Canım niye yordun kendiniKizlar bugun evde agir is yaptim haftaya kadin almadan once temizlige hazir edeyim dedim. Esim yok annem yok kimse yok mecbur kaldim. Belden asagimdaki her yerkm cok fena agriyor. Birde kizim sanki sol tarafa coreklendi oradan firlayacak gibi suanda. Ne yapmam lazim bu agrular icin. Yururken bile bacaklarimi ayirmak zorunda kaliyorum. Allah yardimcimiz olsun
iyi akşamlar herkesebugün kendi dr umuza gidecektik son anda vazgeçtik çorluda dr varmış özel muaniyenisine gittik randevu 10 gün önceden alınıyormuş eşim zorladı 3-4 kere kabul ettiler
başka bir dr görsün istiyordum çok iyi oldu dr herşy yolunda dedi doğum için son gün 12 ocak dedi herşeyine baştan baktı şükürler olsun çok iyi durumu dedi 2600 gr olmuşboyunu da ilk defa öğrendim önceden kendim hesaplıyordum 46 cm miş
video çekti 4 boyutlu foto verdi 5-6 adet
bebişimin eli yüzündeydi foto almak için göbeğime vurdu o aletlecanım yandı çok valla buda fotomuz
Eki Görüntüle 1326579
Minikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
Masallah ikinizide ne tatlı bebislersiniz yaMinikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
Hadi ya 33 haftalikmissin canim hala yuzunu goremedin mi İnşallah gosterir ya ne merak ediyosundur simdi:)Maşallah bebişineah ah bizim ki yüzünü göstermedi hiç
Hayirlisi olsun canim ya saglikli dogsunda bosver sezaryen olsunKızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
cnm bi soz var " turk kadını olmak demek eve temizlikçi çagırmadan once temizlikçiye rezil olmamak için evi bastan asaga temizlmk demk " diye o geldi aklıma valla . Kkendini yorma bu haftalar çok riskli artık Allah korusun. Bnm elimi kaldrmaya halim yok iyi yapmişin valla .Kizlar bugun evde agir is yaptim haftaya kadin almadan once temizlige hazir edeyim dedim. Esim yok annem yok kimse yok mecbur kaldim. Belden asagimdaki her yerkm cok fena agriyor. Birde kizim sanki sol tarafa coreklendi oradan firlayacak gibi suanda. Ne yapmam lazim bu agrular icin. Yururken bile bacaklarimi ayirmak zorunda kaliyorum. Allah yardimcimiz olsun
O bendede varda cnm neden yoruyosun kendini madem kadın alcan alalal sırtına yastık al karnını hafif hafif ovala ben öyle yapıyorum sertlik yumuşuyor birde konuş bebişinle salıyo kendini
Haftaya misafirlerim geliyor. Evde de kalmayinca duzen muzen kalmamisti. Derleme toplama yerlestirme yikama derken aksami etmisim ama bende de hal kalmamis. Aksam bi de yemek bulasik derken 8 de uzandim ama gec oldu tabi.Canım niye yordun kendinikadına evi temizleyip mi vericen, aşk olsun yani.. Artık çok dikkatli olmamız lazım arkadaşlar, varsın evimiz azıcık pis oluversin.
Valla iki otur bir kalk halletmeye calistim. Kilere kadar duzenledim icim rahatladi ama beni de bitirdi. Ben yapsam kadina yaptiramazdim ki. Dogumdan sonra da zor olur diye kalkistim iste ne bilim neyse bugun dogurmazsam gunume kadar dogurmam artik :))cnm bi soz var " turk kadını olmak demek eve temizlikçi çagırmadan once temizlikçiye rezil olmamak için evi bastan asaga temizlmk demk " diye o geldi aklıma valla . Kkendini yorma bu haftalar çok riskli artık Allah korusun. Bnm elimi kaldrmaya halim yok iyi yapmişin valla .
