Bende hoşgeldin kiymetlimiz yada hoşgeldin kıymetli misafirimiz mi yazdırsak diyoruzben hem kolonyaya hem bebek şekerine hoşgeldin ırmak yazdırdım
tarih falan olmasın aman sanki millet tarihe mi bakıyor
canım kv de 7 doğumuda evde yapmış zaten aynen o zihniyette uyuzsuratına haykırasım var ki bu gidişle olacak bu, ciddi ciddi annemgili devreye sokucam ben başka çarem kalmadı
Ben geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Bugün devlette ki erkek dr a gidecektik söyledim niye gidiyoruz dedi ee dedim anestezici bakacak bugün öyle demişti diye, karar verdik ya özelde yapacaksın ya dedi!!! Çıldırdım şakamısın sen diye, sinirden ağladım niye böyle yapıyorsun sen konuştuk ya tamam dedin ya babanla konuşunca döndü yine fikrin yeter artık koskoca adamsın babanı ne ilgilendiriyor bu durum dedim ne!! Ne ayıp ya böyle bir konuya karışamaz baban dedim benim ailem karışıyormu dedim, ablana çabaladı gitti 30 tane adamın izlediği bir doğuma girdi ablan sayesinde dedim! Eltime çabaladı doğumu erkek dr yaptırdı dedim( dikişlerini erkek dr atmış yeni öğrendim) senin baban çabalamasın yeter dedim, o kadar bayan dr istiyorsa niye kardeşini okutmadı istemeyi biliyor dedimBabamla ilgisi yok sen nerden çıkarıyorsun diyor çıldırıcam inanın özele razı olacağım varsada ona inat gidip devlette yapıp 6 kişilik odalarda yatıcam babasının ağzından konuşuyor yok işte gerekmedikçe erkek dr olmazmış, yeter dedim bundan gerekli hal mi var ben ameliyata giriyorum farkındamısın dedim benim rahat olmam lazım özelde ki kadından iyi elektrik alamıyorum ben dedim, biz bebeğimizin böbreğinin derdindeyken senin baban erkek dr derdinde çıldırıcam artık bu kadarına dedim!! Sana daha bir şey demiyorum bu konuda bana bir şey olursa bütün sorumlusu sensin, hamile kalmakta doğumda bana lüks oldu dedim
Akıl verin bana o adam yüzünden eşimle kötü olduğuma mı yanayım yoksa eşimin hala çocuk gibi etkisinde kalıp inkar etmesine mi, 15 gün kaldı ya benim doğumuma 15 günbelki daha erken
Kv me de diyicem kocan muradına ersin amacına ulaştı diye, sakın emiri görmeyede gelmesin yüzünü görmek istemiyorum diyicem...
Ben ne yapayım şimdi gidip şu adamı boğasım var
canm yaptırdım hatta carşamba bakılmıştı hiç bişey cıkmadı ama cok fenayım yacanım çok geçmiş olsun yaşamdım ama çok zor diyorlar, iyi demişsin kv ye
ohh iyi yapmış eşin canım
bende 80 le girerim sanırım canım senin boy uzun duruyordu ben 1,60 ım
ayakta çok durma artık canım dayanmıyor vücut
canım hepside güzel olmuş, kapı süsü sıradan olmuş bencede netten baksana şahane modeller var
evet aynen öyle gelecek gıcık ya anlayışsızlığa sinir oluyorum
ayy şu kalma işi çok gıcık anlamsız ablamın kv gil öyleydi ne anlamsız bir şey ya! Canım koy tavrını açıkca söyle
36. haftada gitmem lazımdı hiç istemiyor canım gitmedim
aman canım sakın ama sakın yapma öyle bir şey yok de ısrar ederlerse etsinler gidip kötü olacağına gitme kötü ol
canım son dönemler olabiliyormuş ama enfeksiyonda bulantı yapar idrar tahlili yaptır istersen
bu gidişle öyle olacakolabilir valla gelsinler sen hangi doktoru istiyosan ona götürsünler ilgilensinler.
canm yaptırdım hatta carşamba bakılmıştı hiç bişey cıkmadı ama cok fenayım ya
ben hepsını yaptm yok bısey cnm :)Sağlık ocağından geldim kızlar.
Yere eğilip bişey alma, yer silme, çok sıcak suyla yıkanma ve ilişkiye ara verin dedi. Bunlar doğumu tetikliyormuş.
