2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oda insani strese
O da insani strese sokar valla ama sagliginda problem olmasinda

Begenmedinuz bisi varsa degistiriyim dedi bende kapi susunu begenmedim dedim artik gidiphazir bakcam

ben niye göremedimmm hata verdi
bu arada benim miniğimd hakkaten minikmiş
ya benim kafama bişe takıldı şimdi e-gebelik.net teki ölçümlere baktım normal gözüküyo oraya göre ama niye geride kızım
canım normal gözüküyormuş ya senin kız demek ki minyon olacak inan doğduktan sonra güzel beslenirse zayıf bebekler daha çok kil alıyor
ben başka dr a gider öğrenirdim en çok merak ettiğim kilodur benim:)
ellerine sağlık canım annenin de ablanında, üzülüyorsun ama sende doğumdan sonra onlara yardım edersin ablan hamile kalınca falan, sıkma canını onlar eminim seve seve yapıyorlardır:)

bende emirde 16 kilo almıştım, şimdi ihtiyacım yok zaten kiloluyum 79 oldumondan az aldım galiba, doğuma yajın bir kiloya yakın veriliyor canım doğum belirtisi bu da
Senin dinlenmen lazım izne çık bir an önce
canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yok

aman annesı portlesın nolcak :) ben acele edıyorum cunku hep gec doguyo benm sıpalar evdede sıkıldım macera arıyorum sanırım cnm :)[/QUOTE]
pörtleisn tabi birde çatladım ki ilkte alt karın çatlamıştı şimdi midemin olduğu yer, ilahi güldürdün beni sıkıntıdna doğsun diyorsun senin kız sakin bir çocuk sanırım benim sıkılacak zamanım olmuyor oğlumdan dolayı
bencede maşallah sana
sağol canım
sağol canım
inşaallah erkenci olmaz annesi
bilemiyorum canım epeydir fırlamış halde göbek deliğim, emirde karnı aşağıda olduğu için hiç fırlamamıştı, şimdi çok komik oğlumda bakıyor anne bu ne diyor göbek deliği oğlum sende de var ya diyorum ne işe yarıyor diyor kardeşim nasıl çıkacak karnından dedi karnında kapak mı var diyor kaldım öyle dedim oğlum dr lar çıkaracak sadece onların göreceği bir kapak var dedim, hala söylüyor onu ama kapak yok nasıl çıkacak diyor 3 ay oldu
bak korktuğun gibi olmamış sevindim:)
aynen canım veriliyor sorun değil
Kizlar uyuyamiyorum. Ve tansiyonum bir kac gundur 8 e 5. Buyugu en fazla 9 oluyor ama kucuk 5.2 ya da 5.0 cikiyor.Midem bulaniyor basim donuyor. Sizde de oluyor mu?
canım maden suyu iç iki şişe her gün hatta ayranı onunla yapabilirsin daha iyi olur
Adet sancısı gibi bi sancıyla uyandım geçseydi offf cok uykum varrr ya bu saatte de sancı hic cekilmiyor
şimdi nasılsın canım
canım uyuşma bende oldu bugün örgü örüyüm dedim sağ elim uyuştu, güzel haberlerle gel inşaallah
canım başka birine yaptır süsünü sıkma canını sağlık olsun
Canlar gunaydın nasılsınız ben son 10 gune gırdım :) hadı bakalımmm.. Bu arada mrssoydasla msjastk bızlerı cok ozlemıs okuyorum ama yazamyrm telefondan zor calısırkendse cok zor dıyor ... Sizdn naber
hadi bakalı son 9-8.. diye sayıcaz:) ayy sağol canım aşkolsun @mrssoydasa o kadar sordum iyiyim diye bir mesaj yazsaydı çok merek ettim ben onu
canım hiiiiiiiççççççç sıkma canını ver ağzının payını sakın susma bazen densizlere densiz olmak lazım başk türlü anlamazlar bunu düşünüpte stres yapma kendine boşuna
Maşallah canım sana
sağol canım

canım bebeklerimizin baş ölçüsü aynı:)

canım rapor alıp izne çıktım. ev ile ilgili işler nedeniyle pek giremedim nete . sen ne yaptın bende seni merak ettim . sezeryan tarihin ne zamandı? pek okuyamadım geçmişi. Doğum yapan var mı ?

canım rapor alıp izne çıktım. ev ile ilgili işler nedeniyle pek giremedim nete . sen ne yaptın bende seni merak ettim . sezeryan tarihin ne zamandı? pek okuyamadım geçmişi. Doğum yapan var mı ?
Canım iyi olunda:) sezaryana özeldeki 5 ocak dedi canım bakalım, doğum yapanlar oldu canım
evtmvt , Queen_21 ,KALABALIKamaYALNIZ doğum yaptılar canım daha da vardı sanırım ama benim hafıza gitti

yarın yine randevum var, soriym bakalım kaş cm miş kafası.
bi sıkıntı olur mu dedim yok demişti o zaman bakalım bu hafta ne diycek...

