2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
S sevdaveysel canım yaaa Allah aşkına başka doktora git.
Bu kadar mı negatif olur bir doktor çok şaşırıyorum gerçekten.
Sırf ben bir şeyler biliyorum görüyorum, bakın ben çok iyi doktorum diye düşündürmek için mi söylüyor bunları?
"Cüce olmaz ama kısa boylu olur" bu nasıl bir sözdür Allah aşkına, zaten sinirliydim yine, bunları okuyunca yine dayanamadım...
Haftadan haftaya ölçümden ölçüme fark eder bu ultrason olayı.
Sanki aldı eline metreyi bebeği baştan topuğa ölçtü

Bence başka bir doktora daha görün sevdacım. Özele gidiyormuşsun devlette olur.
Sadece kendini rahatlatmak için.
Her gittiğinde duyduklarından ben üzülüyorum ya sen nasıl takıyorsundur üzülüyorsundur.

kızlar sezaryandan kac gün sonra korse takılmalı birde hem popo için bi korse aldım hemde sadece göbek için inş işe yarar ya

41 cm canım boyu senin miniğin:)
ben niye göremedimmm hata verdi
bu arada benim miniğimd hakkaten minikmiş
ya benim kafama bişe takıldı şimdi e-gebelik.net teki ölçümlere baktım normal gözüküyo oraya göre ama niye geride kızım

merhaba guzel anneler ben 4.ayímizdan beri sizi takip ediyorum ama cekingen kisiligmden dolayi yazmiyorum pek :) 34+6 olduk bugun doktora gittm devlet hastanesine doktor usg ye gore 2 haftasi var biraz iri bi bebek dedi kilosunu falan soylemedi(gerci kimseye kilosunu soylemiyo bu doktor ama hastanenin en iyi kadin dogum doktoruymus) ekmegi ve tuzu fazla tuketme dedi sagligi suyu falan iyiymis cok sukur ama iste merak ettim ben acaba ne kadar civaridir ki oglusumun kilosu. hayirli geceler bu arada:)

Bana neden hata veriyor eflalim göremedim

S ssule07 canım odanız çok güzel olmuş.
Hele o halıııı Denokids değil mi? O markanın araba şeklinde olanına biz bayıldık.
Ama boyutları standartmış 120' ye 150 imiş.
Bizimde odamıza en az 120'ye 180 lazım. Orta alan biraz büyük.

Çok beğeniyorum o kelebekli halıyı da. Her şeyi çok güzel olmuş. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Dolaplarının içini de çekseneeee

sezin_uk seziiiiin çook tatlısın ama sen yaa. Maşallah. Yüzün hiç değişmemiş, hiç anlaşılmıyor.
Sadece karnın var gözüküyor o kadar. Kıyafetlerinde çok hoş.
Benim yüzüm şişti sanırım, ben bile fark ediyorum farklılığı insanlarda fark ediyor artık

minione canım sıkma kendini yaa. Aslında haklısın kendi istediğin modeli alabilseydin keşke ama.
Şimdi daha önceden söylenmiş eşinde öyle olsun istiyor. Artık yapacak bir şey yok, hem kötüde değil. Sadece üst üste takılma olayı kötü dediğin gibi.
Sen bunu kullan, Allah izin verirse daha sonra yenisini alırsınız. Hem belkide çok beğeneceksin boşver öyle düşünmeye çalış
Bende biraz öyleyim, yani hediye alıyor olabilir insanlar ama azıcıkta benim istediğim gibi olsun di mi ama

Larkin canım beğenin var sen yosun nasılsın? Temizlik işi bitti mi?

Geldim canım geldim
Her zaman takipteyim merak etmeyin
Bugün ara verdik. Yarın annemle ablam yine gelecek, cteside kadın. Pazar günü inşallah bitmiş olacak.
Evin altı üstünde iple çekiyorum pazarı annemle ablamda kendi evlerini derin temizlediler. Şimdi birde benimki, çok yoruldular üzülüyorum ama ne yapayım Geçici bir durum inşallah.

