2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende iyiyim elhamdülillah.
aynı sıkıntılar bende de var. Ellerim şişti ayaklarım şişti, hatta burnum bile şişti.
Çok ağırlaştım, tank gibiyim. Yataktan kalkamıyorum ama yinede dur durak bilmiyorum.
Bugün sınava girdim, yarında sınavım var.
Bu akşam eşimin yeğeninin doğum günündeydik, yarın 4. evlilik yıl dönümü kutlama operasyonları var
Odamız geldi nihayet. Annemle babam Allah razı olsun sildiler, temizlediler. Canım babam <3
Bugünde öğlen ablam geldi yerleştirdik odasını.
Tülünü perdesini yaptırınca vede halısını alınca çekeceğim fotolarını inşallah.

Bu arada mevlüt kıyafetim hazır. Mustafamın şehzade kıyafeti dikildi. Annem Allah razı olsun, birde pike takımı dikti.

Şimdi mesele 9 cm çarık yaptırmak istiyorum. Ama yaptıracak yer bulamıyorum ne yazık ki
İnşallah bulabilirim.
Genel olarak çooook yorgunum, hemen şimdi yatacağım.
Hepinizi çok özledim vede çok öpüyorum Allah'a emanet olun güzel anneler..

Bende öyleyim yaaa cok buyudu göbüşüm son aya girdik normal napalim az kaldi

Kızlar bugun kuzenim esi dogum yaptı. Almanyada yasiyorlar 3.5 yasinda bir kizi var burda sezeryanla dogum yapmisti bu atyin sonnda bekliyorlardi sancisi olunca hastaneye gitmisler normal doogumla dogurmuss. Cok sasirdim burda olsa hemen sezeryana alirlardi hanni ilki sezeryansa ikin cisi normal olmazdi alismis bizimburdaki doktorlarimiz herseyin kolayina dirrk sezeryan yapiyolar

Safransari canım yine okuyup çıkacaktım çok uykum var diye. Ama mesajını görünce dayanamadım.

Çikolata kisti olan arkadaşın için. 10 cm kadar değilse lütfen ameliyat olmasın.
Bende çikolata kisti hastasıyım, 18 yaşında yanlışlıkla apandisit ameliyatı olduğum zaman anlaşıldı.
Büyüdü küçüldü, arttı azaldı, sağda var solda var.
Korkunç ağrılarla, inanılmaz düzensiz adetlerle bugüne kadar geldim. 27 yaşındayım.
Doktor doktor gezdim, çoğu ameliyat dedi. Ama şimdiki doktorum Prof Dr Semih Özeren asla ameliyat etmem dedi ve hep tedavi etti.
Hiç bir zaman yok olmadı, ki yok olacak bir hastalık değil. Ama olabildiği halinden küçüldü.
Doktorum aynı zamanda perinatolog.

Tabi bu sebepten dolayı tüp bebek yaptırdık biz direk.
İstanbul da gittiğim profesörde iyiki olmamışsın ameliyat. Yumurtalığa değen her neşter, yumurtalık rezervini çok düşürür, çok zararlıdır. Çok zor durumda kalmadıkça ameliyat asla önermiyoruz dedi.

Şu an çok yorgunum bu kadar yazabiliyorum ama isterseniz dahada yardımcı olurum.
Çok çektim çok illet bir hastalık bu. Ama 9 sene ameliyat olmaktan kurtuldum.
İşinin ehli kadın doğum uzmanları yumurtalık ameliyatlarının çok zararı olduğunu bilirler.
Dediğim gibi 10 cm den azsa olmasın ameliyat.

Çünkü çare değil. Çünkü kökünden kazımak gibi bir durum yok bu hastalıkta.
Mutlaka ama mutlaka tekrar ediyor. Boşu boşuna operasyon geçirmesin.
Bunu vücut yapıyor. Yumurtalıklar ve rahim komple alınmadığı sürece hiçbir çaresi de yok.
Tüpleri tıkar, bütün karın bölgesini, bağırsakları bile yapış yapış yapar, İyi bir doktor bulsun kendine. Ama çok iyi olsun o doktor.
Acemi ellerde telef olmasın.
Bu çok zor bir hastalık. Normal yumurtalık kistlerine benzemez. Allah acil şifalar versin arkadaşına. Rabbim gönlündeki muradını en hayırlı şekilde nasip etsin, lütfetsin inşallah...

