2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aman diyim 4 cm hiçbir şey değil..
Ayrıca yani açıkça artık söyleyebilirim ki yalan söylüyor doktorlar sırf ameliyat yapmak için açık ve net...
Yok tüpün önündeymiş yok engellermiş.
Çikolata kisti evet hamile kalmayı engeller ama alınması da kesin olarak çare değildir.
Hemde 4 cm lik kist için. Sakın diyorum sakın ha yazık etmesin kendine.
Bir kere kabul etsin çekecek bu hastalığı. Dediğim gibi toptan rahim yumurtalık aldırmadığı müddetçe tedavisi yok.
Bir kere ameliyat olacak yine çıkacak birkaç ay sonra. O bile kesin.
Ameliyat olduğu zamanda yumurta rezervi ister istemez zarar görecek.
Ki en kötü şeylerden biri budur. O rezerv azaldı mı çaresi de yok.
Ben zannederdim ki yumurta geliştirici iğneler vs yumurta üretimini arttırıyor tedavilerde.
Meğerse biz doğduğumuz zaman ömrümüzün sonuna kadar üreteceğimiz yumurta sayısı belli olarak yumurta hücreleriyle doğuyormuşuz.
Yani yumurta geliştirici iğnelerde yeni yumurta oluşturmuyorlarmış. Bizim zaten var olan yumurta hücrelerini büyütüyorlarmış.
Yani bildiğin erken kredi kullanıyoruz biz çabuk bitecek yumurtalar :)))) (yumurta geliştirici iğne kullananlar tedavi sırasında, yumurta sayısını artırmak için)
Yani demem o ki bunun üzerine düşsün çok iyi araştırsın doktorunu.
Sakın ameliyat olmasın. Zor bi hastalık bu. Allah işlerini rast getirsin...

Ne diyim eflalim, benimde ablamın da canı çok yandı bu tedavilerden.
Aynı şeyleri ayy ben vajinal muayene yaptıramam utanırım, üstten bakıp anlasın diyenler içinde düşünüyorum elimde değil.
Herkesinki kıymetliydi de bizimki orta malı mıydı. Hoşumuza mı gitti içimize aletler sokulması, gelen gidenin bakması.. Offf saçmalıyorum.
Kim nasıl isterse öyle yapsın, herkesin başka derdi var işte.
Canını birde ben sıktıysam özür dilerim eflalim

Ahh yazacaktım da yazmayayım dedim sana
Çok sinir ettiler bizi, ne ağladım ne ağladım
27 Ekim'de ödemesini yaptık siparişini verdik. 4 Aralık'ta ancak geldi.
Bize de Kasım sonu gelir demişlerdi. Arayıp ısrar etmesek getirmeyeceklerdi bile.
Kurdular mobilyayı, en son büyüyen beşiğe geldi sıra. Meğerse daha sonra komidin olacak kısımları, yani alt açma bölümünün alt tarafı tek yönlüymüş. Birde beşiğin alt tarafındaki çekmeceleri.
Ben sormuştum bu komidinlerin yerleri değişiyor di mi diye evet denilmişti bana.
Hiç üzerine düşmemiştim.
Yani özetle benim düşündüğüm duvara yaslayamıyoruz eğer yaslarsak, hiç bir çekmecesini kullanamayacağız.
Aradılar aldığımız yeri, biz değişmez dedik dediler, yalan söylediler. Ben kurulumu durdurdum saatlerce ağladım
Nihayet ertesi gün geldiler yine kurdular. Bizde beşiği garip bir şekilde koyduk işte.
Yani beşik tek taraflı tek yönlü. İstediğin duvara göre koyamıyorsun. Hangi duvara uyarsa oraya
Ne saçma, üretici benim evimin şeklini nasıl bilebilir ki? Hangi duvarım beşik koymaya müsait nereden bilecek?
Odamız büyükte sıkıntı olmadı. Ya küçük olsaydı..
Neyse her şeye rağmen çok beğendik tabi.
Kalitesi falan gerçekten çok güzel. En azından içimize sindi çok güzel oldu. Allah hepimizin her şeyini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Amin inş canım sağolasın :)
sağolasın canım herkes benimle bekledi valla:) eşim de önümüzdeki haftasonu burada İnş. Allah Razı olsun hepinizden.

