2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben netten sipariş ettim wollex markası iyi bir markaymis. Hem sırt çantası oluyor hem kol hem yan. İşlevsel baya tablet koyma yeri bile var hepsi buradadan 90tl te bir araştır istersen.
Bakiyorum canim cok tesekkurler. Bu arada hosgeldiin

Arkadaşlar dogumdan sonra sutun gelmesinin meme boyuyla bir alakası var midir bileniniz var mi? Benin çok küçüktü gebelikte de o kadar buyumedi korkuyorum sutum gelmezse diye Allah korusun.

işteki son haftam başlamış oldu bugün .. O kadar uzun zamandır calışıyorum ki , evde oturacağıma inanamıyorum.. Evimi temizleyip rahat rahat yemek yapacak zamanım olcak mı Allahımmmm.. Hayırlısıyla bu haftayı da sağlıkla atlatayım inşallah... Bu arada kahvaltı üzerine bir pooça götürdüm az önce ..Dayanamadım.. Umarım şekerim fırlamaz

Arkadaşlar dogumdan sonra sutun gelmesinin meme boyuyla bir alakası var midir bileniniz var mi? Benin çok küçüktü gebelikte de o kadar buyumedi korkuyorum sutum gelmezse diye Allah korusun.
yokmuş canım . bende bu soruyu sormuştum. doğuma yakın ve bebek doğduktan sonra şişiyormuş ..

Bir kaç gündür takip edemiyorum... Eflalim niçin moralin bozuk??? Anlayamadım...

O dr a yanilmiyosam ablamin arkadasi dogumunu yaptirdi ilk firsatta sorarim kendisine ben. Bende met

kızlar ya göğüs için kalkan alacak mısınız?göğüs ucumuz yara olursa ne yapmalı? erken doğumlar olunca panik oldum ayyy

göğüs kalkanım var ilk bebeğimden aventin tavsiye ederim. yara olursa üstüne koyuyorsun ve sadece havayla temas ettiği için canın yanmıyor ve o arada atlete vb değmediği için üzerine sürdüğün şey deri tarafından emiliyor, atlet değil :)
yara olursa çeşitli kozmetik kremler var ya da zeytinyağı, ayva çekirdği jeli ya da soğan onları sürebilirsin.

aynen bu doktorla alakalı ya. benim ilk doğumumda oğlum 37. haftadayken kafa 39 çıkıodu öyle koca kafa da doğmadı ama daha fazla ilerlemesin diye suni sancı vererek doğumu başlattı 38+2 de. bu sefer ikinci doğumum olduğu için, yine bebeğin kafası iki hafta önde gitmesine rağmen doktorum normal yaptırmak istediğini söylüyor ve yaparsın diye destekliyor.

Ben de dogumu orda yaptırmayı istiyorum eve yakin diye üniversal de olabilir tam ortadayiz. Bir fikrin var mi hangisine gideyim sence?
canım metroya iyi diyen de çokkk kötü diyen de.. benim orda doğum yapıp memnun kalan tanıdıklarım var universal de baya iyi diye duydum... doktoruna da bir danış bazen doktorlarda techizat açısından önerebilecekleri hastaneler oluyor

ayy benim d ebu aralar iştahım pek açıkk ( tutuyorum kendimi ama bazen dayanamıyorum

aklına kötü şeyler getirme .. sütün de gelir merak etme . En önemli şey bebeğini emzirmek istemekmiş. Neden erken doğum riski dedi doktorun?
Her şey psikolojik tabi inanç lazim önce. Çok istiyorum ama en büyük korkum da bu. Korkularimdan biri basıma geldi bu arada normal doğum çok ister sezeryandan korkardim ve ters doğumdan. Simdi bebeğim ters makat gelişi dedi Dr. Normal riskli olur sezeryan olacak. Dönmesi de zormus benim rahmimim yapısı gereği. Erken doğum riskim de vajinal enfeksiyondan dolayı var. Haftasonu hastanede yattım simdi evde yatiyorum.

çok geçmiş olsun allah şifa versin bir an önce..

Dr. Güney adana nin ameliyathanesi hepsinden iyi diyor ancak haftasonu kaldım ya hemşireler biraz acemi odalar çok hosumuza gitmedi bakalım artik hayırlısı ben de metro hakkında hem iyi hem kotu çok yorum aldim o yüzden kararsizim üniversal hakkında fikrim yok kayinpederim kalmıştı bi keresinde odalar falan güzel ama çok kararsizim ikisi de yürüme mesafesinde sularda oturuyoruz yakin olduğu için istiyorum eksik gedik bitmiyor çünkü bir türlü.

herkese musmutlu günler diliyorum güzel anneler ağrısız sancısız şikayetsiz bi günnnnnnn bugun temizlik günü kadın yapıyo ama inanın peşinde dolanacak gucum yokkkkkk şimdi kahvaltı yapıyım bnde hareket olsun azcık die bişeyler yaparımmm hepinizi çok seviyorum iyi günler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…