Tüm Karın mı pıt pıt ediyor.. benimki hıçkırmıyor mu acaba :)
:))))) inşallahhh cnm,ayy napimmm odada oturup öyle duvardaki resimlerine bakıyorum,inşallah cnm hiç kaldırmıyım ben onları evettttt hep orda dursunlar@Bdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallahTekrar baktım da duvara bebegin ultrason resimlerini cerceveletip asmışsınEki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
işte bunlar anneliğin o müthiş duygularından ortaya cıkan şeyler...
onlar hep dursun canım duvarda yavrucugun kaç yaşına gelirse gelsin onlar hep böyle duvarda cerceveli olsun
Harikasınnnnn...
Ayni durumdayizzz 62yle kaldim 79 oldum simdi acayip selulit oldu bacaklari cok kalinlasti goren nerenden aldin 17 kiloyu diyor gobusum cokkk buyudu bakalimartik 20 kiloyla bitirecem heraldeSelam kızlar, yahu bana moral verin. 60 kg ile hamile kaldım şmdi 76yım. 15 günde üç kilo alınır mı yahu.
Çikolata, abur cubur, tatlı,cola asla ve asla hayatımda yok. Hamileliğimden öncede hiç sevmezdim zaten. Boyum 1,72. Gene de belli değil çok kilo almış göstermiyorum ama bacaklarım kalınlaştı, korkunç derecede selülit'im oldu. Deli gibi su içmeme rağmen, kızartma yememe rağmen, bende anlamış değilim.
Bu gidişle 80 kg rahatlıkla olucam.
Sizlerde durum nedir ?
Selam kızlar, yahu bana moral verin. 60 kg ile hamile kaldım şmdi 76yım. 15 günde üç kilo alınır mı yahu.
Çikolata, abur cubur, tatlı,cola asla ve asla hayatımda yok. Hamileliğimden öncede hiç sevmezdim zaten. Boyum 1,72. Gene de belli değil çok kilo almış göstermiyorum ama bacaklarım kalınlaştı, korkunç derecede selülit'im oldu. Deli gibi su içmeme rağmen, kızartma yememe rağmen, bende anlamış değilim.
Bu gidişle 80 kg rahatlıkla olucam.
Sizlerde durum nedir ?
emzik ve biberon almadım, ilk aylarda gerek var mı
bir de süt sağmak için pompa almadım henüz, o ne zaman gerekiyor, hemen mi almam lazım yoksa çalışmaya başlayınca mı
Hamilelikte çıkan sivilceler için de bu yöntem işe yararmı dersin :)
@Bdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallahEki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
Kızlar eksiklerinizi hp tamamladınz heralde sz ama bnm daha var alınacklar bugun listesini yaptım. Daha kendime pjama takımı iç çamaşiri terlik hasta bezi almadım . Bebeginde kuveti kovası maşrapası bezi islak mendili sampuani lifi eksik . Bu haftalar iyice agırlaştım dişarda gezmesi bayagı zor bnm için gerçkten son aya bırakmamak gerekiyr alinacakları. Ayrıca bebegn kıyafetlerinide yıkamadım ve çantam bile hazır degil daha
valla cnm o boyla şuanki kilon gayet güzel duruyor olmalısın,bir zmnlar bende 60 kg ydum,ilk bebeğe hamıle kaldım hiç midem bulanmadı iştahım hep açıktı 3 ayda o kdr kılo aldımki 68 lere çıktım ve malesef bebeği kaybettım tam 1 sene hıç kılo veremedim vveremediğim için 68 ile 1,5 sene sonra hamıle kaldım16 kg almışım 84 kg olmuşum ve bnm boyumda çok uzun değil 1 65 boylardayım oyuzden çok şişman duruyorum çokkkkk merve_uk
erken dogum riskin varsa fazla çikip gezme cnm sen çunku gerçkten çok zor oluyor . Aldiracgn biri yokmu annen ablan kv yada esine aldırabilirsin . Yada dışarıya çıkma yasagın yoksa eşinle beraber girin bi bebek magazasına civil gbi orda bu dediklerinin hepsini bulup alabilirsn .Canim bence bulunmasi lazim. Bebek sutun tamamini bosaltamazsa goguste agri olusuyomus ve de tikanma vs olabiliyomus. Ustelik beyne bu urettigin sut fazla daha az uret mesaji gidiyomus. O yuzden ilk aylar zaten sut bolken ve yetiyorken bebege fazla sut sagilarak gogusler bosaltilmali. Derin dondurucuya atabilirsin hem sutunu daha sonra lazim olur kullanirsin. Ustelik gogus bosaldiktan sonra bir kac dakika daha gogus sagilirsa beyne, bu sut yetmedi daha fazla uretmeliyiz mesaji gidiyomus. Dolayisiyla sut uretimi de artiyomus.
Onu bilmiyorum canim. Ama denenebilir, kaybedilecek bisi yok nasilsa.
Canim cok guzel olmus odaniz. Allah ahiz tadiyla saglikla mutlulukla kullanmayi nasip etsin.
