Bende öyleyim yaaa cok buyudu göbüşüm son aya girdik normal napalim az kaldiBugun farkettimde bnm gobegmde çok buyumuş ya ne olmuşum bn oyle acaba oglum tombişledimide oyle oldu bu gobek yoksa bnmi tombişledim . Neyse doktora gdnce belli olur nasılsa . Daha on gunum var ya bir an once geçse ozldm oglumu .
Canım nazlinin son msjini kopyalayim daha once haber alamamislardi tlf yoktu msj atmisHayırlı geceler kızlar.
Yazamadım kaç gündür ama hep okudum takip ettim sizleri.
@kity79 ve @Sevdeangel çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlar inşallah.
Sevdecim hiç korkma Allah'ın izniyle her geçen gün güçlenecek meleğin.
Cihan Hastanesindesiniz değil mi?
Burnumuzun dibi aslındaKity nin doğumuna çok şaşırmadım, zaten aralık ayında olacaktı biraz erken oldu.
Ama sana çok şaşırdım, yinede sevindim, Allah kolaylık versin, sağlıcakla kavuş meleğine inşallah.
@sezin_uk Adin'in güzel anası maşallah Adin'e çook tatlı. Hayırlı olsun tarihiniz.
@babyforwe maşallah kızçene yaa. Nede güzel göstermiş kendini. Bizim paşa baş aşağı döndüğü için artık yüzünü göstermiyor maalesef.
@Mrv5534 çok geçmiş olsun. Artık yorma kendini lütfen, dikkat et. Seninde doğumun yakın zaten. Allah yardımcın olsun.
Kapı süsüne bayıldım bu arada. Çok şık olmuş.
@Mrssuperfine ohhhh elhamdülillah. Ablan gelmiş Allah razı olsun. İnan ki rahatladım. Kim bilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Eşinde hayırlısıyla gelsin de kavuşun artık meleğinize.
Queen_21 caım az daha sabret hayırlısıyla gelsin inşallah kuzucun. Sağlık sıhhat afiyetle hayırla inşallah...
Nego kocana o kadar kızgınım ki. Muhafazakarlıkla ne ilgisi var yaa. Sonuna geldin bir doktor işini içine sindiremedin.
İnşallah içine sinen en hayırlı doktor olur.
Yani böyle takıntılı olunmasından nefret ediyorum. Allah muhtaç etmesin.
Öyle şeyler geliyor ki insanın başına, gelen adam elliyor giden adam elliyor, yeter ki çare bulsun derdine, hiçbir şey gözünde olmuyor. Yeter ki en iyi doktor olsun.
Başına kötü bir şey gelmeyince de böyle erkek doktor olmaz tripleri!
Diyorum ya Allah muhtaç etmesin...
Öylece şeyini açıp çırılçıplak 10 kişinin karşısında bacakların açık beklemek, sırf bir umut için inanın hiç kolay değil...
Nazlı nasıl acaba?
Haberi olan yokmu hiç? @ssule07 ,ebrubirol , aslianne yok mu haberiniz?
Hiçbir şey yazmıyor mu?
@awah87 Kerem bebek nasıl? Sen nasılsın? Sütün nasıl? Hepinizi çoook merak ediyorum.
Ağrısı kasılması olan arkadaşlarım, ne olur dikkat edin.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az daha içeride kalsın bebeklerimiz hayırlısıyla.
Dinlenin mümkün olduğu kadar az iş yapın.
Ve lütfen artık şu doğum çantalarınızı hazırlayın yaaa @PINAR45 @Mrv5534
Ben burada stres oluyorum sizin yerinize. Bu saate bırakılır mı hiç?
Bakın çatır çatır doğumlar başladı.
Kasılmalar arttı, ağrılar arttı.
tool hoşgelmişsiiin. Uzun süredir yoktun, iyiymişsin çok şükür. Lütfen sende kendini yorma.
@leble aşağıda görüyorum seni, azcık uğrasan artık. Nasılsın?
cnm bndede eşimdede hiç bi sıkıntı yoktu ama olmadı bnde cektirdim rahim filmi ama hiç bişey cıkmadı 3. kezde aşılamamız tuttu cok sükürCanim bebeğini saglicakla kucagina alirsin inşallah
Evet dediğin gibi ev isi çok nankoryap yap bitmiyor
Sana birşey danismak istiyorum
Yakin bir arkadasim bebek sahibi olmak istiyor uzun suredir ugrasiyor
Rahim filmi çektirdi tikanikmis ce acildi
Çikolata kisti var hic eritemedigi onu önümüzdeki ay amaliyatla aldiracak
Sen nasil bir tedavi sürecinden gectin ?
nasıl öldü anlamadım ben bişey yaCanım nazlinin son msjini kopyalayim daha once haber alamamislardi tlf yoktu msj atmis
Kızlar doğumda problem olmadi solunum sorunu da yoktu önlem amaçli kuveze alicaz dediler sabah yanina getirecek dediler sabaha karsi aniden öldü nedeni yok dediler otopsi yapildi ama sonuçlar geç cikacakmis ne desem ne yapsam bilmiyorum çok aradim ben evladimi zor buldum cabuk kaybettim ne olur dua edin bana
bunu paylasmis.daha önce paylasildimi bilmiyorum ama.
