- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
Uzun uzun yazmisin canim Allah razi.olsun
Arkadasimin normal.kistleri eriyor sonra tekrar cikiyor çikolata kisti hic kaybolmiyor 4 cm boyutunda
Artik.çok.bunaldi. rahim filmi çektirmiştir. Tikaliymis acildi ama.tüplere sperm gitmesin için önündeki kist engelliyor ameliyat ol dedi doktor.
Yasadigimiz yer küçük.bir ilce olduğu için Dr seçeneği de fazla.yok. bu ay sonunda adanaya gidip ameliyat hakkında.bilgi.alacakti doktorlardan. Seninde bu yazini aynen okutacagim. Çok teşekkürler
Rabbim kimseye aratmasin inşallah.
Aman diyim 4 cm hiçbir şey değil..
Ayrıca yani açıkça artık söyleyebilirim ki yalan söylüyor doktorlar sırf ameliyat yapmak için açık ve net...
Yok tüpün önündeymiş yok engellermiş.
Çikolata kisti evet hamile kalmayı engeller ama alınması da kesin olarak çare değildir.
Hemde 4 cm lik kist için. Sakın diyorum sakın ha yazık etmesin kendine.
Bir kere kabul etsin çekecek bu hastalığı. Dediğim gibi toptan rahim yumurtalık aldırmadığı müddetçe tedavisi yok.
Bir kere ameliyat olacak yine çıkacak birkaç ay sonra. O bile kesin.
Ameliyat olduğu zamanda yumurta rezervi ister istemez zarar görecek.
Ki en kötü şeylerden biri budur. O rezerv azaldı mı çaresi de yok.
Ben zannederdim ki yumurta geliştirici iğneler vs yumurta üretimini arttırıyor tedavilerde.
Meğerse biz doğduğumuz zaman ömrümüzün sonuna kadar üreteceğimiz yumurta sayısı belli olarak yumurta hücreleriyle doğuyormuşuz.
Yani yumurta geliştirici iğnelerde yeni yumurta oluşturmuyorlarmış. Bizim zaten var olan yumurta hücrelerini büyütüyorlarmış.
Yani bildiğin erken kredi kullanıyoruz biz çabuk bitecek yumurtalar :)))) (yumurta geliştirici iğne kullananlar tedavi sırasında, yumurta sayısını artırmak için)
Yani demem o ki bunun üzerine düşsün çok iyi araştırsın doktorunu.
Sakın ameliyat olmasın. Zor bi hastalık bu. Allah işlerini rast getirsin...
kuzum birde beni düşün ne kadar sinirlendiğimi ama elden gelmiyor bir şey ne yapayım çaresizim
ilkte bayan yaptı ama erkek anestezici hasta bakıcı vardı hep kendi de biliyor, iş eşimden kaynaklı değil babasından kaynaklıbaşka şehirde olsak haberi olmazdı sıkıntıda olmazdı ama işte olmuyor maalesef bazen insanın kendi elinde olmuyor o kadar sıkıntılıyım ki ruh gibiyim
ne sıkıntılar çektiğini anlıyorum canım tedavi için ablamdan birebir şahitim bendesitem etmenide anlıyorum o yüzden
sınavlarının sonucu iyi gelir inşaallah canım
nice mutlu huzurlu bol çocuklu senelere:)
yerim ben onun odasını kyafetini:)
Ne diyim eflalim, benimde ablamın da canı çok yandı bu tedavilerden.
Aynı şeyleri ayy ben vajinal muayene yaptıramam utanırım, üstten bakıp anlasın diyenler içinde düşünüyorum elimde değil.
Herkesinki kıymetliydi de bizimki orta malı mıydı. Hoşumuza mı gitti içimize aletler sokulması, gelen gidenin bakması.. Offf saçmalıyorum.
Kim nasıl isterse öyle yapsın, herkesin başka derdi var işte.
Canını birde ben sıktıysam özür dilerim eflalim
Bebek odalarını aynıydı gözün aydın benimki daha gelmedi 10 gün falan oldu alalı alirken en gec 20 -25 güne gelir büyük ihtimal bir iki haftaya gelmesi olur dediler ama babam dün gidip sormuş bir ay sonra falan gelir demişler yaaa offf çok sinir oldum alırken bile bir ay demedi 10 gün geçmiş bir ay diyor eğer başka yerden başka bir tane beğenmiş olsaydım iptal ettirip başka alırdım yetişmicek yaaa Seninki toplamda ne kadar zamanda geldi ? Bu arada evlilik yıldönümünuz kutlu olsun huzurlu bir ömür diliyorum ailenize.
Ahh yazacaktım da yazmayayım dedim sana
Çok sinir ettiler bizi, ne ağladım ne ağladım
27 Ekim'de ödemesini yaptık siparişini verdik. 4 Aralık'ta ancak geldi.
Bize de Kasım sonu gelir demişlerdi. Arayıp ısrar etmesek getirmeyeceklerdi bile.
Kurdular mobilyayı, en son büyüyen beşiğe geldi sıra. Meğerse daha sonra komidin olacak kısımları, yani alt açma bölümünün alt tarafı tek yönlüymüş. Birde beşiğin alt tarafındaki çekmeceleri.
Ben sormuştum bu komidinlerin yerleri değişiyor di mi diye evet denilmişti bana.
Hiç üzerine düşmemiştim.
