Kizlar drdan geldik bacak boyu ongun geriden geliyo cuce olmaz ama.kisa boylu bi kiz olacak dedi.cnm sikildi bu normalmi kizlar bise diyin..bobregindeki kistte buyumus biraz .korkma dedi ama nasil korkmayim brn ya her gitmemde baska sey duyuyorum
Canım benimkinin de kafa karın büyük fl haftasıyla uyumlu sorun değil yapısıyla alakalı eşinin başı büyük mü?Canım benimde bebeğim kilo kafa büyüklüğü olarak önden gidiyor, ama FL uzunlugu yani boyu zamanıyla uyumlu, bende biraz kafaya taktım ne yalan söyliyim. Boyu kaç cm bebeğinin? Kist inşallah önemli değildir canımi tez zmanda yok olur gider inşallah..
Bugüne kadar aldığım kiloyu yazıyım birde foto çekiyim 36. haftamı çekmedim çünkü:) Karnım epey indi benim
hamilelik başlangıç: 69,3
12. hafta: 70,3
16. hafta: 71,3
20. hafta: 72,3
24. hafta: 74
28. hafta: 75,2
32.hafta: 77,8
36. hafta: 79
9 kilo 700 gr aldımmaşaallah bana
ne acıdan anlamadm cnm tanısıyoruz derken ben ankaradaym
Canım benimde bebeğim kilo kafa büyüklüğü olarak önden gidiyor, ama FL uzunlugu yani boyu zamanıyla uyumlu, bende biraz kafaya taktım ne yalan söyliyim. Boyu kaç cm bebeğinin? Kist inşallah önemli değildir canımi tez zmanda yok olur gider inşallah..
bazı doktorlar sırf sezeryan yapmak için kafa büyük diyip korkutup bahaneCanım benimkinin de kafa karın büyük fl haftasıyla uyumlu sorun değil yapısıyla alakalı eşinin başı büyük mü?
soyadın gökçe mine acıdan anlamadm cnm tanısıyoruz derken ben ankaradaym
canım boyu 45 cm oluyor buna göre ee haftasına göre kısa değil kiYa bu alintiyi beceremiyorum bi turlu ben.. fl yazan 6.5 degeri.nettede dogum zamanina kadar en fazla 7.5 ysziyor uzama olarak. Ne bilim ya valla stres oldum
send eiyi almışsın canım maşaallah11 kilo da ben aldım
bazı doktorlar sırf sezeryan yapmak için kafa büyük diyip korkutup bahane
uyduruyorlar
Yok canım eşiminde benimde normal, ama benim kardeşlerim biraz koca kafalıCanım benimkinin de kafa karın büyük fl haftasıyla uyumlu sorun değil yapısıyla alakalı eşinin başı büyük mü?
oh afiyet olsun canım nasıl sevindim anlatamam yaaaşükürler olsun rabbime
bende de vajinal kasinti çok canımhayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz
yürümek iyi diyor millet ama dikkat et canım birden ağrı girer de yolda kalırım diye dışarı mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ben sabredelim son haftalarımız hayırlısıyla inş
kesi olayı beni korkutan tek şey ama diyorum kesmese nasıl çıkacak oradan bebek
aslında kesi de değil sonraki dikişler korkutuyor
Bugün bende hafıza problemi oldu. Bi kaç şeyi hatırlayamadım. Çok moralim bozuldu ağladım biraz.
