canım inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan..ben de cumartesi gidicem vakit geçmiyor
yalnız değilmişim ben de wcye korkuyla gidiyorum
özellkle sancılarım olduktan sonra wcye gidesim gelmiyor...
ben de öyleeeeeee....normalde çikolatasız yapamam ama ben de hiç yemiyorum..dün ben de turşu yedim limonata içtim
bi de içim yanıyor bazen...bi de çok sık wc ye gidiyorum..
bu arada daha çook erken ama çin takvimine baktınız mı hiç cinsiyet için genelde tutuyormuş
Kızlar hemen hemen herkezin ağrısı oluyor ve bebişlerimize bişi oldumu diye korkuyoruz hemen wc ye gidiyoruz acaba kan geldimi gelmedimi diye diyelim kan gelmedi yinede düşmüş olma ihtimali var mı :26:
bi yerde okumuştum pembe akıntı başlamadıkça ya da kan gelmedikçe düşük olmuyormuş..
İçimi rahatlattın cnm yaaa allah razı olsun
gece karnıma ağrı girmişti 10 dakki sürmüştü ağladım resmen ağrıdan o yüzden bugün kafama çok taktım
canım benim de öyle oluyor hatta bazen şiddetleniyor bıçak saplanıyor gibi..
şu kalp atışlarını duysak da rahatlasak...
Kızlar hemen hemen herkezin ağrısı oluyor ve bebişlerimize bişi oldumu diye korkuyoruz hemen wc ye gidiyoruz acaba kan geldimi gelmedimi diye diyelim kan gelmedi yinede düşmüş olma ihtimali var mı :26:
kasık ağrısı gebelikte normalmiş canım sıkıntı yapma.bende de oluyor aynı kramp gibi giriyor adet ağrısı sonra geçiyor.
bu arada kan tahlilini yineledim,cuma 304 idi,bugün 591 olmuş.sizce nasıl?
ilk bebek canım 4. tüpte 10 haftalık bi kaybımız var işallah bunu kucağımıza almak nasip olur .. hepimiz için..
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler sonra kilo vermekle uğraşcaz artık yapacak bişey yok
ohh ohhh maşalllah gelmesin zaten eee idrar da da mı bakmadın bn çatlarımmm
tüp bebeği yaptırdık idrarda bakmayın dediler 10 gün sonra kanda bakın dediler ben 5. günden itibaren hep idrarda yaptım hep silik çizgiyi gördüm :)
kan sonucun çok iii çıkmış maşalllah merak ediyodum
ayy işalllah bi daha sorun olmaz bende 10 hafta kalp durması yüzünden kaybettim bebişimi ama bak Allahtan sen kendiliğinden hamiş kalabiliyosun ben şuan hergün kan sulandırıcı kullanıyorum kan pıhtılaşması varmış bende
çok değişik bi branş doktorundan öğrenmişsin :) hayırlı olsun
Ben 29 ve 30 nisan kan tahlili yapmıştım merkezdekiler daha yapma dedi ama cuma günü sağlık ocağında kan verdim yarın sonucu alıcam bakalım yükselmiş mi :26:
Maşallahj cnm senin iyi yükslmiş
kasık ağrısı gebelikte normalmiş canım sıkıntı yapma.bende de oluyor aynı kramp gibi giriyor adet ağrısı sonra geçiyor.
bu arada kan tahlilini yineledim,cuma 304 idi,bugün 591 olmuş.sizce nasıl?
bence çok iyi canım
tebrikler canım
aman iyi olsun yaaa,az emek çekmedim.inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik geçirelim.
bu arada senin de bebişin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallah:)
çok teşekkür ederim canımm..inşallah sorunsuz hamilelik geçirir bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
bu arad mide bulantısı olan var mı? ben de pek bişey yok da sevinmek için erken mi
6. haftadan sonra mide bulantıları başlıyor diye biliyorum.bende henüz birşey yok iştahsızlık dışında.
bende de canım..normalde iştahım maaşallah yerindedir..ama şimdi canım bir şey istemiyor bi de çabuk doyuyorum...zaten çok da zayıf hamile kalmadığım için işime geliyor
bende tam aksine çok zayıfımmm 1.6 boyunda 41 kiloyum yaa.hemen kilo almam lazım:))
ya bu beta hcg 2 ye katlanması gerekiyormuş,benim 304 idi 2 gün sonra 597 oldu ya,tam iki katı değil.korku sardı beni.
6. haftadan sonra mide bulantıları başlıyor diye biliyorum.bende henüz birşey yok iştahsızlık dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?