Çok merak ediyorumHadi ya 33 haftalikmissin canim hala yuzunu goremedin mi İnşallah gosterir ya ne merak ediyosundur simdi:)
Bizde de doktorumuz bile sinirleniyor artik. El ayak fotograflarini tutusturuveriyir ellerimize. Tam pozisyon aldi diyor ki sirtini donuyor cadi kizim ya. Parca parca gordugum kadariyla babasi ama hala emin olamiyorum. Bir tane yok soyle duzgunce bir fotosu. Asabi ve inatci bir kiz geliyor sanki bana daÇok merak ediyorumdogumdan sonra gorcem sanırım bizim ki çok inatçı çıktı
Bebek odalarını aynıydı gözün aydın benimki daha gelmedi 10 gün falan oldu alalı alirken en gec 20 -25 güne gelir büyük ihtimal bir iki haftaya gelmesi olur dediler ama babam dün gidip sormuş bir ay sonra falan gelir demişler yaaa offf çok sinir oldum alırken bile bir ay demedi 10 gün geçmiş bir ay diyor eğer başka yerden başka bir tane beğenmiş olsaydım iptal ettirip başka alırdım yetişmicek yaaa Seninki toplamda ne kadar zamanda geldi ? Bu arada evlilik yıldönümünuz kutlu olsun huzurlu bir ömür diliyorum ailenize.Bende iyiyim elhamdülillah.
aynı sıkıntılar bende de var. Ellerim şişti ayaklarım şişti, hatta burnum bile şişti.
Çok ağırlaştım, tank gibiyim. Yataktan kalkamıyorum ama yinede dur durak bilmiyorum.
Bugün sınava girdim, yarında sınavım var.
Bu akşam eşimin yeğeninin doğum günündeydik, yarın 4. evlilik yıl dönümü kutlama operasyonları var
Odamız geldi nihayet. Annemle babam Allah razı olsun sildiler, temizlediler. Canım babam <3
Bugünde öğlen ablam geldi yerleştirdik odasını.
Tülünü perdesini yaptırınca vede halısını alınca çekeceğim fotolarını inşallah.
Bu arada mevlüt kıyafetim hazır. Mustafamın şehzade kıyafeti dikildi. Annem Allah razı olsun, birde pike takımı dikti.
Şimdi mesele 9 cm çarık yaptırmak istiyorum. Ama yaptıracak yer bulamıyorum ne yazık ki
İnşallah bulabilirim.
Genel olarak çooook yorgunum, hemen şimdi yatacağım.
Hepinizi çok özledim vede çok öpüyorum Allah'a emanet olun güzel anneler..
sağol canım yememi artırdım artık zorda olsa yiyorum bakalım sonuç ne olacak, aynen endişem ondan
canım bence girsin
canım senin isteğin önemli ben eşlerinde o anı yaşamasını doğru buluyorum şahsen girmeli eşler
çok geçmiş olsun
pozitif anne öpüyorum seni:)
canık benim bu dr da çok dindar namazlı abdestli üstelik 41 Yasin okuduysan veriyim sezaryan gününü diyor ama yok asla ikna olmaz eşim dün konuştuk onu söyleyemedim bile düşün hayırlısı artık
canım az kaldı desene, sağlıkla gelsin miniğin annesi
canım benim oğlumunda kafası büyük ilkte büyüktü çatı darsa gerçekten sıkıntı oluyormuş başının büyük olması
sağol canım inşaallah
çok güzel canım sağolsun arkadaşın
canım sağlıklı doğsunda inan kilosunda değilim
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah
benimkide öyle kanala yerleşmeye çalışıyorlar
maşaallah canım size iyi olmanıza sevindim
hadi gözün aydın:)
canım inşaallah bebeğin hemen toparlanır senin de bol bol şifalı sütün olur
maşaallah süphanallah annesi Allah nazarlardan korusun:) ne yiyorsun hemen tüyo istiyorum:)
arkadaşın kesşnlşkle olmasın amelşyat ,,, bizim bir tanıdığa ben çok yalvardım olma amelyat diye ,, kızcağızın şimdi tüp bebekle bile bebeği olamıyor,,,, neşter değdiği anda kizst daha da şahlanıyor,,,, ne yazıkkii bazı doktorlar hadi keselim alalım diyorlar ama sonuç hüsran oluyor hep,,,,Uzun uzun yazmisin canim Allah razi.olsun
Arkadasimin normal.kistleri eriyor sonra tekrar cikiyor çikolata kisti hic kaybolmiyor 4 cm boyutunda
Artik.çok.bunaldi. rahim filmi çektirmiştir. Tikaliymis acildi ama.tüplere sperm gitmesin için önündeki kist engelliyor ameliyat ol dedi doktor.