Yani özetle benim düşündüğüm duvara yaslayamıyoruz eğer yaslarsak, hiç bir çekmecesini kullanamayacağız.
Aradılar aldığımız yeri, biz değişmez dedik dediler, yalan söylediler. Ben kurulumu durdurdum saatlerce ağladım
Nihayet ertesi gün geldiler yine kurdular. Bizde beşiği garip bir şekilde koyduk işte.
Yani beşik tek taraflı tek yönlü. İstediğin duvara göre koyamıyorsun. Hangi duvara uyarsa oraya
Ne saçma, üretici benim evimin şeklini nasıl bilebilir ki? Hangi duvarım beşik koymaya müsait nereden bilecek?
Odamız büyükte sıkıntı olmadı. Ya küçük olsaydı..
Neyse her şeye rağmen çok beğendik tabi.
Kalitesi falan gerçekten çok güzel. En azından içimize sindi çok güzel oldu. Allah hepimizin her şeyini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Amin inş canım sağolasın :)
sağolasın canım herkes benimle bekledi valla:) eşim de önümüzdeki haftasonu burada İnş. Allah Razı olsun hepinizden.
Senin lohusa kıyafetini de çok merak ediyorum benim de tek eksiğim bu :) ekle lütfen fikir olsun:)
Sınavların nasıl geçti? Inş güzel geçmiştir bu halinizle sınavlara formasyonlara gidiyor arkadaşlar hepsine helal olsun. Inş bebişin sana diplomalarla mezuniyetlerle gelir:) darısı benim Başıma:)
Eh ama öyle. Hem gurbettesin, hem riskin var, hem yanında kimse yok.
Çok şükür geldi ablan da rahat edeceksin inşallah.
Fotosunu çektim telefondan atmaya ve küçültmeye üşenmediğim bir zaman ekleyeceğim inşallah
Bilmiyorum nasıl geçti sınavlar. Dayanamayıp çıkacaktım duramıyorum artık yaw
Aman nasıl geçtiyse geçti. Kalırsam da daha sonra çalışır geçerim inşallah
N-a-z-l-ı nın bebeği canım. Maalesef...kimin bebeği......
Hemde tüp bebekti. Çok beklemişti. Çok üzüldüm ben ona, hala aklıma geliyor, kafama taktığım şeyler için kendimden utanıyorum... Hemde doğduktan sonra iyi demişler önlem amaçlı küvöze almışlar orada vefat etmiş.
Otopsi yapılacaktı bildiğim kadarıyla. Yani arkadaşlar öyle bilgi getirmişlerdi.
Merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayilirim. Aslında gecen yıl üye oldum foruma ancak bayadir etkin kullanamiyordum ne yazık ki. Geçen sene erken menopoz teşhisi konmuştu aralıkta ve ocak ayında da hic bir zaman evlat sahibi olamayacagimi söylemişti doktor. Tam on yil önce ocak ayında anne ve babamı ayni anda kaybettim ne yazık ki ve her ocakta panik atak nöbeti yasardim ama Allah o kadar büyük ki gecen nisan ayına kadar doktorlar cocuk sahibi olamayacagimi söylerken kendiliğinden normal yolla hamile kalmisim ve ocak başında inşallah bebeğimizin kucagimiza alacağız. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum oncelikle ve doğuma az bir zaman kala yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum sizlerle. 4.ayda başlayan bel agrim iki hafta öncesinde yaptığım genel ev temizliğinden sonra yok oldu o gün karnım çok agridi ancak şükür ki sorun çıkmadı gecesinde Dizimin arkasinda feci bir kasintiyla uyanana kadar gece 3te yulaf ozlu sabun doktorun verdigi avil ve eczacının hazırladığı karisim merhem hicbir şekilde gecirmedi kasintimi. Yuzum haric tüm uzuvlarimda ozellikle ayak tabani avuç içi sırt bacak kol her yerimde. Pupp teşhisi kondu yaşayan var mı? Bir de cumartesi sabah 6.30da su boşaldığını hissettim uykumda çamaşır değiştirmek için banyoya gittim koyu kahve yoğun bir su sok oldum ve hemen ardından regl ağrısı gibi bi ağrı. Doktora gittik ultrasonda her şey normalken ntsde erken doğum riski çıktı hastaneye yatirildim 4litre antibiyotik verildi sabah aksam celestone sonra agrim dindi sayilir ara ara devam etse de. doktorum vajina ya da idrar yolu enfeksiyonu olabileceğimi söyledi ağrım sizimda yoktu halbuki o gune kadar şaşırdım. Bugün taburcu oldum bir hafta hic kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi Dr. Erken doğum riskinin var oldugunu soyledi. benimle benzer problemleri yaşayan var mi aranızda ya da bilgisi olan. Çok uzun bir yazı oldu hoş görün nolur:)
Hoşgeldin aramıza evtmvt.
Başın sağolsun ailen için. Ayakta kalabilmek çok zor olmuştur senin için. Allah kolaylık versin.
Rabbimin bir bildiği var elbet, aynı tarihlerde artık sevinçte duyacaksın Allah'ın izniyle...
Kızlar bu k.i.b ne demek
Bnm gibi cahala biri anlatabılırmı
Şu mesajların alt tarafında yazanı soruyorsun değil mi Mervecim? Eğer oysa Kötü İçeriği Bildir demek
Eğer kullanıcı kötü bir şey yazmışsa mesajında, oraya basıp sebebini bildirip şikayet edebilirsin.