Bende çok fazla gerginim hatta o kadar gerginimki eşimi resmen evden yolladım benim suratımı çekmesin diye :85:
Gece uykumda karnıma bi ağrı girdi 10 dakka sürdü ne sağa nede sola döne bildim resmen ağladım geçmek bilmedi inşallah bişi olmamıştır
Cumaya kadar ben nasıl dayanıcam zaman durdu sanki :106:
Allah yardımcımız olsun
Valla ben de 2 haftadir cok gerginim.esim yanima geldiginde uzaklastiriyorum 9 ay bana bulasma diyip azarliyorum adami:) bazen menapozlu gibi sicak basiyo bacaklarima soguk su dokuyorum bazen usuyup tir tir titriyorum.normalde yemeklerde baharat(kori zerdecal) cok severim.baharat kokusu duydugumda midem agzima geliyor
Aynen bende senin gibiyim cnm arada sıcak basıyor arada üşüyorum :26:
Sabahları Kahvaltı zor yapıyorum lokmalar ağzımda büyüyor resmen şikayetler şimdiden başladı ilerleyen zamanlarda kim bilir neler olacak
Bebegimi 10 aydir bekliyorum.her turlu cefasina raziyim simdiden:)
Bende 5 senedir bekliyorum cnm:85:
Aaa 5koca yil.omurden omur gitmistir muhtemelen.sizdeki sorun neydi.tup bebis mi
Cnm çok şükür bende ve eşimde sorun yok bebişimiz olmayınca tüp bebek tedavisine başvurduk ilki kimyasal gebelik oldu ikinci tedavimde pozitifi gördüm çok şükür inşallahh devamıda gelir
senin ilk bebişmi olacak :26:
Amin canim insallah.bizde sorun sperm morfolojisi ve hareketti. Dogal yoldan hamile kalmam imkansizdi.ALlahim mucizemi cok bekletmeden verdi cok sukur
Bende persembe dra gidecegim bakalim ne diyecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umarim sikica tutynmustur kuzum yada tutunur
Bende çok fazla gerginim hatta o kadar gerginimki eşimi resmen evden yolladım benim suratımı çekmesin diye :85:
Gece uykumda karnıma bi ağrı girdi 10 dakka sürdü ne sağa nede sola döne bildim resmen ağladım geçmek bilmedi inşallah bişi olmamıştır
Cumaya kadar ben nasıl dayanıcam zaman durdu sanki :106:
Allah yardımcımız olsun
ahhh o sancılar bende de var wc ye gittiğimde korkuyorum bile kötü bişey olmuş mu diyebugün benimde basladı aynısı ayağa kalkınca sağ ve sol kasığım aynı anda batıyor ancak yatınca geciyor sizinde mi böyle? Bu durumda mı tutunmayabiliyormuş?
bende genelde sıkıntı basıyor burası sıcak olmaya başladı ben şort tişörte başladımAynen bende senin gibiyim cnm arada sıcak basıyor arada üşüyorum :26:
Sabahları Kahvaltı zor yapıyorum lokmalar ağzımda büyüyor resmen şikayetler şimdiden başladı ilerleyen zamanlarda kim bilir neler olacak
Bebegimi 10 aydir bekliyorum.her turlu cefasina raziyim simdiden:)
bendeeeee 7 yıldırrrrrBende 5 senedir bekliyorum cnm:85:
kızlarrr merhabaaa
ben de perşembe öğrenmiştim hamile olduğumu..p.şembe değerim 177 di dün doktora gittik 410 olmuş
ama daha küçük olduğu için keseyi göremedik haftaya ctesi gidicez..
bi de benim sat 17 marttı ama geç döllenme olmuş..henüz tahmini doğum tarihimi bilmiyorum:26:
bu arada bende de gerginlik ve aşırı duygasallık var..
bi de sizin gibi ayakta kalınca hemen yoruluyorum belim ağrıyor..
bi dee kasıklarıma sağdan soldan ağrılar saplanıyor..çok korkuyorum o zaman..
keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar huzur yok bana
ahhh o sancılar bende de var wc ye gittiğimde korkuyorum bile kötü bişey olmuş mu diye
bende genelde sıkıntı basıyor burası sıcak olmaya başladı ben şort tişörte başladım
bendeeeee 7 yıldırrrrr
tbr ederim canım sağlıkla kucağına al işaalllah hepimiz alalım işalllah
bu arada benm beslenme şeklim çok değişti tatlı delisi olan ben canm asla tatlıistemiyor var olsa bile yemiyorum ama limon erik yiyorum abartmadn
bugün marketten şalgam aldım yaaa hayatımda bir ilkkk
ahhh o sancılar bende de var wc ye gittiğimde korkuyorum bile kötü bişey olmuş mu diye
bende genelde sıkıntı basıyor burası sıcak olmaya başladı ben şort tişörte başladım
bendeeeee 7 yıldırrrrr
kızlarrr merhabaaa
ben de perşembe öğrenmiştim hamile olduğumu..p.şembe değerim 177 di dün doktora gittik 410 olmuş
ama daha küçük olduğu için keseyi göremedik haftaya ctesi gidicez..
bi de benim sat 17 marttı ama geç döllenme olmuş..henüz tahmini doğum tarihimi bilmiyorum:26:
bu arada bende de gerginlik ve aşırı duygasallık var..
bi de sizin gibi ayakta kalınca hemen yoruluyorum belim ağrıyor..
bi dee kasıklarıma sağdan soldan ağrılar saplanıyor..çok korkuyorum o zaman..
keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar huzur yok bana
amin canım hepimize işalllah7 yil dile kolay.saglikla kucagina al insallah bebisini
üçümüzde de aynı ağrı varsa normal o zaman bugün birdn o ağrıyı yaşayınca düşük yapacağım diye çok korktum sabah ayağa kalkamıyordum bile şimdi biraz daha azaldı..
canım inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan..ben de cumartesi gidicem vakit geçmiyorBende persembe dra gidecegim bakalim ne diyecek
bendeeeee 7 yıldırrrrr
bu arada benm beslenme şeklim çok değişti tatlı delisi olan ben canm asla tatlıistemiyor var olsa bile yemiyorum ama limon erik yiyorum abartmadn
bugün marketten şalgam aldım yaaa hayatımda bir ilkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?