bebeğini kaybeden mii arkadaşlar.Canım facebook ocak annelerinde paylaşılmıştı nazlı diye burada varmı bilmiyoruz ama N A Z L I olabilir tarihleri aynidi
Ben hala eski sütyenlerimi kullanıyorum öyle bi sorunum olmadı cok şükür ama 1 haftadır sadece aksamları cok rahatsız ediyor napalım olsun çıkarır atarız kenara rahat rahat dolasırız evde misafir gelmedigi sürece sorun olmazBenim 5 aydur oyle hicbir sutyenim olmuyo hepsi skiyo,takmadigim sutyenlerin arka kopcalarini kesip sutyenlerin kopcasina dikip sirt genisligi buyumus oldu onlar bile yeterli gelmiyor artik yeni almayada kiyamiyorum 4-5 hafta bisey kaldi ,ilk ayi emzirme sutyeni atleti ile geciririm diye planliyorum,bide dedigin gibi geceleri sutyensiz yatiyorum ben
Evet bebeğini kaybedenbebeğini kaybeden mii arkadaşlar.
Tek memisin şişmesi normal değil sanki. Bi dr a danis istersenSütyen Memiş süt konusunu konuşmuş herkes:)
Ortaokulda bi hocam hamileydi kadının göbeği hiç şişmedi burnu Patlıcan gibi olmuştu, hep aklıma takılmıştı. Hamileliğimde burnum şişecek diye korktum göbeğim hala küçücük 36. Haftamdayım k koca koca tunikler almıştım bosuna almışım:)) ama göğüslerimin bir tanesi bir karpuz gibi( şoktayım.
Görseniz şaşırırsınız:))
Meme boyutu ile süt miktarı da doğru orantılı değil arkadaşlar boşuna memişi küçük olanlar kendini üzmesin.
37. Haftadan itibaren sütyen giymeyip meme uçlarını sertleştirmek ve kuru tutmak öneriliyor. Krem sürüp de nemli bırakırsak iltihap oluyormuş. Hazırlık olarak yspılmaso gerekenler bunlar..
Telli sütyen de süt oluşumunu engelliyormuş ebe Ayşe Öner ve doktorlar öyle diyor.. Sitesinde Yazmış..
Bir Sürü Alıntı yapıyorum onlar da kayboluyor( anlamadım gitti vallahi.. Ini sıkıntısız atlatacağız..
Evet bebeğini kaybeden
Kızlar iyi akşamlar :)
Aranızda bebek kamerası alan var mı yada tanıdığı alan.
Weewell in WMV845 2.8 inch i almayı planlıyoruz ama hiç etrafımda alan yok yeni çıktı da dezavantajları nedir var mı merak ediyorum
Bende eski sutyenlerimi gidiyorumBen hala eski sütyenlerimi kullanıyorum öyle bi sorunum olmadı cok şükür ama 1 haftadır sadece aksamları cok rahatsız ediyor napalım olsun çıkarır atarız kenara rahat rahat dolasırız evde misafir gelmedigi sürece sorun olmaz
valla bende biomiyorumki aklima da takilmadi degil haniBebegin bezi el kadar bisey o nasıl tutacak kanamayı ilginc.....buyuk boy bebek bezi olur belki ama yenidogan bebek bezi küçücük
Sütyen Memiş süt konusunu konuşmuş herkes:)
Ortaokulda bi hocam hamileydi kadının göbeği hiç şişmedi burnu Patlıcan gibi olmuştu, hep aklıma takılmıştı. Hamileliğimde burnum şişecek diye korktum göbeğim hala küçücük 36. Haftamdayım k koca koca tunikler almıştım bosuna almışım:)) ama göğüslerimin bir tanesi bir karpuz gibi( şoktayım.
Görseniz şaşırırsınız:))
Meme boyutu ile süt miktarı da doğru orantılı değil arkadaşlar boşuna memişi küçük olanlar kendini üzmesin.
37. Haftadan itibaren sütyen giymeyip meme uçlarını sertleştirmek ve kuru tutmak öneriliyor. Krem sürüp de nemli bırakırsak iltihap oluyormuş. Hazırlık olarak yspılmaso gerekenler bunlar..
Telli sütyen de süt oluşumunu engelliyormuş ebe Ayşe Öner ve doktorlar öyle diyor.. Sitesinde Yazmış..
Bir Sürü Alıntı yapıyorum onlar da kayboluyor( anlamadım gitti vallahi.. Ini sıkıntısız atlatacağız..
