- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
oda insani streseKonuya dalıyorum ama, senin iyi her gittiğin dr aynısını demiş.. Ya ben napiim, biri geç gebelik şubat 10 gibi anca doğurursun diyo, biri çouk 3 hafta ilerde gidiyo 0cak 7 gibi doğum bekle aa diyo.. :) Artık Allahu alem.. Ne zaman doğarsa.. Bu cumartesi de başka bi dr a gidicem bakalım o ne dicek..
Begenmedinuz bisi varsa degistiriyim dedi bende kapi susunu begenmedim dedim artik gidiphazir bakcamohh sefan olsun git gör bebişini inş herşey yolundadır iyi haberlerle gelirsin :)
el uyuşması normal bağ sıkışmasından oluyormuş bağ sıkışması da vücüt su topladığı için oluyormuş bakmıştım bir ara doğumdan sonlar sular durulunca geçer inş
Alma yaa o neymiş öyle parasıyla değilmien uyuz olduğum şey benimde
harbiden 10 günün var yaa ne mutlu canım inş bende son 10 günü görür öyle doğururum hayırlısıyla benimde son 25 gün falan
inş sağ salim atlatırsınız kv den de o mutluluğun içinde boşboğazlılık yapmaz
yapsa bile bence boşverin takmayın amaaan çok ta umrunuzdakonuşsun konuşsun gitsin fesatlığından yapıyordur bence öyle
kimse durduk yerde öyle yapmaz çünkübence kıskanıyor oğlundan da ondan boşveerrr
:) çok şükür tek problemi ya çok zayıf ya çok şişman olacağı, tabi normal de seçenekler arasında... :)O da insani strese sokar valla ama sagliginda problem olmasinda
canım normal gözüküyormuş ya senin kız demek ki minyon olacak inan doğduktan sonra güzel beslenirse zayıf bebekler daha çok kil alıyorben niye göremedimmmhata verdi
bu arada benim miniğimd hakkaten minikmiş
ya benim kafama bişe takıldı şimdi e-gebelik.net teki ölçümlere baktım normal gözüküyo oraya göre ama niye geride kızım
ben başka dr a gider öğrenirdim en çok merak ettiğim kilodur benim:)merhaba guzel anneler ben 4.ayímizdan beri sizi takip ediyorum ama cekingen kisiligmden dolayi yazmiyorum pek :) 34+6 olduk bugun doktora gittm devlet hastanesine doktor usg ye gore 2 haftasi var biraz iri bi bebek dedi kilosunu falan soylemedi(gerci kimseye kilosunu soylemiyo bu doktor ama hastanenin en iyi kadin dogum doktoruymus) ekmegi ve tuzu fazla tuketme dedi sagligi suyu falan iyiymis cok sukur ama iste merak ettim ben acaba ne kadar civaridir ki oglusumun kilosu. hayirli geceler bu arada:)
ellerine sağlık canım annenin de ablanında, üzülüyorsun ama sende doğumdan sonra onlara yardım edersin ablan hamile kalınca falan, sıkma canını onlar eminim seve seve yapıyorlardır:)
Geldim canım geldim
Her zaman takipteyim merak etmeyin
Bugün ara verdik. Yarın annemle ablam yine gelecek, cteside kadın. Pazar günü inşallah bitmiş olacak.
Evin altı üstünde iple çekiyorum pazarıannemle ablamda kendi evlerini derin temizlediler. Şimdi birde benimki, çok yoruldular üzülüyorum ama ne yapayım Geçici bir durum inşallah.
Bu arada ben 16 kilo aldım toplamda.
20 gündür aynı kilodayım çok ilginç. 54 le hamile kaldım, 74 le bitirsem iyi diyordum ama hala 70'im.
