2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar simdi bir kv krizi yaşıyorum anlatim.. hic aramaz nasıl gidiyor demez bebek nasil demez bi hediyesini gormedim bebegime. Aptal polyester bi battaniyemsi bsey getrmis bi gun o da bebek battaniyesi kdr buyuk bile dgl dusunun. Okdr.. ama bizi arada yemeğe cagrinca bi ilgi sormayin. Cok dominant biri fena yani.. ben yurtdisindan gelin geldim ailem de yurtdisinda. Neyse uzatmiim.. emlak sektöründe çalışıyorum artik evdeyim ise gerekmedikce gtmiorum. Obur ay sonu artik doğum var ki biraz erken bile olabilir. Ayagina yemege cagrio hala. Annemse geldi yurtdisindan kadin evime gelio eli kolu dolu girio mutfagima yemekler tatlilar yapio kv hic ilgilenmez ayagina cagrio ki artik oyle merdiven vs cikamiorum aksamlari ozellikle daha agirlasiorum. Kapıcisi var yap yemek yolla onla madem cok yedirmek istiosun dimi? Yada gel burda yap esim de on kere dedigim halde hala ymk davetlerine tamam geliriz dio. Bi kere beni arayip sormasi gerekmez mi kizim gelin aksam uygun msn iyi msn demek yok. Oğluna soyluo oglu bana.. ama gitmicem bu carsamba cagirmis ben gitmicem allah affetsin allah korusun agrim var dicem. Cok bozuluyorum. Ogretcem bunlara 8 ayin icindeyim hala hafife almalarina uyuz oluyorum. Esimle tartışmada yapmicam değmez onlar icin cnku. Brnim esim de biraz odun gerci. Ama gitmicem ve hepsine ogretcem saygi duymayi.

Tüm Karın mı pıt pıt ediyor.. benimki hıçkırmıyor mu acaba :)

Canim ben alt kisimda sag kasigima dogru hissediyorum genellikle, bi ara gunde.bikac kere hickiriyordu ama bir iki gundur benimkide pek.hickirmiyor :)

:))))) inşallahhh cnm,ayy napimmm odada oturup öyle duvardaki resimlerine bakıyorum,inşallah cnm hiç kaldırmıyım ben onları evettttt hep orda dursunlar

İyi akşamlar kızlar bugun çatı agrısının ne dmk oldugunu anladım . Oglumla alişverişe çikmiştik bugun biraz fazla yurudum galiba. Eve bi geldim biraz oturunca o agrı başladı bnde yururkn daha çok hissediliyr. Daha once hiç olmamişti kızlar demekki yurumekten oluyrmş fazla yormayın kndinizi.

Kızlar eksiklerinizi hp tamamladınz heralde sz ama bnm daha var alınacklar bugun listesini yaptım. Daha kendime pjama takımı iç çamaşiri terlik hasta bezi almadım . Bebeginde kuveti kovası maşrapası bezi islak mendili sampuani lifi eksik . Bu haftalar iyice agırlaştım dişarda gezmesi bayagı zor bnm için gerçkten son aya bırakmamak gerekiyr alinacakları. Ayrıca bebegn kıyafetlerinide yıkamadım ve çantam bile hazır degil daha

Ayni durumdayizzz 62yle kaldim 79 oldum simdi acayip selulit oldu bacaklari cok kalinlasti goren nerenden aldin 17 kiloyu diyor gobusum cokkk buyudu bakalimartik 20 kiloyla bitirecem heralde

Canim :) yalniz degilsin 170 boyum 56 kgla hamile kaldim 77 kiloyum suan.. goren nerene aldin okdr kiloyu dio ama iste almisiz. Bacaklarim ve totom aldi.. selulit hemen yerleşme yapmaz cnm. Kan dolasimimz eskisi gbi dgl normal bence dogumdan kısa sure sonra toparlariz..

emzik ve biberon almadım, ilk aylarda gerek var mı
bir de süt sağmak için pompa almadım henüz, o ne zaman gerekiyor, hemen mi almam lazım yoksa çalışmaya başlayınca mı

Canim bence bulunmasi lazim. Bebek sutun tamamini bosaltamazsa goguste agri olusuyomus ve de tikanma vs olabiliyomus. Ustelik beyne bu urettigin sut fazla daha az uret mesaji gidiyomus. O yuzden ilk aylar zaten sut bolken ve yetiyorken bebege fazla sut sagilarak gogusler bosaltilmali. Derin dondurucuya atabilirsin hem sutunu daha sonra lazim olur kullanirsin. Ustelik gogus bosaldiktan sonra bir kac dakika daha gogus sagilirsa beyne, bu sut yetmedi daha fazla uretmeliyiz mesaji gidiyomus. Dolayisiyla sut uretimi de artiyomus.

