Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuzbizimki çok hıçkırıyor bu aralar :))
Ben yiyorum günde bir iki tanekızlar şimdi aklıma hurma geldi. Bu forumda baştan beri yazıyorum. İlk zamanlarda bazı arkadaşlar hurma yemeyin sakın düşük yapar falan diyordu tamam dedik yemedik. Şimdi hurmanın birde doğumu kolaylaştırıcı etkisi de var ama ne zaman yiyeceğiz bu hurmayı şimdiden başlasak mı 1-2 yemeye yoksa son zamanlar mı? biraz ayrıntı bir soru ama kafama takııldı.
peki çatlaklar için ne yapıyorsunuz, çatlayan yerlere yapacak bir şey yok galiba
ama diğer yerler çatlamasın diye ne yapıyorsunuz
Canım ben çatlaklar için ilk aylar yağ karışımı kullandım, yağ sürmeme rağmen kaşınıyordu ve kıyafetlerim kirlendiği için, 7. aydan sonra lierac aldım, şuana kadar bi çatlak yok. bir gecede oluyormuş zaten bakalım hayırlısı :)
aynı durumdayız canım benim de bacak ve basenlerim çok kalınlaştı. 56 kg ile hamile kaldım şu an 68im.. boyumda 1,69 cm... tatlı zaten canım pek çekmiyor dikkatli yememe ekmek fazla tüketmeme rağmen ışık hızıyla geliyor kilolar...artık yapacak bir şey yok diyorum... not: yürüyüş de yapıyorum...
Bende öyleyim ya, 12 kiilo aldım 65 kiloyum şuan ama kendim i 80-90 kilo gibi görüyorumdogumdan sonra iyi bir spor yapıp vücudumu şekle sokmak istiyorum.
Canım Allah razı olsun valla yardımcı olanlardan, benimde bugun bi arkadaşım sildi süpürdü sağolsun, çok makbule geçti valla :)Haftasonu kardeşlerim gelicek.. Son bi dip köşe yapılcak inşallah..
sonra komsularla nasipse dolaba yiyecek atıcaz..
kızlar biberon sabunlardan sipariş verdim..
ünivden bi arkadasım trakyada oturuyor.. Aradı yakında halimi hatrımı sordu..
Oda heves etmiş ogluma mevlid kıyafetini almıs.. Birde hastanede dagıtmak için kurabiye yapıcam sana dedi.. Arabalı falan.. Cok sevindim.. Dagıtırsın hatıra olur dedi.. İki haftaya gelir onlarda inşallah..saolsun..
haftaya kapı süs için malzemeri alcam.. Yapınca inşallah paylasıcam sizlerlede..
Takı yastıgı yapıcam cok heycanlıyım..
canım hıçkırınca anlarsın emin ol, belirli periyotlarda pıt pıt ediyor içinde çok tatlı bi his :)Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
bende telden giriyorum ama hç erinmiyorum neler neler yazıyorum kızlar bilir olsun saglk olsun geldi geçti boşver ; )Merhaba güzel anneler :)
bu forumu elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Son 40 sayfayı hiç okuyamadım. Bugünün gündemi nedir hiç bilmiyorum o nedenle.
Birkaç gündür soru soran; ancak aldığı cevaba teşekkür etmeyen kişiler hakkında şikayetlerinizi dile getirdiğinizi takip ettim. ben de günah çıkarayım. Bir kere ben de mide rahatsızlığım nedeniyle soru sormuştum ama aldığım cevaplara dönemedim. Açıkçası şu anda bilgisayardan yazıyorum ve bu çok rahat benim için. ama telefondan internete girdiğimde bu benim için birazcık işkence oluyor. O nedenle yazmaya erinmiştim. Sinir olanlar varsa kısaca pardon yani :))
Paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama evmanya nın sitesinde newjoy markasının %38 indirimi var. belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim. Arkadaşların aldığı fiyattan daha ucuza geliyor sanırım yanlış anlamadıysam.
Haydi kalın sağlıcakla :))
Hayırlı olsun kendi eviniz miBdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
Tüm Karın mı pıt pıt ediyor.. benimki hıçkırmıyor mu acaba :)canım hıçkırınca anlarsın emin ol, belirli periyotlarda pıt pıt ediyor içinde çok tatlı bi his :)
harika canım bayıldımBdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
evet kendi evimiz cnm ama evimiz yıkılacak kısa bir süre sonra,bazı anlaşmazlıklar var,bu yuzden bende ne olacağı meçhul bir durumdayken oda yapma taraftarı değildim bizede aslında sürpriz oldu,eşim benm elektrikçi,5 yıldır bir mobilyacıdan alacağı vardı,mahkemelik oldular,halen ödemeyince borç karşılığı bizde ona bu mobilyayı yaptırdık,bana kalsa belki ileride hemen büyüyolar genç odası istiyecek belki bunu bile sevmiyecek,parça parça ikeadan alma taraftarıydım ama kısmet böyle oldu,Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah...Hayırlı olsun kendi eviniz mi
Biz kiracıyız da böyle bir oda iddalı benim için. Yapabilene ne mutlu
allah razı olsun cnm çok saol,Allah her aldıklarımızı ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah...harika canım bayıldım
güle güle kullansın yavrucuğun
sizinde elinize sağlık çok güzel bi oda yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?