evet fl nin karşısında yazıyo bu değer hatta sen yazınca gittim aldım hemen kağıdı baktımcanım fl nin karşısında mı yazıyor bu değer? Öyleyse 7 ile çarpacaksın o zaman 41 cm oluyor
bayagı çıkıkmış senin göbüş :)) benimki daha yayvan :)Bu da benim göbüşüm bugün aşağıya inmişti iyice ama az önce akrobatik hareketler yaptı oğlum geri çıktı sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/36-5-gobegim.1221588/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
41 cm canım boyu senin miniğin:)evet fl nin karşısında yazıyo bu değer hatta sen yazınca gittim aldım hemen kağıdı baktım
aynen öne doğru fırladı iyice:) göbek deliğim iyice pörtledibayagı çıkıkmış senin göbüş :)) benimki daha yayvan :)
Bu da benim göbüşüm bugün aşağıya inmişti iyice ama az önce akrobatik hareketler yaptı oğlum geri çıktı sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/36-5-gobegim.1221588/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
ben niye göremedimmm41 cm canım boyu senin miniğin:)
Larkin canım beğenin var sen yosun nasılsın? Temizlik işi bitti mi?
yok canım malesef degılım tanıssak ıyı olurdu aslında :)soyadın gökçe mi
ben sanki seni eski bi arkadasıma benzettim
ıyıyız cnm sen nasılsın nerelerdesnIi geceler kızlar nasılsınız
benimde kv dedi biz alıcaz bebek arabasını diye,,,güzel canıım bence işini görür.Düşünmesi bile güzel bence.Bizimde halamız alcak arabamızı sade arabalardan alcak bende pusetlilerden istiyom uygun olanlardan bakalım.ne zaman alırsa artık..
benim merak ettiğim fabrika kendinin mi yoksa direk fabrikadan mı aldınız??
sen yurtdışında doğurucaksın değil mi?Evet kesili dogum yapan arkadaşlar hep öyle diyor, sancılardan dolayı o acıyı hissetmiyormuşsun, ama ben bıçaktan çok korkuyorum, bu yüzden sezeryan bana daha korkunç geliyor
tebrik ederim,,, sağlıkla mutlukla huzurla bebeğini kucağına al,,,Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
valla ne yalan söyliyim bende bişey görmedim kesinlikle şu zamanıma kadar.kv 3-5 parça bişey almış o.kv nin elinde olsa alır ama kp yokmu obenimde kv dedi biz alıcaz bebek arabasını diye,,,
evlendim hiçbir şey almadı , kendi kıyafetlerimi gelinliğimi kendim aldım,,,
o kadar evine gittim hiç bir şey,,, (başkalarına yapıyor)
takılarıda eşim yapdı,,ddüğünden sonra borçlarını ödedik,düğünü eşimle beraber yaptık,,,
ev aldım,, hiçbir şey,,,
şimdi de bebek arabası alacağım diyor,,,, buraya gelince alıcaklarmış,,,
walla ben beğendim bebek arabasını,, onları beklemeye de hiç niyetşm yok,,, o kadar istiyorlarsa 1-2 taksidini öderler,,,
canım anasınıfı ogrtmenı msn bende oyleym yoksa meslektasmıyız :)Oh cok sukur darisi basimiza artik siramizla. 6 yasinda 22 ogrenci. Cok zorlaniyorum hakikaten. Neyse ki 31 aralik son
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi[/QUOTE] canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yok[QUOTEebrubirol, post: 38393475, member: 236938"]Canim teselli vermek gibi olmasın ama benim kizimda geriden geliyor 2 haftaya yakin zaten kilosuda ayni şekilde pzt 33+6 dik 32 haftalık gorunuyo dedi. Yani o durumu takma 3 haftaya kadar normal sayiyolarmis ama 3 haftadan sonrasini sorun olarak kabul ediyolarmis.anne babadan kaynaklı olabilir dedi boyu için genetik ollabilir dedi.
Bobregindeki kist için ise korkma Hayirlisiyla bi dogsun doğumdan sonra belli olur herşey.kafana takip ta zehir etme gunlerini.Allahin izniyle bisey olmaz,
aman annesı portlesın nolcak :) ben acele edıyorum cunku hep gec doguyo benm sıpalar evdede sıkıldım macera arıyorum sanırım cnm :)aynen öne doğru fırladı iyice:) göbek deliğim iyice pörtledi
bencede maşallah sanaBugüne kadar aldığım kiloyu yazıyım birde foto çekiyim 36. haftamı çekmedim çünkü:) Karnım epey indi benim
hamilelik başlangıç: 69,3
12. hafta: 70,3
16. hafta: 71,3
20. hafta: 72,3
24. hafta: 74
28. hafta: 75,2
32.hafta: 77,8
36. hafta: 79
9 kilo 700 gr aldımmaşaallah bana
tatlım,, boy genetik,, uzarsa uzar,, sağlıklı olsunlar,, kendilerini seven insanlar olsunlar,,, şimdi böyle şeyleri stres yapma,,,arkadaar bugün dkora gttim.6.haftyı doldurdum.çalışmaya devam ediyordum.doktor plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi.kafası çok aşağıydaymış.iş yerinde fazla yoruluyorsan izne ayrıl dedi ve bende pztesi ayrılmaya karar verdim.kilosu 3kg muş ama fl si kısa dedi 66.1. bol bol süt iç yoğurt ye dedi.fazla ayaktaa kalma dedi 38.haftayıı doldurursan iyi deddi.erken doğum riskim varmış.kafasıı baya aşağıya inmiş.boyuna on gün önce devletteki doktorum ileri demişti fl si 73.3 ölçmüştü kime inanacağımı şaşıırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?