Ay ben de böyle akraba istiyorumMasallah gorumcene.. banada bibtane oyle gelse ya ah.. benim kv hala bama hizmet ettirme pesinde..
Canım aynen oyle maalesef kaybetmiş bebeğini bizimde fazla bilgimiz yok amaya bebeği ölmüşmü nasıl yani elim ayağım titredi neden nasıl olmuş ya offf aman allahım sen yaşatma
Saolsun yaphi.haftaya pazar okuma yapmaya niyetim var onun içindi asıl temizlik.hamile kalmadan niyetlenmistim hamile kalınca hem bebeğim hem evim hem arabamız için okuma yapmaktı niyetim Allah kısmet ederse haftaya gerçekleştirecem tabi dogurmazsamMasallah gorumcene.. banada bibtane oyle gelse ya ah.. benim kv hala bama hizmet ettirme pesinde..
Canım ben her şey gibi onu da large aldim, m olmazsa sıkıntı yasamiyim diye. Large her türlü olur zaten.kızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
ben normalde m giyerim ama her şeyi büyük beden alıyoruz ya (külot, sütyen vs) hasta bezini nasıl alacağız
Bende normalde s ya da m giyiyorum hasta bezini de m aldım aslında l alacaktım o an bulamadim m aldim olur gibi geldi bana cok küçük degil bir tanesini actim baktimkızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
ben normalde m giyerim ama her şeyi büyük beden alıyoruz ya (külot, sütyen vs) hasta bezini nasıl alacağız
Allah gonlune gore versin insallah canim dur daha dogurma bizden oncekiler var daha sira bize gelmedi :)Canım aynen oyle maalesef kaybetmiş bebeğini bizimde fazla bilgimiz yok ama
Saolsun yaphi.haftaya pazar okuma yapmaya niyetim var onun içindi asıl temizlik.hamile kalmadan niyetlenmistim hamile kalınca hem bebeğim hem evim hem arabamız için okuma yapmaktı niyetim Allah kısmet ederse haftaya gerçekleştirecem tabi dogurmazsam
Canim ben normalde hep s giyerim hasta bezini de s aldikkızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
bı tek sen degılsın cnm kızım uyuyunca ozluyorum onu uyandı da ıkı cumle konustu ohh kokladım optmİyi akşmlar guzel hamişler . Nasıl snz bakim bugunun pazar oldgu nasıl belli forum çk yavas ilerliyr. Bugun bnde hp ewdeydim havada çok iyiydi sıkıldım evde dişarıya çıkmk istedm ama pk gozum kesmedi bide annem arada baya bi konuşmuşuz hava karanlıyıvermiş. Aslında alıncak bi kaç eksgm vardı bugun onları tamamlym demiştim ama neyse bugumde dnlnym yarın çıkarım artık. Biraz oncede eşim oglumu gezdrmeye goturdu evde yalnz kaldım ya oglum boyle bnsz bi yere gttgi zamn acaip ozluyorum ya gelince ope ope çocuk bi hal oluyor sanki bir haftadr gormemişin gbi bi tek bnmi boylym bk gder gtmz ozldm gene
Ben almadim hastanede sordum ebeler gerek yok zaten ilk gun bebisin bezinden koyuyoruz sonrada ped ywterli oluyor dedi ama aklimdada kalmadi degilBende normalde s ya da m giyiyorum hasta bezini de m aldım aslında l alacaktım o an bulamadim m aldim olur gibi geldi bana cok küçük degil bir tanesini actim baktim
Canım ben her şey gibi onu da large aldim, m olmazsa sıkıntı yasamiyim diye. Large her türlü olur zaten.
Bende normalde s ya da m giyiyorum hasta bezini de m aldım aslında l alacaktım o an bulamadim m aldim olur gibi geldi bana cok küçük degil bir tanesini actim baktim
sağolun kızlarCanim ben normalde hep s giyerim hasta bezini de s aldik
Benim sabah uyide aksama ddogru dedigin gbi oluyor hemen cikarip atiyorm kenara.normaldir sanirimKizlar benim uslerimde bi siskinlik hassasiyet olusuyor sütyenim cok sıkıyor cıkarınca rahatlıyorum ama gün icinde hic böyle olmuyor sizde de oluyor mu?
Canım aynen oyle maalesef kaybetmiş bebeğini bizimde fazla bilgimiz yok ama
Saolsun yaphi.haftaya pazar okuma yapmaya niyetim var onun içindi asıl temizlik.hamile kalmadan niyetlenmistim hamile kalınca hem bebeğim hem evim hem arabamız için okuma yapmaktı niyetim Allah kısmet ederse haftaya gerçekleştirecem tabi dogurmazsam
mutlaka al derimBen almadim hastanede sordum ebeler gerek yok zaten ilk gun bebisin bezinden koyuyoruz sonrada ped ywterli oluyor dedi ama aklimdada kalmadi degil
Bebegin bezi el kadar bisey o nasıl tutacak kanamayı ilginc.....buyuk boy bebek bezi olur belki ama yenidogan bebek bezi küçücükBen almadim hastanede sordum ebeler gerek yok zaten ilk gun bebisin bezinden koyuyoruz sonrada ped ywterli oluyor dedi ama aklimdada kalmadi degil
Canım facebook ocak annelerinde paylaşılmıştı nazlı diye burada varmı bilmiyoruz ama N A Z L I olabilir tarihleri aynidikimin bebeği......
Külot gibiyi dikislerden falan giymesi zor olur dediler bende o yuzden hasta bezi yandan bantli daha kullanisli olur diye ondan aldim mesane pedini bende alacam ama daha bulamadimarkadaşlar bende cum günü hasta bezini şu külot gibi giyilenlerden aldım.bir tanede mesane pedi diye birsey aldım.
Benim 5 aydur oyle hicbir sutyenim olmuyo hepsi skiyo,takmadigim sutyenlerin arka kopcalarini kesip sutyenlerin kopcasina dikip sirt genisligi buyumus oldu onlar bile yeterli gelmiyor artik yeni almayada kiyamiyorum 4-5 hafta bisey kaldi ,ilk ayi emzirme sutyeni atleti ile geciririm diye planliyorum,bide dedigin gibi geceleri sutyensiz yatiyorum benKizlar benim aksam olunca goguslerimde bi siskinlik hassasiyet olusuyor sütyenim cok sıkıyor cıkarınca rahatlıyorum ama gün icinde hic böyle olmuyor sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?