2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

öyle canım biliyorum da doktor haftasına göre geri diyince canımız sıkıldı işte.

İyi geceler kızlar.. Geçmişi okudum.. Masallah hepinize...

SEVDACIM baska dr git içine sinmiyosa canım.. Ama fl yi atöosson hesap yapınca normal durıyor anlamadım ...

EFLALİM. masallah sana gercekten.. Resimlerde mıhtesem.. Top koymussun sanki baska bi yerde bişi yok..

MİNİONE canım begenin vardı ama sen yoktun.. Dedim bı süs püs işleriyle ugrasıyo herlade.. Canım arabanız cok güzel yawrum güle güle kullansın.. Canımı sıkma bce gayet hos ve kullanslı durıyor..

ADENMİRA 3.4. Takımlar gayet hos.. Fakat ilk 1 sene nerdeyse pek kullanılmıyor.. Hani acelen yok ise illa dokunmak görmek istersen bekle derim..

SEVİLYİGİT canım rengi geçmiş camasırları tekrardan makınada bol deterjan ıle yıkarsan hemn boyası akar..çamasır suyu lesinlikle kullanma gerekırse öle kalsın..

MRSSUPERFİN bu arada bende bi hamama gidip kese falan attırmayı düşünüyorum aöa iki cocuk ve emzirilmesi gerekn bir bebiş var ikn en fazla 2 saat bırakabılırım bebegimi o yüaden yapamm gibime geldi..
Saclarımı haftaya kestiricem incelttirip.. Gercekten bakımı zor oluyo..
Keseyide eşime attırırım..
Olduda bitti....

BABYFORWE bidenem cok saol ewet günler yaklastıkca bi haller oluyo bana.. Sanada iyi eglenceler ..

BESTEMESTE bacım masallah sana bu haşde gezebilceni göÜn kesiyo ya helal olsun gercekten.. Bn heryere arabayla bile gitsem inip inerken yoruluyprum.. Ya bnde bir problemmi var cok yorgun bitkin düşüyorum.. Eşim suan en cok istedigim biyere bile gidelim dese 10 defa süşünürüm..

HERA canım bana özelden mesaj atamadılar arkadaslar.. Bnde dedim bi arkadasımıza atalım numaraları grup acıp davet etsin.. Kızlardan gönüllüleri beklıyprum..watsapta sürekli takılanayız ki kk baska bırakamayız yani burayı..face gibi degil sonucta.. Bu arada sevindim güzel habwrlerle dönmüşsün...

OFİZMİR masallah size... Canım agrılar artık olur öyle dikkat et dinlen bol bol..

LARKİN CAnm bitmedimi temizlk.. Sanada masallah.. 70 kılo he ahh ahhh bn 80 1 kh kaldı.. 80 le gitsem dogumaa ne güzel olur..

Ben en sondaki cicekliyi begensim canim.

şulecim yazıp yazmadığımı unuttum ama tekrar yazayım çok bebeğndim kızının odasın,gzl günlerde kullan inşallah

Tesekkur ederiz teyzesi. Hepimiz insaallah, aminnn..

Artık doğurmak istiyorum çok yorgunum bugün bol bol yürüdüm doktor çömelme hareketi yap dedi ki onu da yapıyorum herşeyim hazır artık doğursam kızıma kavussam rahatlasam :)))

Comelme hareketi nasilmis canim. Bugun ben de bi yarim saat yurudum.

Oyle cqnim sikiliyorki son on gundur her gitmemde kotu seyler duyuyorum. Fl diye geci

Canim sikma hic canini. Bebekken dogduklari boy hic de belirleyici degil. Missdely diyodu baya uzun dogmus 55cm miydi neydi heralde. Ama su yasima kadar topu topu 1 metre uzadim diye yazmisti, halbuki herkes bu kiz cok uzun olacak demisler

Ya bu alintiyi beceremiyorum bi turlu ben.. fl yazan 6.5 degeri.nettede dogum zamanina kadar en fazla 7.5 ysziyor uzama olarak. Ne bilim ya valla stres oldum

Deger gayet iyi bence. Senin doktorda var bi terslik bence.

Canim bende acilmadi hata verdi.

Canim olcumden olcume degisiyor hep sonuclar. Bence cok kafani takma sen. Ama sute yogurta zten dikkat etmek gerekiyor. Gunde 2 bardak sut mutlaka icmeye calis. Bi kase de yogurt yiyebilirsin ayrica.

