2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yok kuzum yanlis anladin ilgisiz diyo hep cevremdekiler oyuzden sordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gercek isimler bi mahsuru yoksa ögrenebilirmiyimm:)
Nickten hatırlayamıyorum

Birde kızlar afedersiiz bi sorum olcak
Sizin akıntıız oluyomu bnde cok oluyo ya baya baya war yani kahverengi falan degil ama cok var

Tebessüm ben akinti normal

sen bilirsin canım:)
Benimde 8 gunum var

oo epey erken öğrenmişsin:)
Canım yaşımı yanlış yazmışım:) 31 yaşım:) oğlumu 28 yaşımda doğurdum, 24 yaşımda evlendim eşim askerliğini yapmadığı için 3 sene bekledik öyle oldu, oğlum 3 yaşında, inşallah sağlıklı bir oğlun olur o zaman:)
Canım ben ilk gebeliğimde 58 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğuma gittim, 16 kilo aldım doktora göre 18 kilo malum kıyafetle ayakkabıyla tartılıyoruz:) ama ben doğru düzgün yemek yapamadım çok tiksindim etin hiç bir türünü yiyemedim, hep meyve yeşillik yedim, meyve çok kilo aldırıyor yemek olmayınca onlara yüklendim, şimdi yemek yapacak kişiler var o zaman gurbetteydim:) bakalım bu sefer ne olacak, en son 69 kiloydum doğum sonrası 10 kilo vermiştim ama geri aldım biraz maalesef
49 kg ile hamile kLdim 41 kg oldum 5.5 aydan snr rekor kirip 75 ile dogum yaptim yine yicem.kimse tutamaz beni 48 kgyum suan

oooo sen ye tabi çok azmış kilon ne güzel maşaallah
Talim sat 12 mart ama gec dollenme olmus dedi doktorum.tam dollenme gunu belli degil tahminen 5 nisan.suan 29.gunum.doktor 15 mayista gel garanti olsun dedi ama icim icimi yiyor
inşallah güzel haber alacaksın canım
Kizlar ben de 47 ile hamis kaldim.ilk 4 ay kilo almamaya ozen gostericem.sonra istemesek de aliriz zaten.kahvaltiyi sıkı yapip diger ogunleri hafif gecirmeye calisiyorum.zaten esim profesyonel sporcu.azcik yesem dik dik bakiyor:)
ooo sende süpersin ben kilolu kaldım:)
Canım benimki ilgisiz maalesef
Nickten hatırlayamıyorum

Sizin akıntıız oluyomu bnde cok oluyo ya baya baya war yani kahverengi falan degil ama cok var

bende de var akıntı normal

Nickten hatırlayamıyorum

akıntı bende de var.bugünler de sanırım normal.günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum.
adım nicteki gibi zeynep:))
Tebessüm ben akinti normal

ayy adın çok güzelll Tebessüm:)

günaydın kızlarrrr

dün akşam bi hapşurdum dalağıma ööle bir acı saplandı ki hala duryo anlatamam sırtıma yel girmiş gibi

ya bi de benm alnım ergenlikte olmadığı kadar sivilce kaplandı bööle pütür pütür adet dönemlerimde de olmazdı sizde var mı bu tür bi değişiklik merakettim

Bende yok canım bazı gebelerde çok oluyor sivilce, bende normalde de olmaz hiç

Cnm gebelerde olur cogu zaman bende cok gerginim adet olacagim zmnki gibi normalmiki

Gergin olan varmi aranizda 2 gundur cok gerginim az evel kizimi feci hasladim vicdan yaptim smd

gerginlik bende adet döngüsünü geçince bitti vardı ama öncesinde her ay olduğu gibi

Canm bndede wardı bi ara böle normalde hiç divilcem cıkmas adet dönemimde bile öle olmustu kaslarımın arasında bile böle alın bölgemde olmustu
İlk gebeliğimdede oldu :))) kacınılmaz oluyo bazn
Gergin olan varmi aranizda 2 gundur cok gerginim az evel kizimi feci hasladim vicdan yaptim smd

Canm ama yapma böle daha cok ufak kozcen
Gergınlık bndede war ama kendimi ew işine veriyorum sölenıyorum geçiyo

Yok benim heray bi gelgit donemidir bugunler ota boka kizarim ama bugun hic soz dinlemiyor dunde boyleydi geldiler

Ben ayakta durunca feci kasik ve bel agrisi yasiyorum dr Tutunamayabilir. Iyice dinlen hic bisey yapms yat bol bol dedi

Ben ayakta durunca feci kasik ve bel agrisi yasiyorum dr Tutunamayabilir. Iyice dinlen hic bisey yapms yat bol bol dedi

bende 10 dk bulaşık yıkıyım belim ağrıyor yaa
çok tembelliğe alıştım sanırım eşim hiçbişi yptırmıyo tüp bebek için kıymetli bebek diyolar ya (bütün bebişler kıymetli) zor elde edilmiş manasında bende kıymetli oldum

Bilirim allah tamamina ermeyi nasip etsin

Bende çok fazla gerginim hatta o kadar gerginimki eşimi resmen evden yolladım benim suratımı çekmesin diye :85:
Gece uykumda karnıma bi ağrı girdi 10 dakka sürdü ne sağa nede sola döne bildim resmen ağladım geçmek bilmedi inşallah bişi olmamıştır
Cumaya kadar ben nasıl dayanıcam zaman durdu sanki :106:
Allah yardımcımız olsun

bugün benimde basladı aynısı ayağa kalkınca sağ ve sol kasığım aynı anda batıyor ancak yatınca geciyor sizinde mi böyle? Bu durumda mı tutunmayabiliyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…