sorma canım kv görümce hepsi melek gibi bu adam herkese zarar ne karısı ne kızları memnun değil, eşim çıkamıyor etkisinden ne kadar o da çoğu şeyini tenkitde etse babasının çıkamıyor iştene kadar düşüncesiz ve kötüler ya hep kp yüzünden aranız bozuluyor eşinle çeksinler ellerini eteklerini üzerinizden yaşlanmışlar daha insan olamamışlar
eşinde ne dinliyorbaba dinlenir dinlemesin demiyorum ama baba hakkındaiyi birşey söylenirse dinlenir
ortada kesin olmayan bir durum var tabiki en ilgili dr kimse ona gideceksiniz bundan doğal olan şey varmı
canım ilişki ve sıcak su hariç diğerlerini çok yapıyorum ben, doğru çatı kemiklerim açılıyor hissediyorumSağlık ocağından geldim kızlar.
Yere eğilip bişey alma, yer silme, çok sıcak suyla yıkanma ve ilişkiye ara verin dedi. Bunlar doğumu tetikliyormuş.
aynen öyle kv ile konuş senBen geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Bugün devlette ki erkek dr a gidecektik söyledim niye gidiyoruz dedi ee dedim anestezici bakacak bugün öyle demişti diye, karar verdik ya özelde yapacaksın ya dedi!!! Çıldırdım şakamısın sen diye, sinirden ağladım niye böyle yapıyorsun sen konuştuk ya tamam dedin ya babanla konuşunca döndü yine fikrin yeter artık koskoca adamsın babanı ne ilgilendiriyor bu durum dedim ne!! Ne ayıp ya böyle bir konuya karışamaz baban dedim benim ailem karışıyormu dedim, ablana çabaladı gitti 30 tane adamın izlediği bir doğuma girdi ablan sayesinde dedim! Eltime çabaladı doğumu erkek dr yaptırdı dedim( dikişlerini erkek dr atmış yeni öğrendim) senin baban çabalamasın yeter dedim, o kadar bayan dr istiyorsa niye kardeşini okutmadı istemeyi biliyor dedimBabamla ilgisi yok sen nerden çıkarıyorsun diyor çıldırıcam inanın özele razı olacağım varsada ona inat gidip devlette yapıp 6 kişilik odalarda yatıcam babasının ağzından konuşuyor yok işte gerekmedikçe erkek dr olmazmış, yeter dedim bundan gerekli hal mi var ben ameliyata giriyorum farkındamısın dedim benim rahat olmam lazım özelde ki kadından iyi elektrik alamıyorum ben dedim, biz bebeğimizin böbreğinin derdindeyken senin baban erkek dr derdinde çıldırıcam artık bu kadarına dedim!! Sana daha bir şey demiyorum bu konuda bana bir şey olursa bütün sorumlusu sensin, hamile kalmakta doğumda bana lüks oldu dedim
Akıl verin bana o adam yüzünden eşimle kötü olduğuma mı yanayım yoksa eşimin hala çocuk gibi etkisinde kalıp inkar etmesine mi, 15 gün kaldı ya benim doğumuma 15 günbelki daha erken
Kv me de diyicem kocan muradına ersin amacına ulaştı diye, sakın emiri görmeyede gelmesin yüzünü görmek istemiyorum diyicem...
Ben ne yapayım şimdi gidip şu adamı boğasım var
Sana yemin ediyorum gözlerim dolarak okudum o kadar ki sinirliyim su an dayanamiyorum ya boyle adamlara kızını okutmaz hastanede bayan dr ister sana sabir diliyorum canim sabir yani sadece sabirsay canım say, sen demiştin değil mi babasını karıştırma konuşurken diye gör bak nasıl karıştırmıyım eve gelene kadar kararımızı verdiğimiz halde akşamına döndür eşimin fikri
ne yapıyım ben şimdi aff afff
bide ayıp bişe ya kayınbaba kadın doğum doktoruna ne karışır....Şeytan diyor ara sende babanı eflal madem bu karışıyor seninde baban karışsında görsünler!!!
canım daha dün kv görümcemgil bendeydi zaten aynı binadayız dün konuştuk onlarda hak veriyor bana, kv eşime hep diyor zaten kızı üzme o ne diyorsa o olacak oğlum doğuracak olan o diyor ama kv min hiç etkisi yok çocuklarının üstünde kadını dinlemezler hiç, kp o kadar ezmiş ki kadını çocukları bile önemsemiyor kadını, kp me de desem söyler ama adam kadına patlar biliyorumaynen öyle kv ile konuş sen
kp yüzünden kocamla aram bozuluyo huzurumuz kalmadı dee
oğlunlada konuş de diretmesin artık de
aslında kocan babasının sözüne bakmasa kp bi cacık yapamaz konuşur konuşur durur işte de...