Hamilelikte çıkan sivilceler için de bu yöntem işe yararmı dersin :)

Onu bilmiyorum canim. Ama denenebilir, kaybedilecek bisi yok nasilsa.

Canim cok guzel olmus odaniz. Allah ahiz tadiyla saglikla mutlulukla kullanmayi nasip etsin.

Pinarcim al benden de o kadar. Benim de pijamam, terligim, emzirme sutyeni, alt camasir ve bez vs gibi seylee daha alincak. Bebisimin bezi alincak, bebise nevresim takimi, cibinlik, havlu, kova ve masrapa alincak. Offffff offff, erken dogum riskim var cikamiyorum da. Netten baktiklarim da icime sinmiyooo, napcam bilemiyorum..

Canım benim çok geçmiş olsun,maşallah gene gebe kalmışsın. Rabbim güzel günlerini göstersin.
Bakma sen benim saçmalıklarıma hiç farketmez aslında 100 kilo da olsam, yeter ki bebeğim sağlıkla doğsun. Ben çok zor hamile kaldım,düşükler kürtaj'dan sonra geldi nazlı geldi bebeğim.Her hamile kadın güzel, çok kutsal eminim sende öylesin. Ama genede insan oğlu işte şahsım adıma diyim nankörüm. Sağlık olsun ne yapalım...

erken dogum riskin varsa fazla çikip gezme cnm sen çunku gerçkten çok zor oluyor . Aldiracgn biri yokmu annen ablan kv yada esine aldırabilirsin . Yada dışarıya çıkma yasagın yoksa eşinle beraber girin bi bebek magazasına civil gbi orda bu dediklerinin hepsini bulup alabilirsn .

Evet cnm sinir oluyorum benim kv de aynı kabalikta biri Düşüncesizler öğretmek lazım ben tavrımı koyuyorum eşimde bişey diyemez bugün gidelim annemlere dedi ben artık merdiven falan çıkamıyorum ve uzun süre oturamiyorum dedim hiç bir şey diyemedi.

Kızlar dogum yaptıktan snra hastanede hmn sut gelmiyorya bebegi aç birakmamak için mamayı biberonlami vereceksnz çay kaşıgylami içircksnz . Kimisi dyr biberon verirseniz biberona alişir memeyi tutmZ dyr bnde sze soruyum ddm.

asla öyle nankörlük diye tanımlama,benmde bak kayıbım oldu,zor zamanlar geçirdim ama yinede bu kilolara çok takılıyorum çokkkk,tmm şükürler olsun Allaha bize bu gzl duyguyu tattırdı yaşattı ama yine inşalah eski kilolarımıza ulaşalım yaa,bunun i.çin elimden geleni yapıcam inşallah,bantla dolaşcam gerekirse

Ayy masallah yaa benim kizimda bana babasina sarkilar soylicekmi acaba

Harika olmis canim bayildim oglusunun odasına Guzel gunlerde yatmayi nasip etsin insallah..

iyi aksamlar hanımlar nasılsınız.bende su agırlasma durumundan yakınıyorum bıraz.kendımı top gıbı hıssedıyorum corabımı bıle gıyemıyorum bu benı dahada hassaslaştırıyo duygusallastryo.kasık agrımda bıraz azaldı ama arada agrıyo yıne

iyi aksamlar hanımlar nasılsınız.bende su agırlasma durumundan yakınıyorum bıraz.kendımı top gıbı hıssedıyorum corabımı bıle gıyemıyorum bu benı dahada hassaslaştırıyo duygusallastryo.kasık agrımda bıraz azaldı ama arada agrıyo yıne

Canim ne bunların tribi anlamadim. Benimkine de diyorum oyle ama tin ya unutuo ya kaba tabirle sallamio.. bu sefer kararliyim ogretecem

yakınım doğum yaptı, bebek uyumaktan ve daha tam emmeyi bilmediğinden annesini emmediği için hemşireler biberonla mama vermişlerdi
yani hastane kendi verdi bebegin mamasını...
bilmiyorum tabi her hastane bu şekilde bebegin mamasını kendimi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…