ya bebeği ölmüşmü nasıl yani elim ayağım titredi neden nasıl olmuş ya offf aman allahım sen yaşatmaCanım nazlinin son msjini kopyalayim daha once haber alamamislardi tlf yoktu msj atmis
Kızlar doğumda problem olmadi solunum sorunu da yoktu önlem amaçli kuveze alicaz dediler sabah yanina getirecek dediler sabaha karsi aniden öldü nedeni yok dediler otopsi yapildi ama sonuçlar geç cikacakmis ne desem ne yapsam bilmiyorum çok aradim ben evladimi zor buldum cabuk kaybettim ne olur dua edin bana
bunu paylasmis.daha önce paylasildimi bilmiyorum ama.
sağol canım yememi artırdım artık zorda olsa yiyorum bakalım sonuç ne olacak, aynen endişem ondancnm kilosu gzl ama sen ilk oglunda oldgu gbi kilo alnası durck diye endişelenysn . Vitamin haplarını duzenli kullanıp bebege yarayack seyler yersen bunun onune geçebilirsn bide stres olma oda çk etkiloyr bol bolda dinlenmeye bak çunku anne yorulunca bebekte yorulurmuş. Bnlara dikkat et ; )
canım bence girsinkızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum
ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani
adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine
bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu arada artık adım atamaz duruma geldim
her adım attığımda kalçama vuruyordu şimdi de kuyruk sokumuma vuruyor
bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum
canım senin isteğin önemli ben eşlerinde o anı yaşamasını doğru buluyorum şahsen girmeli eşlerya arkadaşlar hastaneye sorduktan sonra tekrar düşüneceğim ama annem babam yok yanımda yalnızım gurbet ellerde sürekli konuşuyorum onlarla ama yanlarında gibi olmuyor çok yalnız hissediyorm
eşim bu yanlızlığıma ortak oluyor saolsun onu çok seviyorum ve ondan hiç bir şeyimi gizlemedim yıllardır
annesine babasına olan hislerimi bile oda beni anlar iyi kötü yorum yapar kırmaz
annem ve babam gelicekler ama doğum haberimi alınca çıkarlar yola büyük ihtimal
işte ben bütün bunların yanında kendimi çok yanlız hissediyorum yine de
eşim yanımda olmazsa yapamam gibime geliyor çok duygusalım bu arada
o beni her halimle sevdi her halimle katlandı bana yıllardır
o bana destek olucak sonuçta başımda duracak altta ne olduğuna bakmıcak ki elimi tutup destek olucak
böyle düşünüyorum ben
o yüzden çok istiyorum yanımda olmasını
çok geçmiş olsunHayirli aksamlar kizlar.. 2 arkadasimiz daha dogum yapmis Rabbim evlatlarini bağışlasin insallah.. bende cok fena hastayim grip oldum bogazim filan cok agriyo.. malum ilacta kullanamiyoruz biraz zor gececek gibi.. esim bugun yurtdisina gitti.. cok agladim ya arkasindan.. o kadar duygusalim ki.. herseye agliyorum.. 3 gun nasil gececek diye dusunuyorum simdicok ozledim onu simdiden.. ve cok sıkıldım bana dua edermisiniz kizlar..
pozitif anne öpüyorum seni:)Herkese merhaba güzel anneler,
Ocak ilk Yarıda doğjm yapacak annelerden yavaş yavaş doğum haberi gelmesi çok normal. Korkutmayın kendinizi... X Ayı anneleri diye konularda zaten bir de konu içinde has x anneleri oluyor yani kimse Ayında doğurmuyor genelde:) erken olacak diye Korkutmayalım kendimizi..
Vajina çatı ağrısı bacak ağrısı kramplar sırt ağrısı kuyruk şokumu ağrısı bel ağrısı oturup kalkamama Kalkıp yürüyememe uyuyamama nefes darlığı vs son ayın son zamanlarında çoook normal. Bacaklar beller çocuğu döndürüyor itmeye hazırlıyor etmiyor büyük Kavuşma için kırmızı halı seriliyor :)) bebişlerimiz de valizlerine ne koyacaklarını düşünüyor bizim hastane çantamız gibi..
Bebeğim ben ve baban seni heyecanla mutlulukla bekliyoruz seni sevgiyle karşılayp büyüyeceğiz hazır olduğunda sağlıkla kolaylıkla gel birtanem diye Konuşun bebişlerinixzle:)
GÜzel annelerim benim yüzdük yüzdük kıyısına geldik sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aşacağız inş:) hep birlikte birbirimiz için dua edelim sizleri seviyorum :)
canık benim bu dr da çok dindar namazlı abdestli üstelik 41 Yasin okuduysan veriyim sezaryan gününü diyor ama yok asla ikna olmaz eşim dün konuştuk onu söyleyemedim bile düşün hayırlısı artıkMagnezyum hazırlamış ve sen bunu nasıl unutursun tool :)) Adamcağız daha Ne yapsın benim kocayla aynı kefeye koyuyorsun :)) ay bi de kendileri doğursa ne yapardık acaba :))
Ablamın çocuğu da çok Asi diye ablam bir daha oğlum olursa halim selim koyacağım iki isimle garantileyeceğim der :))
Çok normal canım tüm hamileler aynı son Ayında...
Canım pamuk yattıkça Sönüp içine siner o Yüzden bi tanıdığımız 18 cm yaptırmıştı ben de yitiririm belki diyr Aklımda tuttum ama olmadı. Yatağı yapacak kişi tecrübelidir bilir zaten..
Şimdiden lansinoh a başladım. Kalkan aldım. Mutlaka tea olacak soğuk kompres ılık duş e garmastan çözüm diyorlar...
Benim de öyle(
Bebeğimin alerjisi olmaz inş diye dua ediyorum...
