Biz mama götürmeyeceğizdir hiç öyle bişey duymadım.hımm biberona alişmasın diye bu yontemi uyguluyorlr o zmn. Ben yinede biberonu koyayım yedekte dursun mamayıda hastaneden verirler heralde vermeselerde aldırırım . Evden zamanini ayarlayipta koyamam mamayı .
bnde duymadım zaten ayarlayıpta goturemeyizki hastaneden vermeseler bile aldırırızBiz mama götürmeyeceğizdir hiç öyle bişey duymadım.
Ben tek çanta yaptım. Zaten ana kucagi falan da var. Ayrı ayrı yapmak istemedim eşim rahat tasisin. :) böyle spor çantaları varya onlardan aldım ben. Bütün eşyalar sığar. Sadece hemşirelere verilecek şeyleri ayrı bi poşet yaptım. Ama o da çantanın içinde tabi. Hazır olsun diye öyle yaptım.Kızlar çok afedersnz bugun çok soru sordum ama szden başka sorcak kmse yok . Netten de arastrdm bulamadım. Hastane çantasını bir çanta olarakmi hazırladınız . Kendi kıyafetlerinizi ihtiyçlarınızı nereye koydunuz ? Hepsini bir çantayamı ayrı ayrıysa kendnz için koydugunz çanta nasıl ? ( kol,sırt,el çantası vs.)
ben ayrı canta hazırladm cnım.bebegınknı kendı cantasına .benımkılerıde evde ufak valız vardı ona koydum.kıme ne lazımsa dırek alalım kolay olsun dıye.zaten sıgmadı.ıkısıde el cantası.sen nasıl rahat etceksen ole yap amaKızlar çok afedersnz bugun çok soru sordum ama szden başka sorcak kmse yok . Netten de arastrdm bulamadım. Hastane çantasını bir çanta olarakmi hazırladınız . Kendi kıyafetlerinizi ihtiyçlarınızı nereye koydunuz ? Hepsini bir çantayamı ayrı ayrıysa kendnz için koydugunz çanta nasıl ? ( kol,sırt,el çantası vs.)
Canim ben tekerlekli kucuk bi bavula hazirladim, bavul acinca iki kismi var, bir bolme benim esyalarim, bir bolme bebisimin esyalari, esim icinde nolur nolmaz diye bir kat camasir koydum :)Kızlar çok afedersnz bugun çok skisordum ama szden başka sorcak kmse yok . Netten de arastrdm bulamadım. Hastane çantasını bir çanta olarakmi hazırladınız . Kendi kıyafetlerinizi ihtiyçlarınızı nereye koydunuz ? Hepsini bir çantayamı ayrı ayrıysa kendnz için koydugunz çanta nasıl ? ( kol,sırt,el çantası vs.)
amin cnm Allah razı olsun,sende kızını güzel günlerde büyüt inşallah,hem aldığınında fazlasını vermişsin,söz takmıycam artık,yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar,gerisi boş valla,çok öpüyorummSelam, foruma bakarken mesajın dikkatimi çekti. Bende Kasım annesiyim. 6 Kasım günü kızımı aldım kucağıma. Hamilelik süresince 12 kilo aldım bugün doğumun 25. Günü 14 kilo vermişim. Hiç birşey de yapmadım ekstra aksine sürekli tatlı şeyler yiyorum ama kilolar gitmiş. Takılma bunlara hayatının en özel anlarının tadını çıkart. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
iyi ypmişin cnm eşinide duşunmuşun :) o spor çantalardan bnde aliym o zmn.Ben tek çanta yaptım. Zaten ana kucagi falan da var. Ayrı ayrı yapmak istemedim eşim rahat tasisin. :) böyle spor çantaları varya onlardan aldım ben. Bütün eşyalar sığar. Sadece hemşirelere verilecek şeyleri ayrı bi poşet yaptım. Ama o da çantanın içinde tabi. Hazır olsun diye öyle yaptım.
seninkide çok pratik ve kullanşli olmş cnm . Eşinede koydugun iyi olmş bnm oglumda gece hastaneye gtmştik suyum gelmişti ama sancim tutmadgı için bir gun yattık hastanede eşim bn kv bu gbi durumlarda gerekli oluyr . Ama bz acil gttgmz için eşimin ustunde ztn pjaması vardı gerek olmadı yani : )Canim ben tekerlekli kucuk bi bavula hazirladim, bavul acinca iki kismi var, bir bolme benim esyalarim, bir bolme bebisimin esyalari, esim icinde nolur nolmaz diye bir kat camasir koydum :)
hımm genelde bu ufak valiz çantalara konuyr o zmn . Bnde hmn yarın gdym alym bu çantalardan. Çunku bbk çantam koycgm seyleri almz . İlk bbkte kv poşete koydrtmuştu mnyk gbi koymştum içinde iç çamaşirları filanda var bi duşse hadee ama bnda bilinçliym artık.ben ayrı canta hazırladm cnım.bebegınknı kendı cantasına .benımkılerıde evde ufak valız vardı ona koydum.kıme ne lazımsa dırek alalım kolay olsun dıye.zaten sıgmadı.ıkısıde el cantası.sen nasıl rahat etceksen ole yap ama
İiyi geceler kızlar..
Minionem masallah subhanallah odanı cok güzel.. Rabbm inş bizlerede nasip eder.. Cok heveslesim..
