Hepsi cok güseller canım.aslında kapı süsüde hoş ama senin îstedgin degilse yapcak bişi yok degiştir.. Cerceveye bayıldım...Eki Görüntüle 1342861 çercevemiz Eki Görüntüle 1342864 anahtarlıklar Eki Görüntüle 1342863 altın yastığımız bu hediye yapmış benim istediğimle hiç alakası olmayan kapı süsüEki Görüntüle 1342862 tabi bunu almıyorum hemen gidip yenisine bakıcam artık mecbur hazır alcam
zaten bi çerceve benim istediğim oldu diyebiliriz mervecim o yüzden canım sıkıldı hafta sonu çıkıp hazır güzel bulabilirsem alcamHepsi cok güseller canım.aslında kapı süsüde hoş ama senin îstedgin degilse yapcak bişi yok degiştir.. Cerceveye bayıldım...
Eki Görüntüle 1342861 çercevemiz Eki Görüntüle 1342864 anahtarlıklar Eki Görüntüle 1342863 altın yastığımız bu hediye yapmış benim istediğimle hiç alakası olmayan kapı süsüEki Görüntüle 1342862 tabi bunu almıyorum hemen gidip yenisine bakıcam artık mecbur hazır alcam
Geri sayım baslamıs gamze 10 gün diyo kız.. Ayyf...Allahım heycan yaptım.. Dr dedigine görede bnmde 9 gün kaldı ..senın kararın canım saglıkla dogurda sezeryan norm,al
ben tavrımıda koyuyom yüzlerine bakmıyom geldiklerinde gene geliyorlarİlk evlendiğim sene suyu çıkmıştı gelip gitmenin sonra tavrımı koydum ben canım
sağol canımm ama benimki daha güzeldiayy çok güzeller yaa canım kapı süsü de güzelmiş bence
allah yardımcın olsun cnm gıcık ınsanlara hıc tahammıulum yok sende ona cevabını ver hakettı ısehersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
Canım bu haldeykwn gercekten kvdelerin yanında olması cok kçtü olmus..
Bende hemoroid sorunu dogumdan sonra basladı ve hemoroid sancısından asagıdaki dikişimi duymuuordum bile.. Popomun üstüne oturamıyorum sancısı agrısı.. Gaz cıkarma problemı cok kötü ya..
Canım ibrahim saracoglunun ısırgan otu lapası tarifi var. Hemoroid basur için.. Bende kızımda cok işe yaradı.. Netten arastır ve dene derim..
Birde her wcden sonra hakiki zeytinyagı dökülmüş pamugu makata koy.. Raatlarsın canım.. Cok geçmiş olsun.. Bu durumu kd dr unlada paylas.. Belki bu durumda sezeryana alır seni yoksa gercekten cok Orlanırsın.. Hemoroid cok zor bi dert.. Rabbim kimseye vermesin ceken bilir
Canım bnm sıkma canını.. Böyle olucanı bilemezsin.. Bulursun kafana göre inş bişeyler..... Hiç sıkma canını stres yapma boswerzaten bi çerceve benim istediğim oldu diyebiliriz mervecim o yüzden canım sıkıldı hafta sonu çıkıp hazır güzel bulabilirsem alcam
aa ben seni doğum yaptın sandım bayadır görememiştim :))canım rapor alıp izne çıktım. ev ile ilgili işler nedeniyle pek giremedim nete . sen ne yaptın bende seni merak ettim . sezeryan tarihin ne zamandı? pek okuyamadım geçmişi. Doğum yapan var mı ?
Nasil koydun o tavrii bizede igretsene simdi bebekte olacak cikmazlar evden
hakkatten beteri beteri varmışsen çekmişsin gelinine çektirme demi bariher taraftan suçlu 11
günatdın canıminşi iyi haberler alırsın
ayy sen benimkini dinle bide
benim eşim her öğlen annesinde yemek yiyor yakın diye ,eve gidip gelmesi zor
çok yakın arkadaşının babası vefat etmişti mezarlığa gidecem diye iç çamaşırını değiştirip gitmiş, annesinden babasının çamaşırı istemiş giymiş
ayy bir sinir oldum bir sinir oldum akşam direk çöpe attım o iç çamaşırını
iyi demişsin canım boşver
rabbim yardımcın olsun canım yaa
hayırlı cumalar canm
Huhuu kızlar :)Kızlar bebek kolonya şişesi üzerine ne yazdirsam fikri olan var mi. Normal doğum planladığım için tarih olmayacak
hersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
ayy sen benimkini dinle bide
benim eşim her öğlen annesinde yemek yiyor yakın diye ,eve gidip gelmesi zor
çok yakın arkadaşının babası vefat etmişti mezarlığa gidecem diye iç çamaşırını değiştirip gitmiş, annesinden babasının çamaşırı istemiş giymiş
ayy bir sinir oldum bir sinir oldum akşam direk çöpe attım o iç çamaşırını
hakkatten beteri beteri varmış
ee iç çamaşırı çöpe attında kocanı naptın??
benim boşanma sebebim olur valla
o derece tiksinirim
kocam annesine gelirken haber edin dedin diye kaynanam '' ben oğlumun evine randevuyla mı gelecem'' deyip telefonu kocamın yüzüne kapattı bigün....Ben çok güzel sofralar filan hazırlıyodum özel misafir gelmiş gibi kahvaltısı ayrı akşam yemeği ayrı, baktım misafirliği aşıyo olay onu kestim önce. Böyle şeylerde bi de patlama noktası gerekiyor canım, bi gece 12.30 da çat kapı geldiler o zaman beynim döndüSabahına konuştum kv ile açık açık. Gecenin o vakti gelinmez habersiz hiç gelinmez benim ailem bilir korktuğumu geç saatte aramazlar bile akşamları dedim. Hep habersiz geliyorsunuz dedim insan müsait olur olmaz filan anlattım güzelce , geleceğiniz normal zamanlarda da bi haber verin dedim. Ama böyle durumlarda eş tavrı da çok önemli o da konuştu sonra bu konuyu . Gelip gidilir ama bn samimiyetten korkarım ne kadar iyi bile olsan illa bi tavır yüzünden yüzyüze bakamayacak hale geliyor insanlar. İlişkimiz iyiyken bozulsun istemedim bu gelme gitmeler yüzünden
Huhuu kızlar :)
kocam annesine gelirken haber edin dedin diye kaynanam '' ben oğlumun evine randevuyla mı gelecem'' deyip telefonu kocamın yüzüne kapattı bigün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?