Canım nazlinin son msjini kopyalayim daha once haber alamamislardi tlf yoktu msj atmis
Kızlar doğumda problem olmadi solunum sorunu da yoktu önlem amaçli kuveze alicaz dediler sabah yanina getirecek dediler sabaha karsi aniden öldü nedeni yok dediler otopsi yapildi ama sonuçlar geç cikacakmis ne desem ne yapsam bilmiyorum çok aradim ben evladimi zor buldum cabuk kaybettim ne olur dua edin bana
bunu paylasmis.daha önce paylasildimi bilmiyorum ama.

cnm bndede eşimdede hiç bi sıkıntı yoktu ama olmadı bnde cektirdim rahim filmi ama hiç bişey cıkmadı 3. kezde aşılamamız tuttu cok sükür

nasıl öldü anlamadım ben bişey ya

ya bebeği ölmüşmü nasıl yani elim ayağım titredi neden nasıl olmuş ya offf aman allahım sen yaşatma

Kızlar esim bugün Konyada gorevli taa adanadan adamlar mac icin konyaya polis gonderiyorlar..simdi yolcu ettum allah hepsini korusun sagsalim donsunler evlerine..yataga gectim annemlerdeyiiz malum evde tek olmuyor artik benim minik prensesim aniden gelmek isterse burası daha güvenli. .inşallah uyuyabilirim bu saate kadar yatak yorgan batti bna resmen

sağol canım yememi artırdım artık zorda olsa yiyorum bakalım sonuç ne olacak, aynen endişem ondan
canım bence girsin

canım senin isteğin önemli ben eşlerinde o anı yaşamasını doğru buluyorum şahsen girmeli eşler
çok geçmiş olsun
pozitif anne öpüyorum seni:)
canık benim bu dr da çok dindar namazlı abdestli üstelik 41 Yasin okuduysan veriyim sezaryan gününü diyor ama yok asla ikna olmaz eşim dün konuştuk onu söyleyemedim bile düşün hayırlısı artık
canım az kaldı desene, sağlıkla gelsin miniğin annesi
canım benim oğlumunda kafası büyük ilkte büyüktü çatı darsa gerçekten sıkıntı oluyormuş başının büyük olması
İnşallah hakkınızda en hayırlı karar neyse onu alırsınız canım
sağol canım inşaallah
Kizlar buda bizim besigimiz. Sepetten :) bi arkadasimin ikizi olmustu bi kiz bi erkek ondan rica ettim verdi sagolsun :)
Kendime de bugun hastane icin buyuk beden kulot aldim artik sonra anneanneme veririm :) coook cirkin oluyolar yaaaaa
çok güzel canım sağolsun arkadaşın
canım sağlıklı doğsunda inan kilosunda değilim
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah
benimkide öyle kanala yerleşmeye çalışıyorlar
Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
maşaallah canım size iyi olmanıza sevindim
Yaşasınnnnnnn kv doğuma gelmeyecekmişşşş hayatımda bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum
hadi gözün aydın:)
canım inşaallah bebeğin hemen toparlanır senin de bol bol şifalı sütün olur

maşaallah süphanallah annesi Allah nazarlardan korusun:) ne yiyorsun hemen tüyo istiyorum:)

Uzun uzun yazmisin canim Allah razi.olsun
Arkadasimin normal.kistleri eriyor sonra tekrar cikiyor çikolata kisti hic kaybolmiyor 4 cm boyutunda

Artik.çok.bunaldi. rahim filmi çektirmiştir. Tikaliymis acildi ama.tüplere sperm gitmesin için önündeki kist engelliyor ameliyat ol dedi doktor.