Yasadigimiz yer küçük.bir ilce olduğu için Dr seçeneği de fazla.yok. bu ay sonunda adanaya gidip ameliyat hakkında.bilgi.alacakti doktorlardan. Seninde bu yazini aynen okutacagim. Çok teşekkürler
Rabbim kimseye aratmasin inşallah.
Günaydın canım, senin doğum çok yaklaştı, hayırlısıyla kurtul inşallah, babana da geçmiş olsun...Gunaydn kızlar ben bı gecmısı okuyum hareket var mı yarn randevum var bı yarn olsa ..bu arada annem babam gelecek salı gunu babam rahatrsz ıns ıyılesrde annem benle ılgılenr babama kıyamam yayenı anjıyo oldu sıkıntıları gecmedı doktr karacıgerde kıtle var dems bakalım ankaradakı doktrlar ne dıyecek
Benim ogluşda cok asabi yüzünü gösteriyor ama beş karış surat agzını gözünü bi şekiller yapiyor kaş kısmı hep çatık elleriyle gözünü kapativeriyor doktor amcası da diyor ki sunun sinirine bak sanki bizi dövecekBizde de doktorumuz bile sinirleniyor artik. El ayak fotograflarini tutusturuveriyir ellerimize. Tam pozisyon aldi diyor ki sirtini donuyor cadi kizim ya. Parca parca gordugum kadariyla babasi ama hala emin olamiyorum. Bir tane yok soyle duzgunce bir fotosu. Asabi ve inatci bir kiz geliyor sanki bana da
canim aradilar gelicez dediler ne yapalim. Coluk cocuk kadin erkek toplasip geldiler. Bide sonra temizligi var evin. esimde sagolsun oyle dusunceli bi insan degildir. Ne icimi doktum sabah sabah :)misafir almak şöyle dursun kendimize yemepizor yapıyorum valla tebrikler yani sen misafir filan alıyomuşsun
Çok geçmiş olsun canimGunaydn kızlar ben bı gecmısı okuyum hareket var mı yarn randevum var bı yarn olsa ..bu arada annem babam gelecek salı gunu babam rahatrsz ıns ıyılesrde annem benle ılgılenr babama kıyamam yayenı anjıyo oldu sıkıntıları gecmedı doktr karacıgerde kıtle var dems bakalım ankaradakı doktrlar ne dıyecek
Yerim onu ben :)Benim ogluşda cok asabi yüzünü gösteriyor ama beş karış surat agzını gözünü bi şekiller yapiyor kaş kısmı hep çatık elleriyle gözünü kapativeriyor doktor amcası da diyor ki sunun sinirine bak sanki bizi dövecek
Aminnn canim hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallahsağol canım yememi artırdım artık zorda olsa yiyorum bakalım sonuç ne olacak, aynen endişem ondan
canım bence girsin
canım senin isteğin önemli ben eşlerinde o anı yaşamasını doğru buluyorum şahsen girmeli eşler
çok geçmiş olsun
pozitif anne öpüyorum seni:)
canık benim bu dr da çok dindar namazlı abdestli üstelik 41 Yasin okuduysan veriyim sezaryan gününü diyor ama yok asla ikna olmaz eşim dün konuştuk onu söyleyemedim bile düşün hayırlısı artık
canım az kaldı desene, sağlıkla gelsin miniğin annesi
canım benim oğlumunda kafası büyük ilkte büyüktü çatı darsa gerçekten sıkıntı oluyormuş başının büyük olması
sağol canım inşaallah
çok güzel canım sağolsun arkadaşın
canım sağlıklı doğsunda inan kilosunda değilim
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah
benimkide öyle kanala yerleşmeye çalışıyorlar
maşaallah canım size iyi olmanıza sevindim
hadi gözün aydın:)
canım inşaallah bebeğin hemen toparlanır senin de bol bol şifalı sütün olur
maşaallah süphanallah annesi Allah nazarlardan korusun:) ne yiyorsun hemen tüyo istiyorum:)
saol canım evet cok yaklastı yarın halılarm gelecek onlar gelmeden dogurmayım dıyorum :)Günaydın canım, senin doğum çok yaklaştı, hayırlısıyla kurtul inşallah, babana da geçmiş olsun...
ay canm benım de on da randevum uzun sure sonra esımde olacak ızne ayrıldı cok heyecan yaptmyarın randavumuz var sabah saatlerinde inş güzel haberlerle geliriz gün bile alabiliriz
İnşallah canım çok güzel haberlerle gelirsin artık zamanı gelsin doğdun bebişlerimiz sağlıkla:)yarın randavumuz var sabah saatlerinde inş güzel haberlerle geliriz gün bile alabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?