Peki soğanı sürdükten sonra bebeği emzirirken temizlememiz gerekir mi göğsü?ablam yanımda diyorki hastaneye giderken viçne suyu koyun yanınıza doğumdan sonra için sütünüz kar diyor birde doğuma girmeden önce soğanı 2 ye bölüp göğüslerinizi ovun asla yara olmaz diyor tecrübe
al bendende o kdr,pipirikli ruh hastatsı titiz bir başak burcuı kadının kızıyım,keşke böyle olmasaydımannem tımarhanelik derecede temiz titz bir kadın ve malesef bizide öyle yetiştirdi,biz hiç bugune kdr eve temizlikçi almadık,çünkü hasta gibi onun ardından birdaha geçeceğimizi bildiğimiz için,geçenkv arıyor doğumuna 1 hafta kala benim kadını getircem sana diye,valla hiç sevinemedim ne yalan söliyim şimdiden kara kara düşünüyorum,ya diyorum gelen kadın temizmi,pismi,benim otobüse binipte otobüsten inince o kıyafetlerle eve girilmesi takıntım fobim var napim elimde diğil çok iğreniyorum,diyorum şimdi bu kadın temizlik yapmaya gelcek ardından oturdukları koltuklarımı ben silcem diye,kafayı yedim bu hormonlardan hepten iyicene
yok canım yanlış anlamışsın benim bebek biraz aşağıda o yüzden öyle dedi benim doğumlarım normaldi zatenyani 20 aralıkta doğumamı alacak benmi yanlış anladım,doğumun 20 ocak gözüküyor çünkü
Ben açmıştım canımcnm konu açildimiki 2015 ocak annelerinin dogum hikayeleri diye açilmadıysa biri açsin dogumlar basladı artık
Amin inş canım sağolasın :)Hadi gözün aydın canım, babasını da beklesin yavru sonra istediği gibi gelsin inşallah...
hepınıze ayrı ayrı dualarınız ve ıyı dileklerınız icin tesekkur edrm allah razı olsun.suan evdyım yenı geldım.anestezı carptı acayıp basım agrıdı cıkamadm.smdı ılaclarla ıyıyım.cıkmadan kızımı gordum de geldım.durumu ıyıye gıdıymus.morluklari ıyıye gdıyo.cok sukur rabbıme.ıns kızım evınede gelır hersy ıyı olur.sizler nasılsnz hepsını okuyamycgm ıcın bna anlatın durumlar ne sızde
Ay canım sanki daha çok çocukla uğraşanlar da var demişim gibi oldu da öyle değil:) ben kendime bile bakamıyorum Allah yardımcınız olsun inş.. Geçecek bu Günler'de..evet Allah onlara da yardım etsin canım hep elimle götürürüm Zaten ama bugün elemanı yoktu birde kızım çok tutturdu ondan
âmin canım ağrılarımız hiç bitmiyor valla
Seni doğurdu sandım valla :)) çok geçmiş olsun üşütmemeye bak.. Bir de senin kapı süsünü göremiyorum benSa kızlar nasılsınız.. Bn iyiyimm...
Bebişini gören arkadaslarım olmus.. Cok sevındım... Cok tatlılaarre masallh
Canım gözün aydın adin paşa sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla gelsin inş. Dualarımız seninle:)Kızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
Canım modifiye olacağız öyle düşün:))Sezeryanı kabullendim artık kaçış yok. Kaporta açılacak orjinallik bozulacak bir daha eskisi gibi olmayacak, bu biraz gıcığıma gidiyor.
Hayırlı geceler kızlar.
Yazamadım kaç gündür ama hep okudum takip ettim sizleri.
Pinking Tree ohhhh elhamdülillah. Ablan gelmiş Allah razı olsun. İnan ki rahatladım. Kim bilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Eşinde hayırlısıyla gelsin de kavuşun artık meleğinize.
