2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen cnm ya bazı insanlar çpk umursamz ve bn bu duruma sinşr oluyrm. Ama vazgeçtim kndm goturmicem babasına soyledim akşam bn gotururum dedi . Buyuk bi yukten kurtardı bni valla. Yoksa gtseydim Allah korusun alişveriş merkezinde dogum yapan ilk kişi olarak tarihe geçerdim. Ayy sakası bile kotu. Valla korktum brazda dogum yaklaştı yollarda filan Allah esirgesin dikkat etmemiz lzm . En fazla onumuzdeki bim markete gidiyorum ; ) urunlerini sevmedgm halde mecbur oraçdan aliyorum ihtiyaçlarımızı baska yerleri gozum kesmiyor. Ama bu haftadan itibaren eşime yaptrcm alişverişi artık kredi kartımı ona vercm ( zaten onunda bn kullanydm )

Canim cok cok gecmis olsun kuzucun ins. Biran once sagligina kavusur google tomrisin emzirme notlari yaz onlari oku sut sagmayla ilgili baya etkili yontemleri var

Oh masallah her sey bitmis canim ellerine saglik. Valla bir agridir girdi cikmiyor benden dunden beri. Babam var yanimda. Baba agrim var da diyemiuorum mecbur ayaktayim yine. Haftaya kv ler gelecek. Kadini o varken alip cam kapi hali koltuk islerini bitirtecegim. Kv lerle de temiz evde bebegin esyalari yikanip cantam hazirlanacak. Sonra artik ben de rahatlarim herhalde. Suan diken ustundeyim. Haftam az korkum cok.insallah zamnini bekler miniklerimiz.

Gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin. Dogumuna cok az kalmis. Hazirliklarin tamam mi? Annen gelebilse daha iyi olacakmis. Ben de tekim suan. Esim de yok annem ablam kv de. Erken dogum yaparsam diye odum kopuyor.

Kasim annesinden tavsiyeler kizlar size :)

Humana still tea cok guzel sut yapiyor
Hergun bi bag dereotu yemek cok guzel sut yapiyor, ben salata yspip yiyorum
Bebisiniz dogdugunda mutlaka besleyin, uykuya daliyorsa uyandirin besleyin yoksa sarilik oluyorlar maksimum iki saat ac kalmasi lazim
Dogumdan hemen sonra garmastan krem kullanin goguslerinize, yara olmasini beklemeden kullanin, kesinlikle faydasini gorursunuz ben gordum hic yaram olmadi onu surmesem kesin olacakti sizliodu ilk gunler
Ben oglumu gobegi dusunce yikadim oncesinde sildim
Hergun yikiyrz hasta olmadi
Gidisi eklemleri pisik oldu bepantenol iyi geldi
Popo oisigine sudocrem kullaniyrm hala duselmedi
Yenidogan huggies kullandim begendim
Simdi prima premium care kullaniyrm onda file gibi seyler var o poposuna yapisiyor hic begenmefim tekrar huggiese donecem sanirim
Unibaby yenidogan cok sert kaliyor pamukla temizlik en guzeli
Lohusa atleti can acitiyor en guzeli normal ince askili atlet giymek, sutyene zatwn hic gerek yok, cok terliosunuz bunaltiyor
Hergun dus almak iyi geliyor heranlamda
Aklima gelenler bunlar :)
Saglukla buyusun bebislerinizzz

yani 20 aralıkta doğumamı alacak benmi yanlış anladım,doğumun 20 ocak gözüküyor çünkü

Inşallah canım stres yapma herşey oluverir yavaş yavaş.Kendini yormadan yap birden yüklenme insan aklı hifbirşeyde kalmasın rahat gitsin doguma istiyor.Allah büyük o herşeyi ayarlar dogru zamana inşallah :)

Kızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
hakkında hayrlısı olsun,ablamında vardı bebekle birlikte onuda almışlardı,onun kocamanda 5cm di çapı miyomun,ama korkulcak bi durum değil,çok kolay alıyorlar,şimdiden geçmiş olsun,bakalım bizi nasıl bir son bekliyor,heycan dorukta

Ben eve kadin alinca daha cok yoruluyorum o gidince ustunden bi daha geciyorum heryerin pimpiriklimiyim neyim
al bendende o kdr,pipirikli ruh hastatsı titiz bir başak burcuı kadının kızıyım,keşke böyle olmasaydım annem tımarhanelik derecede temiz titz bir kadın ve malesef bizide öyle yetiştirdi,biz hiç bugune kdr eve temizlikçi almadık,çünkü hasta gibi onun ardından birdaha geçeceğimizi bildiğimiz için,geçenkv arıyor doğumuna 1 hafta kala benim kadını getircem sana diye,valla hiç sevinemedim ne yalan söliyim şimdiden kara kara düşünüyorum,ya diyorum gelen kadın temizmi,pismi,benim otobüse binipte otobüsten inince o kıyafetlerle eve girilmesi takıntım fobim var napim elimde diğil çok iğreniyorum,diyorum şimdi bu kadın temizlik yapmaya gelcek ardından oturdukları koltuklarımı ben silcem diye,kafayı yedim bu hormonlardan hepten iyicene

