bencedeHer insan kendine özeldir. Sen sensin ben benim sonuçta :) dediğin gibi gelmiş geçmiş, en güzeli boşvermek.
bende su araligi bir cikarabilsek die dua ediyorum canim.artk agirlasmalarimiz artti.ablasi insallah bebise cabuk alisir.İyi akşamlar kızlar....uzun zamandır giremedim herkesler iyidir inşallah...biz iyiyiz şükür ufak gripsel durumlar dışında.....gece uykularım nedensiz kaçıyor Rabbim uykususz geceler için alıştırıyor sanki:)))şu aralığıda sağ salim atlattsaydım diye dua ediyrum....arada karnım sertleşiyor hemen bi magnezyum içiyorum:)oğluş özellikle yatınca hareketleniyor hiç durmuyır daraldı iyice sanırım... 74 kg olmusum...kızıma artık kardeş hastane masallarına başladım hayırlısı artık....ne tepki vereceğini çook merak ediyorum ablamızın:))))inşallah kolayca az sancıyla dogururum-zzaminnnnnnnn
benim oglumu dogum yaptıgım hastanedede vermişlerdi mama ama çay kaşigiyla içirmişlerdi biberon olmadıgı için . Bide ozel hastaneydi dogum yptgm hastane belkide ozeller veriyordr mamayı devlette varmi blmyrm.yakınım doğum yaptı, bebek uyumaktan ve daha tam emmeyi bilmediğinden annesini emmediği için hemşireler biberonla mama vermişlerdi
yani hastane kendi verdi bebegin mamasını...
bilmiyorum tabi her hastane bu şekilde bebegin mamasını kendimi veriyor
asla öyle nankörlük diye tanımlama,benmde bak kayıbım oldu,zor zamanlar geçirdim ama yinede bu kilolara çok takılıyorum çokkkk,tmm şükürler olsun Allaha bize bu gzl duyguyu tattırdı yaşattı ama yine inşalah eski kilolarımıza ulaşalım yaa,bunun i.çin elimden geleni yapıcam inşallah,bantla dolaşcam gerekirse
yakınım doğum yaptı, bebek uyumaktan ve daha tam emmeyi bilmediğinden annesini emmediği için hemşireler biberonla mama vermişlerdi
yani hastane kendi verdi bebegin mamasını...
bilmiyorum tabi her hastane bu şekilde bebegin mamasını kendimi veriyor
canim normal dogum mu yaptin pekiSelam, foruma bakarken mesajın dikkatimi çekti. Bende Kasım annesiyim. 6 Kasım günü kızımı aldım kucağıma. Hamilelik süresince 12 kilo aldım bugün doğumun 25. Günü 14 kilo vermişim. Hiç birşey de yapmadım ekstra aksine sürekli tatlı şeyler yiyorum ama kilolar gitmiş. Takılma bunlara hayatının en özel anlarının tadını çıkart. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ebruli cnm nasılsın pek gıremiyorum seni forumda ikizler nasıl dogumun yapcn gun belli oldumu ?canim normal dogum mu yaptin peki
Benim gittiğim hastanenin uygulaması önce kaşık sonra pipet gibi bişeyi anne memesinin yanına koyarak verme şeklinde o da olmazsa üçüncü yol biberonmuş.Kızlar dogum yaptıktan snra hastanede hmn sut gelmiyorya bebegi aç birakmamak için mamayı biberonlami vereceksnz çay kaşıgylami içircksnz . Kimisi dyr biberon verirseniz biberona alişir memeyi tutmZ dyr bnde sze soruyum ddm.
canim normal dogum mu yaptin peki
artk tasimakta bayagi zorlaniyorum canim da iiz simdilik cok sukür.doktorum 36 haftaya kadar tasiyabilirsem die beklio simdilik bir tarih yok.nereye kadar tasiyabilirsem.insallah 36 37 leri göruruz die dua ediorumebruli cnm nasılsın pek gıremiyorum seni forumda ikizler nasıl dogumun yapcn gun belli oldumu ?
normal dogumda kilolar kalmio sezeryanda kalio diolar ya canim ondan merak ettm.ne guzel hic kalmamis sendeYok canım genel anestezi ile sezaryen oldum.
sen naslsn canim nasl gidio hamilelik?bende kontrolde soraym mamayi nasl verdikleriniBenim gittiğim hastanenin uygulaması önce kaşık sonra pipet gibi bişeyi anne memesinin yanına koyarak verme şeklinde o da olmazsa üçüncü yol biberonmuş.
cnm biz bile çok zorlanmaya başladık . İnşallah gorursun o haftaları. Şuanda kaç haftalık oldun cnm ?artk tasimakta bayagi zorlaniyorum canim da iiz simdilik cok sukür.doktorum 36 haftaya kadar tasiyabilirsem die beklio simdilik bir tarih yok.nereye kadar tasiyabilirsem.insallah 36 37 leri göruruz die dua ediorum
hımm biberona alişmasın diye bu yontemi uyguluyorlr o zmn. Ben yinede biberonu koyayım yedekte dursun mamayıda hastaneden verirler heralde vermeselerde aldırırım . Evden zamanini ayarlayipta koyamam mamayı .Benim gittiğim hastanenin uygulaması önce kaşık sonra pipet gibi bişeyi anne memesinin yanına koyarak verme şeklinde o da olmazsa üçüncü yol biberonmuş.
normal dogumda kilolar kalmio sezeryanda kalio diolar ya canim ondan merak ettm.ne guzel hic kalmamis sende
36. Haftada grcm cnm doktor o tarihe randevu verdi nst için ve kontrol içinde.kızlar nts ye giren varmı
Ben iyiyim şükür. Çalışmadığım için evde rahat geçiriyorum hamileliği. Geçen hastanemizin gebe eğitimi vardı orada söylediler bu bilgileri.sen naslsn canim nasl gidio hamilelik?bende kontrolde soraym mamayi nasl verdiklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?