2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım bende de işim konusunda takıntılar oluşmaya başladı, olmayacak şeyleri kafaya takıp herşeyi kendime zehir ediyorum. Sanki hamilelikle beraber arttı gibi. Bir psikologdan anksiyete konusunda yardım alıyordum ama ondan sonra oluştu bu dediklerim şu an başka biryere de gitmeye korkuyorum psikolojim iyice alt üst olur diye ne yapabilirim bu konuda

Canim bana takıntılarından bir örnek verebilir misin? Istersen özelden de yazabilirsin.

Ay bu dediklerinin hepsini bende yapiyorum takıntılıyım kabul ediyorumama gercekten elinde olmadan yapıyosun mesela ben asla havlu kullanamam baskasının evinde annemde ablamda kim olursa olsun ,kagit havluyla dolasırım hep, kendi evimdede benim havlularim ayridir esiminkiler ayridir..daha neler neler anlatmayim en iyisi

amaaaan napak bizde böyleyiz

Annnecimmm ben de başak bıurcuyum takıntılıyım bs ama bu dediklerinizin binde birini yapsam anam babam da kocam da beni evden atar yaptığın durmuyor gözükmüyor bir de insanı hem ruhen bedenen hasta ediyor bence

valla isterse kıvanç Tatlıtuğ beni görmeye gelsin lohusa pijamalarımı giyeceğim o kadar aldım :) üstüne takım sabahlıklarla çok cici olur. Yavaş yavaş kendime geldikçe giyinmeye başlarım önü düğmeli fermuarlu tunikler altına hamile pantolonları biraz da öyle idare ederim.. Sonra alışveriş zamanı Eşofman pijama üstü sabahlık ilk Zamanların kurtarıcısı olacak ama şimdilik..

Canım gerçekten de biraz fazla abartmışsınız adamcağız size çekeceğine sen ona çekip evinde rahatlataydın keşke:)) ben de titiz bir başak burcuyum evim topludur dolap içlerime vs ayakkabı dizişime bile insanlar bayılır ama hastalık derecesinde Değilim.. Çünkü insanın ettiği yaptığı kendine zarar veriyor ...

Kızlar iyi akşamlar :)

Aranızda bebek kamerası alan var mı yada tanıdığı alan.
Weewell in WMV845 2.8 inch i almayı planlıyoruz ama hiç etrafımda alan yok yeni çıktı da dezavantajları nedir var mı merak ediyorum

Benimde goguslerim hic buyumedi cnm bende stres yapiyodum ama sutle alakasi yokmus icini ferah tut

İyi akşmlar guzel hamişler . Nasıl snz bakim bugunun pazar oldgu nasıl belli forum çk yavas ilerliyr. Bugun bnde hp ewdeydim havada çok iyiydi sıkıldım evde dişarıya çıkmk istedm ama pk gozum kesmedi bide annem arada baya bi konuşmuşuz hava karanlıyıvermiş. Aslında alıncak bi kaç eksgm vardı bugun onları tamamlym demiştim ama neyse bugumde dnlnym yarın çıkarım artık. Biraz oncede eşim oglumu gezdrmeye goturdu evde yalnz kaldım ya oglum boyle bnsz bi yere gttgi zamn acaip ozluyorum ya gelince ope ope çocuk bi hal oluyor sanki bir haftadr gormemişin gbi bi tek bnmi boylym bk gder gtmz ozldm gene

Gecmis olsun canim benimde vajina bolgesinde sivilce gibi seyler ama acimiyo.suratimda acayip sivilcelendi.bende ablan gibi dusunuyorum o yuzden pek onemsemedim ama senin aci veriyosa doktorla mutlaka gorus

senin kv yapar valla : )

yapar canm yapar saolsun ama hiç söylemedim şimdiye kadar

çok tş ederiz canm :)

baya hafiflettin canım işleri şükürler olsun

çok tş canm

tş canım :)

iyi akşamlar herkese hafta sonu eşimle birlikte geçirdiğimizden giremiyorum
bal kabaklı kapı süsü yapmaya başladık dün eşimle bugün de baya bişey yaptık süslemesi falan kaldı sadece
gayet de güzel gidiyor şimdilik

bitince resim atacağım inş

Ah sevindim adina. İyi bari. Artik saglikla kucagina alman kalmis. İns dedesine de sifa olur hem :)

Aaa ben de o konsepti kullanacagim. Bugun malzemeleri arastirdim hatta. Bitmis halini merakla bekliyorum :)

kızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
ben normalde m giyerim ama her şeyi büyük beden alıyoruz ya (külot, sütyen vs) hasta bezini nasıl alacağız

Gecmis olsun canim benimde vajina bolgesinde sivilce gibi seyler ama acimiyo.suratimda acayip sivilcelendi.bende ablan gibi dusunuyorum o yuzden pek onemsemedim ama senin aci veriyosa doktorla mutlaka gorus
Surat zaten iki sene oldu kayali,lancome visione diye bir serum
Kullandim aleeji yapti iki yildir yuxum berbat durumda fondotonsiz gorenler aciyolar ne olmus sana diye,su meshur ermeni hastanesi sarkiz beyden randevu aldim hamileyim diye yuxume bile bakmadi dogur emzir 2 yil sonra gel dedi,bende aliskinim artik sivilcelere,dune gore biraz daha iyi ama sali mutlaka dr a daniscam

Ben polar sabahlık aldım canım Allah'ın izniyle Herşeyin üstüne onu giycem çok rahat oluyor diyor kışın doğum yapanlar sende istediğin pijamanı giyip üstüne yarım polar sabahlık giyebilirsin.
ama cok sicak olmwzmi ev dogqlgazli bide lohusaliktq cok terlersiniz diyolar ya hep

Merhabalar.
Bugün aşırı derecede yogundum.kızımın odası boyandı salonlar mutfagimdaki hali yikanci.camlar silindi perdeler yikandi.Gorüncem sağolsun.herseyi o yaptı.kızımın odası misler gibi oldu yarında posetten eşyalar çıkacak dolaba yerleşecek.çantalarımız hazır.hasta bezi yatak koruyucu kendime bez bide kızımın pisik kremi ile yağı kaldı.onlarida aldıkmi tamamdır.
Ben geçmişi bi okuyayım kötü haberler yoktur inşallah.

Benim sabahligim polar ozaman ben soyle inceden rahat bi iki pijama daha alim bi de ince sqbqhlik alimdeanca oyle atlatim o gunleri

Evim cok kucuk benim bide surekli yaninda olacahim icin telsiz bile almadim bem ama bana gerekli degil diye herkese gerekaiz olacak diye bise yok :) insallah yardimci olacak birileri cikar sana canim

Masallah gorumcene.. banada bibtane oyle gelse ya ah.. benim kv hala bama hizmet ettirme pesinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…