Eh ama öyle. Hem gurbettesin, hem riskin var, hem yanında kimse yok.
Çok şükür geldi ablan da rahat edeceksin inşallah.
Fotosunu çektim telefondan atmaya ve küçültmeye üşenmediğim bir zaman ekleyeceğim inşallah
Bilmiyorum nasıl geçti sınavlar. Dayanamayıp çıkacaktım duramıyorum artık yaw
Aman nasıl geçtiyse geçti. Kalırsam da daha sonra çalışır geçerim inşallah

kimin bebeği......
N-a-z-l-ı nın bebeği canım. Maalesef...
Hemde tüp bebekti. Çok beklemişti. Çok üzüldüm ben ona, hala aklıma geliyor, kafama taktığım şeyler için kendimden utanıyorum... Hemde doğduktan sonra iyi demişler önlem amaçlı küvöze almışlar orada vefat etmiş.
Otopsi yapılacaktı bildiğim kadarıyla. Yani arkadaşlar öyle bilgi getirmişlerdi.

Hoşgeldin aramıza evtmvt.
Başın sağolsun ailen için. Ayakta kalabilmek çok zor olmuştur senin için. Allah kolaylık versin.
Rabbimin bir bildiği var elbet, aynı tarihlerde artık sevinçte duyacaksın Allah'ın izniyle...

Kızlar bu k.i.b ne demek
Bnm gibi cahala biri anlatabılırmı

Şu mesajların alt tarafında yazanı soruyorsun değil mi Mervecim? Eğer oysa Kötü İçeriği Bildir demek
Eğer kullanıcı kötü bir şey yazmışsa mesajında, oraya basıp sebebini bildirip şikayet edebilirsin.

O anlamda cok kullandım ::)) ama sitede K.İ.B Yazıyo ya yazımızın en altında .. Bdv de gezereknde gördüm işte kiblesim falan diyodu acaba onla ilgili bişimi bu
:) bilemiyecegim canım bu konuda bende cahilim :))) üzerine tıklandıgında rapor et diye bir pencere açılıyor bir fikrim yok.

Bizde 3 gün gecikmeyle evlilik yıl dönümümüzü kutlama yemeğine gittik.
Eşim gideceğimiz yeri söylemedi, bu sefer ısrar etmedim öğrenmek için Hep bilirdim kararlaştırıp giderdik.
Çok şükür istediğim gibi kendi düşünmüş ayarlamış bu sefer.
İstanbul Bağdat Caddesinde yemek yedik, çok güzel geçti.
Sonrada benim isteğimle Ümraniye İkea'ya gittik, ama yorgunluktan mahvoldum, perişan oldum
Sonrada döndük İzmit'e evimize. Birazdan da yatacağım inşallah. İstediğim gibi hasır sepet bulamadım banyo malzemelerini koymak için Mustafa'nın. Çok umutluydum oradan oysaki. Yine buradaki Koçtaş'tan alacağım mecbur
Bir kaç tane çerçeve aldım sadece odasına.
Günümüz sabahki sınavım hariç çok güzel geçti

Hepinize hayırlı, huzurlu geceler annişler...

Yapma ya üzüldüm Ağlamışsin yaa bizde 28 Kasım da sipariş verdik en erken 5 ocak ta gelir yani of ya alırken sorduk ona göre aldı ya doğuracak nasıl dicem yerleştircem bende arayayım esimde mağazaya gitsin sürekli rahatsız edelim ise yarayacak mi kaliteli olduğundan birde çok beğendiğim den iptal etmek istemiyorum ama böyle de yetişmicek yaa besik benim boş duvara oluyo çekmecesi denk geliyo şükür eksik parça falan gelirse diye bir de onu bekletilir diye korkuyorum koskoca firma ya deposu yok kişiye özel ürün getirmiyor siparişleri biriktirip toptan getirtiyor ürün kaliteli olmazsa bu ticari saygısızlık la zor iş yapardı ama ah ah bebişlerimiz için güzel olsun gerisine katlanıriz artık kendime bir şey almış olsam çoktan iptal etmiştim bir iş yapıyorsan adabı var insanları oyalayip kandiriyorlar firmanın adı lekeleniyor farkındalar mi acaba firmanın merkezini arayip şikayet etmek lazım. Parayla rezil olmak deyiminin tam yerindeyiz

