Kız valla ..ifadesi falan hepsi gözümün önündeMerve demk bide ikizi varmiş saklanmiş ha : )) yine bn yine dogurdummu yazmişim : )) hala guluym Allahta seni guldursun : )))
Amin canım cümlemize inşallah.. Eee hazırlıklar nasıl gidiyo.. Eksıklerın belerse hepsini tamala erken dogum riskinde varmıs... Kızmı erkek mi.. İsim ne düşündün..anlat ... Birde nerdensin???Çok tesekkur ederim arkadasim Allah sizleri de bir avazda kurtarsın inşallah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımiza almayı etsin.
İyi aksamalr arkadassııım.. 500 evlerde oturdugunu yazmısın geçen..
Bacım hangi hastaneye gidiyosun hangı dr birde .. Ailem sultancıftlıgunde oturuyo bnde oraları cok iyi biliyorum suan kayabasında oturuyorum diim sana:)
Hoşgeldin aramıza :) oldukça zor zamanlar atlatmışsın kolay olmamıştır ama ne yapacaksın hayat böyle ..ama inşallah Allah sana üzüntülerini unutturacak bir hediye göndermiş.Bundan sonrasını daha dikkatli geçirmeye çalış kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama kendini yormamaya daha bir özen göster.inşallah güzel haberlerini paylaşacagın günler gelir :)Çok tesekkur ederim arkadasim Allah sizleri de bir avazda kurtarsın inşallah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımizgöndermiş.sin.
ben istanbuldayım aslen giresunluyum canım.. Gökcemiz olcak inşallah je.. Hayırlısı ne ise o olsun..Kizimiz olacak inşallah :) adinin Gökçe olmasını istiyor babası :) peki senin? Adanada yaşıyoruz ıspartaliyim asil. Kıyafetleri beşiği hazır çok şükür yarin kayinvalidem yıkayıp utuleyecek ben kalkamadigim için bu hafta her şeyini hazır edecegiz inşallah.
kız kmdi o bak görüyon mu...yok tatl
yok tatlım o bir başkasıydı ama kimdi çıkaramadım adını ben beylikdüzünde oturuyorum mervecim
Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin. Hepimize gelsin iyi gunler iyi haberler insallah. Dinleniyorum bol bol doğru düzgün yatmamistim hamilelik suresinde şimdi açısını çıkarıyorum :) 34. Haftadayim 29 ocak 2005ti annemle babam öldüğünde 19 ocak 2015 dendi kızımın doğum tarihine. Ama ben 35gunde bir regl olduğum için bebegin gelişimi daha erkenmis 13 u normal doğum ama sürpriz yapmazsa aralıkta ocağın 2sinde sezeryanla dünyamıza girecek ters makat gelişinde olduğu için.Hoşgeldin aramıza :) oldukça zor zamanlar atlatmışsın kolay olmamıştır ama ne yapacaksın hayat böyle ..ama inşallah Allah sana üzüntülerini unutturacak bir hediye göndermiş.Bundan sonrasını daha dikkatli geçirmeye çalış kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama kendini yormamaya daha bir özen göster.inşallah güzel haberlerini paylaşacagın günler gelir :)
: ))) hayır olsun inşKız valla ..ifadesi falan hepsi gözümün önünde))
Bnde sabah kalkınca bi güldüm ki yani anlatamam:))
Dedim normaldede böle esprili esprili yazıyo rüyamda bile gülerek yazmıs dogurdugunu hatuna bak ya diyom uyanınca kendi kendime.. Hala aklıma geliyo rüyamda hiihihihi))
arkadaşım aramıza hoşgeldinn,öncelikle geçmiş olsun,Allah vaktinde hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayilirim. Aslında gecen yıl üye oldum foruma ancak bayadir etkin kullanamiyordum ne yazık ki. Geçen sene erken menopoz teşhisi konmuştu aralıkta ve ocak ayında da hic bir zaman evlat sahibi olamayacagimi söylemişti doktor. Tam on yil önce ocak ayında anne ve babamı ayni anda kaybettim ne yazık ki ve her ocakta panik atak nöbeti yasardim ama Allah o kadar büyük ki gecen nisan ayına kadar doktorlar cocuk sahibi olamayacagimi söylerken kendiliğinden normal yolla hamile kalmisim ve ocak başında inşallah bebeğimizin kucagimiza alacağız. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum oncelikle ve doğuma az bir zaman kala yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum sizlerle. 4.ayda başlayan bel agrim iki hafta öncesinde yaptığım genel ev temizliğinden sonra yok oldu o gün karnım çok agridi ancak şükür ki sorun çıkmadı gecesinde Dizimin arkasinda feci bir kasintiyla uyanana kadar gece 3te yulaf ozlu sabun doktorun verdigi avil ve eczacının hazırladığı karisim merhem hicbir şekilde gecirmedi kasintimi. Yuzum haric tüm uzuvlarimda ozellikle ayak tabani avuç içi sırt bacak kol her yerimde. Pupp teşhisi kondu yaşayan var mı? Bir de cumartesi sabah 6.30da su boşaldığını hissettim uykumda çamaşır değiştirmek için banyoya gittim koyu kahve yoğun bir su sok oldum ve hemen ardından regl ağrısı gibi bi ağrı. Doktora gittik ultrasonda her şey normalken ntsde erken doğum riski çıktı hastaneye yatirildim 4litre antibiyotik verildi sabah aksam celestone sonra agrim dindi sayilir ara ara devam etse de. doktorum vajina ya da idrar yolu enfeksiyonu olabileceğimi söyledi ağrım sizimda yoktu halbuki o gune kadar şaşırdım. Bugün taburcu oldum bir hafta hic kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi Dr. Erken doğum riskinin var oldugunu soyledi. benimle benzer problemleri yaşayan var mi aranızda ya da bilgisi olan. Çok uzun bir yazı oldu hoş görün nolur:)
ben istanbuldayım aslen giresunluyum canım.. Gökcemiz olcak inşallah je.. Hayırlısı ne ise o olsun..