Öyle tabi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil.magnezyum ben kullandım canım kramplar için iyi geliyordu şimdi yine kullanıcım
Benimde ilkinde böyle değildi hepsi aynı olmaz derler doğruymuş demek
Hayırlısı olsun canım sağlıklı gelsin yeterli
Benimki xxl o zamn, hqmileliğin başında 9cm idi çapı, son gittiğimizde artık ölçmüyorum iyice büyümüş dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı...hakkında hayrlısı olsun,ablamında vardı bebekle birlikte onuda almışlardı,onun kocamanda 5cm di çapı miyomun,ama korkulcak bi durum değil,çok kolay alıyorlar,şimdiden geçmiş olsun,bakalım bizi nasıl bir son bekliyor,heycan dorukta
Yapacak bişey yok, sağlıkla kucağımıza alıp her şeyi unutucaz çok yakında inşallahHayırlısı inşallah canım zaman iyice azaldı, benim de miyomum var bir hayli büyüdü ben de sezeryan olacağım. İnşallah sağlıkla gelsinler de.
Hah ben iste o tarif ettigin başak burcu kadınıyım canımal bendende o kdr,pipirikli ruh hastatsı titiz bir başak burcuı kadının kızıyım,keşke böyle olmasaydımannem tımarhanelik derecede temiz titz bir kadın ve malesef bizide öyle yetiştirdi,biz hiç bugune kdr eve temizlikçi almadık,çünkü hasta gibi onun ardından birdaha geçeceğimizi bildiğimiz için,geçenkv arıyor doğumuna 1 hafta kala benim kadını getircem sana diye,valla hiç sevinemedim ne yalan söliyim şimdiden kara kara düşünüyorum,ya diyorum gelen kadın temizmi,pismi,benim otobüse binipte otobüsten inince o kıyafetlerle eve girilmesi takıntım fobim var napim elimde diğil çok iğreniyorum,diyorum şimdi bu kadın temizlik yapmaya gelcek ardından oturdukları koltuklarımı ben silcem diye,kafayı yedim bu hormonlardan hepten iyicene
o kadar mı yani
yok anam bende titizim ama o kadar değil yani...
dediğin gibi benim annemde hastalık derecesinde titiz
sebzeleri yıkar yıkadığı yetmez bide mikropları kırılsın diye sirkeye yatırır
gittiği misafirliklerde çok sıkışmadıkça tuvalete girmez tuvalet terliklerinden kapı kolundan tiksinir
bizide pek begenmez pasaklıymışızben hastayım demiyoda bize pasaklı diyo
annem benim eve gelecegi zaman heryeri tertemiz yaparım,
bulaşık süngerini temizlik bezini sıfır yeni acarım yani içine sinsin diye
kendi terlikleri var benim evimde onu sırf ona ayırdım gelince ondan başkasını giymez
daha neler... anlatsam bi kitap olur
kadın herşeyden huy kapıyo napiym
ben madame coco dan çok güzel bir sabahlık aldım indirimdeymiş,,,,,Kizlar eve geldigimizde malum eve gelen giden eksik olmayacak. Kayinpederim babam falanda evde olur her dk olmasa da.. nasil giyinmeliyiz wizce siz nasil hiseyler dusundunuz. Benim oyle pek bi kiyqfetim kalmadi acikcasi, , alışveriş yapicam ama nasıl seyler alsam ne giysem evin icinde sonucta misafir falanfa olacak ya bilemedim oyüzden. .
hazırlıklar tamam canım bugn hastane terlıgımıde aldım yarn park yatagıda kurucam anadizlmlz falan hersey hazır zaten kızım da cok heyecanlı anne ahmet gelsın artık dıyor.. Annem gelecek doguma babam hasta olunca oda mı olur yanımızda onu bılmıyrm annemle basbasa kalmayı ıstıyordum ama olsun babam yabancı degıl belkı babama cok bısey yok der ınsallah yanı bu hafta ıcı gelecekler gerı gıderler belkı de onlar gıtmeden ahmet gelır yarın dr ne dıyecek bakalım :)Gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin. Dogumuna cok az kalmis. Hazirliklarin tamam mi? Annen gelebilse daha iyi olacakmis. Ben de tekim suan. Esim de yok annem ablam kv de. Erken dogum yaparsam diye odum kopuyor.