Canım biz doğumdan sonra almayı planlıyoruz. Kullanan arkadaşlarla fikir alışverişi yaptım kamera biraz gereksiz sanki. Zaten ağladığında yanına koşturcaz bebişin. Telsiz yeterli bence.
Sdc aglama degil üstünü actiysa yüz üstü yattiysa hatta büyüdüğünde tek başına oynarken burnuna birsey sokmaya çalışıyorsa bile takip edebiliyorsun mutfaktan banyodan gizli bi göz olarak.. kendi ayakları üstünde ama aslında anne kontrolünde. . Tabi once Allah korusun

Hepimiz ayni durumdayiz
az daha sik disini
az kaldi bebelerimizi kucagimiza almaya

canık benim bu dr da çok dindar namazlı abdestli üstelik 41 Yasin okuduysan veriyim sezaryan gününü diyor ama yok asla ikna olmaz eşim dün konuştuk onu söyleyemedim bile düşün hayırlısı artık
:)
Hayırlısı olsun, eşini en iyi sen tanırsın ama eltin devletteki erkek doktorda doğumunu yapmamış mıydı? Onun kayınpederi ile seninki aynı.. Sanki kocan erkek Dr Yüzünden değil de inattan ya da ikna edilmeyi beklediği için böyle yapıyor? Sonuçta özelde de erkek doktor olmasa da başka erkekler çıkıyor işte.. Acaba kv ile konuşsan kocan onun sözünü dinler mi? Netlik kazansa da senin de Aklım rahat olsa keşke... Allah yar ve yardımcın olsun eflalim, her şey umduğundan da güzel ve kolaycacık gerçekleşir inş..

Ben de senin gibiyim 2 hatta 1,5 öğün besleniyorum. Sabah kahvaltı ve akşam atıştırma(

Canım instagramın varsa kapısüsü diye arat bir Sürü şey çıkıyor:) aklında bir konsepte varsa öyle de aratabilirsin. Illaki beğenirsin birini:)

Ben de çantama SOĞAN attım ama kocişko görünce onu kesip bana mı verir çöpe mi atar bilinmez :))

Canım ben de kamera aldım hem evim katlı hem bebeği bıraktığımız durumlar olduğunda ya da babası işe gittiğinde vs seyredeceğiz. Aklımız kalmaz inş.. Genelde weewell ve Motorola önerilmiş..
Ben De çok araştırmıştım. Bir de Hattın Turkcell ise turkcell kendi kamera gönderiyor tek adet, öyle de bir anlaşması var. Kamera dönerli ve cep bağlantılı.. Arkadaşım bunu kullanıyor ama donma OLDUĞUNU söyledi ..
Ben summer marka aldım Türkiye de var mı bilmiyorum ama tr den alacak olsaydım weewell alacaktım herkes onu tavsiye etmişti..

Ben almadim hastanede sordum ebeler gerek yok zaten ilk gun bebisin bezinden koyuyoruz sonrada ped ywterli oluyor dedi ama aklimdada kalmadi degil
Ben de almadım ilk günler hastane verir sonra büyük boy peşlere geçerim dedim..

Bir ton hatunuz ama kimse kamerayı bilmiyor yahu
Ben yazdım canım inş işine yarar:) weewell in modelini bulursam onu da yazaağım :)

Tek memisin şişmesi normal değil sanki. Bi dr a danis istersen
Yok canım tek Memiş değil ikisi de öyle demek istediğim biri bir karpuz diğeri de bir karpuz yani iki koca Memiş:/

eyvahlar olsun o zmn ben hep telli çamaşır takıyorum bu kocaman karpuz gibi memelere kanmıyım o zmn süt falan yok o zmn içinde
Canım 36. Hafta ile birlikte telli sürülenlere veda et:) süt yok diye de Düşünme bebeklerimiz rızkıyla gelecek bol bol da süt olacak inş :)

Çok geçmiş olsun canım Allah güç kuvvet sabit versin.. Ben de erken doğum bedeniyle aynı şekilde hastanede yattım. Şu an evimdeyim dinleniyorum. Wc yemek diyor Kontrolü haricinde kalkmıyorum 1-2 hafta daha idare edebilirsem ne mutlu... Bebeğim zamanında gelecek de stres yapma sen de :)) Kızın annesinin sözünü dinleyecek inş..

Sağolasın canım Allah Razı olsun danıştık normal dedi doktor çok büyüdüler o kadar:)
Ben de bez konusunda seninle hemfikirim inş sıkıntı olmaz..