Yasadigimiz yer küçük.bir ilce olduğu için Dr seçeneği de fazla.yok. bu ay sonunda adanaya gidip ameliyat hakkında.bilgi.alacakti doktorlardan. Seninde bu yazini aynen okutacagim. Çok teşekkürler

Rabbim kimseye aratmasin inşallah.

kızlar iyi geceler valla bebişler aceleci bende korkuyorum erken doğcak diye yol yapamıyorum ya nedense vajinama ağrı yapıyor 5 dakika ayakta duramıyorum ağrılarım artıyor
aynıyım canım zor yürüyorum hatta yürüyemiyorum
canım demez ama son anda belli olması değil şimdi droktorumun belli olması lazım, birde sezaryanda çıplak oluyorsun
sorma canım hem de ne sinir ediyor bıktırdı beni
canım benimde 3 gündür kasığımda hep hareketleri çok rahatsız ediyor
canım çok güzel olmuş eline sağlık, bende kenar süsünü alamadım daha yoksa kenarını böyle mi yapsam
Eki Görüntüle 1326141 Buda bnm tontiş ızun paröaklı oglummm... Tanıstırayım.. Yusuf bunlar teyzelerin.. Teyzeleri buda yusufff
oyy maşaallah canım
sıcak su torbası koyma güzelim, midenin ağrısı sırtına vuruyor olabilir son zamanlarda çok yaşıyorum, renni ya da gaviscon varsa iç bir rahatlarsan midendendir
canım inşaallah sağlıkla zamanında doğar bebeğin
maşaallah bebeğine canım
canım ya öyle düşünme artık yerleri dar hareketleri az oluyor
Kızlar bugün çok yoruldum 5yaşındaki kızım top havuzu paten istedi bende uzun zaman ilgilenemicem diye götürdüm ama şu an karnımın altı çok ağrıyor karnım taş gibi oluyor çok yoruldum
dünde ben yoruldum aynen canım
ayy nasıl sevindim kendi ablam gelmiş gibi canım tek olmana çok üzülüyordum gözünaydın olsun
Rabbim korusun canım
oyyy maşaallah ne tatlı bir şey bu
canım çok daha iyi olacak Allah'ın izniyle
Minikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonunda Eki Görüntüle 1326737
çok tatlı annesi
maşaallah bebeğine canım, ben kullanıyorum sakıncası yok ağrılara faydası var
Çok asada olan bebekler haftasından oncemi dogarlarki ? Benmkide çok asagıda kemklerim agrıyr . Agrıdan yuruyemez oldum . İlk hamileligmde boyle olmamişti
yok canım ilk oğlum hep aşağıdaydı benim 40. haftada doğdu
canım ne diye yoruyorsun kendini teksin birde sakın yapma bir daha sakın
Kızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
hayırlı olsun canım mecburen ne yapacaksın, miyomunuda alacaklar sanırım
canım bende aynen tarif ettiğin gibiyim kaç gündür açılma oluyor hissediyorum malum tecrübe inşaallah acele etmez bizimkilerde

erteleme merve yaptır işini canım hemen bugün hallet hepsini
en iyisini yapıyorsun canım, benimde kv yapıyor sağolsun
kuzum birde beni düşün ne kadar sinirlendiğimi ama elden gelmiyor bir şey ne yapayım çaresizim

ilkte bayan yaptı ama erkek anestezici hasta bakıcı vardı hep kendi de biliyor, iş eşimden kaynaklı değil babasından kaynaklı başka şehirde olsak haberi olmazdı sıkıntıda olmazdı ama işte olmuyor maalesef bazen insanın kendi elinde olmuyor o kadar sıkıntılıyım ki ruh gibiyim

ne sıkıntılar çektiğini anlıyorum canım tedavi için ablamdan birebir şahitim bende sitem etmenide anlıyorum o yüzden
sınavlarının sonucu iyi gelir inşaallah canım

nice mutlu huzurlu bol çocuklu senelere:)

