2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar drdan geldik bacak boyu ongun geriden geliyo cuce olmaz ama.kisa boylu bi kiz olacak dedi.cnm sikildi bu normalmi kizlar bise diyin..bobregindeki kistte buyumus biraz .korkma dedi ama nasil korkmayim brn ya her gitmemde baska sey duyuyorum

Canım benimde bebeğim kilo kafa büyüklüğü olarak önden gidiyor, ama FL uzunlugu yani boyu zamanıyla uyumlu, bende biraz kafaya taktım ne yalan söyliyim . Boyu kaç cm bebeğinin? Kist inşallah önemli değildir canımi tez zmanda yok olur gider inşallah..

Bugüne kadar aldığım kiloyu yazıyım birde foto çekiyim 36. haftamı çekmedim çünkü:) Karnım epey indi benim

hamilelik başlangıç: 69,3
12. hafta: 70,3
16. hafta: 71,3
20. hafta: 72,3
24. hafta: 74
28. hafta: 75,2
32.hafta: 77,8

36. hafta: 79

9 kilo 700 gr aldım maşaallah bana

Canım benimkinin de kafa karın büyük fl haftasıyla uyumlu sorun değil yapısıyla alakalı eşinin başı büyük mü?

11 kilo da ben aldım

Canım benimkinin de kafa karın büyük fl haftasıyla uyumlu sorun değil yapısıyla alakalı eşinin başı büyük mü?
bazı doktorlar sırf sezeryan yapmak için kafa büyük diyip korkutup bahane
uyduruyorlar

Ya bu alintiyi beceremiyorum bi turlu ben.. fl yazan 6.5 degeri.nettede dogum zamanina kadar en fazla 7.5 ysziyor uzama olarak. Ne bilim ya valla stres oldum
canım boyu 45 cm oluyor buna göre ee haftasına göre kısa değil ki
11 kilo da ben aldım
send eiyi almışsın canım maşaallah
bazı doktorlar sırf sezeryan yapmak için kafa büyük diyip korkutup bahane
uyduruyorlar

yok canım 9 cm şimdi benimki küsüratı da var, ilk oğlumda öyleydi eşimin başı büyük bebeğin başı genelde babaya benziyor büyüklük olarak yani

Yok canım eşiminde benimde normal, ama benim kardeşlerim biraz koca kafalı, insan tecrübesiz olunca her şeyi takıyor, doktor kafası büyük dediğinde aşırı büyük zannedip paniğe kapılmıştım, bütün gün salya sümük nasıl doğuracam diye düşünmekle geçti, ebeyle görüştüm ve annem kardeşimdede kafası büyük olcak demişlerdi vs deyince he demekki normal büyük kafalı insan diye rahatlamıştım.. şimdi sen böyle deyince yine rahatladım çok şükür..

Canimm kesiden de dikişten de korkma iki tur kesi var biri yanlamasına biri de uzunlamasına kesi benimkini uzunlamasina kesmislerdi dikisler de ilk birkaç gün tam üstüne oturamiyorsun o kadar.

canım gule gule kullan cok guzel kullanırsın emın ol :)

Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi
canım zamanla toparlar inşallah bizim kızlar ya okadar korkma.bizimde işte fl denen zımbırtı geride hatta ist doktora gitmiştim o demişti fl si geri diye bende bilmiyom ya neresi direk kilosu algıladım normalde kilosuda geriydi hatta beni burda eflalim uyarmıştı fl kilosu değil diye.Sağlıklı olsunlarda belki yanlış ölçmüştür doktorun.benim adıma yanlış ölçüm yok çnkü kaç tane ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.Allah büyük diyorum.[/QUOTE]
Baska dr a gitsemmi bende ozel degil devlete mesela

bu fl nin ölçüsü hangisi oluyo bende bi değer yazıyo geçen hafta cuma günkü ultrasonda 59,39 mm bumu oluyo acaba

bu fl nin ölçüsü hangisi oluyo bende bi değer yazıyo geçen hafta cuma günkü ultrasonda 59,39 mm bumu oluyo acaba
canım fl nin karşısında mı yazıyor bu değer? Öyleyse 7 ile çarpacaksın o zaman 41 cm oluyor

Baska dr a gitsemmi bende ozel degil devlete mesela[/QUOTE]
canım bende devlete gidiyodum doktor suyumu az bulunca üniversite araştırmaya gt dedi neticede oda devlet.ama ben bi kere özele gittim oda geride dedi.su azlığı konusunda iyi doktorlar farklı şey söylüyo ama fl konusunda bütün doktorlar hem fikir.Ama yinede sen bilirsin için rahat etmeyecekse git derim.Ama dediğim gibi şuan fazla fark yok.benim nerdeyse 29-30.haftadan beri geride fl olarakta kilo olarakta

Larkin canım beğenin var sen yosun nasılsın? Temizlik işi bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…