2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kıslar hayırlı cumalar. bebişleriniz ne zaman doğum pozisyonunu aldı.34+0 da almamıştı benimki hala şimdi 34+3 üm ayaklarını aşagıda hissediyorum hala. genelde son ana kadar döner diyende var dönmesi zor diyende.

valla helal olsun ne güzel yapmışsın. kırılmadılar mı. bizimkiler kesin küserler. sonra eşim üzülür bende ona kıyamam. böyle bi kısır döngü.

hayır bide ben çalışan bi insanım düşün
nöbetlerim oluyo benim
ne var haber verip gelsen noluyo
oğlunun evine randevuyla mı gelecekmiş
kocama dedim evet randevuyla gelecek ben calışan bi bayanım gecem gündüzüm yok benim
istediği zaman benim evime gelemez..
şimdi şimdi haber etmeyi öğrendiler şükür
bide gelip bende kalma problemini çözersem tam olacak
evleri 20 dk lık mesafede bize her geldiklerinde kalıyorlar o gece..
3,5 yıllık evliyim gidip evlerinde 1 gece kalmışlığım yok

Canım bnm sıkma canını.. Böyle olucanı bilemezsin.. Bulursun kafana göre inş bişeyler..... Hiç sıkma canını stres yapma boswer
stres yapmadım da sabah kalkar kalmaz mesajı görünceanım sıklıdı normalde ben tanıdığa iş yaptırmam daha iyi yapcana baştan savma yapıyorlar bence kv bu kadına yaptıralım deyince bişi demedim oda canımı sıktı öle oluversin falan dedi kendinin istemediği bişi olsa cıngarı çıkartırdı

ben hem kolonyaya hem bebek şekerine hoşgeldin ırmak yazdırdım
tarih falan olmasın aman sanki millet tarihe mi bakıyor
bende hoşgeldin deyip isim yazcam. tarih olmasada olur. bazısıda şöyle yapıyo hani sezaryen değil ve tarih belli değilse ..../..../201. sonra tarihi elle yazıyo aileden biri. tabi hem o telaşta akla gelir mi hem de güzel durur mu bilemem

niye öle düşünüyorsun ki canım senin az kalmış allahın izniyle doğurursun

Oy gunaydin hanimlar :)
hep ayni dertler sorunlar :) bizim kvler karsimizda oturuyor . Diyor ki dogumdan sonra bize yerlesirsiniz bizde kalirsiniz. Verecegi oda da sonradan bolunmus salona camli bi oda. Icerde soyunsan belli konussan belli . Insallah oyle bi durum olmaz yoksa ciddi bir lohusa depresyonu gecirebilirim

Hoşgeldin bebişin iyiki fark etmiş doktorun inşallah en kisa zamanda kuvezden çıkar dualarımiz seninle

evet tanıdıkla iş yapmamak lazım bence de. ben çerçeve ve anhtarlıkları çok sevdim. kapı süsüde güzel de ben pek sevmem o et bebekleri istediğin gibi değilse alma tabi başka bi sürü model var. hatta vaktin varsa arkadaşların yaptığı çerçeveler çok güzel oldu hani kaplayıp isim yazdılar ya. ya da kadına söyle iş başka arkadaşlık başka söz verdiği gibi tamamlasın

rabbim onlara akıl fikir versin sanada sabır canım 20 dk lık mesafede kalıyorda ne elde ediyor acaba insanların huzurunu bozmaktan başka

Sağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?

benim son kontrol 9 aralıktı birdaha gerek yok gelmene dedi ebe doğumdan sonra ararız biz seni dedi bebek ekranlarına düşüyormuş görünce ararz dedi

herkesin evi var barkı var onlara niye yerleşesiniz
burnundan getirirler valla yapma sakın öyle bi hata

niye öle düşünüyorsun ki canım senin az kalmış allahın izniyle doğurursun
Kvdeler hep öle umursuz bizim heycanımızdan istegimizden anlamaz ki...
Haftasonu bulursun ya.. Cok güsel hazır kapısüsleri var..
Bu arada kızım bnm 42 haftalık dogdu aslında geç döllenmeydi ama o kadar sabırsızdım ki son ki hafta git gel iyice bunalmıstım.. Şimdi bi problem yok ama bilinç altım böyle düşünmeme sbeb oluyo
Neeee bacım sakın ama sakın gitme ya... Öyle şeymi olur..
Bn kızımda iki gün annemde kaşdım.. Annem bana cok hüzel bir yatak hazırlamıstı hatta beşigini bile hazırlamıstı ... Cok rahattım.. Kocaman bi oda rahat yatak ve huzur olmasına ragmen bile beb evimi aradım arkadasım.. Kesinlikle eger imkanın varsa kendi evinden baska biyerde kalma...
İnsan evine gelip bi ılık dusa girdimi ohhhh bi rahatlıyo ki

herkesin evi var barkı var onlara niye yerleşesiniz
burnundan getirirler valla yapma sakın öyle bi hata

Insallah zorlamaz .. bende hic istemiyorum.. bende dogumdan cok bunun stresini yasiyorum

kocam annesine gelirken haber edin dedin diye kaynanam '' ben oğlumun evine randevuyla mı gelecem'' deyip telefonu kocamın yüzüne kapattı bigün....
Geri arayıp evet öyle yapacaksın deseydiniz hayret bişi valla habersiz gelmeyi alışkanlık haline getirdilerse laftan anlamıyorlarsa onun da formülleri var

kızlar bana bi akıl verin nolur şaştım kaldım ya 2 gündür inanılmaz midem bulanıyo dün cıkardım şimdide çıkardım napıcam ben ya bebeğin hareketlerinde bi sıkıntım yok rabbime cok şükür pazartesi günüde kontrolum var onzaman dicem şikayetimi ama anlamadım ben ya neden cıkarıyorum ben sürekli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…