geçti.
birde annemler o dönemde birşey duymuş meşe ağacının külünü banyo suyuna katıp onunla yıkanırsam geçermiş. şimdi kulağa saçma geliyor ama o dönem öyle çaresizdimkki kaşıntılar o kadar kötüydüki denedim ve geçti ama bilemiyorum etkisi varmıydı yinede söyleyeyim dedim.​

merhaba cnm benimde ilk hamişliğimde 36. haftada kaşıntılar başladı ama öyle böyle değil ilk önce karın çevresinde sonra bacaklar kollar tüm vücudum uyuz olmuşum gibi kaşınıyordu. dediğin gibi karaciğerden şüphelendiler birşey çıkmadı. sonra dr her 100 hamileden birinde görülebilen bişey olduğunu doğumdan sonra kendiliğinden geçeceğini söyledi. tedavisi ilacı yok sadece rahatlatmak amaçlı krem losyon vs karışımı verdi. yani böyle 5-6 kremi eczacı karıştırdı bu seni rahatlatacak biraz ferahlatacak dedi.doğumdan sonra geçti.
birde annemler o dönemde birşey duymuş meşe ağacının külünü banyo suyuna katıp onunla yıkanırsam geçermiş. şimdi kulağa saçma geliyor ama o dönem öyle çaresizdimkki kaşıntılar o kadar kötüydüki denedim ve geçti ama bilemiyorum etkisi varmıydı yinede söyleyeyim dedim.​
Teşekkür ederim valla çaresiz kalınca yapılır çünkü kullandığım ilaçları bırakmam istendi o kremler için ben de almadım calsiyum mg bıraktığım an kasilmalarim oluyor ve belim ağrım aya yuruyememeye başlıyorum o yüzden saol denemek te fayda var

ZAFERGÜL arkadasım yazıcam yazıcam araya kaynıyo.. Eltinle arandaki muhabbeti Allah arttırsın.. Cok sevniyorum böle anlasan insanlar görünce.. İyi kötü ufak tefek şeyler olsada ki her evde olur yinede anlasmak cok güzek..
bnm eltilerimde asıllarında iyiler.. Hoşlar.. Ama ince düşünmezler öle.. Hiçbiri..3 tane eltim var.. Aynı ildeyiz hepiiz.. Haftada bir ayda bir muhakkak görüsürz.. Somazlar yinede bi eksigin bi istedigin varmı.. Kötü niyetten oldugunu sanmıyorum.. İnce düşünmedikkerinden diye düşünüyorum..
Bn onlardan farklıyım..eltim bnden üc ay sonra sogum yaptı.. İkinciye mesela.. Hastaneye giderken cicek yaptırdım bnm hosuma gidiyo böle şeyler.. Sünnet yaptı iki oglunada yatagını ben süsledim.. Ama görmen lazım bi hevesliyim.. Sanki bnm cocuum.. Ama onlarda ole bişi yok.. Ki eltim kızımın dogum günü kutlamasına bile gelmedi bi bahne bulup ama umrumda degil.. Sende cok sanslısın kuzum ... Eltine selamlar..​
Ay çok sağol cnm a. slm söylerim tabi.kimi insan ince düşünemez doğru yada biz öyle düşünmek istiyoruz. Akrabam olmayan arkadaşlarım bile ne olur söyle ne eksiğiniz var alalım diyolar. benimde kv hiç orali değil gıcık zaten :) sende napcan işte öyle kabul etcen onları mecbur.saglik olsun. çok Düşüncesizler mis ama

Babaya sarkımızda var.. Ööödedim( özledim)çeni öööö dedim çeni bii bebed( bebek )didi(gibi)
watsapptan babaya ses kaydo yaptık gönderdik​
İnşallah bizde bu güzel duyguları yaşarız allahın izniyle :) çok değerli duygular .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…