Ailede de varsa olabilir ama inş olmazlar.. Ben doğunca annem tüm yünleri kaldırıp atmış oyuncaklardan halılardan tut de her şey nefesimi kesiyor..
Hoşgelmiş forumun ilk prensesi çok sevindim :) sağlıkla evlerine dönerler inş :)
Canım kalın olmazsa bebek yattıkça yatak kağıt gibi olur öyle çok pofidik bir yatak olmaz zaten..
Çatı ağrısı canım herkeste var çok normal..
eflalim güzel annem..: stres stres stres kocayı ikna etme kedini anlatmaya çalışma.. Keşke bunları yaşamasan..: benim de buradaki doktorum erkek ve kocam istemiyordu muayene Olacağım vakit ben bile utanıyorum :)) adam da dindar biri ama mecbur OLDUĞUNU anlaması Lazım eşinin...
Özelde hakkında şikayetler var ebem uyardı vs de ben de devlette doğum yapmak istemezdim ama ama bebeğimi düşünüyorum de inş ikna ederSin.
Bebeğin kilosunu da aklına takma bizim sülale daha 2700ün üstünde hiç bebek görmedi yol zayıf olacak yok Tombul dediler hamileleri boşuna yormuyorlar.. Kilosu bence gayet güzel zaten makinelerin yanılma Payı var. Sağlıkla beslen ilaçlarını al. Gerisi Allahtan. Sıkma üzme kendini!!!
Babycim çok güzel yazmışsın. Bence hiç vakit kaybetmeden hastaneye sor babası yanımızda olun. Hiçbir şeyi bir damla Kanı bile görmeyecek senin yanında senin elini tutacak babası. Ameliyathanede perde arkasında olacaksınız sezaryan olursa normal doğum olursa da bebeği kendi çıkartmayacak ya bacaklarında örtü olacak gene gözükmeyecek merak etme.. Yani adamcağızın korkutan tiksindiren vit şey olmayacak. Kocan da gönüllüyse girsin hiç diğer Düşünceleri takma aklına bu sizin arzunuz ve en özel anlarınız... Birlikte yaşayın inş..
Canım baba doktorların yanında değil senim yanında Örtünün arkasında duracak ameliyathane ışıkları dışında bir eşey görmeyecek yani:)
Bence çok güzel yazmışsın benim eşim de ben girmem diyordu ama başbaşa olunca mecbur kaldı hanımda olmaya inş yetişir de tabi :))
Allah kavuştursun canım son zamanlarda ayrılık daha zor benim eşim de yok yalında gelecek dört Gözle onu bekliyorum
canım az kaldı desene, sağlıkla gelsin miniğin annesiHayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
canım benim oğlumunda kafası büyük ilkte büyüktü çatı darsa gerçekten sıkıntı oluyormuş başının büyük olmasıYa bi arkadaşım 37 haftasında doğum yapmış dün. Kafası büyük diye dr um sezeryana almış moralim bozuldu 37 hafta ne kdr buyuk olabilir onunda bnm gibi ölçümleri 2 hafta önden gidiyormuş. . Acaba yanlış bi dr mu tercih ettim sezeryancı mı diye cnm sıkıldı
sağol canım inşaallahİnşallah hakkınızda en hayırlı karar neyse onu alırsınız canım
çok güzel canım sağolsun arkadaşınKizlar buda bizim besigimiz. Sepetten :) bi arkadasimin ikizi olmustu bi kiz bi erkek ondan rica ettim verdi sagolsun :)
Kendime de bugun hastane icin buyuk beden kulot aldim artik sonra anneanneme veririm :) coook cirkin oluyolar yaaaaa
canım sağlıklı doğsunda inan kilosunda değilimEFLALİm canım uzme kendını Rabbım hakkında hayırlısını versın korkma takılma kıloya ya aman ne olacak ben dun bı bebegn mevlıdıne gıttıım 2600 dogmus 38 haftalık mınnak bı kız ayy yırmı gunluk olmus bır tatlı saglıklı olsun da kuvez falan olmasın varsın kucuk olsun
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallahGencler ve bebelerı benım canım sıkkın bıraz okulda norm fazlası olmusum ankara norm fazlası atamaları olacak bu ay 25ıne kadar 4 yıldır aynı okkuldaydm hıc alakasız boyle oldu neyse bıde hep anaokulları acık cok gıcık oldum ılk atamamda cahıllık yapıp anaokulu yazmıstım karıyer dıye cok zordu hersey ıns bu sefer kolay olur kızımı da yanıma goturcem seneye Allah hakkımızda hayırlısı olsun bı yıl sonrada ankaradan tayınımz cıkıyor esım den dolayı aman bı yıl ıcın alakasız bı olay yasıyorum Rabbım neyler neylerse guzel eyler olmazsa bı yıl ucretsız alırım aman ya
benimkide öyle kanala yerleşmeye çalışıyorlarArkadaşlar benim son iki gündür kızım çok hareketli sanki içerde bir şeyleri zorluyormuş gibi hani haftasına göre bu hareketler ne ki dönmeyemi çalışıyor acaba sag belime doğru olan kısımdan elimi ayagımı ne ise çıkacak zannediyorum acı veriyor
maşaallah canım size iyi olmanıza sevindimKızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
hadi gözün aydın:)Yaşasınnnnnnn kv doğuma gelmeyecekmişşşş hayatımda bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum
canım inşaallah bebeğin hemen toparlanır senin de bol bol şifalı sütün olurarkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
canım 3100 gr 51 cm olmuş bebeğim maşallah diyelim :)
Fotoğraf eklemeye çalıştım ama eklemiyor cnm ya hata veriyor sürekli .
