2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hepsi cok güseller canım.aslında kapı süsüde hoş ama senin îstedgin degilse yapcak bişi yok degiştir.. Cerceveye bayıldım...
zaten bi çerceve benim istediğim oldu diyebiliriz mervecim o yüzden canım sıkıldı hafta sonu çıkıp hazır güzel bulabilirsem alcam

senın kararın canım saglıkla dogurda sezeryan norm,al
Geri sayım baslamıs gamze 10 gün diyo kız.. Ayyf...Allahım heycan yaptım.. Dr dedigine görede bnmde 9 gün kaldı ..
Gamze bu topiktekî herkes dogurur bn e sona kalıım gibi geliyo içimde geç dogurcakmısım gibi bi hiss var

ayy sen benimkini dinle bide

benim eşim her öğlen annesinde yemek yiyor yakın diye ,eve gidip gelmesi zor
çok yakın arkadaşının babası vefat etmişti mezarlığa gidecem diye iç çamaşırını değiştirip gitmiş, annesinden babasının çamaşırı istemiş giymiş
ayy bir sinir oldum bir sinir oldum akşam direk çöpe attım o iç çamaşırını

hakkatten beteri beteri varmış
ee iç çamaşırı çöpe attında kocanı naptın??
benim boşanma sebebim olur valla
o derece tiksinirim

allah yardımcın olsun cnm gıcık ınsanlara hıc tahammıulum yok sende ona cevabını ver hakettı ıse

Aynen canim ya tskler cevap için. Oksurmek bile oraya etki ediomus şaka gibi. Doktorumla konusucam. Gerci bilio bana krem ve fitil verdi ama hala sisbelime gelio. Yanik kokusu gelio bide yakio heralde bilmiyorum. Gebelikten olmus benimki.. daha once hic olmamisti. Insalah son olur. Allah bu dertten muzdarip olanlara da sifa versin gostermesin bi daha. Kv kp ye gelince benimkiler olsa hasta yaninda bu kdr durulmaz derler ymk getirip giderler ki babam hayatta gelmez. Arar sorar hasta adamin basinda ne isim var der skinti vermesin die. Bunlar biraz benciller. Uf neyse.. biz iyi olalim da zaten subatta Kanadaya gidiolar hazirana kdr yoklar

zaten bi çerceve benim istediğim oldu diyebiliriz mervecim o yüzden canım sıkıldı hafta sonu çıkıp hazır güzel bulabilirsem alcam
Canım bnm sıkma canını.. Böyle olucanı bilemezsin.. Bulursun kafana göre inş bişeyler..... Hiç sıkma canını stres yapma boswer

Nasil koydun o tavrii bizede igretsene simdi bebekte olacak cikmazlar evden
Ben çok güzel sofralar filan hazırlıyodum özel misafir gelmiş gibi kahvaltısı ayrı akşam yemeği ayrı, baktım misafirliği aşıyo olay onu kestim önce. Böyle şeylerde bi de patlama noktası gerekiyor canım, bi gece 12.30 da çat kapı geldiler o zaman beynim döndü Sabahına konuştum kv ile açık açık. Gecenin o vakti gelinmez habersiz hiç gelinmez benim ailem bilir korktuğumu geç saatte aramazlar bile akşamları dedim. Hep habersiz geliyorsunuz dedim insan müsait olur olmaz filan anlattım güzelce , geleceğiniz normal zamanlarda da bi haber verin dedim. Ama böyle durumlarda eş tavrı da çok önemli o da konuştu sonra bu konuyu . Gelip gidilir ama bn samimiyetten korkarım ne kadar iyi bile olsan illa bi tavır yüzünden yüzyüze bakamayacak hale geliyor insanlar. İlişkimiz iyiyken bozulsun istemedim bu gelme gitmeler yüzünden​

hakkatten beteri beteri varmış
ee iç çamaşırı çöpe attında kocanı naptın??
benim boşanma sebebim olur valla

offf benim kvde hergün bikez eve geliyo bi kez arıyo şimdiden. sağolsun iyi niyetinden ama ben bunalıyorum. yangın var diye bağırmak istiyorum. şimdiden böyleyse doğunca nolcak

yapcak bişi yok valla zaten kocişimle kardeş gibiyiz bayadır o yüzden geçip gitmiştir izi kalmamıştır daha da bunun loğusalığı var yani

kocam annesine gelirken haber edin dedin diye kaynanam '' ben oğlumun evine randevuyla mı gelecem'' deyip telefonu kocamın yüzüne kapattı bigün....

DRCAN arkadasım alıntıyaptım ama sorun oluyo niyeyse ...
Neyse konuya dönelim..

Hosgeldin bebegim
Hoşgeldin melegim
KıZmıydı seninki prensesim yazdırabilrisn
İsmi

kocam annesine gelirken haber edin dedin diye kaynanam '' ben oğlumun evine randevuyla mı gelecem'' deyip telefonu kocamın yüzüne kapattı bigün....

ayy çok ayıp yaa yetişkin değil bunlar bence
eviniz ayrı yolunuz doğru insan yatar kalkar aşk yaşar kocasyla illa gece saat 12 den sonramı olur bunlar sanki günün her saati olabilir evde olduktan sonra
ben hayatta kaynanamı aramadan gitmem oda alıştı aramadan gelmiyor annemler uzakta onlar akşam 8 den sonra aramıyor bile telefonla rahatsız etmemk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…