Canım bende de işim konusunda takıntılar oluşmaya başladı, olmayacak şeyleri kafaya takıp herşeyi kendime zehir ediyorum. Sanki hamilelikle beraber arttı gibi. Bir psikologdan anksiyete konusunda yardım alıyordum ama ondan sonra oluştu bu dediklerim şu an başka biryere de gitmeye korkuyorum psikolojim iyice alt üst olur diye ne yapabilirim bu konudaTamda dediğin gibi çok ciddi bir hastalık bu. Biz temizlik konusunda mantıklı düşünebildiğimiz için OKB hastalarının davranışlarını anlamlandıramıyoruz ancak onlar bu hastalığın içinde çaresizce kıvranıyorlar ne yazık ki. Hastalığın derecesine göre tedavisi aylar bazen yıllarca sürüyor. Kızlar sizde obsesyonlar yani takıntılar varsa ya üstüne gidin yada profesyonel yardım alın. Yoksa sonrası daha zor oluyor.
Canim bana takıntılarından bir örnek verebilir misin? Istersen özelden de yazabilirsin.Canım bende de işim konusunda takıntılar oluşmaya başladı, olmayacak şeyleri kafaya takıp herşeyi kendime zehir ediyorum. Sanki hamilelikle beraber arttı gibi. Bir psikologdan anksiyete konusunda yardım alıyordum ama ondan sonra oluştu bu dediklerim şu an başka biryere de gitmeye korkuyorum psikolojim iyice alt üst olur diye ne yapabilirim bu konuda
Ay bu dediklerinin hepsini bende yapiyorumo kadar mı yani
yok anam bende titizim ama o kadar değil yani...
dediğin gibi benim annemde hastalık derecesinde titiz
sebzeleri yıkar yıkadığı yetmez bide mikropları kırılsın diye sirkeye yatırır
gittiği misafirliklerde çok sıkışmadıkça tuvalete girmez tuvalet terliklerinden kapı kolundan tiksinir
bizide pek begenmez pasaklıymışızben hastayım demiyoda bize pasaklı diyo
annem benim eve gelecegi zaman heryeri tertemiz yaparım,
bulaşık süngerini temizlik bezini sıfır yeni acarım yani içine sinsin diye
kendi terlikleri var benim evimde onu sırf ona ayırdım gelince ondan başkasını giymez
daha neler... anlatsam bi kitap olur
kadın herşeyden huy kapıyo napiym
Ay bu dediklerinin hepsini bende yapiyorumtakıntılıyım kabul ediyorum ama gercekten elinde olmadan yapıyosun mesela ben asla havlu kullanamam baskasının evinde annemde ablamda kim olursa olsun ,kagit havluyla dolasırım hep, kendi evimdede benim havlularim ayridir esiminkiler ayridir..daha neler neler anlatmayim en iyisi
Annnecimmm ben de başak bıurcuyum takıntılıyım bs ama bu dediklerinizin binde birini yapsam anam babam da kocam da beni evden atarHah ben iste o tarif ettigin başak burcu kadınıyım canımama ruh hastası boyutunda degilim cok sukur sadece fazla fazla takıntım var o kadar onları aşarsam normal bir insan olabilirim ama arkadaslara cok katiliyorum temizlik kadar nankör bisey yok yap yap arkandan geri toz oluyor bıktırıyor insanı
Kizlar eve geldigimizde malum eve gelen giden eksik olmayacak. Kayinpederim babam falanda evde olur her dk olmasa da.. nasil giyinmeliyiz wizce siz nasil hiseyler dusundunuz. Benim oyle pek bi kiyqfetim kalmadi acikcasi, , alışveriş yapicam ama nasıl seyler alsam ne giysem evin icinde sonucta misafir falanfa olacak ya bilemedim oyüzden. .