Ahhh işte biz kadınlar Herşeyi kendimiz yapmak istediğimizden kaynaklanıyor ama olmuyor işte yetişemiyoruz herieye biraz iş bölümü yapmak Lazım :) biz anneysek onlarda baba dimi tek Başımıza yapmadık ya bu çocukları :))

sagol cnm bilgilendrmn için . Dereotunu denicm bunun yanında marulda çok guzel sut yapıyır artı yaş hurma bulgur pilavi tahin ( yaglı oldugu için bebege iyi yarıyor tavsiye ederim) bide mutlaka bebege memenin dibinde kalan saf beyaz yaglı sutunu emdrmk gerekiyr asıl besleyen sut o aklınzda olsun kıZlar. Evet bebegi surekli emdrmk gerekiyor en fazla ikisaat uykuda olsa bile alip emzirin uyurkn . Bez olarak huggiesin yenidogani çok gzl saf pamuk ama iki uç vs numaralarını hç tavsiye etmem çok kotu pişik yaptı oglumu yara olmştu resmn ço zor iyi oldu. Ayrıca her zmn pişik bezden olmayabiliyor ıslak mendillerde pişik yapıyr bunu iyi gozlmlemk lzm bn oglumu ıslak mendili ılık suda ıslatıp alkolunu aldırıp oyle siliyodum ama tabi en saglıklısı pamukla silmk . Emzirme sutyenleride çok kullanişli oluyr bide bu sutynlerin emzirme badisi olanları var alttan çitçitli bn bulablirsem ondn alicm belimzde surekli açilmaz çok kullanşli oldgunu duşunuyrm hm çitçitli hm emzirme sutyrnli ikisi bir yerde. Ha unutmadan bn yasadım çok tecrube ettim bebege sut olması için kesinlikle aç kalınmaması gerekiyor surekli iki saatte bir bşy yenilmeli yada içilmeli anck boyle sut oluyor . Sut yapıcı seyleri yiyipte uzun sure aç kalırsanz sut olmasını beklemeyin az az sık sık yenilecek sut uretimi buna baglı bn oglumda çok pimpirikliydim ustune çok duşerdim her seyi arastırarak ve yasayarak ogrendim ikinci bebişte çok iyi olck bu bilgiler inş sizinde işinize yarar şimdilik bu kadar

aynen cnm ya eşlerimize bizim vermemiz gerekiyr sorumlulugu yoksa onlar kndileri almıyorlar yada almaları uzun suruyor . Baba olduklarını hatrlamaları lzm tek bnm çocugm dgl bnm oldgu kadar onunda . Sabah msj attım ereni akşm gezmeye gotururmusun diye cvp olarak akşama kalmadan sen gotur getr yazmş guya bna izin veriyor gtmeme bnde ben evde bile yuruyemyrm sen çocuk gezdr diyosun bn izin istemdmki senin goturmni soyldm dedim tamam bn goturuyum akşam yazmiş goturcen tabi goturmede gor eve gelince beş karış suratımı ; )

Kızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
Hayırlısı inşallah canım zaman iyice azaldı, benim de miyomum var bir hayli büyüdü ben de sezeryan olacağım. İnşallah sağlıkla gelsinler de.

bdv bolumunde bi kadın vardı titizligi yuzunden evliligi bitme noktasına gelmiş konu açmişti sorununu anlatıyo işte eşi telefonunu tuvalete gotrmuş cebinde bi lokantada işte anlatıyo anlatıyo en sonundada " ben nasıl emin olabilirim nerden anlayabilirim o telefonun tuvalete duşup duşmediginden " yazmil hey Allahımya kadının evliligi bitiyr kadın daha neyin derdinde demekki boyle bişey bu titizlik hastalıgı.

yok canım göğsün Büyüklüğü ile sütün alakası yok bol sıvı tüketmek gerekiyor inşallah bol bol sütün olur :)

. Canım çok Sağol böyle Şeyler çok işimize yarıcak bebişinde hayırlı olsun güzel Günler'de sağlıkla büyüt

. Hahaa Süpersin bazı Şeyler zorlamadan olmuyor onları acık dürtüklemek Lazım iyi yapmışsın :))

Kızlar sezeryan olacaklar tarihlerini öğrendilerse bana özelden yazsalar mı acaba doğum yapanlar sayfasının Başına yazarız takip etmeside kolay olur ne dersiniZ yada başka bir fikri olan varsa söylese

Kızlar sezeryan olacaklar tarihlerini öğrendilerse bana özelden yazsalar mı acaba doğum yapanlar sayfasının Başına yazarız takip etmeside kolay olur ne dersiniZ yada başka bir fikri olan varsa söylese
cnm konu açildimiki 2015 ocak annelerinin dogum hikayeleri diye açilmadıysa biri açsin dogumlar basladı artık

ayy oda abartmış yaa,Ay Allah korusun ben o derecede olmam ya,Allah babama sabır versin o zmn :)

Tamda dediğin gibi çok ciddi bir hastalık bu. Biz temizlik konusunda mantıklı düşünebildiğimiz için OKB hastalarının davranışlarını anlamlandıramıyoruz ancak onlar bu hastalığın içinde çaresizce kıvranıyorlar ne yazık ki. Hastalığın derecesine göre tedavisi aylar bazen yıllarca sürüyor. Kızlar sizde obsesyonlar yani takıntılar varsa ya üstüne gidin yada profesyonel yardım alın. Yoksa sonrası daha zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…