Sekercim ilgi konusuna gelince ilgisizlilk yapıcak kişi ilk cocuktada yapar buna emin ol !!!
Bnm eşim bnden cok sewindi bebege hele keseyi görünce gözleri doldu ....
Bnm eşim cocuklari cok sewiyo şimdi kıızı onun herşeyi
Mesela bnde bana. Olan ilgisi sanmıstım bi ara cok sinirim bızuyodu gercekten bu durum
Ama sonra anladım ki bnde ona aynı dawranıyprum yani ortada ilgisizlk yok kızımıza olan seqgimiz ilgimizden şükür bu durumuda atlattım :))
Yani dicem o ki ilgiszlık olursa ilkndede olur ıkıncudede birazda aile muhabetlerıne baglı
Kızlar gercek isimler bi mahsuru yoksa ögrenebilirmiyimm:)
Nickten hatırlayamıyorum
Birde kızlar afedersiiz bi sorum olcak
Sizin akıntıız oluyomu bnde cok oluyo ya baya baya war yani kahverengi falan degil ama cok var
Bende ölesine söledimm :))) aklıma geldiYok kuzum yanlis anladin ilgisiz diyo hep cevremdekiler oyuzden sordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebessüm benakinti normal
Bende ölesine söledimm :))) aklıma geldi
Canm seninle tanısmıştık :)
Ama ismin cok hosgercekten
sen bilirsin canım:)kızlar biraz zahmetli bi iş tablo işi
80 89 da her hafta yapıyoum yapamadığım zaman üzlüyorum burda bi de annelerimiz tablo da görmek isteyecek kendilerini geç kalırsan alınacaklar ben burda bu yükün altına girmek istemiyorum ama dediğim gibi varsa isteyen yardımcı olabilirim
oo epey erken öğrenmişsin:)Benimde 8 gunum var
Canım yaşımı yanlış yazmışım:) 31 yaşım:) oğlumu 28 yaşımda doğurdum, 24 yaşımda evlendim eşim askerliğini yapmadığı için 3 sene bekledik öyle oldu, oğlum 3 yaşında, inşallah sağlıklı bir oğlun olur o zaman:)Bnmde bi kızım var allh ne hayırlı görürse saglıklı olsun yeter ama. Annem kv diyo ki ilk önce saglıklı olsun sonra erkek olsun :))
Canm oglun ne kadarlık
Bana. Yasın küçük demişssinde sn dahada küçüksün 21 :))
Allaha şükür
İnş birde kalo atıslarını duysam yawrumunnn ohh dünyalar bnm olcak
Canım ben ilk gebeliğimde 58 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğuma gittim, 16 kilo aldım doktora göre 18 kilo malum kıyafetle ayakkabıyla tartılıyoruz:) ama ben doğru düzgün yemek yapamadım çok tiksindim etin hiç bir türünü yiyemedim, hep meyve yeşillik yedim, meyve çok kilo aldırıyor yemek olmayınca onlara yüklendim, şimdi yemek yapacak kişiler var o zaman gurbetteydim:) bakalım bu sefer ne olacak, en son 69 kiloydum doğum sonrası 10 kilo vermiştim ama geri aldım biraz maalesefGüsel kardeşlerim ilk gebeliğimde yaptıgımız hatalardan biride hamileyiz diye her buldgumuzu yemek !!!!!!!