Tamda dediğin gibi çok ciddi bir hastalık bu. Biz temizlik konusunda mantıklı düşünebildiğimiz için OKB hastalarının davranışlarını anlamlandıramıyoruz ancak onlar bu hastalığın içinde çaresizce kıvranıyorlar ne yazık ki. Hastalığın derecesine göre tedavisi aylar bazen yıllarca sürüyor. Kızlar sizde obsesyonlar yani takıntılar varsa ya üstüne gidin yada profesyonel yard
hahahhaa bu saydıklarına hiç yabancı değilim annemin en hafif belirtileri :) sokaktan gelldiğin kıyafetle evle oturamazsın asla,hiçbiryere oturmadan ev giysilerimizi giyer öyle otururuz,ilk evlendik eşim dedi siz ruh hastasısınız,hep işten geldiği giysilerle salonun baş köşesine oturuyordu deliriyordum,çok şükür o benden daha manyak artık :) eve gelesiye çoraplar atılır makınaya ev eşofmanları giyilir :) bir bazen diyorum keşke böyle olmasaydık,ama ben yinede annem kdr değilim kesinlikle,o kdr olmak bende istemem[/QUO
hahahhaa bu saydıklarına hiç yabancı değilim annemin en hafif belirtileri :) sokaktan gelldiğin kıyafetle evle oturamazsın asla,hiçbiryere oturmadan ev giysilerimizi giyer öyle otururuz,ilk evlendik eşim dedi siz ruh hastasısınız,hep işten geldiği giysilerle salonun baş köşesine oturuyordu deliriyordum,çok şükür o benden daha manyak artık :) eve gelesiye çoraplar atılır makınaya ev eşofmanları giyilir :) bir bazen diyorum keşke böyle olmasaydık,ama ben yinede annem kdr değilim kesinlikle,o kdr olmak bende istemem
zavallı babalarımıza ,babamı yeryüzünde tek erkek o zannediyordum annemden eziyet çekiyor diye meger yalnız değilmişortak tabaktan yemek yenilmez
yemek yenilen kirli çatalları kaşıkları parmak ucuyla tutar öyle yerleştirir makinaya
görende ailemizde aıds hepatit bulaşıcı hastalık var zanneder töğbe estağfurullah
evde babamın peşinden gezer onu niye öyle yapıyon bunu niye böyle yapıyon dırdır da dırdır
düşünsene adam dırdır korkusundan elini nereye atacagını şaşırıyo
kadın yaşlandıkça da gittikçe bi hoş oluyo önceden bu kadar değildi
bu yazdıklarımı görse beni evlatlıktan reddeder Allah muhafaza
ee tabi bende annemin kızıyım temizlik hastalığım yok ama bende çok düzenliyim
dagınık ortam gördüm mü cin tepeme cıkıyo gözümü kan bürüyo o kadarCIK
zavallı babalarımıza ,babamı yeryüzünde tek erkek o zannediyordum annemden eziyet çekiyor diye meger yalnız değilmiş
ortak tabaktan yemek yenilmez yemek yenilen kirli çatalları kaşıkları parmak ucuyla tutar öyle yerleştirir makinayagörende ailemizde aıds hepatit bulaşıcı hastalık var zanneder töğbe estağfurullah evde babamın peşinden gezer onu niye öyle yapıyon bunu niye böyle yapıyon dırdır da dırdır düşünsene adam dırdır korkusundan elini nereye atacagını şaşırıyo kadın yaşlandıkça da gittikçe bi hoş oluyo önceden bu kadar değildi bu yazdıklarımı görse beni evlatlıktan reddeder Allah muhafaza ee tabi bende annemin kızıyım temizlik hastalığım yok ama bende çok düzenliyim dagınık ortam gördüm mü cin tepeme cıkıyo gözümü kan bürüyo o kadarCIK
zavallı babalarımıza ,babamı yeryüzünde tek erkek o zannediyordum annemden eziyet çekiyor diye meger yalnız değilmiş
Ben polar sabahlık aldım canım Allah'ın izniyle Herşeyin üstüne onu giycem çok rahat oluyor diyor kışın doğum yapanlar sende istediğin pijamanı giyip üstüne yarım polar sabahlık giyebilirsin.Kizlar eve geldigimizde malum eve gelen giden eksik olmayacak. Kayinpederim babam falanda evde olur her dk olmasa da.. nasil giyinmeliyiz wizce siz nasil hiseyler dusundunuz. Benim oyle pek bi kiyqfetim kalmadi acikcasi, , alışveriş yapicam ama nasıl seyler alsam ne giysem evin icinde sonucta misafir falanfa olacak ya bilemedim oyüzden. .
kizlar siz okuyunca aklima bi arkadasim geldi annesi okey taslarini ozonla yikamisti butun renkler girmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?