Bakalım doğumdan 1 gün önce kaç kilo olacağım
Senin dinlenmen lazım izne çık bir an öncearkadaar bugün dkora gttim.6.haftyı doldurdum.çalışmaya devam ediyordum.doktor plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi.kafası çok aşağıydaymış.iş yerinde fazla yoruluyorsan izne ayrıl dedi ve bende pztesi ayrılmaya karar verdim.kilosu 3kg muş ama fl si kısa dedi 66.1. bol bol süt iç yoğurt ye dedi.fazla ayaktaa kalma dedi 38.haftayıı doldurursan iyi deddi.erken doğum riskim varmış.kafasıı baya aşağıya inmiş.boyuna on gün önce devletteki doktorum ileri demişti fl si 73.3 ölçmüştü kime inanacağımı şaşıırdım.
canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yokcanım anasınıfı ogrtmenı msn bende oyleym yoksa meslektasmıyız :)
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi
sağol canımbencede maşallah sana
sağol canımİyi geceler kızlar.. Geçmişi okudum.. Masallah hepinize...
SEVDACIM baska dr git içine sinmiyosa canım.. Ama fl yi atöosson hesap yapınca normal durıyor anlamadım ...
EFLALİM. masallah sana gercekten.. Resimlerde mıhtesem.. Top koymussun sanki baska bi yerde bişi yok..
MİNİONE canım begenin vardı ama sen yoktun.. Dedim bı süs püs işleriyle ugrasıyo herlade.. Canım arabanız cok güzel yawrum güle güle kullansın.. Canımı sıkma bce gayet hos ve kullanslı durıyor..
ADENMİRA 3.4. Takımlar gayet hos.. Fakat ilk 1 sene nerdeyse pek kullanılmıyor.. Hani acelen yok ise illa dokunmak görmek istersen bekle derim..
SEVİLYİGİT canım rengi geçmiş camasırları tekrardan makınada bol deterjan ıle yıkarsan hemn boyası akar..çamasır suyu lesinlikle kullanma gerekırse öle kalsın..
MRSSUPERFİN bu arada bende bi hamama gidip kese falan attırmayı düşünüyorum aöa iki cocuk ve emzirilmesi gerekn bir bebiş var ikn en fazla 2 saat bırakabılırım bebegimi o yüaden yapamm gibime geldi..
Saclarımı haftaya kestiricem incelttirip.. Gercekten bakımı zor oluyo..
Keseyide eşime attırırım..
Olduda bitti....
BABYFORWE bidenem cok saol ewet günler yaklastıkca bi haller oluyo bana.. Sanada iyi eglenceler ..
BESTEMESTE bacım masallah sana bu haşde gezebilceni göÜn kesiyo ya helal olsun gercekten.. Bn heryere arabayla bile gitsem inip inerken yoruluyprum.. Ya bnde bir problemmi var cok yorgun bitkin düşüyorum.. Eşim suan en cok istedigim biyere bile gidelim dese 10 defa süşünürüm..
HERA canım bana özelden mesaj atamadılar arkadaslar.. Bnde dedim bi arkadasımıza atalım numaraları grup acıp davet etsin.. Kızlardan gönüllüleri beklıyprum..watsapta sürekli takılanayız ki kk baska bırakamayız yani burayı..face gibi degil sonucta.. Bu arada sevindim güzel habwrlerle dönmüşsün...
OFİZMİR masallah size... Canım agrılar artık olur öyle dikkat et dinlen bol bol..
LARKİN CAnm bitmedimi temizlk.. Sanada masallah.. 70 kılo he ahh ahhh bn 80 1 kh kaldı.. 80 le gitsem dogumaa ne güzel olur..
inşaallah erkenci olmaz annesimerhabalar,
bu gün kontrolümüz vardı, oğlum dönmemişti ve sezeryan tarihi belirledik.