En azından bu hatayı yapanlardan biride bnm yani
İlk hamileligimde 77 kılo ile hamiş kalmıstım ki ewlendigimde 65 kıloydum
Bıyım 160 düşünün 8 ayda 12 kılo alarak zaten ayrı bi büyük hata yaptım
Nese bndede pkos varmıs insülin direnci oldugundan sürekli yiyesim geliyo ver her yedigim direk kılo yapıyo :)
77 kılo ıle hmiştim
4 aylık oldu 74 kılo oldum istifar etmekten
İşte doguma 92 kıloyla gittim :)
Şimdi neee diyenler vardır ewet malesef doru
Kızm dıgdu bir yasına kadar 77 kıloya öle böle düştüm
Ama psikoljim alt üst oldu düşünün
Burda geçen sene 9. Ayda saglılı beslenererwk spor yaparak su zamana kadar 16 kılo werdim
Suan 61 kıloyum :)) bu sefer dengeli beslenicem hm bebişin için hem kendim için
oooo sen ye tabi çok azmış kilon ne güzel maşaallah49 kg ile hamile kLdim 41 kg oldum 5.5 aydan snr rekor kirip 75 ile dogum yaptim yine yicem.kimse tutamaz beni 48 kgyum suan
inşallah güzel haber alacaksın canımTalim sat 12 mart ama gec dollenme olmus dedi doktorum.tam dollenme gunu belli degil tahminen 5 nisan.suan 29.gunum.doktor 15 mayista gel garanti olsun dedi ama icim icimi yiyor
ooo sende süpersin ben kilolu kaldım:)Kizlar ben de 47 ile hamis kaldim.ilk 4 ay kilo almamaya ozen gostericem.sonra istemesek de aliriz zaten.kahvaltiyi sıkı yapip diger ogunleri hafif gecirmeye calisiyorum.zaten esim profesyonel sporcu.azcik yesem dik dik bakiyor:)
Canım benimki ilgisiz maalesefBizim ne zmn bilmiyorum daha 7 gun var diyelim.adete bugunde bitti sukurbuarda tabloyu kimyapicak....birde millet ikinci bebek te esin olgisizoldugunu soyluyor hep masallah benimki son derece ilgili ikinci bebiste ilgisiz olcak diye aklim cikiyordu
Kızlar gercek isimler bi mahsuru yoksa ögrenebilirmiyimm:)
Nickten hatırlayamıyorum
Sizin akıntıız oluyomu bnde cok oluyo ya baya baya war yani kahverengi falan degil ama cok var
akıntı bende de var.bugünler de sanırım normal.günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum.Kızlar gercek isimler bi mahsuru yoksa ögrenebilirmiyimm:)
Nickten hatırlayamıyorum
Tebessüm benakinti normal
günaydın kızlarrrr
dün akşam bi hapşurdum dalağıma ööle bir acı saplandı ki hala duryo anlatamam sırtıma yel girmiş gibi
ya bi de benm alnım ergenlikte olmadığı kadar sivilce kaplandı bööle pütür pütür adet dönemlerimde de olmazdı sizde var mı bu tür bi değişiklik merakettim
Bende yok canım bazı gebelerde çok oluyor sivilce, bende normalde de olmaz hiç
günaydın kızlarrrr
dün akşam bi hapşurdum dalağıma ööle bir acı saplandı ki hala duryo anlatamam sırtıma yel girmiş gibi
ya bi de benm alnım ergenlikte olmadığı kadar sivilce kaplandı bööle pütür pütür adet dönemlerimde de olmazdı sizde var mı bu tür bi değişiklik merakettim
Canm bndede wardı bi ara böle normalde hiç divilcem cıkmas adet dönemimde bile öle olmustu kaslarımın arasında bile böle alın bölgemde olmustugünaydın kızlarrrr
Gergin olan varmi aranizda 2 gundur cok gerginim az evel kizimi feci hasladim vicdan yaptim smd
Ben ayakta durunca feci kasik ve bel agrisi yasiyorum dr Tutunamayabilir. Iyice dinlen hic bisey yapms yat bol bol dedi
bende 10 dk bulaşık yıkıyım belim ağrıyor yaa
çok tembelliğe alıştım sanırım eşim hiçbişi yptırmıyo tüp bebek için kıymetli bebek diyolar ya (bütün bebişler kıymetli) zor elde edilmiş manasında bende kıymetli oldum
Ben ayakta durunca feci kasik ve bel agrisi yasiyorum dr Tutunamayabilir. Iyice dinlen hic bisey yapms yat bol bol dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?