Kıymetlimiz derseniz herkesin aklına yüzüklerin efendisi gelir canım:)Bende hoşgeldin kiymetlimiz yada hoşgeldin kıymetli misafirimiz mi yazdırsak diyoruz
Yani esinin seni anlamasi için affedersin ama kotu bisey mi yasamaniz lazim yaz.ben olsam hic umrumda olmaz valla giderim istediğim doktora,ama bana gore konuşmak kolay işte yaşamayan bilemez canim anlayamaz.bize gore konuşmak kolay ama dediğim gibi içinin rahat etmediği biseyi yapma sörf onlar istiyor diye.yani ben sinirimden sörf onlara inat bile giderdim devlete gorurler ozaman el mi yaman beyni yamankv mi dinlemez ki o cahil despot adam!!
aynen eşime kızdığım nokta bu inanamıyorum, öyle bir şey söylemeli yapmalıyım ki bin pişman olmalı eşim ama gelmiyor aklıma bir şey
Eşine söyle o zaman doğum olunca gelirsiniz desin.Kızlaaar çekiştirdikçe çağırıyoz vallaKp aramış babamı ayın 15inde gelcez filan gibi bişiler gevelemiş. Benim doğuma daha 1 hafta 10 gün kalmış oluyo o tarihte şimdiden rahat oturamıyom yatıp kalkıyorum sürekli bazen sıkıntı basıyo o kadar gün önceden aynı evde nasıl olcak yaf bi düşünmek lazım eğer doğruysa bu muhabbet kv yi ararım napiyim
,Biz geldik çok şükür.bu sefer kotu haber vermicem
Suyumuz iyiymis ohh :) çok şükür ya 3 lt su ise yaradi sanirim.ama su devletteki okuz doktorim bana deseydi üniversite hastanelerine gerek kalmazdi gitmeme uyuz
Nyse bebeğim hala doğum pozisyonundakorkuyom ben
1970 gr cik olmuş annesinin kuzusu 1 hafta geri sanirm öyle dedi kilo icin.FL side 2 hafta geride suanlik 32+3 günlük karin ve bas cevresi normal sikinti yok suanlik tek sorunumuz FL miz ama olsun saglikli olsunda.doğumdan sonra toparlar inşallah. Bu saatten sonra da kapanmaz fark heralde.nstmizde temiz sorun yok.10 gün sonra gel dediayyy sikintisiz gelmek ne güzelmiş sorun olsa daha erken cagirirdi zaten
Mide için gaviscon yazdi lansor var dedim içme sakin dediniyeyse artik
Idare ediyorum hastahaneye gidip geliyorum doğurmadım dahaıyıyız cnm sen nasılsın nerelerdesn
ahhhh benim kocişim de iki gündür mesaide ben de gece gezmesine giddiyim bugün bariBenim eşim de bu akşam iş yeriyle yılbaşı yemeğinde bizimki de eşli değil evde kocamı bekleyeceğim ben de.
eflalim kusura bakma da senin bu kayınpederine gıcık oluyorum gelininin kadın dpoğum doktoruna karışmak ne demek yaaaa hakikatten çok gıcıkmış ben olsam sinir krizleri geçirirdim sen yine iyi dayanıyorsuncanım daha dün kv görümcemgil bendeydi zaten aynı binadayız dün konuştuk onlarda hak veriyor bana, kv eşime hep diyor zaten kızı üzme o ne diyorsa o olacak oğlum doğuracak olan o diyor ama kv min hiç etkisi yok çocuklarının üstünde kadını dinlemezler hiç, kp o kadar ezmiş ki kadını çocukları bile önemsemiyor kadını, kp me de desem söyler ama adam kadına patlar biliyorum
sağol canım ne güzel ağlamıyordum artık, nasıl kasıldı karnım
bana da canım coook uzun geldı aynenbenimde 15 günüm falan kaldı
herkes cok az kalmış diyor ama bana cok uzun bi zaman gibi geliyor 15 gün
hayrlı cumalar nasılsın ne var ne yok oglun nasıl karnındakı oglun nasılhayırlı cumalar arkadaşlar
sorma canım bana daen son ıkımz kalcaz gıbı gelıyor :)Geri sayım baslamıs gamze 10 gün diyo kız.. Ayyf...Allahım heycan yaptım.. Dr dedigine görede bnmde 9 gün kaldı ..
