2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Peki soğanı sürdükten sonra bebeği emzirirken temizlememiz gerekir mi göğsü?

o kadar mı yani
yok anam bende titizim ama o kadar değil yani...
dediğin gibi benim annemde hastalık derecesinde titiz
sebzeleri yıkar yıkadığı yetmez bide mikropları kırılsın diye sirkeye yatırır
gittiği misafirliklerde çok sıkışmadıkça tuvalete girmez tuvalet terliklerinden kapı kolundan tiksinir

bizide pek begenmez pasaklıymışız ben hastayım demiyoda bize pasaklı diyo
annem benim eve gelecegi zaman heryeri tertemiz yaparım,
bulaşık süngerini temizlik bezini sıfır yeni acarım yani içine sinsin diye
kendi terlikleri var benim evimde onu sırf ona ayırdım gelince ondan başkasını giymez
daha neler... anlatsam bi kitap olur
kadın herşeyden huy kapıyo napiym

Hadi gözün aydın canım, babasını da beklesin yavru sonra istediği gibi gelsin inşallah...
Amin inş canım sağolasın :)

Canım benim hem geçmiş olsun hem gözün aydın kızına kavuştun sen moralini yüksek tut sağlıkla huzurla Bebeğini evine getireceksin inş bu kadar kişinin duaları seninle..

evet Allah onlara da yardım etsin canım hep elimle götürürüm Zaten ama bugün elemanı yoktu birde kızım çok tutturdu ondan

âmin canım ağrılarımız hiç bitmiyor valla
Ay canım sanki daha çok çocukla uğraşanlar da var demişim gibi oldu da öyle değil:) ben kendime bile bakamıyorum Allah yardımcınız olsun inş.. Geçecek bu Günler'de..

Sa kızlar nasılsınız.. Bn iyiyimm...
Bebişini gören arkadaslarım olmus.. Cok sevındım... Cok tatlılaarre masallh
Seni doğurdu sandım valla :)) çok geçmiş olsun üşütmemeye bak.. Bir de senin kapı süsünü göremiyorum ben

Kızlar sezeryan tarihim belli oldu 15 ocak 2015'te oğlumuz dünyaya gelecek.
Normal doğum çok isterdim ama malum miyomum var, iyice de büyümüş maalesef normal doğum şansım sıfır.
Canım gözün aydın adin paşa sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla gelsin inş. Dualarımız seninle:)

Sezeryanı kabullendim artık kaçış yok. Kaporta açılacak orjinallik bozulacak bir daha eskisi gibi olmayacak, bu biraz gıcığıma gidiyor.
Canım modifiye olacağız öyle düşün:))

sağolasın canım herkes benimle bekledi valla:) eşim de önümüzdeki haftasonu burada İnş. Allah Razı olsun hepinizden.

Senin lohusa kıyafetini de çok merak ediyorum benim de tek eksiğim bu :) ekle lütfen fikir olsun:)
Sınavların nasıl geçti? Inş güzel geçmiştir bu halinizle sınavlara formasyonlara gidiyor arkadaşlar hepsine helal olsun. Inş bebişin sana diplomalarla mezuniyetlerle gelir:) darısı benim Başıma:)

Öyle tabi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil.
Benimki xxl o zamn, hqmileliğin başında 9cm idi çapı, son gittiğimizde artık ölçmüyorum iyice büyümüş dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı...

Hayırlısı inşallah canım zaman iyice azaldı, benim de miyomum var bir hayli büyüdü ben de sezeryan olacağım. İnşallah sağlıkla gelsinler de.
Yapacak bişey yok, sağlıkla kucağımıza alıp her şeyi unutucaz çok yakında inşallah

Hah ben iste o tarif ettigin başak burcu kadınıyım canımama ruh hastası boyutunda degilim cok sukur sadece fazla fazla takıntım var o kadar onları aşarsam normal bir insan olabilirimama arkadaslara cok katiliyorum temizlik kadar nankör bisey yok yap yap arkandan geri toz oluyor bıktırıyor insanı

Kizlar eve geldigimizde malum eve gelen giden eksik olmayacak. Kayinpederim babam falanda evde olur her dk olmasa da.. nasil giyinmeliyiz wizce siz nasil hiseyler dusundunuz. Benim oyle pek bi kiyqfetim kalmadi acikcasi, , alışveriş yapicam ama nasıl seyler alsam ne giysem evin icinde sonucta misafir falanfa olacak ya bilemedim oyüzden. .