yerim ben onun odasını kyafetini:)

ahh ahhha duysun benim gittiğim doktorlar

Benimki daha yuzunu bikere bile gostermedi
Acayip meraktayim kime benziyo diye

Gunaydin kizlar...
basagrisiyla uyandim bu sabah
tansiyonum normal
aksam biraz biraz huzursuz yattim ondan oldu galiba
kendimi tikabasa doldurulmus patlamaya hazir bi bavul gibi hissediyorum...
esime ben 40 haftayi gorecegimi hic zannetmiyorum diyorum
kaplumbaga hizinda hareket ediyorum artik...

bide dogum videolarina bakinca hemen aglayiveriyorum duygusalliktan
kendi dogumumda napcam hic bilmiyorum :)

gögüslerimde cok büyümedi
acaba sütüm azmi olacak

. Evet işte onları mutlu etmek için ama dikkat et sende çok fazla ayakta kalma insanlar çok umursamaz kaç tane asansör bekledim kimsenin umrunda değil özellikle de gelnçler karnım burnumda ama öyle bakıyorlar ne yazık

magnezyum ben kullandım canım kramplar için iyi geliyordu şimdi yine kullanıcım

Çok asada olan bebekler haftasından oncemi dogarlarki ? Benmkide çok asagıda kemklerim agrıyr . Agrıdan yuruyemez oldum . İlk hamileligmde boyle olmamişti
Benimde ilkinde böyle değildi hepsi aynı olmaz derler doğruymuş demek
Kızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
Hayırlısı olsun canım sağlıklı gelsin yeterli

Ayni boyle bir seydi yasadigim. Sabaha gecer dedim ama ufak bir azalma ile devam ediyor. Bugune de bir kac is birakmistim birakicam artik onlari. Tek basima hazirliksizim. Ve bebegim daha kucuk Allah korusun. Dinlenmeliyiz artik sanirim.
ayy canım neden yordun kendini yaa artık ev temzilicek halimiz kalmadı bence kadında alcakmışsın zaten ah bu bayanlar yok mu
Gel de sor iste. Bin pismanim vallahi. Yiprandigima degmezmis. Bununla atlatmis olayim insallah da ders olsun bana
Ben de tovbemi dun etmis bulunuyorum canim. O neydi yaa. Yaparken zorlandim tamam da yemek yiyip uzanana kadar boyle bir sanci cektigimden bi haberdim. Ben iste bu kadar yorulmuyorum yaa. Son oldu iste. Haftaya kadin alirim ondan sonra ki hafta da kv annem filan gelir bebegin esyalarini hazirlar cantami yaparim.
Haklisin canim.pisman oldum.
Dinlenme bol.bol canim
Ayaklarini uzat
Bende 2 hafta sonra alacagim insallah
Dikkat et yipratma kendini canim. İnan evde dinlenene kadar anlamadim bu hale geldigimi. Dikkat ederek hallet. Kolay gelsin simdiden.
Dogrusu oymus canim bilemedim ben. En iyisini edersin.
@tool hoşgelmişsiiin. Uzun süredir yoktun, iyiymişsin çok şükür. Lütfen sende kendini yorma.
Hosbulduuuuk. Nasil enerjik karsilama :)) evet canim gelemedim bayadir her sey konusulup bitmis geri donup okuyamiyorum da onca sayfayi. Neler kacirdim kimbilir. Dinlenmeye cekildim bu hafta canim. Sagol
canım ne diye yoruyorsun kendini teksin birde sakın yapma bir daha sakın
Bu son oldu canim. Yukarida da yazdim yatana kadar bilemedim ben bu kadar yoruldugumu. Egil kalk cok yaptim. Agir da kaldirinca sanirim onlar yipratti. Bugun de giyinme odasini duzenlemeyi birakmistim ama maalesef dinlenerek gecirmem gerekecek.hala devam eden agri mi sanci mi neyse o var. Uzanmali bir pazar gunu iste

Yok canım ben hiçbir bilgi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…