Bnm ikinci bu.. Bir prensesim var dünyalara bedel bu veled oglan.. İsmini in öehmet yusuf düşünüyoruz.. İyi bari kvdende Allah razı olsun.. Herseyini hazır et canım.. Bu topikte riski olmayan arkadaslarımız erken dogurdu cocuk bu me zöan gelcegi belli olmuyo :)
kız kmdi o bak görüyon mu...
Nasıl aklıma takıldı şimdi...
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun mehmet yusuf unuz adiyla yasasin.ben istanbuldayım aslen giresunluyum canım.. Gökcemiz olcak inşallah je.. Hayırlısı ne ise o olsun..
Bnm ikinci bu.. Bir prensesim var dünyalara bedel bu veled oglan.. İsmini in öehmet yusuf düşünüyoruz.. İyi bari kvdende Allah razı olsun.. Herseyini hazır et canım.. Bu topikte riski olmayan arkadaslarımız erken dogurdu cocuk bu me zöan gelcegi belli olmuyo :)
kız kmdi o bak görüyon mu...
Nasıl aklıma takıldı şimdi...
Çok tesekkur ederim senin de inşallah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin Allaharkadaşım aramıza hoşgeldinn,öncelikle geçmiş olsun,Allah vaktinde hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Sorularına cevap veremiyorum maalesef ama çok çok geçmiş olsun. Çoğu gitti azı kaldı hepimizin. Hem de çok azı kaldıMerhaba arkadaşlar aranızda yeni sayilirim. Aslında gecen yıl üye oldum foruma ancak bayadir etkin kullanamiyordum ne yazık ki. Geçen sene erken menopoz teşhisi konmuştu aralıkta ve ocak ayında da hic bir zaman evlat sahibi olamayacagimi söylemişti doktor. Tam on yil önce ocak ayında anne ve babamı ayni anda kaybettim ne yazık ki ve her ocakta panik atak nöbeti yasardim ama Allah o kadar büyük ki gecen nisan ayına kadar doktorlar cocuk sahibi olamayacagimi söylerken kendiliğinden normal yolla hamile kalmisim ve ocak başında inşallah bebeğimizin kucagimiza alacağız. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum oncelikle ve doğuma az bir zaman kala yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum sizlerle. 4.ayda başlayan bel agrim iki hafta öncesinde yaptığım genel ev temizliğinden sonra yok oldu o gün karnım çok agridi ancak şükür ki sorun çıkmadı gecesinde Dizimin arkasinda feci bir kasintiyla uyanana kadar gece 3te yulaf ozlu sabun doktorun verdigi avil ve eczacının hazırladığı karisim merhem hicbir şekilde gecirmedi kasintimi. Yuzum haric tüm uzuvlarimda ozellikle ayak tabani avuç içi sırt bacak kol her yerimde. Pupp teşhisi kondu yaşayan var mı? Bir de cumartesi sabah 6.30da su boşaldığını hissettim uykumda çamaşır değiştirmek için banyoya gittim koyu kahve yoğun bir su sok oldum ve hemen ardından regl ağrısı gibi bi ağrı. Doktora gittik ultrasonda her şey normalken ntsde erken doğum riski çıktı hastaneye yatirildim 4litre antibiyotik verildi sabah aksam celestone sonra agrim dindi sayilir ara ara devam etse de. doktorum vajina ya da idrar yolu enfeksiyonu olabileceğimi söyledi ağrım sizimda yoktu halbuki o gune kadar şaşırdım. Bugün taburcu oldum bir hafta hic kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi Dr. Erken doğum riskinin var oldugunu soyledi. benimle benzer problemleri yaşayan var mi aranızda ya da bilgisi olan. Çok uzun bir yazı oldu hoş görün nolur:)
Aaa arkadas adanadami. Bunarada sen hangi dr a gidiyosun.. ben ortadoguya gidiyorum ayten baymas coktu yeSorularına cevap veremiyorum maalesef ama çok çok geçmiş olsun. Çoğu gitti azı kaldı hepimizin. Hem de çok azı kaldıAllah hepimize bu kalan zamanı huzurlu bir şekilde geçirmeyi, sonrasında da en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle kuzularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
Adana'dan birkaç kişi daha var burada, sen hangi doktora gidiyorsun?
Uyumaya gittiğini yazmışsın, ben de gidiyorum
Herkese iyi geceleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?