Bebek Odası'nı ben de Emreler mobilya Bebishroom dan aldım ve hala daha eksik parçaları var ki ben Eylül'de aldım ekimde teslimat yapıldı( niye hamileleri ağlatıyorlar anlamış Değilim.. Hala daha eksikmiş .. Artık ben kendim gidip alırım herhalde bebek büyüdüğünde :) hem de peşin ödeme yapmıştık (

Sınavların güEl geçmiştir inş Mustafa'nın şansına:)
Şu vajinal muayenede malesef ben de utanıyorum, hani kimse kızmasın.. Herkesinki can, herkes utanıyor, açtığımız yer en mahrem ve hassas yerlerden biri.. Haliyle oradan muayene olanların Allah yardımcısı olsun ama ben bi kerelik muayenede gen utanıyorum onların yaşadıklarını küçümsediğimden değil, orası özel olduğundan.. Bir iki söz ve mahremiyetin sağlanması ile de gevşemeye Çalışıyor hastalar.. Yani herkes kasılıyor ve normal bir şey bence tam anlatamadım ama Allah kimseyi darda koymasın zora sokmasın diyerek bitireyim cümlemi:) öpüyorum seni ve tepikcanımızı:)
...

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebekleri:)

turkcelle ne diye başvuruyoruz kamera için. Çok iyi olur calismaya başladığımda

Gunaydin kizlar. Gec gelince ciciler topic ini de kacirdim. Bahsi gecti mi bilmiyorum ama. Bebek bakim cantasi alicam jnternetten. Dokunarak alamayacagim icin tereddutteyim. İstanbuldaki arkadaslar belki karsilasmistir. Ben omhz cantasi dusunmuyorum bebekle zor olur gibi geliyor. Dikkat ettigim iki sey var boyutu ve cok gozlu olusu.tabi bir de hesapli olacak. Simdi bi sirt cantasi buldum. Stylo grand sirt cantasi. Bu model hosuma gitti. Turtle degil ama genelde o cikiyor cunku. Bu grand modeli. Boyutu guzel fakat hicbir yerde ic resmini bulamiyorum. Kac gozlu bilemedim. Saticilara mesaj attim cvp gelmedi. Ben de bilen varsa diye burdan sorayim dedim. Hic karsilastiniz mi bu modelle?

Aaa arkadas adanadami. Bunarada sen hangi dr a gidiyosun.. ben ortadoguya gidiyorum ayten baymas coktu ye
Ben gecen sene ortodoguya gittim doçent diye Turkan Yilmaz a eşime direkt senin bu kızdan çocuğun olmaz dedi bunu da herkese anlatıyorum ki doktorlar psikolojimizi çok etkiliyor dikkat etsinler diye. Hem ısparta dan hem adana dan Gökmen Sukgen in methini çok duyduk ona gidiyorum şimdi ve çok çok memnunum. Hastanenin yeri biraz ters ama idare ediyoruz akkapi da güney adana hastanesi. Bu arada doğumu da metro ya da üniversal da yaptırmayı düşünüyoruz senin bir tavsiyen var mi bu ikisi hakkında?

Ben netten sipariş ettim wollex markası iyi bir markaymis. Hem sırt çantası oluyor hem kol hem yan. İşlevsel baya tablet koyma yeri bile var hepsi buradadan 90tl te bir araştır istersen.

Çok geçmiş olsun canım Allah güç kuvvet sabit versin.. Ben de erken doğum bedeniyle aynı şekilde hastanede yattım. Şu an evimdeyim dinleniyorum. Wc yemek diyor Kontrolü haricinde kalkmıyorum 1-2 hafta daha idare edebilirsem ne mutlu... Bebeğim zamanında gelecek de stres yapma sen de :)) Kızın annesinin sözünü dinleyecek inş..

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebekleri:)[/QUOTE] sagolasin arkadaşım günaydın sana da çok geçmiş olsun. İnşallah dinler sözümüzu evlatlarimiz sağlıkla kucagimiza alırız

bugün hiç uyumadım ya galiba enfeksiyon kaptım idrar yollarım yanıyor kasıklarım ve belim kopacak sanki
İhmal etme aman diyeyim öncelikle evde içtiğini suyun içine limon sik öyle iç çok agrin varsa Dr. Git. Ben de haftasonu vajinal enfeksiyondan hastanede yattım. Dr. İdrar yolu ve vajina enfeksiyonu erken dogum nedeni dedi ayaklarını belini sıcak tut ve bol iç geçmiş olsun.

Günaydın :) çok teşekkürler hepimizi kurtarsın Allah. Güney adana da gökmen Sukgen e gidiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…