önce 27 aralık dedi doktor ama bir kaç gün için 1 yıl büyük sayılmasını istemiyorum biraazcık risk aldık 2 ocak olarak kararlaştırdık. önce genel anestezi olsun dedi yok dedim epidural istiyorum peki dedi
anestezi doktoruyla görüştüm, kan verdim bazı testler için filan..
tam 2 hafta var yani .. çok heyecanlıyım
bu iki haftayı olabildiğince dinlenerek geçireceğim ki bebişim çıkmaya çalışmasın. makat geliş pozisyonunda olduğu için kanala sıkışmasından filanda çok korkuyorum gerçi ama Allah büyük
bilemiyorum canım epeydir fırlamış halde göbek deliğim, emirde karnı aşağıda olduğu için hiç fırlamamıştı, şimdi çok komik oğlumda bakıyor anne bu ne diyorBen de Merve gibiyim kızlar, gel seni boğaza götüreyim dese kocam Kalkıp gidemiyorum : bugün ilk defa göl kenarında yürüyelim dedi:) onda da montumu giyerken fermuarı pörtledi:)) rezil oldum:))
Çok Hüyük şans olmuş halası yap canım Zeytinyağı ile parmaklarını yağla ve gererek yap diyorlar ben perine Yağı aldım ama yarın başlayayım inş benim eşim hayatta yapmaz ama herkese Kocası yapıyor teklif et sen de..
ya sevdacım bu ne ya yok Gelişimi geri suyu az Cüce olur deve olur.. Bence anormallik bebekte değil doktorunda ve onun uslübünda.. Hamileliğinde gerip grrip durdu seni belli olmayan şeylerle... Ben kendi doktoruma eflalim in durumunu sordum da adam sen inançlı bir annesin, bu makineler sadece tahmini. Takılmayın ve dua edin dedi ben şok oldum.. Hiçbir zaman da Bebeğin boyunu kilosunu önemsemedim çünkü doğunca göreceğiz dedikleri çıkmıyor iştr.. Sen de kendini stres yapma be doktorunu uyar!
Canım erken doğum için hastanedeyken ebe Göbek deliği fırlamadım doğum olmaz senin vaktin var bence Demişti acaba seninki yaklaştı mi :))
Ahh ahh yatar pozisyonda kesiye sebep oluyor istediğimiz gibi okunma pozisyonunda olsak keşke..
Allah yardımcın olsun canım şifa bersin inş sağlıkla kucağına alırsın bebişi
bak korktuğun gibi olmamış sevindim:)iyi akşamlar herkese geldi m kv de den kimse laf söylemedi şükürler olsunhatta moral verdiler çok şişmemişsin iyisin diye şaşırdım çok yani hep böyle olsalar ne güzel olur
kv dem de özlemiş beni ay kzım özledim falan sarılmalar
görümcem küçük 18 yaşında abla diyor bana onu çok seviyorum o ayrı tabi oda beni seviyorözlemişiz hep birlikte birbirmizi yani
aynen canım veriliyor sorun değilmaşallah canım bebeğine güzel beslenmişbenimki de son 8 -9 günde 500 gr almıştı rekor sende yine de
iyi bari canım herşey yolundaymış yazmayınca aklıma doğum geldi hemen
ben çok beğndim arabnızı iyi günlerde kullanın inş bu seni baya götürür bence
ayy çok cici bunlar hemen bakıyorum bende bir iki birşey vardı aklıma takılan alıyım onları da bri indirimi kaçırmayım
hoş geldin canım sorma ya gerildim ama iyi geçti
süper valla maşallah ben 14-15 civarıyım sanırım
amaaan dediğin gibi bebiş için değer boşveeer verilir kilolar umrumda değil
işte sen düşün o kadar kesiden korkan sezeryan dikişinden nasıl korkmaz
geçen hüngür hüngür ağladım valla izlemiştim de hayırlısı tabi dr sezeryan derse elimiz mahkum
sonuçta normal bişey normal doğum adı üstünde normalden korkmuyorum çok
hoşgeldin canımevler temizlense de rahat etsek demi bende salıyı bekliyorum dört gözle inş
40 ı geçmiş olacak senin bebiş o zaman canmhayırlısı olsun inş
adı üstünde normal canm korkma hiç inş pırt diye doğururuz
canım maden suyu iç iki şişe her gün hatta ayranı onunla yapabilirsin daha iyi olurKizlar uyuyamiyorum. Ve tansiyonum bir kac gundur 8 e 5. Buyugu en fazla 9 oluyor ama kucuk 5.2 ya da 5.0 cikiyor.Midem bulaniyor basim donuyor. Sizde de oluyor mu?