hahahhaa bu saydıklarına hiç yabancı değilim annemin en hafif belirtileri :) sokaktan gelldiğin kıyafetle evle oturamazsın asla,hiçbiryere oturmadan ev giysilerimizi giyer öyle otururuz,ilk evlendik eşim dedi siz ruh hastasısınız,hep işten geldiği giysilerle salonun baş köşesine oturuyordu deliriyordum,çok şükür o benden daha manyak artık :) eve gelesiye çoraplar atılır makınaya ev eşofmanları giyilir :) bir bazen diyorum keşke böyle olmasaydık,ama ben yinede annem kdr değilim kesinlikle,o kdr olmak bende istemem
Benimde goguslerim hic buyumedi cnm bende stres yapiyodum ama sutle alakasi yokmus icini ferah tutGunaydin kizlar...
basagrisiyla uyandim bu sabah
tansiyonum normal
aksam biraz biraz huzursuz yattim ondan oldu galiba
kendimi tikabasa doldurulmus patlamaya hazir bi bavul gibi hissediyorum...
esime ben 40 haftayi gorecegimi hic zannetmiyorum diyorum
kaplumbaga hizinda hareket ediyorum artik...
bide dogum videolarina bakinca hemen aglayiveriyorum duygusalliktan
kendi dogumumda napcam hic bilmiyorum :)
gögüslerimde cok büyümedi
acaba sütüm azmi olacak
Gecmis olsun canim benimde vajina bolgesinde sivilce gibi seyler ama acimiyo.suratimda acayip sivilcelendi.bende ablan gibi dusunuyorum o yuzden pek onemsemedim ama senin aci veriyosa doktorla mutlaka gorusyaa bnm canım çok acıyor ama bu ne bir kasılma ne bir karın ağrısı ne çatı ağrısı,benim cinsel bölgede dudak bölümünde sağlı sollu sivilce gibi bişeyler çıkmış kızarık isilik gibiçok acıyolar dün farkettim,neden çıktılar bende anlamadım,ablam 9 aydır adet olmuyorsun pis kan dolu rahim hararet yapmıştır diyor,salı dr randevum var ona serim artık,ama tabi salıya kdr acısı hafiflesin diye bebeğe aldığım pişik kremi sudo kremi sürüyorum,dudak kısmında olduğu için sadece oralara sürüyorum kızlar zarar vermez dimi bebeğe,rahime gitceğini sanmıyorum ilacın kenarlara sürüyorum çünküü
senin kv yapar valla : )
çok tş ederiz canm :)Hayırlı geceler kızlar.
Yazamadım kaç gündür ama hep okudum takip ettim sizleri.
@kity79 ve @Sevdeangel çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlar inşallah.
Sevdecim hiç korkma Allah'ın izniyle her geçen gün güçlenecek meleğin.
Cihan Hastanesindesiniz değil mi?
Burnumuzun dibi aslındaKity nin doğumuna çok şaşırmadım, zaten aralık ayında olacaktı biraz erken oldu.
Ama sana çok şaşırdım, yinede sevindim, Allah kolaylık versin, sağlıcakla kavuş meleğine inşallah.
@sezin_uk Adin'in güzel anası maşallah Adin'e çook tatlı. Hayırlı olsun tarihiniz.
babyforwe maşallah kızçene yaa. Nede güzel göstermiş kendini. Bizim paşa baş aşağı döndüğü için artık yüzünü göstermiyor maalesef.
@Mrv5534 çok geçmiş olsun. Artık yorma kendini lütfen, dikkat et. Seninde doğumun yakın zaten. Allah yardımcın olsun.
Kapı süsüne bayıldım bu arada. Çok şık olmuş.
Pinking Tree ohhhh elhamdülillah. Ablan gelmiş Allah razı olsun. İnan ki rahatladım. Kim bilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Eşinde hayırlısıyla gelsin de kavuşun artık meleğinize.
Queen_21 caım az daha sabret hayırlısıyla gelsin inşallah kuzucun. Sağlık sıhhat afiyetle hayırla inşallah...