Pinarcim al benden de o kadar. Benim de pijamam, terligim, emzirme sutyeni, alt camasir ve bez vs gibi seylee daha alincak. Bebisimin bezi alincak, bebise nevresim takimi, cibinlik, havlu, kova ve masrapa alincak. Offffff offff, erken dogum riskim var cikamiyorum da. Netten baktiklarim da icime sinmiyooo, napcam bilemiyorum..
Evet cnm sinir oluyorum benim kv de aynı kabalikta biri Düşüncesizler öğretmek lazım ben tavrımı koyuyorum eşimde bişey diyemez bugün gidelim annemlere dedi ben artık merdiven falan çıkamıyorum ve uzun süre oturamiyorum dedim hiç bir şey diyemedi.Kizlar simdi bir kv krizi yaşıyorum anlatim.. hic aramaz nasıl gidiyor demez bebek nasil demez bi hediyesini gormedim bebegime. Aptal polyester bi battaniyemsi bsey getrmis bi gun o da bebek battaniyesi kdr buyuk bile dgl dusunun. Okdr.. ama bizi arada yemeğe cagrinca bi ilgi sormayin. Cok dominant biri fena yani.. ben yurtdisindan gelin geldim ailem de yurtdisinda. Neyse uzatmiim.. emlak sektöründe çalışıyorum artik evdeyim ise gerekmedikce gtmiorum. Obur ay sonu artik doğum var ki biraz erken bile olabilir. Ayagina yemege cagrio hala. Annemse geldi yurtdisindan kadin evime gelio eli kolu dolu girio mutfagima yemekler tatlilar yapio kv hic ilgilenmez ayagina cagrio ki artik oyle merdiven vs cikamiorum aksamlari ozellikle daha agirlasiorum. Kapıcisi var yap yemek yolla onla madem cok yedirmek istiosun dimi? Yada gel burda yap esim de on kere dedigim halde hala ymk davetlerine tamam geliriz dio. Bi kere beni arayip sormasi gerekmez mi kizim gelin aksam uygun msn iyi msn demek yok. Oğluna soyluo oglu bana.. ama gitmicem bu carsamba cagirmis ben gitmicem allah affetsin allah korusun agrim var dicem. Cok bozuluyorum. Ogretcem bunlara 8 ayin icindeyim hala hafife almalarina uyuz oluyorum. Esimle tartışmada yapmicam değmez onlar icin cnku. Brnim esim de biraz odun gerci. Ama gitmicem ve hepsine ogretcem saygi duymayi.
asla öyle nankörlük diye tanımlama,benmde bak kayıbım oldu,zor zamanlar geçirdim ama yinede bu kilolara çok takılıyorum çokkkk,tmm şükürler olsun Allaha bize bu gzl duyguyu tattırdı yaşattı ama yine inşalah eski kilolarımıza ulaşalım yaa,bunun i.çin elimden geleni yapıcam inşallah,bantla dolaşcam gerekirseCanım benim çok geçmiş olsun,maşallah gene gebe kalmışsın. Rabbim güzel günlerini göstersin.
Bakma sen benim saçmalıklarıma hiç farketmez aslında 100 kilo da olsam, yeter ki bebeğim sağlıkla doğsun. Ben çok zor hamile kaldım,düşükler kürtaj'dan sonra geldi nazlı geldi bebeğim.Her hamile kadın güzel, çok kutsal eminim sende öylesin. Ama genede insan oğlu işte şahsım adıma diyim nankörüm. Sağlık olsun ne yapalım...
Ayy masallah yaa benim kizimda bana babasina sarkilar soylicekmi acabaKızımı cok seviyorum.. Allahım iyiki onu bana verdin.. Neyapsamne etsem yetmez sana şükretmekten baska..
O bnm tosbagam..
Bana şarkı sölüyo ahh kızlar surda ses kaydı olsa dinletsem size.. Bi dinleseniz o halleri bi görseniz.. Pepenin sarkısını sölüyo bana.. Bide yanaklarımı tutuyo sanki bn onun kızımısım gibi..
annem çanim annem.. Çen bibim betebem çen bibim betenem çanimm annemşin.. Oturdum hümgür hüngür aglıyommmmmmmm
Harika olmis canim bayildim oglusunun odasına Guzel gunlerde yatmayi nasip etsin insallah..@Bdsayar mobilyalarımızı merak ediyordun nihayet resimleri çekebildim çok şükür,Allah ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin,daha güzelleri sizlerin olsun inşallahEki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321809 Eki Görüntüle 1321810 Eki Görüntüle 1321811 Eki Görüntüle 1321812 Eki Görüntüle 1321807 Eki Görüntüle 1321813
bende telden giriyorum ama hç erinmiyorum neler neler yazıyorum kızlar bilir olsun saglk olsun geldi geçti boşver ; )
Evet cnm sinir oluyorum benim kv de aynı kabalikta biri Düşüncesizler öğretmek lazım ben tavrımı koyuyorum eşimde bişey diyemez bugün gidelim annemlere dedi ben artık merdiven falan çıkamıyorum ve uzun süre oturamiyorum dedim hiç bir şey diyemedi.
Kızlar dogum yaptıktan snra hastanede hmn sut gelmiyorya bebegi aç birakmamak için mamayı biberonlami vereceksnz çay kaşıgylami içircksnz . Kimisi dyr biberon verirseniz biberona alişir memeyi tutmZ dyr bnde sze soruyum ddm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?