Larkin evet canim o marka hali. Hepsiburada'dan indirimle almistim 55 e mi ne geldi. Simdi yine indirimde ama 120 falan sanirim. Cok sansliyim sanirsam :) dedigin gibi pek buyuk degil ama benim kizimin odasi da minnacik zaten. O yuzden gayet iyi oldu benim icin. Ben de sabirsizlikla senin Mustafa'nin odasini bekliyorum. Cok begenmistim zaten sectigin takimi. Eminim guzelligine de guzellik katarsin sen yerlestirdiginde :)

Canım o söylemese bile senin sorma ve öğrenmeye hakkın var hasta hakları diye bişey var. Bir daha gittiğinde sor bence söylemem demez herhalde çok çekingen olma o senin doktorun söylemesi lazım.

minione canim araba konusunu kafana takma hic. Bazen bunlar daha kullanisli olabiliyo. Benim arabam da bu tarz. Ama alt kisim tam yatiyo. O yuzd . Bi sure sonra ustu kullanmam bile belki. Hem bazi bebekler arabayi hic sevmiyolar. Oyle bi durumda en azindan bosa para verdim demezsin sen de. Bi bak bakalim bebegin durcak mi arabada, sevicek mi arabayi. Eger bebegin durursa ve bu da hosuna gitmezse tekrardan bi bakarsin istedigin gibi arabaya artik.

45.5 cm mi kısa boylu oluyomus... Allahım böle dr napmaya.. Bnde gecm nöbetci dr gittim ya adam bana ögrencisi sanıp bi ara ders vermeye başamıstı.. Bak ben biliyorum.. Sevdacım.. H sorun yapma bosuna strese sokma kendini...

merhabalar,
bu gün kontrolümüz vardı, oğlum dönmemişti ve sezeryan tarihi belirledik.
önce 27 aralık dedi doktor ama bir kaç gün için 1 yıl büyük sayılmasını istemiyorum biraazcık risk aldık 2 ocak olarak kararlaştırdık. önce genel anestezi olsun dedi yok dedim epidural istiyorum peki dedi
anestezi doktoruyla görüştüm, kan verdim bazı testler için filan..
tam 2 hafta var yani .. çok heyecanlıyım
bu iki haftayı olabildiğince dinlenerek geçireceğim ki bebişim çıkmaya çalışmasın. makat geliş pozisyonunda olduğu için kanala sıkışmasından filanda çok korkuyorum gerçi ama Allah büyük

73.7 mm olarak gorunuyor karsisinda da 37 hFta 6 gun yaziyor .. bi sorun yok sanirim ..
yani bu doktorlara da kisilik testi uygulanmali arada .. mesleki deformasyonlari insani ne hale sokuyor. bana da 14 haftalikken dogumda olen cok kadin var dogurma o zaman demisti deli ! tamam bilgilerine saygimiz var da her dedigini de takmamak lazim .

Bu arada kizlar elinizdeki usg resimlerinde yanda yazan bpd fl ac gibi degerlerin altinda atiyorum35w4d gibi gibi yazilarda yazar hatta bir de tarih vardir.. o degere gore kac haftalik oldugunuzu ve beklenen dogum tarihini gosterir.. birebir tutmaz cogu zaman +- 2 haftalik degisiklikler cok normaldir.. ayrica usg probunun tutus gorus acisindan da degerler farkedebilir.. sonucta bebislerimiz kucucuk bir goruntude fl nin 6.68 cm olmasi onun kesin olarak o boyutta oldugunu gostermez dr biraz daha ugrassa belki6.89 cikar bu da bi hafta sizi ilerletir.. yani demem o ki kesin bilgiler degildir bunlar yakin olcumlerdir.. cok fazla takilmayiniz (trust me i am a doctor)

73.7 mm olarak gorunuyor karsisinda da 37 hFta 6 gun yaziyor .. bi sorun yok sanirim ..
yani bu doktorlara da kisilik testi uygulanmali arada .. mesleki deformasyonlari insani ne hale sokuyor. bana da 14 haftalikken dogumda olen cok kadin var dogurma o zaman demisti deli ! tamam bilgilerine saygimiz var da her dedigini de takmamak lazim .

Evet canim yurtdisindayim ben, bikac arkadas var onlarda kesi yapilmis, yurtdisinda dogum yapmak bana gore bu sebeplerden dolayi avantaj, keske turkiyede de doktorlar kolaya kacmasa ustelik burda normal dogumu ebeler yapiyor, doktorlar gibi 6 yil tip okumamislar sonucta..

Tekrar yikadim islakken acildi rengi biraz neyse boule kullanacaz napalim onerin icinde tesekurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…