Canım benim doğumu doktorum yaptırmıyor, yurtdışındayım ebe yaptırcak, prosedür türkiyeden biraz daha farklı.. ama sezeryan için bahane aramıyorlar,türkiyede malesef öyle..bazı doktorlar sırf sezeryan yapmak için kafa büyük diyip korkutup bahane
uyduruyorlar
canım gule gule kullan cok guzel kullanırsın emın ol :)şimdi başlıyorum anlatmaya,bugun uykumun arasında bnm koca aradı çabuk kalk cenk gelıyor oraya seni bebek arabası fabrikasına götürecek diye,bu arada cenk eşimin halasının oğlu,çok zengin bir işadamı,bebek arabasının malzemelerini yapıyor,daha hamıle kaldığımı duydugundan beri sözü var bebek arabası için,ama bnm içime bu durum hiçbir zmn sinmiyordu,Allah kimsenin alıcağına muhtaç etttirmesin,eşime her zmn allah aşkına gel gezelim ben istediğim şeyi almak istiyorum neden tek biryere bağlı kalalım ki desemde beni hiç dinlemedi,beleş gelcek ya tabi,illa sabret tte sabret,neyse gelelim benim tercihime asla pahalı bir arzum yoktu,ben acaip gezenti bir kadın,haftanın 2 günü anneme giderim,avm leri gezeriz,cafelerde otururz,evimdeysemde mutlaka ya sosyete pazarına giderim yada yine avm ye giderim,kendimi biliyorum çocuk 2 ayı bitirsin Allah nasip ederse 3.ayda başlarım ben minnoşla inşallah gezmelere,gönül tabiki en iyisini hem güzelini hem rahat olanını istiyor ama benm aklımdaki model her zmn,hem hafif olsun,hem pratik arabamın bagajına kolaylıkla koyayım,ana kucağı arabaya girsin ama mesala ana kucağı sisteme direk oturan modelleri beğeniyorum yani arabanın sadece hani bacakları oluyor demiri,ona sadece ana kucağı otursun,extradan yaza doğru diğer parça bebek arabası takılsın yani travel sistem ama aklıma takılanda bastonlarda inanılmaz hafifler,ee şimdi seneye de baston alınacak bu travel sistem haydiii lazım olmayacak derken,şu aralar herkesinde favorisi olmuş çok ama çok hpşuma gitti,casual marka baston arabanın travel sistemi hemde taksitle 600 liraya,resmini hemen atıyorum,bu arada benim tahammül edemediğim hiç sevemediğim model iste travel sistemin bebek arabası olup ana o şekildeyken çıkmıyor çünkü onun üstüne ana kucağının takıldığı travel sistemler,hem görüntü kötü hemde kat kat ağır geliyor bana,neyse fabrikaya gittik,beneto marka,ne duydum ne gördüm gerçi internete yazınca çıkıyor,n11 gitti gidiyorda var,showrooma girdik,çeşit çok ama hiçbiri bnm istediğim model değildi,hiçbiri içime sinmedi,abi saolsun sabah sabah gerçi işi vardı orda ama sonuçta hediye alacak para vermiycez sesimi çıkaramadım kızlar,yine onların içinde en iyisi olanı tmm bu gzlmiş dedik ve aldık,tıpkı anlattığım gibi bebek arabasınn üstüne ana kucağı konuluyor,internette 400 lira maliyeti 250 liraymış,çok mutlu ayrılamadım,sizce bir müddet kullanabilirmiyim,beni yorarmı,belkide severim bilemiyorum ama çok mutlu olamadım velasıl,çünkü gerçekten bnm için araba çk önemliydi,olmadı diyorum bir 2 ay kdr kullanırım sonra veririm ihtiyaç sahibi birine,saks mavi rengini aldık,belkide içinizde bu modeli alanlarınız vardır,belkide ürün çok güzeldir bilemiyorum valla kullanıp görücez kızlar,bugün havadisler benden böyle işte,arkadaşımın annesine rastladım yolda tam eve dönerken kadın idrarından kan gelıyormuş,hadi dedim sevaptır,arabam vardı onlarla hep ilgilendim akşama kdr hastaneydik anca eve gelebildim yanitinimini_hnm @babyforwe o yüzden bugün yoktum kızlar resimleride atıyorum baston travel sisytem benim istediğimdi,diğer olan modeller bugunkü hediyemiz,saks mavi olan rengi aldımEki Görüntüle 1341952 Eki Görüntüle 1341953 Eki Görüntüle 1341954
canım zamanla toparlar inşallah bizim kızlar ya okadar korkma.bizimde işte fl denen zımbırtı gerideCanim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi
bu fl nin ölçüsü hangisi oluyo bende bi değer yazıyo geçen hafta cuma günkü ultrasonda 59,39 mm bumu oluyo acabacanım boyu 45 cm oluyor buna göre ee haftasına göre kısa değil ki
send eiyi almışsın canım maşaallah
yok canım 9 cm şimdi benimki küsüratı da var, ilk oğlumda öyleydi eşimin başı büyük bebeğin başı genelde babaya benziyor büyüklük olarak yani
canım fl nin karşısında mı yazıyor bu değer? Öyleyse 7 ile çarpacaksın o zaman 41 cm oluyorbu fl nin ölçüsü hangisi oluyo bende bi değer yazıyo geçen hafta cuma günkü ultrasonda 59,39 mm bumu oluyo acaba
Baska dr a gitsemmi bende ozel degil devlete mesela[/QUOTE]canım zamanla toparlar inşallah bizim kızlar ya okadar korkma.bizimde işte fl denen zımbırtı geridehatta ist doktora gitmiştim o demişti fl si geri diye bende bilmiyom ya neresi direk kilosu algıladım normalde kilosuda geriydi hatta beni burda eflalim uyarmıştı fl kilosu değil diye.Sağlıklı olsunlarda belki yanlış ölçmüştür doktorun.benim adıma yanlış ölçüm yok çnkü kaç tane ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.Allah büyük diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?