@eflalim kocana o kadar kızgınım ki. Muhafazakarlıkla ne ilgisi var yaa. Sonuna geldin bir doktor işini içine sindiremedin.
İnşallah içine sinen en hayırlı doktor olur.
Yani böyle takıntılı olunmasından nefret ediyorum. Allah muhtaç etmesin.
Öyle şeyler geliyor ki insanın başına, gelen adam elliyor giden adam elliyor, yeter ki çare bulsun derdine, hiçbir şey gözünde olmuyor. Yeter ki en iyi doktor olsun.
Başına kötü bir şey gelmeyince de böyle erkek doktor olmaz tripleri!
Diyorum ya Allah muhtaç etmesin...
Öylece şeyini açıp çırılçıplak 10 kişinin karşısında bacakların açık beklemek, sırf bir umut için inanın hiç kolay değil...
Nazlı nasıl acaba?
Haberi olan yokmu hiç? @ssule07 ,ebrubirol , @aslianne yok mu haberiniz?
Hiçbir şey yazmıyor mu?
@awah87 Kerem bebek nasıl? Sen nasılsın? Sütün nasıl? Hepinizi çoook merak ediyorum.
Ağrısı kasılması olan arkadaşlarım, ne olur dikkat edin.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az daha içeride kalsın bebeklerimiz hayırlısıyla.
Dinlenin mümkün olduğu kadar az iş yapın.
Ve lütfen artık şu doğum çantalarınızı hazırlayın yaaaPINAR45 @Mrv5534
Ben burada stres oluyorum sizin yerinize. Bu saate bırakılır mı hiç?
Bakın çatır çatır doğumlar başladı.
Kasılmalar arttı, ağrılar arttı.
tool hoşgelmişsiiin. Uzun süredir yoktun, iyiymişsin çok şükür. Lütfen sende kendini yorma.
@leble aşağıda görüyorum seni, azcık uğrasan artık. Nasılsın?
Bende iyiyim elhamdülillah.
aynı sıkıntılar bende de var. Ellerim şişti ayaklarım şişti, hatta burnum bile şişti.
Çok ağırlaştım, tank gibiyim. Yataktan kalkamıyorum ama yinede dur durak bilmiyorum.
Bugün sınava girdim, yarında sınavım var.
Bu akşam eşimin yeğeninin doğum günündeydik, yarın 4. evlilik yıl dönümü kutlama operasyonları var
Odamız geldi nihayet. Annemle babam Allah razı olsun sildiler, temizlediler. Canım babam <3
Bugünde öğlen ablam geldi yerleştirdik odasını.
Tülünü perdesini yaptırınca vede halısını alınca çekeceğim fotolarını inşallah.
Bu arada mevlüt kıyafetim hazır. Mustafamın şehzade kıyafeti dikildi. Annem Allah razı olsun, birde pike takımı dikti.
Şimdi mesele 9 cm çarık yaptırmak istiyorum. Ama yaptıracak yer bulamıyorum ne yazık ki
İnşallah bulabilirim.
Genel olarak çooook yorgunum, hemen şimdi yatacağım.
Hepinizi çok özledim vede çok öpüyorum Allah'a emanet olun güzel anneler..