Canim ben isim aradım aradım bir türlü karar veremedim .en sonun da rüyamda gördüm ayşe hüma diye şimdi ayşe hüma koyacağız allah nasip ederse .
Defne ,Meyra, masal ,öykü bu isimler de çok hoşuma gidiyordu ama eşime begendiremedim .
çok güzel olmuş canım eline sağlık etiketleri nasıl yaptığınızi ogrenebilirmiyim ?
Canim gözün aydın Rabbim bebegini sağlıkla büyütmek nasip etsin inş . Bol bol sütun olsun bebegine yarasin .
Canim cok sukur ikiniz de iyisiniz allahım ikiniz de sağlık versin . Merak Etme kuvezden çıkacak bebisin ona sarilmaya doyamayacaksin kokusunu içine çekeceksin ilaç olacak sana . Bol bol sütün olsun inş . Şifa olsun yavruna.
Uzun uzun yazmisin canim Allah razi.olsunSafransari canım yine okuyup çıkacaktım çok uykum var diye. Ama mesajını görünce dayanamadım.
Çikolata kisti olan arkadaşın için. 10 cm kadar değilse lütfen ameliyat olmasın.
Bende çikolata kisti hastasıyım, 18 yaşında yanlışlıkla apandisit ameliyatı olduğum zaman anlaşıldı.
Büyüdü küçüldü, arttı azaldı, sağda var solda var.
Korkunç ağrılarla, inanılmaz düzensiz adetlerle bugüne kadar geldim. 27 yaşındayım.
Doktor doktor gezdim, çoğu ameliyat dedi. Ama şimdiki doktorum Prof Dr Semih Özeren asla ameliyat etmem dedi ve hep tedavi etti.
Hiç bir zaman yok olmadı, ki yok olacak bir hastalık değil. Ama olabildiği halinden küçüldü.
Doktorum aynı zamanda perinatolog.
Tabi bu sebepten dolayı tüp bebek yaptırdık biz direk.
İstanbul da gittiğim profesörde iyiki olmamışsın ameliyat. Yumurtalığa değen her neşter, yumurtalık rezervini çok düşürür, çok zararlıdır. Çok zor durumda kalmadıkça ameliyat asla önermiyoruz dedi.
Şu an çok yorgunum bu kadar yazabiliyorum ama isterseniz dahada yardımcı olurum.
Çok çektim çok illet bir hastalık bu. Ama 9 sene ameliyat olmaktan kurtuldum.
İşinin ehli kadın doğum uzmanları yumurtalık ameliyatlarının çok zararı olduğunu bilirler.
Dediğim gibi 10 cm den azsa olmasın ameliyat.
Çünkü çare değil. Çünkü kökünden kazımak gibi bir durum yok bu hastalıkta.
Mutlaka ama mutlaka tekrar ediyor. Boşu boşuna operasyon geçirmesin.
Bunu vücut yapıyor. Yumurtalıklar ve rahim komple alınmadığı sürece hiçbir çaresi de yok.
Tüpleri tıkar, bütün karın bölgesini, bağırsakları bile yapış yapış yapar, İyi bir doktor bulsun kendine. Ama çok iyi olsun o doktor.
Acemi ellerde telef olmasın.
Bu çok zor bir hastalık. Normal yumurtalık kistlerine benzemez. Allah acil şifalar versin arkadaşına. Rabbim gönlündeki muradını en hayırlı şekilde nasip etsin, lütfetsin inşallah...
aynıyım canım zor yürüyorum hatta yürüyemiyorumkızlar iyi geceler valla bebişler aceleci bende korkuyorum erken doğcak diye yol yapamıyorum ya nedense vajinama ağrı yapıyor 5 dakika ayakta duramıyorum ağrılarım artıyor
canım demez ama son anda belli olması değil şimdi droktorumun belli olması lazım, birde sezaryanda çıplak oluyorsunOlsun canım böylede çok güzel
. Haklısın valla bende bu hafta sonu halledicem hepsini inşallah darısı Başıma seninde eline koluna sağlık
. Olsun canım bak herşey yolundaymış stres yapma
. Yay annelerin Oğlak bebişleri mi olucak
. Hoşgeldin eflalim Canını Sıkma o an geldiğinde zaten devlet hastanesi olursa eşin doktora yok olmaz demez herhalde hem sezeryan diyosun normal değil ki neden istemesin
sorma canım hem de ne sinir ediyor bıktırdı beniİyi gecler güzel anneler...
Allahım kityde dogum yapmıs ...
Masallah bebegidene sanada canım ya..
Sevda engel bitanem.. Aklına kötü şeyler getirme ... Bebişini yanına alıcalsın .. Sayılı gün tez gecer..
Kızlar bizim bebişler aceleci cıktı iyimi..
Allah nasip ederse haftaya bütün işim gücüm bitmiş olucak...paat diye dogum olursa naparım ben..Allahtanherseyiiz yıkanmıs ütülenmiş ama tabiki cantam hazır degil.. İlk işim cantamızı valzı hazırlamak olucak.
Allahım sen yardım et..
Kızlar kasılmaların var..bebek hareket ediyo su anda sanki kemiriyo içimi..
Daha demin seyim bi sancıdı resmen aaah dedim..
Eflalim bitanem neden morelin bozuyodun.. Sakin ol stres yapma ...
