2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oy oy ..
biz mi son zamanlarda iyice hassaslasiyoruz yoksa bu kv kpler son zamanda iyice anlayissizlasiyor ..
@eflalim benim esimde erkek doktor konusunda cok hassasti. Hatta sirf bu yuzden ozelde dogum yapiyorum diyebilirim . Ama bu kadar az kalmisken insallah cozersiniz. Ama bi baba olarak kayinpederden biraz daha oglunun iradesine saygi gostermesini beklemek haksizlik olmaz galiba. Bir adim geride durmayi ogrenmeleri gerek .. hala bizim aile oldugumuzu kabullenemiyorlar.

Of of bütün alıntılar gitti zaten canım burnumda yani karnım :))

Larkincim özledik seni, gel artık..
Şulecim odan çok güzel olmuş kelebek konsepti de varmış prensesimizin maşallah

Normal doğum isteyen anneler hurma yürüyüş ve kesisiz olması için perine masajı ve birliktelik diyorlar, ben de yarın başlayacağım hepsine inş:)

Praline evet yurtdışında kadınlığa SAYGI duyuyorlar burada da öyle sadece ben küvette olmayacağım doktorum küvetli çalışmıyor brnim de riskim var diye Doğumu yavaşlatmadan küvette sokmayacaklar ama duşa girebilirim.: perine masajını abartmadan kendimiz de yapabiliriz bence sonuçta hemoroid olunca vazelin Zeytinyağı sürüyoruz makara bu da Bebeğin yolunu kolaylaştırmak gibi bir şey..

Minione cim istekler olmayınca insan hayalkırıklığına uğruyor zatrn Hüyük bir şey istememiştim ama o da olmadı va diyoruz ama bence arkadaşınızın sizi düşünmesi bebeğinin kendi kısmeti ile gelmesi çok güzel.. Biz Göçebe gibiyiZ şimdiden iki puset var çok şülür ihtiyacımız yok ama keşke biri de dandik de olsa beğenmesem de hediye alsaydı bebişime kendi anne babam ve ablamlad dışında.. Benim de ağrıma gidiyor :) ben hep süsler püsler hediyeler alırım benim kızımı heyecanla bekleyen yok mu kısmetsiz mi diye düşünüyorum. Hediyenin içine sinmedi en Güzeli olurdu ama abi düşünmüş almış hediyesini Bebeğin kısmeti ile gelmiş. Çok memnun olmazsan yenisini alırsın ama inan ki bu sadeceheves. Alınca memnun kalıyorsun bak ben chicco yu kullanıyorum gayet de memnunum

kv mi dinlemez ki o cahil despot adam!!

aynen eşime kızdığım nokta bu inanamıyorum, öyle bir şey söylemeli yapmalıyım ki bin pişman olmalı eşim ama gelmiyor aklıma bir şey
Yani esinin seni anlamasi için affedersin ama kotu bisey mi yasamaniz lazim yaz.ben olsam hic umrumda olmaz valla giderim istediğim doktora,ama bana gore konuşmak kolay işte yaşamayan bilemez canim anlayamaz.bize gore konuşmak kolay ama dediğim gibi içinin rahat etmediği biseyi yapma sörf onlar istiyor diye.yani ben sinirimden sörf onlara inat bile giderdim devlete gorurler ozaman el mi yaman beyni yaman

Eşine söyle o zaman doğum olunca gelirsiniz desin.

,
canım benim gözün aydın yaa güzel haber vermene çok sevindim sen takma fl yi bebişler ortalama bir boyla doğarlar sonradan uzarlarrr

eflalim kusura bakma da senin bu kayınpederine gıcık oluyorum gelininin kadın dpoğum doktoruna karışmak ne demek yaaaa hakikatten çok gıcıkmış ben olsam sinir krizleri geçirirdim sen yine iyi dayanıyorsun

benimde 15 günüm falan kaldı
herkes cok az kalmış diyor ama bana cok uzun bi zaman gibi geliyor 15 gün
bana da canım coook uzun geldı aynen
hayırlı cumalar arkadaşlar
hayrlı cumalar nasılsın ne var ne yok oglun nasıl karnındakı oglun nasıl
sorma canım bana daen son ıkımz kalcaz gıbı gelıyor :)
Huhuu kızlar :)
sekerım soyle yazılabılır meleğimiz dunyamıza hosgeldın ...kızmıydı ...oyle hıssettm

Sağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
bende gttm en son 35te gttm senınde sonuncudur
canım senın bebegın ters mıydı genelde bu haftalarda bebek donunce kusma bulantı yapar

Idare ediyorum hastahaneye gidip geliyorum doğurmadım daha
bende dogurmadım ama hızlı annelerımız var burda :)

C
kv mi dinlemez ki o cahil despot adam!!

