2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayirlisi olsun canim ya saglikli dogsunda bosver sezaryen olsun

Sezincim hakkınızda hayırlısı olsun canım... Siz saglıklı olun sezeryanda bi dogum şekli hiç önmli degil.. Nasıl olucagı nasıl dogacagı iç kafana takma..
Hersey gönlünce olsun canım...
Sezeryanı kabullendim artık kaçış yok. Kaporta açılacak orjinallik bozulacak bir daha eskisi gibi olmayacak, bu biraz gıcığıma gidiyor.

senin kv yapar valla : )

İyi geceler guxzel anneler kendinizi yormayin son haftalar az kaldi bebislerimize kavusmamiza . benim hic agrim sizim olmuyir ne cati agrisi ne kasilma neden olmuyor diyedusunmeye basladim . yada oluyor da ben mi anlayaMİYORUM aceba .

Doktora giden bir arkadasimiz vardi sanirim ins hersey yolunda dir rabbim en hayirli zamanda bebegine kavusmak nasip etsin .

Hepinizi opuyorum herkese iyi gecwler allah rahatlik versin ins .

Canim doktor yapti benim cati muayenesini, üzüldüm simdi yüzünü goremeyen annelere ya ben cok merak ederdim eminim sizde oylesinizdir saglik olsun gorursunuz insallah ama ten rengi belli olmuyor renkli ultrasonda onu söyleyim keske o kadar belli olsaydi ne guzel olurdu..

bak bnde oyle diyodum sabah bi kalkıyodum aynı agrı şikayet bndede oluyodu tahtaya vur.

bak bnde oyle diyodum sabah bi kalkıyodum aynı agrı şikayet bndede oluyodu tahtaya vur.

Pinar canim valla kendimi yormadigim surece bir sikayetim olmuyor . ilk hamilelik ya birde aceba oluyor da benmi anlamiyorum diye korkuyorum cnm farkinda olmamak daha kotu birde bizim bu hafta 35.haftamiz bitiyor az da kaldi yani hic birsey olmamasi da korkutuyor beni .

Hayırlı geceler kızlar.

Yazamadım kaç gündür ama hep okudum takip ettim sizleri.
kity79 ve S Sevdeangel çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlar inşallah.
Sevdecim hiç korkma Allah'ın izniyle her geçen gün güçlenecek meleğin.
Cihan Hastanesindesiniz değil mi?
Burnumuzun dibi aslında Kity nin doğumuna çok şaşırmadım, zaten aralık ayında olacaktı biraz erken oldu.
Ama sana çok şaşırdım, yinede sevindim, Allah kolaylık versin, sağlıcakla kavuş meleğine inşallah.

sezin_uk Adin'in güzel anası maşallah Adin'e çook tatlı. Hayırlı olsun tarihiniz.
babyforwe maşallah kızçene yaa. Nede güzel göstermiş kendini. Bizim paşa baş aşağı döndüğü için artık yüzünü göstermiyor maalesef.

@Mrv5534 çok geçmiş olsun. Artık yorma kendini lütfen, dikkat et. Seninde doğumun yakın zaten. Allah yardımcın olsun.
Kapı süsüne bayıldım bu arada. Çok şık olmuş.

@Mrssuperfine ohhhh elhamdülillah. Ablan gelmiş Allah razı olsun. İnan ki rahatladım. Kim bilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Eşinde hayırlısıyla gelsin de kavuşun artık meleğinize.

Queen_21 caım az daha sabret hayırlısıyla gelsin inşallah kuzucun. Sağlık sıhhat afiyetle hayırla inşallah...

@eflalim kocana o kadar kızgınım ki. Muhafazakarlıkla ne ilgisi var yaa. Sonuna geldin bir doktor işini içine sindiremedin.
İnşallah içine sinen en hayırlı doktor olur.

Yani böyle takıntılı olunmasından nefret ediyorum. Allah muhtaç etmesin.
Öyle şeyler geliyor ki insanın başına, gelen adam elliyor giden adam elliyor, yeter ki çare bulsun derdine, hiçbir şey gözünde olmuyor. Yeter ki en iyi doktor olsun.
Başına kötü bir şey gelmeyince de böyle erkek doktor olmaz tripleri!
Diyorum ya Allah muhtaç etmesin...
Öylece şeyini açıp çırılçıplak 10 kişinin karşısında bacakların açık beklemek, sırf bir umut için inanın hiç kolay değil...

Nazlı nasıl acaba?
Haberi olan yokmu hiç? S ssule07 , ebrubirol , aslianne yok mu haberiniz?
Hiçbir şey yazmıyor mu?

@awah87 Kerem bebek nasıl? Sen nasılsın? Sütün nasıl? Hepinizi çoook merak ediyorum.

Ağrısı kasılması olan arkadaşlarım, ne olur dikkat edin.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az daha içeride kalsın bebeklerimiz hayırlısıyla.
Dinlenin mümkün olduğu kadar az iş yapın.

Ve lütfen artık şu doğum çantalarınızı hazırlayın yaaa PINAR45 @Mrv5534
Ben burada stres oluyorum sizin yerinize. Bu saate bırakılır mı hiç?
Bakın çatır çatır doğumlar başladı.
Kasılmalar arttı, ağrılar arttı.

tool hoşgelmişsiiin. Uzun süredir yoktun, iyiymişsin çok şükür. Lütfen sende kendini yorma.

L leble aşağıda görüyorum seni, azcık uğrasan artık. Nasılsın?

Kızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
Bu miyomların gideni de kalanı da dert demek ki. Ben de bir buçuk yıl önce aldırdığım için normal doğum yapamıyorum. Hem şimdiki doktorum hem de ameliyatı yapan doktorum kesin bir dille sezeryan dedi normal doğum yanlısı oldukları halde. Sağlıkla doğsunlar da artık ne yapalım.. Biz de çabucak toparlanırız inşallah

Bebişim cok saol...
Bugun hazıladım ikindi gibi.. Koklaya koklaya.. Valizimide hazırladım.. Eşimede dedim bu bu bu bu böle... Bitek evim kaldı inşallh oda olur takmıyorum.. İyiki halim varken büyük temizlik yapmısım... Bu zamana kalsa hbisey yapamazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…