Hersey olacagına vaır hayatım.. Sen saglıklı bi sekılde dogum yapta..
Baska bi dr git eşin izin vermıyorsa.. Aman bu kocalarda adamı sinir ediyo..
Ne ile ugrasıcamızı bilmiyoruz ya..
Wayy arkadas.. Wayyy
..
Kapı süsüm bitti ama resim boyutu büyük diyo ılk defa basıma geldi böle bişi tövbe tövbe...
Sag bacagıma bi agrı vurduki sormayın su an he...
Queen canım hadi hayırlsı inş.. Sonuclarınıın iyi cıköası güzel.. Ama riske atma bizcede... Napalım.. Hayırlsı buymus dicez ... Bizi habersiz bırakma canım..
Pınar resmi bnde yükleyemıyom niye anlamadım arkadas .....
canım benimde 3 gündür kasığımda hep hareketleri çok rahatsız ediyorBilmiyorum canım ya...
Kızlar bana bişi oluyo kasıllarım şişip şişp iniyo sanki... Kalktım ya yataktaydım dayanaödım.. Antrede yürüdüm biraz ama yok karnm taş gibi.kasılarım kıpır kıpır... Allahım bu gece olmasın ya...
canım çok güzel olmuş eline sağlık, bende kenar süsünü alamadım daha yoksa kenarını böyle mi yapsamEki Görüntüle 1326139 Oldu şükür .................kızlar bınu kapıya tül geçirip üstüne monte edicem.. Babası böle istedi..oglumu o yapıstırdı...
Hihihi
Kızlar dünki usg resmiizi atabilcem mi bakalım
oyy maşaallah canımEki Görüntüle 1326141 Buda bnm tontiş ızun paröaklı oglummm... Tanıstırayım.. Yusuf bunlar teyzelerin.. Teyzeleri buda yusufff
sıcak su torbası koyma güzelim, midenin ağrısı sırtına vuruyor olabilir son zamanlarda çok yaşıyorum, renni ya da gaviscon varsa iç bir rahatlarsan midendendirBnde varya suanda sırtımda sıcak su torbasıyla duruyorum hafif bi agrı var . Dunku gbi olck diye korkumdan koydum agrı kesici içtim . Yoksa dayanılck gbi degil ya çok kotu agrıyr sabaha kadar agrıdan agladım dun yanefes alip verdkçe battı . Kas spazmimi ne diolar heralde ondn oldu kulunç giriyr .
canım inşaallah sağlıkla zamanında doğar bebeğinKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
maşaallah bebeğine canımİyi haftasonlari hepinize arkadaşlar. Ben bu sabah oglusumu gordum çok mutluyum o yüzden:) 34+5 iz bugün 2520 gr 45 cm olumsuz ve ssonunda kafamiz asagi dönmüş çok şükür. Aslında bugün nst ye baglayacakti doktrum geçen kontrolde öyle demişti ama bugün gelişmelerde anormallik görmeyince nst yide 37.hafta kontrolü müze erteledi. 38.haftada da cati muayenesi yapalim dedi. Cati muayenesi dogumu tetikleyebilecegi için 38 de yapmaya tercih ediyormuş. Bizde haberler boyle, insallab hepimiz saglicakla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
canım ya öyle düşünme artık yerleri dar hareketleri az oluyorHerkese merhabalar bugun ve yarin pek giricem bugün misafirim var yarinda kızımin odasi boyancak sanırım aceleci olmaya çalışan bi bebis daha var hayirlisi olsun vaktinde gelsin insallah.
benim kızımda dunden beri pek.hareket etmiyo dünden beri sanirim yine suyumiz azaldi.bizim suyumuz anlık bisey sanirim bi gun var bi gun yok
dünde ben yoruldum aynen canımKızlar bugün çok yoruldum 5yaşındaki kızım top havuzu paten istedi bende uzun zaman ilgilenemicem diye götürdüm ama şu an karnımın altı çok ağrıyor karnım taş gibi oluyor çok yoruldum
ayy nasıl sevindim kendi ablam gelmiş gibi canım tek olmana çok üzülüyordum gözünaydın olsunHerkese günaydın anneler :)
Ben çok şükür ablama Kavuştum gelir gelmez bana yemek pişirdi ve sonra devrildi, bebeği ile nerdeyse 15 saat tek başına geldiği için çok yorgundu. Allah'ım onların da ellerinden tutsun iki cihanda da inş.. Yalnız doğuracağım diye bacak aramı kasıyordum :)) şimdi rahatladım çok şükür..
Kocam da geldi mi bebeğim Dr sağlıklı Doğdu mu benden mutlusu yok inş:) sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla evimize Dönelim adağım var :)
Rabbim korusun canımKızlar merhaba, dün gece sabaha karşı egedenizinde deprem oldu bizde sahilde yaşadığımız için çok sarsıldık ve çok korktum bugünde depremlerin ardı arkası kesilmedi ne uykum var ne huzurum, bi yandan yağmur gökgürültüsü bi yandan beşik gibi sallanıyoruz, çok korkuyorum. Bebekte hiç huzurlu değl deli gibi oynuyo içimde.
