2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba tam kaç haftalık senin ki 6 hafta yazıyor ama o yuvarlak hesap oluyor ya 5 + kaçsın? 6. haftadan sonra duyuluyor genelde.

Talim sat 12 mart ama gec dollenme olmus dedi doktorum.tam dollenme gunu belli degil tahminen 5 nisan.suan 29.gunum.doktor 15 mayista gel garanti olsun dedi ama icim icimi yiyor

günaydınn taze annelerrrrr

hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?

Zeynepcim ilk 20 gunume kadar agrim olmustu.bacak sizlamasi kasilmalar goguste hassasiyet.simdi 29.gunum.gecti.ara ara kasikta agrilarim oluyo ama

Onun agzını yerim bn

Aminnn aminn inş kötü bişi düşünmek yok
Güsel güsel paylasımlar olacak
evet,iyi düşünelim iyi olsun:))
Zeynepcim ilk 20 gunume kadar agrim olmustu.bacak sizlamasi kasilmalar goguste hassasiyet.simdi 29.gunum.gecti.ara ara kasikta agrilarim oluyo ama

dün çok ağrım vardı,ara ara saplıyordu ama bugün kesildi çok şükür,çok korkmuştum.

evet,iyi düşünelim iyi olsun:))

dün çok ağrım vardı,ara ara saplıyordu ama bugün kesildi çok şükür,çok korkmuştum.

Hic merak etme doktoruma sordum pembe yada kirmizi kanaman olmadiktan sonra sancilar sorun degil dedi.guzel dusunelim guzel olsun insallah:) bizim gibi zor hamis kalanlara doktorlar kiymetli gebelik diyor.kiymetini bilelim bizde sonuna kadar:)

Kizlar ben de 47 ile hamis kaldim.ilk 4 ay kilo almamaya ozen gostericem.sonra istemesek de aliriz zaten.kahvaltiyi sıkı yapip diger ogunleri hafif gecirmeye calisiyorum.zaten esim profesyonel sporcu.azcik yesem dik dik bakiyor:)

Hic merak etme doktoruma sordum pembe yada kirmizi kanaman olmadiktan sonra sancilar sorun degil dedi.guzel dusunelim guzel olsun insallah:) bizim gibi zor hamis kalanlara doktorlar kiymetli gebelik diyor.kiymetini bilelim bizde sonuna kadar:)

evet,bizimki tamamen mucize oluyor.

kaçıncı gün embriyosuydu ve kan değerin kaçtı?

evet,bizimki tamamen mucize oluyor.

kaçıncı gün embriyosuydu ve kan değerin kaçtı?

Tatl8m dogal yoldan hamile kaldim cok sukur.15 haziranda tup bebek icin bahceci klinigine gidicektim:) sizdeki sorun neydi ozel degilse

Kızlar diyorum ya işte bu biz izzeti ikram!!!
Rabbim bizlere verdi!!
Hastanelere doktorlara ilaçlara ihtiyac kalmadan !!!
O yüsden gerçekten kıymetini bilelim
Allaha hergün ama hergün şükredelim !!!!

Tatl8m dogal yoldan hamile kaldim cok sukur.15 haziranda tup bebek icin bahceci klinigine gidicektim:) sizdeki sorun neydi ozel degilse

pardon:)daha yeni tanıştığımız için karıştırıyorum sanırım:26::26::26:

eşim de sperm azlığı vardı,2,5 yıl bekledik olmadı.1 negatif aşılamam var,şükür ilk tüp bebek denememde hamile kaldım.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm,geçiririz...

ne kadar şanslısınız doğal yolla hamile kalan bayanlarbana imkansız gibi geliyor doğal yolla hamilelik

Aynen canim.sanki hamile olmak icin bi ton ilac kur doktor kontrolu ve tup bebek yaptirmak gerekiyor gibi geliyordu.nasil hamile kaliyorlar ya ilginc diyodum hep esime.simdi de esim bana bebegi belese getirdin hadi iyisin diyor:)

Aynen canim.sanki hamile olmak icin bi ton ilac kur doktor kontrolu ve tup bebek yaptirmak gerekiyor gibi geliyordu.nasil hamile kaliyorlar ya ilginc diyodum hep esime.simdi de esim bana bebegi belese getirdin hadi iyisin diyor:)

hahaaaa:)))))beleşe getirmişsin hakikaten.şaka bir yana bu tür şeylerle uğraşmak gerçekten çok zor.şimdi de kese görünecek mi diye endişeleniyorum,inşallah bir aksilik çıkmaz.

hahaaaa:)))))beleşe getirmişsin hakikaten.şaka bir yana bu tür şeylerle uğraşmak gerçekten çok zor.şimdi de kese görünecek mi diye endişeleniyorum,inşallah bir aksilik çıkmaz.

Insallah canim.bugunlere geldik ya cok sukur.mario gibi level atlaya atlaya ilerliyoruz hayatta:)

Bizim ne zmn bilmiyorum daha 7 gun var diyelim.adete bugunde bitti sukur buarda tabloyu kimyapicak....birde millet ikinci bebek te esin olgisizoldugunu soyluyor hep masallah benimki son derece ilgili ikinci bebiste ilgisiz olcak diye aklim cikiyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar gercek isimler bi mahsuru yoksa ögrenebilirmiyimm:)
Nickten hatırlayamıyorum

Birde kızlar afedersiiz bi sorum olcak
Sizin akıntıız oluyomu bnde cok oluyo ya baya baya war yani kahverengi falan degil ama cok var

Sekercim ilgi konusuna gelince ilgisizlilk yapıcak kişi ilk cocuktada yapar buna emin ol !!!
Bnm eşim bnden cok sewindi bebege hele keseyi görünce gözleri doldu ....
Bnm eşim cocuklari cok sewiyo şimdi kıızı onun herşeyi
Mesela bnde bana. Olan ilgisi sanmıstım bi ara cok sinirim bızuyodu gercekten bu durum
Ama sonra anladım ki bnde ona aynı dawranıyprum yani ortada ilgisizlk yok kızımıza olan seqgimiz ilgimizden şükür bu durumuda atlattım :))

Yani dicem o ki ilgiszlık olursa ilkndede olur ıkıncudede birazda aile muhabetlerıne baglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…