şimdi nasılsın canımAdet sancısı gibi bi sancıyla uyandım geçseydi offf cok uykum varrr ya bu saatte de sancı hic cekilmiyor
canım uyuşma bende oldu bugün örgü örüyüm dedim sağ elim uyuştu, güzel haberlerle gel inşaallahGunaydinlar
bugün biraz erkenciyim.kizimi gorucem çünkü.bu ara resmen doktora abone oldum 8 günde 3.gidisimben sikayetci dgilimde esim pek memnun degil pzt uykusuzluktan öldü bugün de muhtemelen nst ye sokcak siramda tam ogleden hemen önce kaldik yine 1.30
En az 1 hafta sonra çağırmazsa esim yollamaz o doktora daha
kizimida ozledim insallah aldigim kilocuklardan azicikta o nasiplenmistirAllahtan ikiz falan degil he benim kizim garanti acliktan olur kup kuru bişey çıkardı
ya benim bu aralar ellerim uyusuyo ya
Su kadar yaziyi yazana kadae kac kere uyuştu ellerim.normal mi ki.
canım başka birine yaptır süsünü sıkma canını sağlık olsunGünaydın kizlar nasilsinizsabah sabah canim skldi suslerimiz hazirlanmis kadin istedim kapi susunu yapamamis uygun malzeme bulamadim dio ciksam ben bile bulurum bisiyi yokkiii  tanidiga is yaptirmiycan bunu hep diyorum kv istiyo diye gittim yaptirdim al iste
hadi bakalı son 9-8.. diye sayıcaz:) ayy sağol canım aşkolsun @mrssoydasa o kadar sordum iyiyim diye bir mesaj yazsaydı çok merek ettim ben onuCanlar gunaydın nasılsınız ben son 10 gune gırdım :) hadı bakalımmm.. Bu arada mrssoydasla msjastk bızlerı cok ozlemıs okuyorum ama yazamyrm telefondan zor calısırkendse cok zor dıyor ... Sizdn naber
canım hiiiiiiiççççççç sıkma canını ver ağzının payını sakın susma bazen densizlere densiz olmak lazım başk türlü anlamazlar bunu düşünüpte stres yapma kendine boşunahersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
sağol canımMaşallah canım sana
Seninki de buyukmuymuss kiz bi haftadan nolacak benim kizcemin on gun once duusun 9.5 cm olmustu.. baska dr a gittigomde normal cok zor dedi. Cati en fazla 10cm aciliyomus zaten.senin kiz koca kafali ddiyip duruyo drlar rahat uc hafta ondem gidiyo basi..ama babamizda koca kafali :) ya olsun saglikla digsunlar da hicc onemlii degil
canım muayene kaynaklı olmuştur şimdi iyisindir inşaallah
aynen canım bende çok ağırlaştım artık
inşaallah canım gönlünce olur, zaten bebeği emzir altını değiş gazını çıkar uyut derken hep odanda oluyorsun sende onunla uyuyorsun
ayy çok tatlısın maşaallah canım
canım diyen çok ama gazlı bebek zaten gazlıdır ben yemediğim halde gazı olduğuna göre demek ki yediğimden içtiğimden değil, dediğin gibi duruma göre bakarsın sende, arkadaşın doğru demiş kesinlikel test etim yani yağlı yağlı sütüm vardı benim maşaallah taşardı yani, eltim resmen şimdi diyet yapıyor daha bir kere sütü sızmamış akmamış ben göğüs pedi yetiştiremiyordum, hem de eltimin bebeği hala çok zayıf, emzirirken çok kalori harcanıyor kilo alacak kadar yemek için epey bir kalori almak lazım zaten, hoşaf hem kabız etmiyor canım birde hurma ye bolca o da iyi oluyor doğum sonrası
canım niye kirliymiş ki kötü olmuş bilemedim nasıl yıkayacağını, kuru temizlemeye mi versen