Hos geldin aramıza ozaman.. Rabbim seni cok sınamıs ama karsılıgında cok güzel bi hediye vermiş.. İnş sıkıntılarınıda atlatırsın.. Bebegn zamanında dogar dıkkat et sende..dinlen bol bol ....Merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayilirim. Aslında gecen yıl üye oldum foruma ancak bayadir etkin kullanamiyordum ne yazık ki. Geçen sene erken menopoz teşhisi konmuştu aralıkta ve ocak ayında da hic bir zaman evlat sahibi olamayacagimi söylemişti doktor. Tam on yil önce ocak ayında anne ve babamı ayni anda kaybettim ne yazık ki ve her ocakta panik atak nöbeti yasardim ama Allah o kadar büyük ki gecen nisan ayına kadar doktorlar cocuk sahibi olamayacagimi söylerken kendiliğinden normal yolla hamile kalmisim ve ocak başında inşallah bebeğimizin kucagimiza alacağız. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum oncelikle ve doğuma az bir zaman kala yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum sizlerle. 4.ayda başlayan bel agrim iki hafta öncesinde yaptığım genel ev temizliğinden sonra yok oldu o gün karnım çok agridi ancak şükür ki sorun çıkmadı gecesinde Dizimin arkasinda feci bir kasintiyla uyanana kadar gece 3te yulaf ozlu sabun doktorun verdigi avil ve eczacının hazırladığı karisim merhem hicbir şekilde gecirmedi kasintimi. Yuzum haric tüm uzuvlarimda ozellikle ayak tabani avuç içi sırt bacak kol her yerimde. Pupp teşhisi kondu yaşayan var mı? Bir de cumartesi sabah 6.30da su boşaldığını hissettim uykumda çamaşır değiştirmek için banyoya gittim koyu kahve yoğun bir su sok oldum ve hemen ardından regl ağrısı gibi bi ağrı. Doktora gittik ultrasonda her şey normalken ntsde erken doğum riski çıktı hastaneye yatirildim 4litre antibiyotik verildi sabah aksam celestone sonra agrim dindi sayilir ara ara devam etse de. doktorum vajina ya da idrar yolu enfeksiyonu olabileceğimi söyledi ağrım sizimda yoktu halbuki o gune kadar şaşırdım. Bugün taburcu oldum bir hafta hic kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi Dr. Erken doğum riskinin var oldugunu soyledi. benimle benzer problemleri yaşayan var mi aranızda ya da bilgisi olan. Çok uzun bir yazı oldu hoş görün nolur:)
İyi aksamalr arkadassııım.. 500 evlerde oturdugunu yazmısın geçen..eyvahlar olsun o zmn ben hep telli çamaşır takıyorum bu kocaman karpuz gibi memelere kanmıyım o zmn süt falan yok o zmn içinde
Allah seni merve gecenin bu saatinde sesli sesli guldurdun bni : ))) demk bni ruyanda gordun ha : ) bide ikizmi doguruyodum bi kız bi erkk yazımn sonundaki ifadeyidemi gordun hiç gulecegm yoktu yazarkn bile gulerek yazıym Allah iyilini versin : )))İi geceler kızşar.. Alıntılarımmm kus oldu ıctu..:)
Aklımda kalanları yazayım..
Sevgili pınarcım seni dün gece rüyamda gördüm hayır olsun inşallah.. Topiğe dogum yaptım diye yazmıssın ama cok ilginç bi şekılde bi kız bi erkek dogurmussn aynen şöle yazıyodu cok iyi hatırlıyorum..
"Selam kızlar bn dogu yaptım ogşum dogdu ama birde ikizi varmıs saklanmıs.. Yine suyum gldi irde baktıkki bi kız .. Yine dogurdum... Yine gelicem..."
Kız aynı böle yazıyodu.. Aynı gülme göz kırpma işareti falanda vardı.. Hayır olsun canım.. Nerden girdin rüyama bilmiyam ama...
Kızlar ben ilk dogumumda hasta bezi aldım.. Kılot gibi yandan cırtlı hiç kullanamadım.. Bebek bezi gibi hareket edemedim..ben bebek bezi kullandım.. Yan şastıklerını kesip ped gibi yaptım.. İki hafta ya kullandım ya kullanmadım..daha rahat geldi bana.. Şimdide canbebenin böle 8 li paketlerı var .. Ondan aldım..büyük boy 3 tane 24 tane 9 liraya geldi işte.. Kescem yan lastıklerını onu koyucam.. Sonra ped yeterli oluyo.. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Tecrübemi paylastım..
Mrssuperfin canım bnm ablana cok sevindim.. Gelmiş.. Bi ohh dedim bende.. Eşinin gelmesinede az kalmıs inş. Sag salim oda gelsin sıra bebegiizde.. Bu arada diger topikten cicileri gördüm bayıldım bayıldım cok güzeller..bu arada gögsün için bi dr danıs istersen .. Normal gii degil sanki...
Drcan arkadasım calısacaksan bebek kamerası hatta her odaya bir kamera sart ama evdeysen pek gerek klmaz gibi telsiz yeterli olmaz mı ???tabi kameraya neden ihtiyac duydugunda önmli .. Evin dublexs falanda ne bilim cocugun odası yukarda olur sen mutfakta iş yaparlen falan görmek istersin yada misafirin olur ikide bir kntrol edersin o baska canım
Bd sayar canım geçmiş olsun.. Kasıntı bendede oluyodu biliyosun.. İlik bi dus al canım.. Bide vucut artık son zamanda genişledigi için kasıntı oluyomus.. Nemlendirici krem ve ılık dus önerdi drum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?