Pınarcım almısson nevresımı.. Ekru ve fusya süper renkler.. Güle güle kullan inş..bu arada bnde iktame canta hazırlıcamzz
Qeen arkadastan haber yokmu .
sagolasın mervecim netten getrtseydm bna daha pahalıya mâl olcktı zaten 7 tl kargo ucretiydi. Bugun çoiıktm hallettm yarında pjama takımı alcm inş. Bugun bktımda bordo ve kırmızı renkleri hoşuma gtti yarın gdp alcm inş ama bedenine karar veremedim L bedenmi alsam xL mi blmedim. Bu arada bnde iki çnta hazırlıcm yarın kuçuk bavul çantalardnda bkcm.İiyi geceler kızlar..
Minionem masallah subhanallah odanı cok güzel.. Rabbm inş bizlerede nasip eder.. Cok heveslesim..
Pınarcım almısson nevresımı.. Ekru ve fusya süper renkler.. Güle güle kullan inş..bu arada bnde iktame canta hazırlıcamzz
Qeen arkadastan haber yokmu .
İyi yapmıssın gercekten..sagolasın mervecim netten getrtseydm bna daha pahalıya mâl olcktı zaten 7 tl kargo ucretiydi. Bugun çoiıktm hallettm yarında pjama takımı alcm inş. Bugun bktımda bordo ve kırmızı renkleri hoşuma gtti yarın gdp alcm inş ama bedenine karar veremedim L bedenmi alsam xL mi blmedim. Bu arada bnde iki çnta hazırlıcm yarın kuçuk bavul çantalardnda bkcm.
Ilk 2 testimin sonuçları çıktı canım, ciddi bir yukselme yok çok şükür ama en önemlisi perşembe yada cuma cikicak, onu bekliyorum. Ya o nasıl bir dr, kadın doğum dru degil mi? Isteyeceği en basit şey bir kan tahliliydi ama baksana mantar teshisi koymuş, hay Allahım ya. En iyisi bir an önce kendi druna git canım, bende cuma günü tekrar gidicem druma inşallah, daha ayrintili konusmadik ama simdi olmasa bile sanirim 37. Haftada doguma girme ihtimalim çok yüksek. Bakalım Allah hayirlisini nasip etsin. Riskler beni korkutuyor, beklemek istemiyorum.:)Aksam dr gittim.. Gitmez olaydın.. Ömrümde böle bi dr görmedim.. Kendi dr malesef nöbetci degilmiş..gittim anlattım anlattım ilk bebişe baktı normal falan dedi.. Sana fitil yazcam dedi.. Pardon fitil ne alaka dedim.. Böle mantar durumnda fitil kullanıyoruz dedi.. İyide dedim bende vajınal kasıntı yok vucut kasıntısı var dedim.. He ölemi dedi gerizekalı ilk basta 10 dk boyunca ne anladı acaba.. Sonra dedi bi iğne yapalım.. İşte gebelik kolestaI diye bi kasıntı olabılır.. Baslaı tıbbi terimlerle bize ders verir gibi.. Yok safra kesekı bilem nesi büyür.. Geyîrme artar kadında hiç alakası olayan seyler be terimler.. Cok sinirlendim ya.. Karsısında hastasımı var ögrencisimi var.. Eşimde sabrediyo.. O böle sabreder patlamaz ama ben patladım.. Dedim hocam ben anladım cok saolun gitmek istiyorum.. Neden hamfendi diyo.. Dedim kusıra bakmayın ilk 10 dk bni dînlediniz yada bn öle sanmısım bana mantar var teshisi koycaksınız aptalın biri olsam farketmesem bosuna fitil kullancam.. Sizin o bahsettiginiz terimlerden ne ben nede dr olmayan biri anlar.. Bn derdime care bulmaya geldim.. Ders dinlemeye degil..sonuc bnm neyim var dedüm.. İşte cildiyeye gidiceksin.. Ama neden dedim.. Kem küm ediyo.. Ya tmm dedim.. Aksam aksam gününüzde degilsiniz heralde olur böle şeyler diyip cıktım..
Ama cok sinir oldum.. O kafar sakin konusmaya calıstım ki sıktım kendimi ..
Persembe günü kendi dr gitcem.. İğnede vurulmadım kuduz gibi kasınıyorum..
Bide diyorum ki bu gebelk kasımtısı hastalıgı dogumdan sonra gwçiyomı falan mnatıken heralde gwçiyo ya gebelıkte olan bi surum bu bılıyorum ama cevap verme şekli birazda olsun beni ikna etsin diye ıgrasıyorum.. Bana diyokı ya geçmesi lazım.. Geçmesse cildiyeye göZük.. Öküz herif afedersniiz ama cok üzgünüm.. Siirliyim.. Arkadasım bugun bana geldi.. Kuzeninin bu yuzden 28 haftalık dogum yaptıgını mecbur ve içerde havasız kaşdıgından oksıhen tüpüne baglı oldugunu söledi. 1 ay sonra cıkarmıslar.. İlk 1 hafta cok ugrasmıslar ama bebegi hayatta tutmak için.. Bnde olsun veya olmasın ama bi dr en kötüsünü göz önüne alıp ona göre bişiler yapması gerekır.... Agff ya suan kasınıyorum ama kasımıcam hep yırtıyom.. Deli oldum aksam aksam
Ben şimdiye kadar 3 kere girdim canım, ama sancı icin degil, bebeģin hareketlerine baktı drum.kızlar nts ye giren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?