Sana yemin ediyorum gözlerim dolarak okudum o kadar ki sinirliyim su an dayanamiyorum ya boyle adamlara kızını okutmaz hastanede bayan dr ister sana sabir diliyorum canim sabir yani sadece sabir
aynen canım eşimede onu dedim ayıp dedim ne demek bu benim mahremim baban utanmıyor mu bu konuya karışmaya dedimbide ayıp bişe ya kayınbaba kadın doğum doktoruna ne karışır....
say canım say, sen demiştin değil mi babasını karıştırma konuşurken diye gör bak nasıl karıştırmıyım eve gelene kadar kararımızı verdiğimiz halde akşamına döndür eşimin fikri
ne yapıyım ben şimdi aff afff
Canım ahh ahh anlıyorum seni.. 2 hafta kadar önce aynı dertten muzdarip olduğumu yazmıştım. Hemde benimki kanamalı. Şişlikte 2 tane.. Dr bi krem önerdi o kadar iyi geldi ki anlatamam. 1 haftadır kullanıyorum şişlikler hissedilir derecede küçüldü diyebilirim.. Şiddetle tavsiye ediyorum.. Dene pişman olmicaksın.. İsmi: Procto-Glyvenol Krem
Canim selam bisey sorcam sana. Bu dedigin kremi bugun aldirdim. Dr baska fitil ve krem vermisti. Bunu da denim dedim. Ama benim icte dgl disarda sisler ondan o uca takilan seyle makata degil de disardaki sislere elimle surdum. Sanki yakti gibi canim acidi. Normal mi yoksa o sisler ustune surulcek bisey degil illa iceri mi skilmasi lazim?
Benim de yaptıklarım var aynen. Dikkat etmek lazım demek ki canım.canım ilişki ve sıcak su hariç diğerlerini çok yapıyorum ben, doğru çatı kemiklerim açılıyor hissediyorum
allah sabır versin canım ya bu kadarda karışılmazki artık. sonuçta canını emanet edecek olan sensin. kime istersen kime güvenirsen ona emanet edersin. bu senin kararın olmalı. ama canını çok sıkmamaya çalış.hepsinin eli alışkındır afaki bi ameliyat yapmıyacaklar sonuçta çok farketmez ama karşı taraf böyle yapınca insan gıcık oluyo, sağlıklı düşünemiyo bile. kp inide Allah ıslah etsin.
Benim eşim de bu akşam iş yeriyle yılbaşı yemeğinde bizimki de eşli değil evde kocamı bekleyeceğim ben de.günaydın herkese içim çok buruk bugün eşimin akşama iş yemeği varuyku tutmadı
o müdürün alıcağı olsun
müdür evli olsaydı eşlerle plan hazırlardı tabi insan halinden anlardı
İyi ki evde dogursun demiyor kv si dogurtsun demiyor..bu zihniyetteki adam onuda der yani beklerim..yazik karnindaki bebeye taş gibi büzülmüştür şimdi o yavrum benim sıkma canını bitanem ya vallahi cok üzüldüm ne desek boş suan sana ama karnındaki bebisı düşün allahım zaten gerekeni yapar o adama hamile kadina zulm etmek mutlaka cıkar ondan yanina kalmaz merak etme sencanım daha dün kv görümcemgil bendeydi zaten aynı binadayız dün konuştuk onlarda hak veriyor bana, kv eşime hep diyor zaten kızı üzme o ne diyorsa o olacak oğlum doğuracak olan o diyor ama kv min hiç etkisi yok çocuklarının üstünde kadını dinlemezler hiç, kp o kadar ezmiş ki kadını çocukları bile önemsemiyor kadını, kp me de desem söyler ama adam kadına patlar biliyorum
sağol canım ne güzel ağlamıyordum artık, nasıl kasıldı karnım
Bi günden bişey olmaz canım benimki Nisan'da iki hafta Çin e gidecek düşün beterin beteri var.sorma canım ama bugün geçmez bana artık neyse boverdim ödevleri halldeyim bari tamamen kurtulayım bugün yoksa kend, kend,mi yerim
canım kv de 7 doğumuda evde yapmış zaten aynen o zihniyette uyuzİyi ki evde dogursun demiyor kv si dogurtsun demiyor..bu zihniyetteki adam onuda der yani beklerim..yazik karnindaki bebeye taş gibi büzülmüştür şimdi o yavrum benim sıkma canını bitanem ya vallahi cok üzüldüm ne desek boş suan sana ama karnındaki bebisı düşün allahım zaten gerekeni yapar o adama hamile kadina zulm etmek mutlaka cıkar ondan yanina kalmaz merak etme sen
Ne kadar çok doktor o kadar çok kafa karışıklığı canım. En iyisini seçip biriyle devam et bence.Konuya dalıyorum ama, senin iyi her gittiğin dr aynısını demiş.. Ya ben napiim, biri geç gebelik şubat 10 gibi anca doğurursun diyo, biri çouk 3 hafta ilerde gidiyo 0cak 7 gibi doğum bekle diyo.. :) Artık Allahu alem.. Ne zaman doğarsa.. Bu cumartesi de başka bi dr a gidicem bakalım o ne dicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?