Allahım hepimize yardım etsin günümüzde sağ salim,hayırla sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza bebeklerimzi...
oyyy maşaallah ne tatlı bir şey buiyi akşamlar herkesebugün kendi dr umuza gidecektik son anda vazgeçtik çorluda dr varmış özel muaniyenisine gittik randevu 10 gün önceden alınıyormuş eşim zorladı 3-4 kere kabul ettiler
başka bir dr görsün istiyordum çok iyi oldu dr herşy yolunda dedi doğum için son gün 12 ocak dedi herşeyine baştan baktı şükürler olsun çok iyi durumu dedi 2600 gr olmuşboyunu da ilk defa öğrendim önceden kendim hesaplıyordum 46 cm miş
video çekti 4 boyutlu foto verdi 5-6 adet
bebişimin eli yüzündeydi foto almak için göbeğime vurdu o aletlecanım yandı çok valla buda fotomuz
Eki Görüntüle 1326579
canım çok daha iyi olacak Allah'ın izniylehepınıze ayrı ayrı dualarınız ve ıyı dileklerınız icin tesekkur edrm allah razı olsun.suan evdyım yenı geldım.anestezı carptı acayıp basım agrıdı cıkamadm.smdı ılaclarla ıyıyım.cıkmadan kızımı gordum de geldım.durumu ıyıye gıdıymus.morluklari ıyıye gdıyo.cok sukur rabbıme.ıns kızım evınede gelır hersy ıyı olur.sizler nasılsnz hepsını okuyamycgm ıcın bna anlatın durumlar ne sızde
çok tatlı annesiMinikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
maşaallah bebeğine canım, ben kullanıyorum sakıncası yok ağrılara faydası varkızlar bende 2 gün önce doktora acile gitmek zorunda kalmıştım bu gün kendi doktoruma gittim göbek çevremde olan acı ve ağrı için magnezyum verdi biraz azaltır ağrıyı diye ve hep afedersiniz alt tarafımda baskı hissediyordum bunun sebebide bebek çok aşağıda o yüzden o ağrı olur dedi 31+1de gittiğimde 44cm ve 1800gr çıkmıştı şimdi 33+1 de 2480gr ve 46cm olmuş ve dediki eğer bebek 2 hafta daha durabilirse ayın 20sinde bekliyorum dedi.
magnezyum kullanan var mı ne gibi bir yararı ve zararı var bilen varsa açıklayabilir mi ben kan hapı ve vitamin alıyorum zaten göbek ağrıların için iyi olur dedi de
yok canım ilk oğlum hep aşağıdaydı benim 40. haftada doğduÇok asada olan bebekler haftasından oncemi dogarlarki ? Benmkide çok asagıda kemklerim agrıyr . Agrıdan yuruyemez oldum . İlk hamileligmde boyle olmamişti
canım ne diye yoruyorsun kendini teksin birde sakın yapma bir daha sakınKizlar bugun evde agir is yaptim haftaya kadin almadan once temizlige hazir edeyim dedim. Esim yok annem yok kimse yok mecbur kaldim. Belden asagimdaki her yerkm cok fena agriyor. Birde kizim sanki sol tarafa coreklendi oradan firlayacak gibi suanda. Ne yapmam lazim bu agrular icin. Yururken bile bacaklarimi ayirmak zorunda kaliyorum. Allah yardimcimiz olsun
hayırlı olsun canım mecburen ne yapacaksın, miyomunuda alacaklar sanırımKızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
canım bende aynen tarif ettiğin gibiyim kaç gündür açılma oluyor hissediyorum malum tecrübe inşaallah acele etmez bizimkilerdeArkadasım bu kadar zorlamasaydınlendini.. İnan hiçbişi için degmez.. Sün gercekten ilk defa coklötü oldum.. Kasıklarıma sancı giriyo karnım kasılıyo..
Rahim agzım acılıyo gibi... Yani anlatamam... Belimi saymıyorum bile...
Artık ya kardeşlerim hiç olmadı bi kadın alıcam... Eve gelince hersey yerli yerinde olsun yeter benm için.. Cöamasırlarım yıkandı ütülendi aslında coook işim yok.. Bidefa dip köşe silinsin süpürülsün tamam inşallah..
Napayım ya...
en iyisini yapıyorsun canım, benimde kv yapıyor sağolsunkızlar bebişlerimizden önemlimi ya başlarım temizliğine hamile kaldığım günden itibaren herhafta kadın alıyorum eve napıyım ya içime siniyomu hayır ama 3. aşılamayla buldum bebeğimi kolay kaybetmektende hep korktum doğum yapana kadar gelecek temizlikci ablam napıyım elimden gelen bu tek düşündüğüm sağ sağlim bebeğimin ve benim kurtulmam kadın siliyo süpürüyo allah razı olsun tabiki kendi yaptığınız gibi olmuyo içinize sinmiyo ama napalım az kaldı riske girmeye grek yok bacılarımm ben bebek sahibi olmak için cok bekledim rabbim zor verdi kolay kaybetmek istemedim sadece yattım halada yatıyorum ama inanın iş kadar nankor bişey yok yapsakta hemen bitmiyo bitsede sabaha gene batıyo kadın alın veya annenizi kardeşinizi çağırın miniklerimize kavusmamıza az kaldı onları sağlıklı kucagımıza alalım sonra zaten yaparız
kuzum birde beni düşün ne kadar sinirlendiğimi ama elden gelmiyor bir şey ne yapayım çaresizimHayırlı geceler kızlar.
@kity79 ve @Sevdeangel çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlar inşallah.
Burnumuzun dibi aslındaKity nin doğumuna çok şaşırmadım, zaten aralık ayında olacaktı biraz erken oldu.
Ama sana çok şaşırdım, yinede sevindim, Allah kolaylık versin, sağlıcakla kavuş meleğine inşallah.
