2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Valla ben de 2 haftadir cok gerginim.esim yanima geldiginde uzaklastiriyorum 9 ay bana bulasma diyip azarliyorum adami:) bazen menapozlu gibi sicak basiyo bacaklarima soguk su dokuyorum bazen usuyup tir tir titriyorum.normalde yemeklerde baharat(kori zerdecal) cok severim.baharat kokusu duydugumda midem agzima geliyor

Aynen bende senin gibiyim cnm arada sıcak basıyor arada üşüyorum :26:
Sabahları Kahvaltı zor yapıyorum lokmalar ağzımda büyüyor resmen şikayetler şimdiden başladı ilerleyen zamanlarda kim bilir neler olacak

Bebegimi 10 aydir bekliyorum.her turlu cefasina raziyim simdiden:)

Aaa 5koca yil.omurden omur gitmistir muhtemelen.sizdeki sorun neydi.tup bebis mi

Cnm çok şükür bende ve eşimde sorun yok bebişimiz olmayınca tüp bebek tedavisine başvurduk ilki kimyasal gebelik oldu ikinci tedavimde pozitifi gördüm çok şükür inşallahh devamıda gelir
senin ilk bebişmi olacak :26:

Amin canim insallah.bizde sorun sperm morfolojisi ve hareketti. Dogal yoldan hamile kalmam imkansizdi.ALlahim mucizemi cok bekletmeden verdi cok sukur

kızlarrr merhabaaa
ben de perşembe öğrenmiştim hamile olduğumu..p.şembe değerim 177 di dün doktora gittik 410 olmuş
ama daha küçük olduğu için keseyi göremedik haftaya ctesi gidicez..
bi de benim sat 17 marttı ama geç döllenme olmuş..henüz tahmini doğum tarihimi bilmiyorum:26:

bu arada bende de gerginlik ve aşırı duygasallık var..
bi de sizin gibi ayakta kalınca hemen yoruluyorum belim ağrıyor..
bi dee kasıklarıma sağdan soldan ağrılar saplanıyor..çok korkuyorum o zaman..
keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar huzur yok bana

Bende persembe dra gidecegim bakalim ne diyecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarim sikica tutynmustur kuzum yada tutunur

şeker pembe benimde bu sabah uyandığımda sağ ve sol kasığımda inanılmaz ağrı oluştu ayağa kalkınca batıyor yatınca geçiyor seninde mi böyle?

bugün benimde basladı aynısı ayağa kalkınca sağ ve sol kasığım aynı anda batıyor ancak yatınca geciyor sizinde mi böyle? Bu durumda mı tutunmayabiliyormuş?
ahhh o sancılar bende de var wc ye gittiğimde korkuyorum bile kötü bişey olmuş mu diye
bende genelde sıkıntı basıyor burası sıcak olmaya başladı ben şort tişörte başladım
Bebegimi 10 aydir bekliyorum.her turlu cefasina raziyim simdiden:)

Bende 5 senedir bekliyorum cnm:85:
bendeeeee 7 yıldırrrrr

tbr ederim canım sağlıkla kucağına al işaalllah hepimiz alalım işalllah

bu arada benm beslenme şeklim çok değişti tatlı delisi olan ben canm asla tatlıistemiyor var olsa bile yemiyorum ama limon erik yiyorum abartmadn

bugün marketten şalgam aldım yaaa hayatımda bir ilkkk

7 yil dile kolay.saglikla kucagina al insallah bebisini

bu arada benm beslenme şeklim çok değişti tatlı delisi olan ben canm asla tatlıistemiyor var olsa bile yemiyorum ama limon erik yiyorum abartmadn

üçümüzde de aynı ağrı varsa normal o zaman bugün birdn o ağrıyı yaşayınca düşük yapacağım diye çok korktum sabah ayağa kalkamıyordum bile şimdi biraz daha azaldı..

Canim hayirli olsun bebisin.kasik agrisi ve akinti sanirim herkeste oluyor.bol bol dinlen tadini cikar

amin canım hepimize işalllah
üçümüzde de aynı ağrı varsa normal o zaman bugün birdn o ağrıyı yaşayınca düşük yapacağım diye çok korktum sabah ayağa kalkamıyordum bile şimdi biraz daha azaldı..

zaten bi değişiklik hissedince acaba kızlarda var mı die aklıma geliyo hemen ..

o düşürme korkusu bende de var maalesef aklıma gelince hemen kovuyorum o düşübnceleri ama arada geliyo işte

Bende persembe dra gidecegim bakalim ne diyecek

canım inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan..ben de cumartesi gidicem vakit geçmiyor

yalnız değilmişim ben de wcye korkuyla gidiyorum
özellkle sancılarım olduktan sonra wcye gidesim gelmiyor...

ben de öyleeeeeee....normalde çikolatasız yapamam ama ben de hiç yemiyorum..dün ben de turşu yedim limonata içtim
bi de içim yanıyor bazen...bi de çok sık wc ye gidiyorum..

bu arada daha çook erken ama çin takvimine baktınız mı hiç cinsiyet için genelde tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…