Canim bide neye sastim ben bu on gunde inanilmaz su ictim ki gebeligimin basindan beri de oyle. Dun dr a giderken dedimki fil gibi su iciyorum baya baya iki damacana suyu on gunde bitirmisim ki evde bi kardesomle ben varimm gece sadece4 5 bardak icerim yani.. ona ragmen daha cok su ic az icmissin dedi sok oldum kendimden de okadar emin gittimki ne bileyim dahanne kadqr icebilirimki[/QUOTE]

o iki damacana su bizim evde 4 gün dayanıyor üstelik sadece ben içiyorum size 10 gün iyi gitmiş

Titiz analarin karnindan cikmisiz biz,ayy cok sukur bnm
Kp adim atip gelmez asla,bari ordan 1-0 galibim

Guzel annelerrrr gecmisi okudum simdi. Ne guzel bilgi paylasimlari var sizi seviyoorreeee :)
Ben hala hemoroidden cekiyorum bugun 4. Gun hala sis hala oturup kalkmakta zorlaniorum. Esim de dun tum gun hastaydi ateslendi kustu ishal vs. kv ve kp geldiler hemen ayyy bebek gbi davraniolar tum gun onlarin yaninda afedersiniz birt yapicam yapamiorum. Yapamiim diye kastikca kendimi canim yanio. En son odama gittim artik aksam olmus 10 !!! Kv geldi yanima dedim acikca ossuramiorum yaninizda! Benimki de can yani:) neyse esim toparladi. Ben dusundum de sezaryen olcam galiba onu istiyorum. Bide ikinmak beni ne hale sokar allah bilir allah korusun azar hemeroid fln. Cnku annem kardesimi dogururkrn ki 3980 kg dogmus ikinirken bi yandan da doktor popodan cikanlari geri itiomus. Yani acikcasi gozum korktu benim.

Hayırlı cumlar kızlar...
Evimd geldim ya yorgundum bide uyumusuz ne güzel ...
Sabah eşim kızımı doyurmus kızımda uyumus sonra ohhh.. Kac aydır böle bi keyif yapmadım.. 11 gibi kalktım.. Hava gısel evı havalandırdım.. Ortalıgı topladım şimdi kahvemi yudumladım.. Geçmişi okudum..
Kv de kp ser sorunum yok şükür... Annem yada kardeşim onlarda en fazla 15 gün kalabilirler.. Memlekete gidicekler ev yaptırdık.. Esyaları falan yerlestirmeye sonrasında eşim izin alıcak o bana benden iyi bakar...
Zaten o zamana toparlarım...
Hayırlısıyla artık dogum gerceklesse... Son 1 ay hiç geçmiyo sanki..

Sortı cok agrıyo ya.. Zonklaya zonklaya hemde...

Eflalim seninle aynı kılodayız bacım.. 79 kg 80 le girerim heralde doguma...
Ya bide bnm dün sag ayagım şişmişti.. Sadece sag ayagım ama...
Şimdi aklıma geldi baktım inmiş.. Ayakta kaldım herlade ondan..
Ayyy ...
Sunları yazöaya 12 bucukta basladım.. Pattt diye ekran gidiyo niyeki ya ainir oldum

Canım bu haldeykwn gercekten kvdelerin yanında olması cok kçtü olmus..
Bende hemoroid sorunu dogumdan sonra basladı ve hemoroid sancısından asagıdaki dikişimi duymuuordum bile.. Popomun üstüne oturamıyorum sancısı agrısı.. Gaz cıkarma problemı cok kötü ya..
Canım ibrahim saracoglunun ısırgan otu lapası tarifi var. Hemoroid basur için.. Bende kızımda cok işe yaradı.. Netten arastır ve dene derim..
Birde her wcden sonra hakiki zeytinyagı dökülmüş pamugu makata koy.. Raatlarsın canım.. Cok geçmiş olsun.. Bu durumu kd dr unlada paylas.. Belki bu durumda sezeryana alır seni yoksa gercekten cok Orlanırsın.. Hemoroid cok zor bi dert.. Rabbim kimseye vermesin ceken bilir

Sana bu konusahak veriyorum one öyle ya...
Canım canımı hiç şimdiden sıkma .. Kvdeni tanıyorsun ona göre davran kimsenini seni üzmesine izin verme..sonra niye sölemedim diye pişman oluyorsun..

sen çekmişsin gelinine çektirme demi bari her taraftan suçlu11

Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra bu gece uyudummm çok sevincliyim...hepimizede hayırlı cumalar olsun. ..yarın dr randevum var bidigim kaç gr oldu acaba en son 2700 du...hayirlisi: ))

günatdın canım inşi iyi haberler alırsın

ayy sen benimkini dinle bide

benim eşim her öğlen annesinde yemek yiyor yakın diye ,eve gidip gelmesi zor
çok yakın arkadaşının babası vefat etmişti mezarlığa gidecem diye iç çamaşırını değiştirip gitmiş, annesinden babasının çamaşırı istemiş giymiş
ayy bir sinir oldum bir sinir oldum akşam direk çöpe attım o iç çamaşırını

Begenmedinuz bisi varsa degistiriyim dedi bende kapi susunu begenmedim dedim artik gidiphazir bakcam

iyi demişsin canım boşver

rabbim yardımcın olsun canım yaa

hayırlı cumalar canm

İlk evlendiğim sene suyu çıkmıştı gelip gitmenin sonra tavrımı koydum ben canım

o iki damacana su bizim evde 4 gün dayanıyor üstelik sadece ben içiyorum size 10 gün iyi gitmiş [/QUOTE]
Az mi dersin o zaman :) bende ne cok iciyorum diyordumm :)

senın kararın canım saglıkla dogurda sezeryan norm,al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…