hahahhaa bu saydıklarına hiç yabancı değilim annemin en hafif belirtileri :) sokaktan gelldiğin kıyafetle evle oturamazsın asla,hiçbiryere oturmadan ev giysilerimizi giyer öyle otururuz,ilk evlendik eşim dedi siz ruh hastasısınız,hep işten geldiği giysilerle salonun baş köşesine oturuyordu deliriyordum,çok şükür o benden daha manyak artık :) eve gelesiye çoraplar atılır makınaya ev eşofmanları giyilir :) bir bazen diyorum keşke böyle olmasaydık,ama ben yinede annem kdr değilim kesinlikle,o kdr olmak bende istemem

ben madame coco dan çok güzel bir sabahlık aldım indirimdeymiş,,,,,
büyük ihtimal pijamalarla otururum insanlar geldiğinde sabahlığı geçiririm üstüme,,,,
http://www.madamecoco.com/?urun-21177-sabahlik-mckis19
99 tl diyor ama ben 62 tl ye aldım,,,,

Gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin. Dogumuna cok az kalmis. Hazirliklarin tamam mi? Annen gelebilse daha iyi olacakmis. Ben de tekim suan. Esim de yok annem ablam kv de. Erken dogum yaparsam diye odum kopuyor.
hazırlıklar tamam canım bugn hastane terlıgımıde aldım yarn park yatagıda kurucam anadizlmlz falan hersey hazır zaten kızım da cok heyecanlı anne ahmet gelsın artık dıyor.. Annem gelecek doguma babam hasta olunca oda mı olur yanımızda onu bılmıyrm annemle basbasa kalmayı ıstıyordum ama olsun babam yabancı degıl belkı babama cok bısey yok der ınsallah yanı bu hafta ıcı gelecekler gerı gıderler belkı de onlar gıtmeden ahmet gelır yarın dr ne dıyecek bakalım :)

yaa bnm canım çok acıyor ama bu ne bir kasılma ne bir karın ağrısı ne çatı ağrısı,benim cinsel bölgede dudak bölümünde sağlı sollu sivilce gibi bişeyler çıkmış kızarık isilik gibi çok acıyolar dün farkettim,neden çıktılar bende anlamadım,ablam 9 aydır adet olmuyorsun pis kan dolu rahim hararet yapmıştır diyor,salı dr randevum var ona serim artık,ama tabi salıya kdr acısı hafiflesin diye bebeğe aldığım pişik kremi sudo kremi sürüyorum,dudak kısmında olduğu için sadece oralara sürüyorum kızlar zarar vermez dimi bebeğe,rahime gitceğini sanmıyorum ilacın kenarlara sürüyorum çünküü

ortak tabaktan yemek yenilmez
yemek yenilen kirli çatalları kaşıkları parmak ucuyla tutar öyle yerleştirir makinaya
görende ailemizde aıds hepatit bulaşıcı hastalık var zanneder töğbe estağfurullah
evde babamın peşinden gezer onu niye öyle yapıyon bunu niye böyle yapıyon dırdır da dırdır
düşünsene adam dırdır korkusundan elini nereye atacagını şaşırıyo
kadın yaşlandıkça da gittikçe bi hoş oluyo önceden bu kadar değildi
bu yazdıklarımı görse beni evlatlıktan reddeder Allah muhafaza
ee tabi bende annemin kızıyım temizlik hastalığım yok ama bende çok düzenliyim
dagınık ortam gördüm mü cin tepeme cıkıyo gözümü kan bürüyo o kadarCIK

zavallı babalarımıza ,babamı yeryüzünde tek erkek o zannediyordum annemden eziyet çekiyor diye meger yalnız değilmiş

zavallı babalarımıza ,babamı yeryüzünde tek erkek o zannediyordum annemden eziyet çekiyor diye meger yalnız değilmiş

kizlar siz okuyunca aklima bi arkadasim geldi annesi okey taslarini ozonla yikamisti butun renkler girmisti

Ben polar sabahlık aldım canım Allah'ın izniyle Herşeyin üstüne onu giycem çok rahat oluyor diyor kışın doğum yapanlar sende istediğin pijamanı giyip üstüne yarım polar sabahlık giyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…