sevin canım sevin bebeğin için oldun öyle:)
sen daha iyi bilirsin tabi annesi:)
canım kv gile gideceksin ya gerildin sen
ayy herkes kadın doğumcu zaten bozma moralini güzelim sen
ne kusuru canım maşaallah ikinizede
canım çok hoş ama hastane ortamında açık durması hijyenik olmaz bence
oyy merve burnu gerçekten büyük çıkmış yerim ben onu:)
bende hep ağladı ağladım iki üç gündür yeni sustum, son zamanlarda normal artık canım endişeler meraktan kaynaklı
aynı değil canım
canım enişelenmekte haklısın dr lar uyarıyor zaten çocuklara yaklaşmayın diye ama senin eşin durmuş o yüzden korkma
canım niye acele ediyorsun 40 olsun bi
hadi gözün aydın canım maşaallah
geçmiş olsun
en güzeli canım moralin nerde iyi olacaksa orda olman doğrusu
bende hep soruyorum ama bilen yok sanırım
canım boya hiç takılma kısa olmaz farkı kapatır, kist içinde dr korkma demiş sorun olsa zaten pat diye söylüyorlar biliyorsun, inşaallah küçülür kisti
human still tee
çok mu pahalı ya bende ondan aldıracaktım:)
canım istediğin olmamış ama hediye güzel şey hem ben beğendim:)
canım sen yemeyi azaltsanda bebeğin alır bebeğin yapısıyla alakalı
çok güzeller
canım sen nerdesin yoksun
Canım iyi olunda:) sezaryana özeldeki 5 ocak dedi canım bakalım, doğum yapanlar oldu canımcanım rapor alıp izne çıktım. ev ile ilgili işler nedeniyle pek giremedim nete . sen ne yaptın bende seni merak ettim . sezeryan tarihin ne zamandı? pek okuyamadım geçmişi. Doğum yapan var mı ?
Seninki de buyukmuymuss kiz bi haftadan nolacak benim kizcemin on gun once duusun 9.5 cm olmustu.. baska dr a gittigomde normal cok zor dedi. Cati en fazla 10cm aciliyomus zaten.senin kiz koca kafali ddiyip duruyo drlar rahat uc hafta ondem gidiyo basi..ama babamizda koca kafali :) ya olsun saglikla digsunlar da hicc onemlii degil
Canim bide neye sastim ben bu on gunde inanilmaz su ictim ki gebeligimin basindan beri de oyle. Dun dr a giderken dedimki fil gibi su iciyorum baya baya iki damacana suyu on gunde bitirmisim ki evde bi kardesomle ben varimm gece sadece4 5 bardak icerim yani.. ona ragmen daha cok su ic az icmissin dedi sok oldum kendimden de okadar emin gittimki ne bileyim dahanne kadqr icebilirimki[/QUOTE]Canim hic sorma. Esimde diyor takma bu kadar kizimiz saglikli diye. Ama Ama kullqnilan kelimelere bakincq insanin aklina gelmeyennseyler geliyor. Ikidir burnumdan geldi dr muq
canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yok
aman annesı portlesın nolcak :) ben acele edıyorum cunku hep gec doguyo benm sıpalar evdede sıkıldım macera arıyorum sanırım cnm :)
Titiz analarin karnindan cikmisiz biz,ayy cok sukur bnmesofmanınıda getirmemiş kp
kocama esofmanını getirde giyim dedi
nevrim döndü minione
aldı kocamın esofmanını giydi
ben çok tiksinirim öyle şeyden
2 kere makinaya sırf onu atıp yıkadım onlar gittikten sonrada yine içime sinmedi
bende biraz baktım çengele çıkmak pelvisi 2 ya da 3 cm kapanmasına neden oluyor son ana kadar dayanın en son o sandalyeye çıkın dediGunaydin beyaz tv doğumu anlatıyor
