Ben çok güzel sofralar filan hazırlıyodum özel misafir gelmiş gibi kahvaltısı ayrı akşam yemeği ayrı, baktım misafirliği aşıyo olay onu kestim önce. Böyle şeylerde bi de patlama noktası gerekiyor canım, bi gece 12.30 da çat kapı geldiler o zaman beynim döndüSabahına konuştum kv ile açık açık. Gecenin o vakti gelinmez habersiz hiç gelinmez benim ailem bilir korktuğumu geç saatte aramazlar bile akşamları dedim. Hep habersiz geliyorsunuz dedim insan müsait olur olmaz filan anlattım güzelce , geleceğiniz normal zamanlarda da bi haber verin dedim. Ama böyle durumlarda eş tavrı da çok önemli o da konuştu sonra bu konuyu . Gelip gidilir ama bn samimiyetten korkarım ne kadar iyi bile olsan illa bi tavır yüzünden yüzyüze bakamayacak hale geliyor insanlar. İlişkimiz iyiyken bozulsun istemedim bu gelme gitmeler yüzünden
hayır bide ben çalışan bi insanım düşünayy çok ayıp yaa yetişkin değil bunlar bence
eviniz ayrı yolunuz doğru insan yatar kalkar aşk yaşar kocasyla illa gece saat 12 den sonramı olur bunlar sanki günün her saati olabilir evde olduktan sonra
ben hayatta kaynanamı aramadan gitmem oda alıştı aramadan gelmiyor annemler uzakta onlar akşam 8 den sonra aramıyor bile telefonla rahatsız etmemk için
ah ahhh eşim için hoşgörüyorum ya zaten...valla helal olsun ne güzel yapmışsın. kırılmadılar mı. bizimkiler kesin küserler. sonra eşim üzülür bende ona kıyamam. böyle bi kısır döngü.
stres yapmadım da sabah kalkar kalmaz mesajı görünceanım sıklıdı normalde ben tanıdığa iş yaptırmam daha iyi yapcana baştan savma yapıyorlar bence kv bu kadına yaptıralım deyince bişi demedim oda canımı sıktı öle oluversin falan dedi kendinin istemediği bişi olsa cıngarı çıkartırdıCanım bnm sıkma canını.. Böyle olucanı bilemezsin.. Bulursun kafana göre inş bişeyler..... Hiç sıkma canını stres yapma boswer
bende hoşgeldin deyip isim yazcam. tarih olmasada olur. bazısıda şöyle yapıyo hani sezaryen değil ve tarih belli değilse ..../..../201. sonra tarihi elle yazıyo aileden biri. tabi hem o telaşta akla gelir mi hem de güzel durur mu bilememben hem kolonyaya hem bebek şekerine hoşgeldin ırmak yazdırdım
tarih falan olmasın aman sanki millet tarihe mi bakıyor
niye öle düşünüyorsun ki canım senin az kalmış allahın izniyle doğurursunGeri sayım baslamıs gamze 10 gün diyo kız.. Ayyf...Allahım heycan yaptım.. Dr dedigine görede bnmde 9 gün kaldı ..
Gamze bu topiktekî herkes dogurur bn e sona kalıım gibi geliyo içimde geç dogurcakmısım gibi bi hiss var
Hoşgeldin bebişin iyiki fark etmiş doktorun inşallah en kisa zamanda kuvezden çıkar dualarımiz seninleDun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
stres yapmadım da sabah kalkar kalmaz mesajı görünceanım sıklıdı normalde ben tanıdığa iş yaptırmam daha iyi yapcana baştan savma yapıyorlar bence kv bu kadına yaptıralım deyince bişi demedim oda canımı sıktı öle oluversin falan dedi kendinin istemediği bişi olsa cıngarı çıkartırdı
hayır bide ben çalışan bi insanım düşün
nöbetlerim oluyo benim
ne var haber verip gelsen noluyo
oğlunun evine randevuyla mı gelecekmiş
kocama dedim evet randevuyla gelecek ben calışan bi bayanım gecem gündüzüm yok benim
istediği zaman benim evime gelemez..
şimdi şimdi haber etmeyi öğrendiler şükür
bide gelip bende kalma problemini çözersem tam olacak
evleri 20 dk lık mesafede bize her geldiklerinde kalıyorlar o gece..
3,5 yıllık evliyim gidip evlerinde 1 gece kalmışlığım yok
Sağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
herkesin evi var barkı var onlara niye yerleşesinizOy gunaydin hanimlar :)
hep ayni dertler sorunlar :) bizim kvler karsimizda oturuyor . Diyor ki dogumdan sonra bize yerlesirsiniz bizde kalirsiniz. Verecegi oda da sonradan bolunmus salona camli bi oda. Icerde soyunsan belli konussan belli . Insallah oyle bi durum olmaz yoksa ciddi bir lohusa depresyonu gecirebilirim
doğum yapınca haberimiz olsun demişlerSağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
Kvdeler hep öle umursuz bizim heycanımızdan istegimizden anlamaz ki...niye öle düşünüyorsun ki canım senin az kalmış allahın izniyle doğurursun
Neeee bacım sakın ama sakın gitme ya... Öyle şeymi olur..Oy gunaydin hanimlar :)
hep ayni dertler sorunlar :) bizim kvler karsimizda oturuyor . Diyor ki dogumdan sonra bize yerlesirsiniz bizde kalirsiniz. Verecegi oda da sonradan bolunmus salona camli bi oda. Icerde soyunsan belli konussan belli . Insallah oyle bi durum olmaz yoksa ciddi bir lohusa depresyonu gecirebilirim
herkesin evi var barkı var onlara niye yerleşesiniz
burnundan getirirler valla yapma sakın öyle bi hata
Neeee bacım sakın ama sakın gitme ya... Öyle şeymi olur..
Bn kızımda iki gün annemde kaşdım.. Annem bana cok hüzel bir yatak hazırlamıstı hatta beşigini bile hazırlamıstı ... Cok rahattım.. Kocaman bi oda rahat yatak ve huzur olmasına ragmen bile beb evimi aradım arkadasım.. Kesinlikle eger imkanın varsa kendi evinden baska biyerde kalma...
İnsan evine gelip bi ılık dusa girdimi ohhhh bi rahatlıyo ki
Geri arayıp evet öyle yapacaksın deseydiniz hayret bişi valla habersiz gelmeyi alışkanlık haline getirdilerse laftan anlamıyorlarsa onun da formülleri varkocam annesine gelirken haber edin dedin diye kaynanam '' ben oğlumun evine randevuyla mı gelecem'' deyip telefonu kocamın yüzüne kapattı bigün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?