@sezin_uk Adin'in güzel anası maşallah Adin'e çook tatlı. Hayırlı olsun tarihiniz.
@babyforwe maşallah kızçene yaa. Nede güzel göstermiş kendini. Bizim paşa baş aşağı döndüğü için artık yüzünü göstermiyor maalesef.
@Mrv5534 çok geçmiş olsun. Artık yorma kendini lütfen, dikkat et. Seninde doğumun yakın zaten. Allah yardımcın olsun.
@Mrssuperfine ohhhh elhamdülillah. Ablan gelmiş Allah razı olsun. İnan ki rahatladım. Kim bilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Queen_21 caım az daha sabret hayırlısıyla gelsin inşallah kuzucun. Sağlık sıhhat afiyetle hayırla inşallah...
Nego kocana o kadar kızgınım ki. Muhafazakarlıkla ne ilgisi var yaa. Sonuna geldin bir doktor işini içine sindiremedin.
Öyle şeyler geliyor ki insanın başına, gelen adam elliyor giden adam elliyor, yeter ki çare bulsun derdine, hiçbir şey gözünde olmuyor. Yeter ki en iyi doktor olsun.
Öylece şeyini açıp çırılçıplak 10 kişinin karşısında bacakların açık beklemek, sırf bir umut için inanın hiç kolay değil...
Nazlı nasıl acaba?
Hiçbir şey yazmıyor mu?
@awah87 Kerem bebek nasıl? Sen nasılsın? Sütün nasıl? Hepinizi çoook merak ediyorum.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az daha içeride kalsın bebeklerimiz hayırlısıyla.
tool hoşgelmişsiiin. Uzun süredir yoktun, iyiymişsin çok şükür. Lütfen sende kendini yorma.
sınavlarının sonucu iyi gelir inşaallah canımBende iyiyim elhamdülillah.
aynı sıkıntılar bende de var. Ellerim şişti ayaklarım şişti, hatta burnum bile şişti.
Çok ağırlaştım, tank gibiyim. Yataktan kalkamıyorum ama yinede dur durak bilmiyorum.
Bugün sınava girdim, yarında sınavım var.
Bu akşam eşimin yeğeninin doğum günündeydik, yarın 4. evlilik yıl dönümü kutlama operasyonları var
Odamız geldi nihayet. Annemle babam Allah razı olsun sildiler, temizlediler. Canım babam <3
Bugünde öğlen ablam geldi yerleştirdik odasını.
Tülünü perdesini yaptırınca vede halısını alınca çekeceğim fotolarını inşallah.
Bu arada mevlüt kıyafetim hazır. Mustafamın şehzade kıyafeti dikildi. Annem Allah razı olsun, birde pike takımı dikti.
Şimdi mesele 9 cm çarık yaptırmak istiyorum. Ama yaptıracak yer bulamıyorum ne yazık ki
İnşallah bulabilirim.
Genel olarak çooook yorgunum, hemen şimdi yatacağım.
Hepinizi çok özledim vede çok öpüyorum Allah'a emanet olun güzel anneler..
Kızlar bugun kuzenim esi dogum yaptı. Almanyada yasiyorlar 3.5 yasinda bir kizi var burda sezeryanla dogum yapmisti bu atyin sonnda bekliyorlardi sancisi olunca hastaneye gitmisler normal doogumla dogurmuss. Cok sasirdim burda olsa hemen sezeryana alirlardi hanni ilki sezeryansa ikin cisi normal olmazdi alismis bizimburdaki doktorlarimiz herseyin kolayina dirrk sezeryan yapiyolar
Benimki daha yuzunu bikere bile gostermediBnde ilk defa 31 haftalıkken gordum yuzune renkli ultrasonda resimde verdi . Çok netti yuzu renkli oldgu için. Goren eşimi kuçultup oraya koymuşlar sanki diyodu . Bi bebek ancak bu kadar bnzr ultrasonda babaya kopyası resmn . İlk oglum bna benzyr neyse buda babasına bnzesn .
. Evet işte onları mutlu etmek için ama dikkat et sende çok fazla ayakta kalma insanlar çok umursamaz kaç tane asansör bekledim kimsenin umrunda değil özellikle de gelnçler karnım burnumda ama öyle bakıyorlar ne yazıkcnm bnde goturmeyi duşunuyorum yarın oglumu . Gdecegm yer uzak degil burdan bknca gozukuyor ama fazla ayakta kalmamaya çalişcm . Hani oyun yuvası oluyorya giriş yapınca istedgi kadar oynuyor içinde çocuk ona bindrcm işte ne kadar durursa içinde oglum. Havalar sogudu diye ztn bi yere çikaramadık çocumu ihml ettm yarın goturuyum dogumada az kaldı ztn gezdrym keyfi yetene kdr kuçuk beyimizi.
magnezyum ben kullandım canım kramplar için iyi geliyordu şimdi yine kullanıcımkızlar bende 2 gün önce doktora acile gitmek zorunda kalmıştım bu gün kendi doktoruma gittim göbek çevremde olan acı ve ağrı için magnezyum verdi biraz azaltır ağrıyı diye ve hep afedersiniz alt tarafımda baskı hissediyordum bunun sebebide bebek çok aşağıda o yüzden o ağrı olur dedi 31+1de gittiğimde 44cm ve 1800gr çıkmıştı şimdi 33+1 de 2480gr ve 46cm olmuş ve dediki eğer bebek 2 hafta daha durabilirse ayın 20sinde bekliyorum dedi.
