2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
orda taşlı bi taç var one güzel bişey yahuuuuuu yakından ceksene bi foto doğumdan sonramı takıcaksın güzel anne maşaallahhhhhh

kızlar iyi akşamlar bugün eşimle tanışma yıldönümümüz yemeğe götürecekmiş beni

okulda berbat haldeydim bugün her adımda kalçamda bir kasılma yaşıyorum artık eve gelirken de 10 dakkalık yolu 30 dakkada yürüdüm kasığıma sancı saplandı yarı yoldan sonra kalçam ayrı ağrıdı

alıntı yaptım ama cevap yazamıyorum çıkmamlazım gelince cevaplarım kalan sayfaları iyi akşamlar herkese tekrardan :)

Ben yiyorum günde bir iki tane

Canım Allah razı olsun valla yardımcı olanlardan, benimde bugun bi arkadaşım sildi süpürdü sağolsun, çok makbule geçti valla :)

kızlar yaptıgım alıntıların içinde gözüküyor benim yorumlarım anlamadım

bende telden giriyorum ama hç erinmiyorum neler neler yazıyorum kızlar bilir olsun saglk olsun geldi geçti boşver ; )

Hayırlı olsun kendi eviniz mi
Biz kiracıyız da böyle bir oda iddalı benim için. Yapabilene ne mutlu

harika canım bayıldım
güle güle kullansın yavrucuğun
sizinde elinize sağlık çok güzel bi oda yapmışsınız

Hayırlı olsun kendi eviniz mi
Biz kiracıyız da böyle bir oda iddalı benim için. Yapabilene ne mutlu
evet kendi evimiz cnm ama evimiz yıkılacak kısa bir süre sonra,bazı anlaşmazlıklar var,bu yuzden bende ne olacağı meçhul bir durumdayken oda yapma taraftarı değildim bizede aslında sürpriz oldu,eşim benm elektrikçi,5 yıldır bir mobilyacıdan alacağı vardı,mahkemelik oldular,halen ödemeyince borç karşılığı bizde ona bu mobilyayı yaptırdık,bana kalsa belki ileride hemen büyüyolar genç odası istiyecek belki bunu bile sevmiyecek,parça parça ikeadan alma taraftarıydım ama kısmet böyle oldu,Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah...

Tekrar baktım da duvara bebegin ultrason resimlerini cerceveletip asmışsın
işte bunlar anneliğin o müthiş duygularından ortaya cıkan şeyler...
onlar hep dursun canım duvarda yavrucugun kaç yaşına gelirse gelsin onlar hep böyle duvarda cerceveli olsun
Harikasınnnnn...

Annisler nasilsiniz
ben kotuyum gribe yakalanmak uzereyim maalesef hava degisiminden olsa gerek yarin sabah esim ve kv dede gelecek buraya crs evime geri doncez esim beni yicek bitiricek hastalandim diye bakalim ilk tepkisini cook merak ediyorum cokta özledim onu :)
Bugun biraz anneme yardim ettim koltuklarini yikadik makineyle guya daha once yikamaya verdi koltuk ve halilari adamlar resmen yikamamis makineyide ben goturucem haftaya cuma okuma yapmayi dusunuyoruz evde benim bi niyetim vardi hamile olursam hem onun icin hem evim ve hem arabamiz için okuma niyetim vardi hem ona hazırlık yapcaz hem zaten kalan temizligimi yapıcam yavas yavas bebegimin dolabina esyalar yerlesicek cook isim var
Neyse ben azcik gecmisi okuyayim

İyi akşamlar kızlar....uzun zamandır giremedim herkesler iyidir inşallah...biz iyiyiz şükür ufak gripsel durumlar dışında.....gece uykularım nedensiz kaçıyor Rabbim uykususz geceler için alıştırıyor sanki:)))şu aralığıda sağ salim atlattsaydım diye dua ediyrum....arada karnım sertleşiyor hemen bi magnezyum içiyorum:)oğluş özellikle yatınca hareketleniyor hiç durmuyır daraldı iyice sanırım... 74 kg olmusum...kızıma artık kardeş hastane masallarına başladım hayırlısı artık....ne tepki vereceğini çook merak ediyorum ablamızın:))))inşallah kolayca az sancıyla dogururum-zzaminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…