Masallh gercekten))
Sen ye bu dunyada san kılo haram :))
Bn dıkkat etmessem bıdon gıbı oluyorum arkadasımm
Merhaba tam kaç haftalık senin ki 6 hafta yazıyor ama o yuvarlak hesap oluyor ya 5 + kaçsın? 6. haftadan sonra duyuluyor genelde.
günaydınn taze annelerrrrr
hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?
evet,iyi düşünelim iyi olsun:))Onun agzını yerim bn
Aminnn aminn inş kötü bişi düşünmek yok
Güsel güsel paylasımlar olacak
Zeynepcim ilk 20 gunume kadar agrim olmustu.bacak sizlamasi kasilmalar goguste hassasiyet.simdi 29.gunum.gecti.ara ara kasikta agrilarim oluyo ama
evet,iyi düşünelim iyi olsun:))
dün çok ağrım vardı,ara ara saplıyordu ama bugün kesildi çok şükür,çok korkmuştum.
Hic merak etme doktoruma sordum pembe yada kirmizi kanaman olmadiktan sonra sancilar sorun degil dedi.guzel dusunelim guzel olsun insallah:) bizim gibi zor hamis kalanlara doktorlar kiymetli gebelik diyor.kiymetini bilelim bizde sonuna kadar:)
evet,bizimki tamamen mucize oluyor.
kaçıncı gün embriyosuydu ve kan değerin kaçtı?
evet,bizimki tamamen mucize oluyor.
kaçıncı gün embriyosuydu ve kan değerin kaçtı?
Tatl8m dogal yoldan hamile kaldim cok sukur.15 haziranda tup bebek icin bahceci klinigine gidicektim:) sizdeki sorun neydi ozel degilse
Tatl8m dogal yoldan hamile kaldim cok sukur.15 haziranda tup bebek icin bahceci klinigine gidicektim:) sizdeki sorun neydi ozel degilse
pardon:)daha yeni tanıştığımız için karıştırıyorum sanırım:26::26::26:
eşim de sperm azlığı vardı,2,5 yıl bekledik olmadı.1 negatif aşılamam var,şükür ilk tüp bebek denememde hamile kaldım.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm,geçiririz...
ne kadar şanslısınız doğal yolla hamile kalan bayanlarbana imkansız gibi geliyor doğal yolla hamilelik
Aynen canim.sanki hamile olmak icin bi ton ilac kur doktor kontrolu ve tup bebek yaptirmak gerekiyor gibi geliyordu.nasil hamile kaliyorlar ya ilginc diyodum hep esime.simdi de esim bana bebegi belese getirdin hadi iyisin diyor:)
hahaaaa:)))))beleşe getirmişsin hakikaten.şaka bir yana bu tür şeylerle uğraşmak gerçekten çok zor.şimdi de kese görünecek mi diye endişeleniyorum,inşallah bir aksilik çıkmaz.
Insallah canim.bugunlere geldik ya cok sukur.mario gibi level atlaya atlaya ilerliyoruz hayatta:)
valla haklısın:)))çok şükür halimize.sen keseyi gördün sanırım?
Canim kese gorundu cok sukur.15 mayista kalp atisi icin gidicem.
bende salı görücem sanırım keseyi,inşallah kalp atışlarını duuymak hepimize nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?