Kizlar bugun evde agir is yaptim haftaya kadin almadan once temizlige hazir edeyim dedim. Esim yok annem yok kimse yok mecbur kaldim. Belden asagimdaki her yerkm cok fena agriyor. Birde kizim sanki sol tarafa coreklendi oradan firlayacak gibi suanda. Ne yapmam lazim bu agrular icin. Yururken bile bacaklarimi ayirmak zorunda kaliyorum. Allah yardimcimiz olsun
Masallah ikinizide ne tatlı bebislersiniz ya
sana diyorumda geçn haftaya kdr bnde temzlkle ugrastım ama her tarafım agrıdı hala yorgunlugm çikmadi . En son kndi odami temizlmştm daha tovbe ettim bida temizlk yapmcm diye ztn bu hafta pek bi agırlaştım agrılarımda arttı istesemde yapamiyorum artık.Valla iki otur bir kalk halletmeye calistim. Kilere kadar duzenledim icim rahatladi ama beni de bitirdi. Ben yapsam kadina yaptiramazdim ki. Dogumdan sonra da zor olur diye kalkistim iste ne bilim neyse bugun dogurmazsam gunume kadar dogurmam artik :))
Canim doktor mu yapiyor ebe mi yapiyor cari muaneaini?Canim bir eliyle karnina bastirirken diger elinin 2 parmagini sokuveriyor sonuna kadar vajinanın icine bi yere dokunuyor icerde öyle iste cok kötü bi olay ya
Karnim birden kaya gibi olmustu sancilanmaya baslamistim zor adim atiyordum kasığımda siddetli bi agri vardi doktora gittik hemen o da nst cekti cati muayenesi yapti dogum mu basladi diye cok sukur dogum baslamamamisti ondan yapti yani..
Dinlenme bol.bol canimKizlar bugun evde agir is yaptim haftaya kadin almadan once temizlige hazir edeyim dedim. Esim yok annem yok kimse yok mecbur kaldim. Belden asagimdaki her yerkm cok fena agriyor. Birde kizim sanki sol tarafa coreklendi oradan firlayacak gibi suanda. Ne yapmam lazim bu agrular icin. Yururken bile bacaklarimi ayirmak zorunda kaliyorum. Allah yardimcimiz olsun
Ben renkli ultrasona hic girmedim hic yüzünü görmedimHadi ya 33 haftalikmissin canim hala yuzunu goremedin mi İnşallah gosterir ya ne merak ediyosundur simdi:)
bn bu yuzden hç kadın almıyorum içime sinmiyor kndim yapıyrm . Ama suanda evim temzlenmemiş olsaydı krsn alırdım artık hal kalmadı bnde . Halszlkten ayrı agrılarım basladı. Sırtım ve vajina kemiklerm çok agrıyr her adım atmamda agrıyr oturup aglayasım geliyor ya bu son bir ay nası geçecek boyle diye duşunuyorum .Ben eve kadin alinca daha cok yoruluyorum o gidince ustunden bi daha geciyorum heryerin pimpiriklimiyim neyim
ben esmerim eşim sarışın oglumuz kumral : )Canim doktor mu yapiyor ebe mi yapiyor cari muaneaini?
Dinlenme bol.bol canim
Ayaklarini uzat
Bende 2 hafta sonra alacagim insallah
Ben renkli ultrasona hic girmedim hic yüzünü görmedim
Yasadigumiz yerde yok çünkü
En çok merak ettiğim ten rengi
Ben sarisinim. Eaim esmer bebek nazil.olacak merak ediyorum :)
Canim bebeğini saglicakla kucagina alirsin inşallahkızlar bebişlerimizden önemlimi ya başlarım temizliğine hamile kaldığım günden itibaren herhafta kadın alıyorum eve napıyım ya içime siniyomu hayır ama 3. aşılamayla buldum bebeğimi kolay kaybetmektende hep korktum doğum yapana kadar gelecek temizlikci ablam napıyım elimden gelen bu tek düşündüğüm sağ sağlim bebeğimin ve benim kurtulmam kadın siliyo süpürüyo allah razı olsun tabiki kendi yaptığınız gibi olmuyo içinize sinmiyo ama napalım az kaldı riske girmeye grek yok bacılarımm ben bebek sahibi olmak için cok bekledim rabbim zor verdi kolay kaybetmek istemedim sadece yattım halada yatıyorum ama inanın iş kadar nankor bişey yok yapsakta hemen bitmiyo bitsede sabaha gene batıyo kadın alın veya annenizi kardeşinizi çağırın miniklerimize kavusmamıza az kaldı onları sağlıklı kucagımıza alalım sonra zaten yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?