sağol canım yememi artırdım artık zorda olsa yiyorum bakalım sonuç ne olacak, aynen endişem ondan
canım bence girsin
canım senin isteğin önemli ben eşlerinde o anı yaşamasını doğru buluyorum şahsen girmeli eşler
çok geçmiş olsun
pozitif anne öpüyorum seni:)
canık benim bu dr da çok dindar namazlı abdestli üstelik 41 Yasin okuduysan veriyim sezaryan gününü diyor ama yok asla ikna olmaz eşim dün konuştuk onu söyleyemedim bile düşün hayırlısı artık
canım az kaldı desene, sağlıkla gelsin miniğin annesi
canım benim oğlumunda kafası büyük ilkte büyüktü çatı darsa gerçekten sıkıntı oluyormuş başının büyük olması
sağol canım inşaallah
çok güzel canım sağolsun arkadaşın
canım sağlıklı doğsunda inan kilosunda değilim
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşaallah
benimkide öyle kanala yerleşmeye çalışıyorlar
maşaallah canım size iyi olmanıza sevindim
hadi gözün aydın:)
canım inşaallah bebeğin hemen toparlanır senin de bol bol şifalı sütün olur
maşaallah süphanallah annesi Allah nazarlardan korusun:) ne yiyorsun hemen tüyo istiyorum:)
aynıyım canım zor yürüyorum hatta yürüyemiyorum
canım demez ama son anda belli olması değil şimdi droktorumun belli olması lazım, birde sezaryanda çıplak oluyorsun
sorma canım hem de ne sinir ediyor bıktırdı beni
canım benimde 3 gündür kasığımda hep hareketleri çok rahatsız ediyor
canım çok güzel olmuş eline sağlık, bende kenar süsünü alamadım daha yoksa kenarını böyle mi yapsam
oyy maşaallah canım
sıcak su torbası koyma güzelim, midenin ağrısı sırtına vuruyor olabilir son zamanlarda çok yaşıyorum, renni ya da gaviscon varsa iç bir rahatlarsan midendendir
canım inşaallah sağlıkla zamanında doğar bebeğin
maşaallah bebeğine canım
canım ya öyle düşünme artık yerleri dar hareketleri az oluyor
dünde ben yoruldum aynen canım
ayy nasıl sevindim kendi ablam gelmiş gibi canım tek olmana çok üzülüyordum gözünaydın olsun
Rabbim korusun canım
oyyy maşaallah ne tatlı bir şey bu
canım çok daha iyi olacak Allah'ın izniyle
çok tatlı annesi
maşaallah bebeğine canım, ben kullanıyorum sakıncası yok ağrılara faydası var
yok canım ilk oğlum hep aşağıdaydı benim 40. haftada doğdu
canım ne diye yoruyorsun kendini teksin birde sakın yapma bir daha sakın
hayırlı olsun canım mecburen ne yapacaksın, miyomunuda alacaklar sanırım
canım bende aynen tarif ettiğin gibiyim kaç gündür açılma oluyor hissediyorum malum tecrübe inşaallah acele etmez bizimkilerde
erteleme merve yaptır işini canım hemen bugün hallet hepsini
en iyisini yapıyorsun canım, benimde kv yapıyor sağolsun
kuzum birde beni düşün ne kadar sinirlendiğimi ama elden gelmiyor bir şey ne yapayım çaresizim
ilkte bayan yaptı ama erkek anestezici hasta bakıcı vardı hep kendi de biliyor, iş eşimden kaynaklı değil babasından kaynaklıbaşka şehirde olsak haberi olmazdı sıkıntıda olmazdı ama işte olmuyor maalesef bazen insanın kendi elinde olmuyor o kadar sıkıntılıyım ki ruh gibiyim
ne sıkıntılar çektiğini anlıyorum canım tedavi için ablamdan birebir şahitim bendesitem etmenide anlıyorum o yüzden
sınavlarının sonucu iyi gelir inşaallah canım
nice mutlu huzurlu bol çocuklu senelere:)
yerim ben onun odasını kyafetini:)
ahh ahhha duysun benim gittiğim doktorlar
