Aynen canım.Benim de tek korkum kesilmek. .. Nerden olursa olsunEvet kesili dogum yapan arkadaşlar hep öyle diyor, sancılardan dolayı o acıyı hissetmiyormuşsun, ama ben bıçaktan çok korkuyorum, bu yüzden sezeryan bana daha korkunç geliyor
tatlım,, boy genetik,, uzarsa uzar,, sağlıklı olsunlar,, kendilerini seven insanlar olsunlar,,, şimdi böyle şeyleri stres yapma,,,
bende bazen düşünüyorum sarışın mı olucak esmer mi,, yakışıklı mı olucak, uzun mu olucak kısa mı olucak, , eşim bakıyor ve diyor ki sağlıklı olsun leble , mutlu bir insan olsun,, ee haklı
Bizim Fl de 6,5 bana kısa olacak demedi. Doktorun tuhaflığı. Boşuna üzülme.Ya bu alintiyi beceremiyorum bi turlu ben.. fl yazan 6.5 degeri.nettede dogum zamanina kadar en fazla 7.5 ysziyor uzama olarak. Ne bilim ya valla stres oldum
Fl dizden itibaren alt bacak uzunluğu. 7 ile çarpınca boyu veriyor.Kizlar cahilligime verin de bu fl nedir ne ise yarar?
merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım
şulecim yazıp yazmadığımı unuttum ama tekrar yazayım çok bebeğndim kızının odasın,gzl günlerde kullan inşallah
Artık doğurmak istiyorum çok yorgunum bugün bol bol yürüdüm doktor çömelme hareketi yap dedi ki onu da yapıyorum herşeyim hazır artık doğursam kızıma kavussam rahatlasam :)))
Oyle cqnim sikiliyorki son on gundur her gitmemde kotu seyler duyuyorum. Fl diye geci
Ya bu alintiyi beceremiyorum bi turlu ben.. fl yazan 6.5 degeri.nettede dogum zamanina kadar en fazla 7.5 ysziyor uzama olarak. Ne bilim ya valla stres oldum
Bu da benim göbüşüm bugün aşağıya inmişti iyice ama az önce akrobatik hareketler yaptı oğlum geri çıktı sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/36-5-gobegim.1221588/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
arkadaar bugün dkora gttim.6.haftyı doldurdum.çalışmaya devam ediyordum.doktor plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi.kafası çok aşağıydaymış.iş yerinde fazla yoruluyorsan izne ayrıl dedi ve bende pztesi ayrılmaya karar verdim.kilosu 3kg muş ama fl si kısa dedi 66.1. bol bol süt iç yoğurt ye dedi.fazla ayaktaa kalma dedi 38.haftayıı doldurursan iyi deddi.erken doğum riskim varmış.kafasıı baya aşağıya inmiş.boyuna on gün önce devletteki doktorum ileri demişti fl si 73.3 ölçmüştü kime inanacağımı şaşıırdım.
Kizlar cahilligime verin de bu fl nedir ne ise yarar?
Canım o söylemese bile senin sorma ve öğrenmeye hakkın var hasta hakları diye bişey var. Bir daha gittiğinde sor bence söylemem demez herhalde çok çekingen olma o senin doktorun söylemesi lazım.merhaba guzel anneler ben 4.ayímizdan beri sizi takip ediyorum ama cekingen kisiligmden dolayi yazmiyorum pek :) 34+6 olduk bugun doktora gittm devlet hastanesine doktor usg ye gore 2 haftasi var biraz iri bi bebek dedi kilosunu falan soylemedi(gerci kimseye kilosunu soylemiyo bu doktor ama hastanenin en iyi kadin dogum doktoruymus) ekmegi ve tuzu fazla tuketme dedi sagligi suyu falan iyiymis cok sukur ama iste merak ettim ben acaba ne kadar civaridir ki oglusumun kilosu. hayirli geceler bu arada:)
Evet canim yurtdisindayim ben, bikac arkadas var onlarda kesi yapilmis, yurtdisinda dogum yapmak bana gore bu sebeplerden dolayi avantaj, keske turkiyede de doktorlar kolaya kacmasasen yurtdışında doğurucaksın değil mi?
bildiğim kadarı şle yurtdışında mecbur kalmadıkça epizyotomi yapmıyorlar,,,
dünya sağlık örgütü diyor k oran %10 olmalı epiyotomi için,,
türkiyede ki oran % 97,,,,
Tekrar yikadim islakken acildi rengi biraz neyse boule kullanacaz napalim onerin icinde tesekurlerariel matiği sıcak suda erit güzelce ondan sonra hepsini ariel matikli suya bastırt,,,
4-5 saat dursun,, klorak arınmaz,,,
sonra çamaşır makşnasında bol ariel matikle yıka,,,
bu kadar ariel matik kullandıkdan sonra makinanın durulama programına at,,, durulama programın yoksa deterjansız yıka ki deterjan atıkları kalmasın,,,
ama ben senin yerinde olsam öyle kullanırdım bu kadar kimyasalla uğraşmazdım,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?