2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok merak ediyorum dogumdan sonra gorcem sanırım bizim ki çok inatçı çıktı
Bizde de doktorumuz bile sinirleniyor artik. El ayak fotograflarini tutusturuveriyir ellerimize. Tam pozisyon aldi diyor ki sirtini donuyor cadi kizim ya. Parca parca gordugum kadariyla babasi ama hala emin olamiyorum. Bir tane yok soyle duzgunce bir fotosu. Asabi ve inatci bir kiz geliyor sanki bana da

Bebek odalarını aynıydı gözün aydın benimki daha gelmedi 10 gün falan oldu alalı alirken en gec 20 -25 güne gelir büyük ihtimal bir iki haftaya gelmesi olur dediler ama babam dün gidip sormuş bir ay sonra falan gelir demişler yaaa offf çok sinir oldum alırken bile bir ay demedi 10 gün geçmiş bir ay diyor eğer başka yerden başka bir tane beğenmiş olsaydım iptal ettirip başka alırdım yetişmicek yaaa Seninki toplamda ne kadar zamanda geldi ? Bu arada evlilik yıldönümünuz kutlu olsun huzurlu bir ömür diliyorum ailenize.

Canim ben hiç dikkat etmiyorum desem yalan olmaz gerçekten . Kahvaltısı 12 de 1 de yapıyorum düşün . Gece uyuyamadigim için öğlene kadar uyuyorum .birde akşam yemeği yiyorum saat 7.30 da erken kahvaltı yaptıysam saat 5-6 gibi acikiyorum o zaman yiyorum birseyler . Düzenli birsey yok yani meyve mesela hiç aram yoktur . Başlarda dikkat etmeye çalışıyordum ama artık çok da büyük olsun istemiyorum normal doğum yapabilmek için çok şükür iyi kilosu şimdi.

arkadaşın kesşnlşkle olmasın amelşyat ,,, bizim bir tanıdığa ben çok yalvardım olma amelyat diye ,, kızcağızın şimdi tüp bebekle bile bebeği olamıyor,,,, neşter değdiği anda kizst daha da şahlanıyor,,,, ne yazıkkii bazı doktorlar hadi keselim alalım diyorlar ama sonuç hüsran oluyor hep,,,,
bir kaç yerde daha okudum ameliyat olmayanların çocuğu daha çok oluyor,,,, sadece iyi bir tedavi ve iyi bir doktor gerekiyor,,

Gunaydn kızlar ben bı gecmısı okuyum hareket var mı yarn randevum var bı yarn olsa ..bu arada annem babam gelecek salı gunu babam rahatrsz ıns ıyılesrde annem benle ılgılenr babama kıyamam ya yenı anjıyo oldu sıkıntıları gecmedı doktr karacıgerde kıtle var dems bakalım ankaradakı doktrlar ne dıyecek

Günaydın canım, senin doğum çok yaklaştı, hayırlısıyla kurtul inşallah, babana da geçmiş olsun...

Benim ogluşda cok asabi yüzünü gösteriyor ama beş karış surat agzını gözünü bi şekiller yapiyor kaş kısmı hep çatık elleriyle gözünü kapativeriyor doktor amcası da diyor ki sunun sinirine bak sanki bizi dövecek

Günaydın kızlar.Güzel bir gün olsun inşallah hepimize.Hazırlıklara tam gaz devam ama artık vücutlar yorulduk diye sinyal veriyorlar.Temizligi abartmayın dikkat edin kendinize ne yapalım yani doguma giderken herşey yerli yerinde olsun diye ugraşıyoruz ama ev işi 2gün yapma yine aynı.Bende büyük temizligi(cam, koltuk, halı vs....) hallettim her gün bir şey yaparak.Dolaplarım kilerimde düzgün, bebişin eşyaları yıkandı ütülendi hazır.Çantamda hazır ufak tefek eksik dışında....sadece bu gün yatagımızı indirip kurucaz birde ana kucagının kılıfını yıkayacagım.Böyle işte birde hepimiz hayırlısıyla dogumları yaparsak inşallah sonra zaman akıp gidiyor bebeklerle :)

Günaydın kızlar. Dün oğlumuzun dönencesini aldık :) bugün takıcaz. Ay çok heyecanlı. Bir tek kapı süsüm kaldı bir türlü bulamıyorum yaaaa

Sizler iyisinizdir inşallah. Gününüz güzel geçsin. :)

Gunaydin Kizlar
misafir almak şöyle dursun kendimize yemepizor yapıyorum valla tebrikler yani sen misafir filan alıyomuşsun
canim aradilar gelicez dediler ne yapalim. Coluk cocuk kadin erkek toplasip geldiler. Bide sonra temizligi var evin. esimde sagolsun oyle dusunceli bi insan degildir. Ne icimi doktum sabah sabah :)

Çok geçmiş olsun canim
İnşallah iyi haberler alirsiniz
Yerim onu ben :)

Aminnn canim hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba

Sılam vardı almanyadan birde afyondan bir arkadaş bize gıda ile ilgili bilgiler veriyordu gıda mezunuydu sanırım nikini hatırlayamadım hiç görmüyorym onları hoş bende sık giremiyorum ama merak ettim...

Günaydın canım, senin doğum çok yaklaştı, hayırlısıyla kurtul inşallah, babana da geçmiş olsun...
saol canım evet cok yaklastı yarın halılarm gelecek onlar gelmeden dogurmayım dıyorum :)
yarın randavumuz var sabah saatlerinde inş güzel haberlerle geliriz gün bile alabiliriz
ay canm benım de on da randevum uzun sure sonra esımde olacak ızne ayrıldı cok heyecan yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…