Ah sevindim adina. İyi bari. Artik saglikla kucagina alman kalmis. İns dedesine de sifa olur hem :)hazırlıklar tamam canım bugn hastane terlıgımıde aldım yarn park yatagıda kurucam anadizlmlz falan hersey hazır zaten kızım da cok heyecanlı anne ahmet gelsın artık dıyor.. Annem gelecek doguma babam hasta olunca oda mı olur yanımızda onu bılmıyrm annemle basbasa kalmayı ıstıyordum ama olsun babam yabancı degıl belkı babama cok bısey yok der ınsallah yanı bu hafta ıcı gelecekler gerı gıderler belkı de onlar gıtmeden ahmet gelır yarın dr ne dıyecek bakalım :)
Aaa ben de o konsepti kullanacagim. Bugun malzemeleri arastirdim hatta. Bitmis halini merakla bekliyorum :)iyi akşamlar herkese hafta sonu eşimle birlikte geçirdiğimizden giremiyorum
bal kabaklı kapı süsü yapmaya başladık dün eşimle bugün de baya bişey yaptık süslemesi falan kaldı sadece
gayet de güzel gidiyor şimdilik
bitince resim atacağım inş
Surat zaten iki sene oldu kayali,lancome visione diye bir serumGecmis olsun canim benimde vajina bolgesinde sivilce gibi seyler ama acimiyo.suratimda acayip sivilcelendi.bende ablan gibi dusunuyorum o yuzden pek onemsemedim ama senin aci veriyosa doktorla mutlaka gorus
ama cok sicak olmwzmi ev dogqlgazli bide lohusaliktq cok terlersiniz diyolar ya hepBen polar sabahlık aldım canım Allah'ın izniyle Herşeyin üstüne onu giycem çok rahat oluyor diyor kışın doğum yapanlar sende istediğin pijamanı giyip üstüne yarım polar sabahlık giyebilirsin.
Benim sabahligim polar ozaman ben soyle inceden rahat bi iki pijama daha alim bi de ince sqbqhlik alimdeanca oyle atlatim o gunleriAnnnecimmm ben de başak bıurcuyum takıntılıyım bs ama bu dediklerinizin binde birini yapsam anam babam da kocam da beni evden ataryaptığın durmuyor gözükmüyor bir de insanı hem ruhen bedenen hasta ediyor bence
valla isterse kıvanç Tatlıtuğ beni görmeye gelsin lohusa pijamalarımı giyeceğim o kadar aldım :) üstüne takım sabahlıklarla çok cici olur. Yavaş yavaş kendime geldikçe giyinmeye başlarım önü düğmeli fermuarlu tunikler altına hamile pantolonları biraz da öyle idare ederim.. Sonra alışveriş zamanıEşofman pijama üstü sabahlık ilk Zamanların kurtarıcısı olacak ama şimdilik..
Canım gerçekten de biraz fazla abartmışsınız adamcağız size çekeceğine sen ona çekip evinde rahatlataydın keşke:)) ben de titiz bir başak burcuyum evim topludur dolap içlerime vs ayakkabı dizişime bile insanlar bayılır ama hastalık derecesinde Değilim.. Çünkü insanın ettiği yaptığı kendine zarar veriyor ...
Evim cok kucuk benim bide surekli yaninda olacahim icin telsiz bile almadim bem ama bana gerekli degil diye herkese gerekaiz olacak diye bise yok :) insallah yardimci olacak birileri cikar sana canimKızlar iyi akşamlar :)
Aranızda bebek kamerası alan var mı yada tanıdığı alan.
Weewell in WMV845 2.8 inch i almayı planlıyoruz ama hiç etrafımda alan yok yeni çıktı da dezavantajları nedir var mı merak ediyorum
Masallah gorumcene.. banada bibtane oyle gelse ya ah.. benim kv hala bama hizmet ettirme pesinde..Merhabalar.
Bugün aşırı derecede yogundum.kızımın odası boyandı salonlar mutfagimdaki hali yikanci.camlar silindi perdeler yikandi.Gorüncem sağolsun.herseyi o yaptı.kızımın odası misler gibi oldu yarında posetten eşyalar çıkacak dolaba yerleşecek.çantalarımız hazır.hasta bezi yatak koruyucu kendime bez bide kızımın pisik kremi ile yağı kaldı.onlarida aldıkmi tamamdır.
Ben geçmişi bi okuyayım kötü haberler yoktur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?