aynen eşime kızdığım nokta bu inanamıyorum, öyle bir şey söylemeli yapmalıyım ki bin pişman olmalı eşim ama gelmiyor aklıma bir şey

Tatlim aslinda diyecegini demissin bana bisey olursa diye. Inanamiorum bu zamanda. Hem kizlarininokutmaz hem kadin dr isterler. Afaedersin ama cok sinirlendim. Insanin fikri neyse zikri odur ne yani dr sana baska gozle mi bakicak? Bence kvnle konus once. Sen de kadinsin beni anlarsin gbi cumlelerle giris yap. Oglunla konussun. Yada direk kocanla konus. Dogum esini bile ilgilendirmez aslinda doktorla senin aranda hamngi doktorla iyiysen onla yapmalisin dogumu. Zaten canin burnunda bide kadin erkek iliskisimi mi dusuncen de kadin dr dio. Kendine bisey olsa illa erkek doktor mu istio anlamadim. Bu okdr ozel bisey ki dogum ya dogum boru degil! Ya da gozunu karartacaksin gemileri yakmak ugruna da olsa kp karsisina cikip konuscaksin canim. Allah yarfimcin oldun canim. Uzulme aglama kararini sen ver ve uygula. Annesin sen ya !

@eflalim canım yeni okudum sinir oldum senin durumunu düşünemiyorum artık yanii..hem bir kayınpederin gelininin doktoruna karışması kadar saçma bir şey varmı yaa.Allahım yani tamam dinimizce zorunlu kalınırsa deniliyor ama diger bayan seni anlamıyorsa psikolojik olarak rahatsız oluyorsan ne anladım o doktordan ben.Hem zaten insan kendini anlayabileni zor buluyor doktor olarak. Sen canını sıkma nasıl rahat hissediyorsan onu seç agrıyı, sıkıntıyı ,telaşı, yavrun için endişeyi sen yaşa eeeee yok efendim doktor kadındı erkekti falandı filandı...ne lüzumsuzluk..Benim doktorumda erkek 10 yıldır aynı doktor üstelik yabancı...bana soruyorlardı doktorun kim diye söyleyince aaaa erkekmi dediler evet neden dedim! Ben 10 yıldır yurtdışında yaşıyorum ilk gedigimde derdimi anlatamıyordum bu doktor bana yardımcı oldu şimdi gayet iyi anlaşıyorum.Müslümanlara saygılı bir o kadar kibar kontrolde o kadar hızlıki sırf hastası utanmasın diye.O onların işi yani sonuçta onlar o gözle bakmıyorlar insana.Kp in nerden anlayacak bunu ama.sen rahat ol istedigini seç..:)

merhaba annelerrr bi sorum olacaktı drum 38. haftada çatı muayenesine çağırdı bu nasıl oluyo ilk bebeğim benim bide nts yapılması gerekiyomuş ama bana daha yapmadı dr bi sorun olurmu ki ? bilemedim bu arada bebeğimin başı vücuduna göre biras büyükmüş dr +3cm daha büyürse sezaryen yaparız dedi , 38. haftada kesiin karar verecez doğum şekline ama şimdilik normal görünüyo dedi dr heyecanla ve korkuyla bekliyorum

eflalcim, bence başkaları yüzünden eşinle aranı bozma, eşin hata yapıyor olabilir, evet hamilesin, duygusalız, stresliyiz, ama her insan hata yapabilir, hiç birimiz dört dörtlük değiliz, bu yüzden cocukların ve yuvanın huzuru için eşinle tartışma, bak ne güzel aranız düzelmiş, sana hediye almış, adam düşüncek yaptıklarımın hiç bir manası yok mu diye .
Ben olsam direk kp ile konuşurdum, stresli bir dönemden geçtiğini anlat, eşinle halletmeniz gereken konulara başkalarını karıştırmayacağını söyle, eğer böyle yaparlarsa olan bizim evliliğimize olacak de, torunlarının annesi olduğunu, eşine onlara hizmet ettiğini üzerlerinde hakkın olduğunu söyle, bazı şeyler senin isteğin doğrultusunda olmalı bunu kabullensin.
Eşine karşıda geri adım at, yine kendini hislerini yaşadıklarını sakince anlatıp, böyle şeylerin huzurunuzu bozmasını istemediğini söyle.
Şöyle yap böyle yap dedim, tabiki kendi fikrim canım, ben olsaydım böyle yapardım, sen kend,n en doğrusu hangisiyse ölçüp tartıp karar vermelisin. Hamile bi kadını böyle üzüp yıpratmak günah ya, Allah akıl versin

özeldeki dünyanın en süper doktoru olsa bile, ben kp nin bu tavrına karşı inadımdan gidip tersini yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…