Canım bu haldeykwn gercekten kvdelerin yanında olması cok kçtü olmus..Guzel annelerrrr gecmisi okudum simdi. Ne guzel bilgi paylasimlari var sizi seviyoorreeee :)
Ben hala hemoroidden cekiyorum bugun 4. Gun hala sis hala oturup kalkmakta zorlaniorum. Esim de dun tum gun hastaydi ateslendi kustu ishal vs. kv ve kp geldiler hemen ayyy bebek gbi davraniolar tum gun onlarin yaninda afedersiniz birt yapicam yapamiorum. Yapamiim diye kastikca kendimi canim yanio. En son odama gittim artik aksam olmus 10 !!! Kv geldi yanima dedim acikca ossuramiorum yaninizda! Benimki de can yani:) neyse esim toparladi. Ben dusundum de sezaryen olcam galiba onu istiyorum. Bide ikinmak beni ne hale sokar allah bilir allah korusun azar hemeroid fln. Cnku annem kardesimi dogururkrn ki 3980 kg dogmus ikinirken bi yandan da doktor popodan cikanlari geri itiomus. Yani acikcasi gozum korktu benim.
Sana bu konusahak veriyorum one öyle ya...esofmanınıda getirmemiş kp
nevrim döndü minione
2 kere makinaya sırf onu atıp yıkadım onlar gittikten sonrada yine içime sinmedi
ya oğlundan kıskanıyo
yada gecmişinde kendi zorluk cekmiş
bizim bu iyi hallerimizi görmeye dayanamıyo
bilemedim
eşimi katarsam işin içine huzursuz olurum diye ona bişe söylemiyorum
kaynanam için kocamla kötü olmak istemiyorum
onun layıgı agzını actığında agzının payını bıkmadan usanmadan vermek
kadını böyle böyle törpülemek lazım aslında da bende çirkeflik ruhu yok işte
ultrasonda görmedim ama rüyamda gördüm bi 2 ay öncesi kocama da demiştim hatta çatık kaşlı kara kaşlı karagözlü bi bebek diye
gecen haftada kontrolde doktor ultrasonda suratımız cok asık dedi bebek için
çok şaşırdım zaten rüyamda görmüştüm dedim çatık kaşlı bi bebek
seninki yine 1 saat uzaktaymış
benimkiler bana 20 dk lık mesafede her geldiklerinde gece kalırlar öyle giderler
Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bu gece uyudummm çok sevincliyim...hepimizede hayırlı cumalar olsun. ..yarın dr randevum var bidigim kaç gr oldu acaba en son 2700 du...hayirlisi: ))
esofmanınıda getirmemiş kp
nevrim döndü minione
Begenmedinuz bisi varsa degistiriyim dedi bende kapi susunu begenmedim dedim artik gidiphazir bakcam
Guzel annelerrrr gecmisi okudum simdi. Ne guzel bilgi paylasimlari var sizi seviyoorreeee :)
Ben hala hemoroidden cekiyorum bugun 4. Gun hala sis hala oturup kalkmakta zorlaniorum. Esim de dun tum gun hastaydi ateslendi kustu ishal vs. kv ve kp geldiler hemen ayyy bebek gbi davraniolar tum gun onlarin yaninda afedersiniz birt yapicam yapamiorum. Yapamiim diye kastikca kendimi canim yanio. En son odama gittim artik aksam olmus 10 !!! Kv geldi yanima dedim acikca ossuramiorum yaninizda! Benimki de can yani:) neyse esim toparladi. Ben dusundum de sezaryen olcam galiba onu istiyorum. Bide ikinmak beni ne hale sokar allah bilir allah korusun azar hemeroid fln. Cnku annem kardesimi dogururkrn ki 3980 kg dogmus ikinirken bi yandan da doktor popodan cikanlari geri itiomus. Yani acikcasi gozum korktu benim.
