2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya bebeği ölmüşmü nasıl yani elim ayağım titredi neden nasıl olmuş ya offf aman allahım sen yaşatma
Canım aynen oyle maalesef kaybetmiş bebeğini bizimde fazla bilgimiz yok ama
Masallah gorumcene.. banada bibtane oyle gelse ya ah.. benim kv hala bama hizmet ettirme pesinde..
Saolsun yaphi.haftaya pazar okuma yapmaya niyetim var onun içindi asıl temizlik.hamile kalmadan niyetlenmistim hamile kalınca hem bebeğim hem evim hem arabamız için okuma yapmaktı niyetim Allah kısmet ederse haftaya gerçekleştirecem tabi dogurmazsam

kızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
ben normalde m giyerim ama her şeyi büyük beden alıyoruz ya (külot, sütyen vs) hasta bezini nasıl alacağız
Canım ben her şey gibi onu da large aldim, m olmazsa sıkıntı yasamiyim diye. Large her türlü olur zaten.

kızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
ben normalde m giyerim ama her şeyi büyük beden alıyoruz ya (külot, sütyen vs) hasta bezini nasıl alacağız
Bende normalde s ya da m giyiyorum hasta bezini de m aldım aslında l alacaktım o an bulamadim m aldim olur gibi geldi bana cok küçük degil bir tanesini actim baktim

Allah gonlune gore versin insallah canim dur daha dogurma bizden oncekiler var daha sira bize gelmedi :)

Kizlar benim aksam olunca goguslerimde bi siskinlik hassasiyet olusuyor sütyenim cok sıkıyor cıkarınca rahatlıyorum ama gün icinde hic böyle olmuyor sizde de oluyor mu?

bı tek sen degılsın cnm kızım uyuyunca ozluyorum onu uyandı da ıkı cumle konustu ohh kokladım optm

Bende normalde s ya da m giyiyorum hasta bezini de m aldım aslında l alacaktım o an bulamadim m aldim olur gibi geldi bana cok küçük degil bir tanesini actim baktim
Ben almadim hastanede sordum ebeler gerek yok zaten ilk gun bebisin bezinden koyuyoruz sonrada ped ywterli oluyor dedi ama aklimdada kalmadi degil

Canım ben her şey gibi onu da large aldim, m olmazsa sıkıntı yasamiyim diye. Large her türlü olur zaten.

Canim ben normalde hep s giyerim hasta bezini de s aldik
sağolun kızlar
bilemedim şimdi
normal bedeninize göre aldıklarınız olur gibi görünüyorsa ben de m alayım

kimin bebeği......

arkadaşlar bende cum günü hasta bezini şu külot gibi giyilenlerden aldım.bir tanede mesane pedi diye birsey aldım.

arkadaşlar bende cum günü hasta bezini şu külot gibi giyilenlerden aldım.bir tanede mesane pedi diye birsey aldım.
Külot gibiyi dikislerden falan giymesi zor olur dediler bende o yuzden hasta bezi yandan bantli daha kullanisli olur diye ondan aldim mesane pedini bende alacam ama daha bulamadim

Kizlar benim aksam olunca goguslerimde bi siskinlik hassasiyet olusuyor sütyenim cok sıkıyor cıkarınca rahatlıyorum ama gün icinde hic böyle olmuyor sizde de oluyor mu?
Benim 5 aydur oyle hicbir sutyenim olmuyo hepsi skiyo,takmadigim sutyenlerin arka kopcalarini kesip sutyenlerin kopcasina dikip sirt genisligi buyumus oldu onlar bile yeterli gelmiyor artik yeni almayada kiyamiyorum 4-5 hafta bisey kaldi ,ilk ayi emzirme sutyeni atleti ile geciririm diye planliyorum,bide dedigin gibi geceleri sutyensiz yatiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…