2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım kv de 7 doğumuda evde yapmış zaten aynen o zihniyette uyuz suratına haykırasım var ki bu gidişle olacak bu, ciddi ciddi annemgili devreye sokucam ben başka çarem kalmadı

olabilir valla gelsinler sen hangi doktoru istiyosan ona götürsünler ilgilensinler.

canm yaptırdım hatta carşamba bakılmıştı hiç bişey cıkmadı ama cok fenayım ya

Kıyamam yaa sakin ol canım önce söyleyeceğini söylemişsin zaten bundan sonra sakince konuşmaya çalış. Neden devlette istediğinin avantajlarını özelin dezavantajlarını filan bi kağıda yaz eşinden de ayn şeyi yapmasını iste bakalım ne yapacak

cok teşekkür ederim arkadaşım cvbın için kesin denicem
rica ederim canım inşaallah faydası olur

Canım avantaj dezavantaj mesele değil ki mesele erkek olması!!!! Ah ah insan evlenirken bir kere düşünmeliymiş

sağol ilgin için

Kızlaaar çekiştirdikçe çağırıyoz valla Kp aramış babamı ayın 15inde gelcez filan gibi bişiler gevelemiş. Benim doğuma daha 1 hafta 10 gün kalmış oluyo o tarihte şimdiden rahat oturamıyom yatıp kalkıyorum sürekli bazen sıkıntı basıyo o kadar gün önceden aynı evde nasıl olcak yaf bi düşünmek lazım eğer doğruysa bu muhabbet kv yi ararım napiyim

Derdi neymiş acaba kaynananin acaba çok merak ettim
Ayy canim ya çok geçmiş olsun.çok kotu bisy gecer inşallah en Kisa zamanda en azindan sislik insin

Benim kizimda 32 haftalıkken falan dondu canim.
Sağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
Ben en son 1.5 ay oncemi ne gitmiştim yanlis hatirlamiyosam araligin 20 sinden sonra gel dedi ama ararlarmi bilmem :)
Ayy bi an aklima esim geldi ya.bizde alt ki üstlü oturuyiz neymis efendim doğumdan sonra assa tasincakmisiz eşimin fkri.tek yapamazmisim oldu canim dedim.aralikta gecen sene ameliyat oldum popodan ayiptir söylemesi 1 haftaya yakin mecbur kaldimda catladim patladim evede cikamadim is yemek yapamadigim için hemen ayağa kalkinca geçtim evime,insanin evi gibisi yok kim ne derse desin,çok merakliysa gelsin yukarda baksin banane inemem hiçte bile. KV ayağından ameliyatli platin varda Esim cikamaz o diyo geçmeden geri kalmiyo ama çokta FIFO
Ayy canim ya bu kp ne cins ya.iki kişinin arasına giriyor.doğuma girecek olan sensin onane.ya bide kadim doğumla ne alakasi var onu ne ilgilendirir Allahim yarabbim ya.bencede KV ile konuş.oğluyla konussun senin derdin ne esinle babasinjn derdi ne ya.çok kizdim bende valla.Seni huzursuz ediyo okadar silinti cekiyosun esinde seni uzuyo.kafanin rahat olması gerekirken sürekli strese sokuyolar seni uyuz cins cahil adam

ayy ara canım son günler yatılıyor genelde ne diye geliyorlar ayyy ayy!!

kv mi dinlemez ki o cahil despot adam!!

aynen eşime kızdığım nokta bu inanamıyorum, öyle bir şey söylemeli yapmalıyım ki bin pişman olmalı eşim ama gelmiyor aklıma bir şey

Biz geldik çok şükür.bu sefer kotu haber vermicem
Suyumuz iyiymis ohh :) çok şükür ya 3 lt su ise yaradi sanirim.ama su devletteki okuz doktorim bana deseydi üniversite hastanelerine gerek kalmazdi gitmeme uyuz
Nyse bebeğim hala doğum pozisyonunda korkuyom ben
1970 gr cik olmuş annesinin kuzusu 1 hafta geri sanirm öyle dedi kilo icin.FL side 2 hafta geride suanlik 32+3 günlük karin ve bas cevresi normal sikinti yok suanlik tek sorunumuz FL miz ama olsun saglikli olsunda.doğumdan sonra toparlar inşallah. Bu saatten sonra da kapanmaz fark heralde.nstmizde temiz sorun yok.10 gün sonra gel dedi ayyy sikintisiz gelmek ne güzelmiş sorun olsa daha erken cagirirdi zaten
Mide için gaviscon yazdi lansor var dedim içme sakin dedi niyeyse artik

Muhtemelen üç hafta sonra gittiğinde haftaya gel diyecek.

Ay Nego yazdıklarım gıtmıısss kıyamam sana hıc sıkma canını ınatlasma bence ılla ozel dıyosa esın ol orda ama bunu da her fırsatta basına kak :) kp kına yaksın munasıp yerıne:) bu arada tabı sıkıntıları paylasacagz kı destek olalım ne demek o kızarız bak sana zatern tek rahatladıgımız yer burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…