2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sorma canım kv görümce hepsi melek gibi bu adam herkese zarar ne karısı ne kızları memnun değil, eşim çıkamıyor etkisinden ne kadar o da çoğu şeyini tenkitde etse babasının çıkamıyor işte beni zorluyor yüz göz olmak istemiyorum çünkü olursam çok fena olacak ben sinirlenince ağır konuşurum!

Sağlık ocağından geldim kızlar.
Yere eğilip bişey alma, yer silme, çok sıcak suyla yıkanma ve ilişkiye ara verin dedi. Bunlar doğumu tetikliyormuş.
canım ilişki ve sıcak su hariç diğerlerini çok yapıyorum ben, doğru çatı kemiklerim açılıyor hissediyorum

aynen öyle kv ile konuş sen
kp yüzünden kocamla aram bozuluyo huzurumuz kalmadı dee
oğlunlada konuş de diretmesin artık de
aslında kocan babasının sözüne bakmasa kp bi cacık yapamaz konuşur konuşur durur işte de...

Sana yemin ediyorum gözlerim dolarak okudum o kadar ki sinirliyim su an dayanamiyorum ya boyle adamlara kızını okutmaz hastanede bayan dr ister sana sabir diliyorum canim sabir yani sadece sabir

canım daha dün kv görümcemgil bendeydi zaten aynı binadayız dün konuştuk onlarda hak veriyor bana, kv eşime hep diyor zaten kızı üzme o ne diyorsa o olacak oğlum doğuracak olan o diyor ama kv min hiç etkisi yok çocuklarının üstünde kadını dinlemezler hiç, kp o kadar ezmiş ki kadını çocukları bile önemsemiyor kadını, kp me de desem söyler ama adam kadına patlar biliyorum
Sana yemin ediyorum gözlerim dolarak okudum o kadar ki sinirliyim su an dayanamiyorum ya boyle adamlara kızını okutmaz hastanede bayan dr ister sana sabir diliyorum canim sabir yani sadece sabir

sağol canım ne güzel ağlamıyordum artık, nasıl kasıldı karnım

allah sabır versin canım ya bu kadarda karışılmazki artık. sonuçta canını emanet edecek olan sensin. kime istersen kime güvenirsen ona emanet edersin. bu senin kararın olmalı. ama canını çok sıkmamaya çalış.hepsinin eli alışkındır afaki bi ameliyat yapmıyacaklar sonuçta çok farketmez ama karşı taraf böyle yapınca insan gıcık oluyo, sağlıklı düşünemiyo bile. kp inide Allah ıslah etsin.

Şimdi eşimle konuşmuyorum beyefendi de trip atıyor şaka gibi eşşek şakası hem de!! Hiç umrunda değil yani

bende onu diyorum ben yaşıycam o anı ilk doğumumda benim tansiyon 18 lere çıkmış üzüntüde sonradan öğrendim bana sadece yüksek demişlerdi ciddi sıkıntı atlattım eşim bunu biliyor hala nasıl benim düşünceme önem vermiyor anlam veremiyorum bu özeldekinin sezaryanına iyi demiyorlar ondan benim endişem

günaydın herkese içim çok buruk bugün eşimin akşama iş yemeği var uyku tutmadı
o müdürün alıcağı olsun
müdür evli olsaydı eşlerle plan hazırlardı tabi insan halinden anlardı
Benim eşim de bu akşam iş yeriyle yılbaşı yemeğinde bizimki de eşli değil evde kocamı bekleyeceğim ben de.

İyi ki evde dogursun demiyor kv si dogurtsun demiyor..bu zihniyetteki adam onuda der yani beklerim..yazik karnindaki bebeye taş gibi büzülmüştür şimdi o yavrum benim sıkma canını bitanem ya vallahi cok üzüldüm ne desek boş suan sana ama karnındaki bebisı düşün allahım zaten gerekeni yapar o adama hamile kadina zulm etmek mutlaka cıkar ondan yanina kalmaz merak etme sen

canım kv de 7 doğumuda evde yapmış zaten aynen o zihniyette uyuz suratına haykırasım var ki bu gidişle olacak bu, ciddi ciddi annemgili devreye sokucam ben başka çarem kalmadı

Ne kadar çok doktor o kadar çok kafa karışıklığı canım. En iyisini seçip biriyle devam et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…