Bu arada ben 16 kilo aldım toplamda.
20 gündür aynı kilodayım çok ilginç. 54 le hamile kaldım, 74 le bitirsem iyi diyordum ama hala 70'im.
Bakalım doğumdan 1 gün önce kaç kilo olacağım

benimde kv dedi biz alıcaz bebek arabasını diye,,,
evlendim hiçbir şey almadı , kendi kıyafetlerimi gelinliğimi kendim aldım,,,
o kadar evine gittim hiç bir şey,,, (başkalarına yapıyor)
takılarıda eşim yapdı,,ddüğünden sonra borçlarını ödedik,düğünü eşimle beraber yaptık,,,
ev aldım,, hiçbir şey,,,
şimdi de bebek arabası alacağım diyor,,,, buraya gelince alıcaklarmış,,,
walla ben beğendim bebek arabasını,, onları beklemeye de hiç niyetşm yok,,, o kadar istiyorlarsa 1-2 taksidini öderler,,,

Evet kesili dogum yapan arkadaşlar hep öyle diyor, sancılardan dolayı o acıyı hissetmiyormuşsun, ama ben bıçaktan çok korkuyorum, bu yüzden sezeryan bana daha korkunç geliyor
sen yurtdışında doğurucaksın değil mi?
bildiğim kadarı şle yurtdışında mecbur kalmadıkça epizyotomi yapmıyorlar,,,
dünya sağlık örgütü diyor k oran %10 olmalı epiyotomi için,,
türkiyede ki oran % 97,,,,

tebrik ederim,,, sağlıkla mutlukla huzurla bebeğini kucağına al,,,

valla ne yalan söyliyim bende bişey görmedim kesinlikle şu zamanıma kadar.kv 3-5 parça bişey almış o.kv nin elinde olsa alır ama kp yokmu o hiç sevmem zaten kendisini.Almak isteyen zaten alır lafla peynir gemisi yürümüyo maalesef.isteyen dediğin gibi taksidini öder hatta ne taksiti ana parasını ödese yeter

arkadaar bugün dkora gttim.6.haftyı doldurdum.çalışmaya devam ediyordum.doktor plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi.kafası çok aşağıydaymış.iş yerinde fazla yoruluyorsan izne ayrıl dedi ve bende pztesi ayrılmaya karar verdim.kilosu 3kg muş ama fl si kısa dedi 66.1. bol bol süt iç yoğurt ye dedi.fazla ayaktaa kalma dedi 38.haftayıı doldurursan iyi deddi.erken doğum riskim varmış.kafasıı baya aşağıya inmiş.boyuna on gün önce devletteki doktorum ileri demişti fl si 73.3 ölçmüştü kime inanacağımı şaşıırdım.

Oh cok sukur darisi basimiza artik siramizla. 6 yasinda 22 ogrenci. Cok zorlaniyorum hakikaten. Neyse ki 31 aralik son
canım anasınıfı ogrtmenı msn bende oyleym yoksa meslektasmıyız :)
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi[/QUOTE] canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yok

aynen öne doğru fırladı iyice:) göbek deliğim iyice pörtledi
aman annesı portlesın nolcak :) ben acele edıyorum cunku hep gec doguyo benm sıpalar evdede sıkıldım macera arıyorum sanırım cnm :)

bencede maşallah sana

tatlım,, boy genetik,, uzarsa uzar,, sağlıklı olsunlar,, kendilerini seven insanlar olsunlar,,, şimdi böyle şeyleri stres yapma,,,
bende bazen düşünüyorum sarışın mı olucak esmer mi,, yakışıklı mı olucak, uzun mu olucak kısa mı olucak, , eşim bakıyor ve diyor ki sağlıklı olsun leble , mutlu bir insan olsun,, ee haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…