Hayırlı cumlar kızlar...
Evimd geldim ya yorgundum bide uyumusuz ne güzel ...
Sabah eşim kızımı doyurmus kızımda uyumus sonra ohhh.. Kac aydır böle bi keyif yapmadım.. 11 gibi kalktım.. Hava gısel evı havalandırdım.. Ortalıgı topladım şimdi kahvemi yudumladım.. Geçmişi okudum..
Kv de kp ser sorunum yok şükür... Annem yada kardeşim onlarda en fazla 15 gün kalabilirler.. Memlekete gidicekler ev yaptırdık.. Esyaları falan yerlestirmeye sonrasında eşim izin alıcak o bana benden iyi bakar...
Zaten o zamana toparlarım...
Hayırlısıyla artık dogum gerceklesse... Son 1 ay hiç geçmiyo sanki..
Sortı cok agrıyo ya.. Zonklaya zonklaya hemde...
Eflalim seninle aynı kılodayız bacım.. 79 kg 80 le girerim heralde doguma...
Ya bide bnm dün sag ayagım şişmişti.. Sadece sag ayagım ama...
Şimdi aklıma geldi baktım inmiş.. Ayakta kaldım herlade ondan..
Ayyy ...
Sunları yazöaya 12 bucukta basladım.. Pattt diye ekran gidiyo niyeki ya ainir oldum
İlk evlendiğim sene suyu çıkmıştı gelip gitmenin sonra tavrımı koydum ben canımya oğlundan kıskanıyo
yada gecmişinde kendi zorluk cekmiş
bizim bu iyi hallerimizi görmeye dayanamıyo
bilemedim
eşimi katarsam işin içine huzursuz olurum diye ona bişe söylemiyorum
kaynanam için kocamla kötü olmak istemiyorum
onun layıgı agzını actığında agzının payını bıkmadan usanmadan vermek
kadını böyle böyle törpülemek lazım aslında da bende çirkeflik ruhu yok işte
ultrasonda görmedim ama rüyamda gördüm bi 2 ay öncesi kocama da demiştim hatta çatık kaşlı kara kaşlı karagözlü bi bebek diye
gecen haftada kontrolde doktor ultrasonda suratımız cok asık dedi bebek için
çok şaşırdım zaten rüyamda görmüştüm dedim çatık kaşlı bi bebek
seninki yine 1 saat uzaktaymış
benimkiler bana 20 dk lık mesafede her geldiklerinde gece kalırlar öyle giderler
Canim bide neye sastim ben bu on gunde inanilmaz su ictim ki gebeligimin basindan beri de oyle. Dun dr a giderken dedimki fil gibi su iciyorum baya baya iki damacana suyu on gunde bitirmisim ki evde bi kardesomle ben varimm gece sadece4 5 bardak icerim yani.. ona ragmen daha cok su ic az icmissin dedi sok oldum kendimden de okadar emin gittimki ne bileyim dahanne kadqr icebilirimki
senın kararın canım saglıkla dogurda sezeryan norm,alGuzel annelerrrr gecmisi okudum simdi. Ne guzel bilgi paylasimlari var sizi seviyoorreeee :)
Nasil koydun o tavrii bizede igretsene simdi bebekte olacak cikmazlar evdenİlk evlendiğim sene suyu çıkmıştı gelip gitmenin sonra tavrımı koydum ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?