Gamze bu topiktekî herkes dogurur bn e sona kalıım gibi geliyo içimde geç dogurcakmısım gibi bi hiss var
sekerım soyle yazılabılır meleğimiz dunyamıza hosgeldın ...kızmıydı ...oyle hıssettmHuhuu kızlar :)
bende gttm en son 35te gttm senınde sonuncudurSağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
canım senın bebegın ters mıydı genelde bu haftalarda bebek donunce kusma bulantı yaparkızlar bana bi akıl verin nolur şaştım kaldım ya 2 gündür inanılmaz midem bulanıyo dün cıkardım şimdide çıkardım napıcam ben ya bebeğin hareketlerinde bi sıkıntım yok rabbime cok şükür pazartesi günüde kontrolum var onzaman dicem şikayetimi ama anlamadım ben ya neden cıkarıyorum ben sürekli ya
bende dogurmadım ama hızlı annelerımız var burda :)Idare ediyorum hastahaneye gidip geliyorum doğurmadım daha
Maşallah canım sevindîm. :)ben hepsını yaptm yok bısey cnm :)
ben başka dr a gider öğrenirdim en çok merak ettiğim kilodur benim:)
kv mi dinlemez ki o cahil despot adam!!
aynen eşime kızdığım nokta bu inanamıyorum, öyle bir şey söylemeli yapmalıyım ki bin pişman olmalı eşim ama gelmiyor aklıma bir şey
gece gece nereye gıdıcen soyle bakalım kız :) gezmelerde doguracan kocamın meshur lafı :)ahhhh benim kocişim de iki gündür mesaide ben de gece gezmesine giddiyim bugün bari
Ben geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Bugün devlette ki erkek dr a gidecektik söyledim niye gidiyoruz dedi ee dedim anestezici bakacak bugün öyle demişti diye, karar verdik ya özelde yapacaksın ya dedi!!! Çıldırdım şakamısın sen diye, sinirden ağladım niye böyle yapıyorsun sen konuştuk ya tamam dedin ya babanla konuşunca döndü yine fikrin yeter artık koskoca adamsın babanı ne ilgilendiriyor bu durum dedim ne!! Ne ayıp ya böyle bir konuya karışamaz baban dedim benim ailem karışıyormu dedim, ablana çabaladı gitti 30 tane adamın izlediği bir doğuma girdi ablan sayesinde dedim! Eltime çabaladı doğumu erkek dr yaptırdı dedim( dikişlerini erkek dr atmış yeni öğrendim) senin baban çabalamasın yeter dedim, o kadar bayan dr istiyorsa niye kardeşini okutmadı istemeyi biliyor dedimBabamla ilgisi yok sen nerden çıkarıyorsun diyor çıldırıcam inanın özele razı olacağım varsada ona inat gidip devlette yapıp 6 kişilik odalarda yatıcam babasının ağzından konuşuyor yok işte gerekmedikçe erkek dr olmazmış, yeter dedim bundan gerekli hal mi var ben ameliyata giriyorum farkındamısın dedim benim rahat olmam lazım özelde ki kadından iyi elektrik alamıyorum ben dedim, biz bebeğimizin böbreğinin derdindeyken senin baban erkek dr derdinde çıldırıcam artık bu kadarına dedim!! Sana daha bir şey demiyorum bu konuda bana bir şey olursa bütün sorumlusu sensin, hamile kalmakta doğumda bana lüks oldu dedim
Akıl verin bana o adam yüzünden eşimle kötü olduğuma mı yanayım yoksa eşimin hala çocuk gibi etkisinde kalıp inkar etmesine mi, 15 gün kaldı ya benim doğumuma 15 günbelki daha erken
Kv me de diyicem kocan muradına ersin amacına ulaştı diye, sakın emiri görmeyede gelmesin yüzünü görmek istemiyorum diyicem...
Ben ne yapayım şimdi gidip şu adamı boğasım var
bende onu diyorum ben yaşıycam o anı ilk doğumumda benim tansiyon 18 lere çıkmış üzüntüde sonradan öğrendim bana sadece yüksek demişlerdi ciddi sıkıntı atlattım eşim bunu biliyor hala nasıl benim düşünceme önem vermiyor anlam veremiyorumbu özeldekinin sezaryanına iyi demiyorlar ondan benim endişem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?