2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende su araligi bir cikarabilsek die dua ediyorum canim.artk agirlasmalarimiz artti.ablasi insallah bebise cabuk alisir.

benim oglumu dogum yaptıgım hastanedede vermişlerdi mama ama çay kaşigiyla içirmişlerdi biberon olmadıgı için . Bide ozel hastaneydi dogum yptgm hastane belkide ozeller veriyordr mamayı devlette varmi blmyrm.

Selam, foruma bakarken mesajın dikkatimi çekti. Bende Kasım annesiyim. 6 Kasım günü kızımı aldım kucağıma. Hamilelik süresince 12 kilo aldım bugün doğumun 25. Günü 14 kilo vermişim. Hiç birşey de yapmadım ekstra aksine sürekli tatlı şeyler yiyorum ama kilolar gitmiş. Takılma bunlara hayatının en özel anlarının tadını çıkart. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ben Bursa Medical Park hastanesinde yaptım doğumumu 6 Kasım günü, mamayı hastane verdi. Bilginiz olsun istedim. Sağlıklı doğumlar inşallah.

canim normal dogum mu yaptin peki

Benim gittiğim hastanenin uygulaması önce kaşık sonra pipet gibi bişeyi anne memesinin yanına koyarak verme şeklinde o da olmazsa üçüncü yol biberonmuş.

ebruli cnm nasılsın pek gıremiyorum seni forumda ikizler nasıl dogumun yapcn gun belli oldumu ?
artk tasimakta bayagi zorlaniyorum canim da iiz simdilik cok sukür.doktorum 36 haftaya kadar tasiyabilirsem die beklio simdilik bir tarih yok.nereye kadar tasiyabilirsem.insallah 36 37 leri göruruz die dua ediorum

artk tasimakta bayagi zorlaniyorum canim da iiz simdilik cok sukür.doktorum 36 haftaya kadar tasiyabilirsem die beklio simdilik bir tarih yok.nereye kadar tasiyabilirsem.insallah 36 37 leri göruruz die dua ediorum
cnm biz bile çok zorlanmaya başladık . İnşallah gorursun o haftaları. Şuanda kaç haftalık oldun cnm ?

Benim gittiğim hastanenin uygulaması önce kaşık sonra pipet gibi bişeyi anne memesinin yanına koyarak verme şeklinde o da olmazsa üçüncü yol biberonmuş.
hımm biberona alişmasın diye bu yontemi uyguluyorlr o zmn. Ben yinede biberonu koyayım yedekte dursun mamayıda hastaneden verirler heralde vermeselerde aldırırım . Evden zamanini ayarlayipta koyamam mamayı .

normal dogumda kilolar kalmio sezeryanda kalio diolar ya canim ondan merak ettm.ne guzel hic kalmamis sende

Aman hepsi hurafe inanmayın bunlara, ona bakarsan sezaryen için de neredeyse 1 hafta 10 gün yatalak olacaksın gibi anlatıyorlar ama ben ertesi gün eve geldim evi süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım duş aldım kızıma da rahat rahat baktım hiç yatmadim valla.

Kızlar çok afedersnz bugun çok soru sordum ama szden başka sorcak kmse yok . Netten de arastrdm bulamadım. Hastane çantasını bir çanta olarakmi hazırladınız . Kendi kıyafetlerinizi ihtiyçlarınızı nereye koydunuz ? Hepsini bir çantayamı ayrı ayrıysa kendnz için koydugunz çanta nasıl ? ( kol,sırt,el çantası vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…