magnezyum kullanan var mı ne gibi bir yararı ve zararı var bilen varsa açıklayabilir mi ben kan hapı ve vitamin alıyorum zaten göbek ağrıların için iyi olur dedi de
Benimde ilkinde böyle değildi hepsi aynı olmaz derler doğruymuş demekÇok asada olan bebekler haftasından oncemi dogarlarki ? Benmkide çok asagıda kemklerim agrıyr . Agrıdan yuruyemez oldum . İlk hamileligmde boyle olmamişti
Hayırlısı olsun canım sağlıklı gelsin yeterliKızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
Ayni boyle bir seydi yasadigim. Sabaha gecer dedim ama ufak bir azalma ile devam ediyor. Bugune de bir kac is birakmistim birakicam artik onlari. Tek basima hazirliksizim. Ve bebegim daha kucuk Allah korusun. Dinlenmeliyiz artik sanirim.Arkadasım bu kadar zorlamasaydınlendini.. İnan hiçbişi için degmez.. Sün gercekten ilk defa coklötü oldum.. Kasıklarıma sancı giriyo karnım kasılıyo..
Rahim agzım acılıyo gibi... Yani anlatamam... Belimi saymıyorum bile...
Artık ya kardeşlerim hiç olmadı bi kadın alıcam... Eve gelince hersey yerli yerinde olsun yeter benm için.. Cöamasırlarım yıkandı ütülendi aslında coook işim yok.. Bidefa dip köşe silinsin süpürülsün tamam inşallah..
Napayım ya...
Gel de sor iste. Bin pismanim vallahi. Yiprandigima degmezmis. Bununla atlatmis olayim insallah da ders olsun banaayy canım neden yordun kendini yaa artık ev temzilicek halimiz kalmadı bence kadında alcakmışsın zaten ah bu bayanlar yok mu
Ben de tovbemi dun etmis bulunuyorum canim. O neydi yaa. Yaparken zorlandim tamam da yemek yiyip uzanana kadar boyle bir sanci cektigimden bi haberdim. Ben iste bu kadar yorulmuyorum yaa. Son oldu iste. Haftaya kadin alirim ondan sonra ki hafta da kv annem filan gelir bebegin esyalarini hazirlar cantami yaparim.sana diyorumda geçn haftaya kdr bnde temzlkle ugrastım ama her tarafım agrıdı hala yorgunlugm çikmadi . En son kndi odami temizlmştm daha tovbe ettim bida temizlk yapmcm diye ztn bu hafta pek bi agırlaştım agrılarımda arttı istesemde yapamiyorum artık.
Haklisin canim.pisman oldum.kızlar bebişlerimizden önemlimi ya başlarım temizliğine hamile kaldığım günden itibaren herhafta kadın alıyorum eve napıyım ya içime siniyomu hayır ama 3. aşılamayla buldum bebeğimi kolay kaybetmektende hep korktum doğum yapana kadar gelecek temizlikci ablam napıyım elimden gelen bu tek düşündüğüm sağ sağlim bebeğimin ve benim kurtulmam kadın siliyo süpürüyo allah razı olsun tabiki kendi yaptığınız gibi olmuyo içinize sinmiyo ama napalım az kaldı riske girmeye grek yok bacılarımm ben bebek sahibi olmak için cok bekledim rabbim zor verdi kolay kaybetmek istemedim sadece yattım halada yatıyorum ama inanın iş kadar nankor bişey yok yapsakta hemen bitmiyo bitsede sabaha gene batıyo kadın alın veya annenizi kardeşinizi çağırın miniklerimize kavusmamıza az kaldı onları sağlıklı kucagımıza alalım sonra zaten yaparız
Dikkat et yipratma kendini canim. İnan evde dinlenene kadar anlamadim bu hale geldigimi. Dikkat ederek hallet. Kolay gelsin simdiden.Dinlenme bol.bol canim
Ayaklarini uzat
Bende 2 hafta sonra alacagim insallah
Dogrusu oymus canim bilemedim ben. En iyisini edersin.bende 15 inden sonra alacağım kadın
şuan yemek yapıp yiyip makineye dizmek bile külfet benim için ki tolete bile kalkamıyorum
topaç gibi bişey oldum yattığım yerden kalkmak eziyet belime vuruyor hep
eşime yarın süpürtürüm bende silerim artık hiç zorlayamam kendimi kadın gelince temizlesin gitsin olmadı kv gelir son hafta da amaaan umrumda değil yapamıyorum derim valla artık gelsin yapsın
Hosbulduuuuk. Nasil enerjik karsilama :)) evet canim gelemedim bayadir her sey konusulup bitmis geri donup okuyamiyorum da onca sayfayi. Neler kacirdim kimbilir. Dinlenmeye cekildim bu hafta canim. Sagol@tool hoşgelmişsiiin. Uzun süredir yoktun, iyiymişsin çok şükür. Lütfen sende kendini yorma.
Bu son oldu canim. Yukarida da yazdim yatana kadar bilemedim ben bu kadar yoruldugumu. Egil kalk cok yaptim. Agir da kaldirinca sanirim onlar yipratti. Bugun de giyinme odasini duzenlemeyi birakmistim ama maalesef dinlenerek gecirmem gerekecek.hala devam eden agri mi sanci mi neyse o var. Uzanmali bir pazar gunu istecanım ne diye yoruyorsun kendini teksin birde sakın yapma bir daha sakın
Yok canım ben hiçbir bilgi görmedimHayırlı geceler kızlar.
Nazlı nasıl acaba?
Hiçbir şey yazmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?