cok teşekkür ederim arkadaşım cvbın için kesin denicembu gidişle öyle olacak
canım o zaman son haftalarda olan bulantı senin ki geçmiş olsun, ayva elma yesen bastırıyor bulantıyı
Kıyamam yaa sakin ol canım önce söyleyeceğini söylemişsin zaten bundan sonra sakince konuşmaya çalış. Neden devlette istediğinin avantajlarını özelin dezavantajlarını filan bi kağıda yaz eşinden de ayn şeyi yapmasını iste bakalım ne yapacakBen geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Bugün devlette ki erkek dr a gidecektik söyledim niye gidiyoruz dedi ee dedim anestezici bakacak bugün öyle demişti diye, karar verdik ya özelde yapacaksın ya dedi!!! Çıldırdım şakamısın sen diye, sinirden ağladım niye böyle yapıyorsun sen konuştuk ya tamam dedin ya babanla konuşunca döndü yine fikrin yeter artık koskoca adamsın babanı ne ilgilendiriyor bu durum dedim ne!! Ne ayıp ya böyle bir konuya karışamaz baban dedim benim ailem karışıyormu dedim, ablana çabaladı gitti 30 tane adamın izlediği bir doğuma girdi ablan sayesinde dedim! Eltime çabaladı doğumu erkek dr yaptırdı dedim( dikişlerini erkek dr atmış yeni öğrendim) senin baban çabalamasın yeter dedim, o kadar bayan dr istiyorsa niye kardeşini okutmadı istemeyi biliyor dedimBabamla ilgisi yok sen nerden çıkarıyorsun diyor çıldırıcam inanın özele razı olacağım varsada ona inat gidip devlette yapıp 6 kişilik odalarda yatıcam babasının ağzından konuşuyor yok işte gerekmedikçe erkek dr olmazmış, yeter dedim bundan gerekli hal mi var ben ameliyata giriyorum farkındamısın dedim benim rahat olmam lazım özelde ki kadından iyi elektrik alamıyorum ben dedim, biz bebeğimizin böbreğinin derdindeyken senin baban erkek dr derdinde çıldırıcam artık bu kadarına dedim!! Sana daha bir şey demiyorum bu konuda bana bir şey olursa bütün sorumlusu sensin, hamile kalmakta doğumda bana lüks oldu dedim
Akıl verin bana o adam yüzünden eşimle kötü olduğuma mı yanayım yoksa eşimin hala çocuk gibi etkisinde kalıp inkar etmesine mi, 15 gün kaldı ya benim doğumuma 15 günbelki daha erken
Kv me de diyicem kocan muradına ersin amacına ulaştı diye, sakın emiri görmeyede gelmesin yüzünü görmek istemiyorum diyicem...
rica ederim canım inşaallah faydası olurcok teşekkür ederim arkadaşım cvbın için kesin denicem
Kıyamam yaa sakin ol canım önce söyleyeceğini söylemişsin zaten bundan sonra sakince konuşmaya çalış. Neden devlette istediğinin avantajlarını özelin dezavantajlarını filan bi kağıda yaz eşinden de ayn şeyi yapmasını iste bakalım ne yapacak
Kapı süsü de güzelmiş benim aldığıma benziyor. Sen nasıl bişey arıyorsun ki canım?Eki Görüntüle 1342861 çercevemiz Eki Görüntüle 1342864 anahtarlıklar Eki Görüntüle 1342863 altın yastığımız bu hediye yapmış benim istediğimle hiç alakası olmayan kapı süsüEki Görüntüle 1342862 tabi bunu almıyorum hemen gidip yenisine bakıcam artık mecbur hazır alcam
Derdi neymiş acaba kaynananin acaba çok merak ettimhersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum
Ayy canim ya çok geçmiş olsun.çok kotu bisy gecer inşallah en Kisa zamanda en azindan sislik insinGuzel annelerrrr gecmisi okudum simdi. Ne guzel bilgi paylasimlari var sizi seviyoorreeee :)
Ben hala hemoroidden cekiyorum bugun 4. Gun hala sis hala oturup kalkmakta zorlaniorum. Esim de dun tum gun hastaydi ateslendi kustu ishal vs. kv ve kp geldiler hemen ayyy bebek gbi davraniolar tum gun onlarin yaninda afedersiniz birt yapicam yapamiorum. Yapamiim diye kastikca kendimi canim yanio. En son odama gittim artik aksam olmus 10 !!! Kv geldi yanima dedim acikca ossuramiorum yaninizda! Benimki de can yani:) neyse esim toparladi. Ben dusundum de sezaryen olcam galiba onu istiyorum. Bide ikinmak beni ne hale sokar allah bilir allah korusun azar hemeroid fln. Cnku annem kardesimi dogururkrn ki 3980 kg dogmus ikinirken bi yandan da doktor popodan cikanlari geri itiomus. Yani acikcasi gozum korktu benim.
Benim kizimda 32 haftalıkken falan dondu canim.kıslar hayırlı cumalar. bebişleriniz ne zaman doğum pozisyonunu aldı.34+0 da almamıştı benimki hala şimdi 34+3 üm ayaklarını aşagıda hissediyorum hala. genelde son ana kadar döner diyende var dönmesi zor diyende.
Ben en son 1.5 ay oncemi ne gitmiştim yanlis hatirlamiyosam araligin 20 sinden sonra gel dedi ama ararlarmi bilmem :)Sağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
Ayy bi an aklima esim geldi ya.bizde alt ki üstlü oturuyiz neymis efendim doğumdan sonra assa tasincakmisiz eşimin fkri.tek yapamazmisim oldu canim dedim.aralikta gecen sene ameliyat oldum popodan ayiptir söylemesiOy gunaydin hanimlar :)
hep ayni dertler sorunlar :) bizim kvler karsimizda oturuyor . Diyor ki dogumdan sonra bize yerlesirsiniz bizde kalirsiniz. Verecegi oda da sonradan bolunmus salona camli bi oda. Icerde soyunsan belli konussan belli . Insallah oyle bi durum olmaz yoksa ciddi bir lohusa depresyonu gecirebilirim
Ayy canim ya bu kp ne cins ya.iki kişinin arasına giriyor.doğuma girecek olan sensin onane.ya bide kadim doğumla ne alakasi var onu ne ilgilendirir Allahim yarabbim ya.bencede KV ile konuş.oğluyla konussun senin derdin ne esinle babasinjn derdi ne ya.çok kizdim bende valla.Seni huzursuz ediyo okadar silinti cekiyosun esinde seni uzuyo.kafanin rahat olması gerekirken sürekli strese sokuyolar seniBen geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Neyse kızlar hep sıkıntı yazıyorum buraya kusura bakmayın, yemek yapmam lazım canım istemiyor ama oğlum var malum onun için yapmam lazım
ayy ara canım son günler yatılıyor genelde ne diye geliyorlar ayyy ayy!!Kızlaaar çekiştirdikçe çağırıyoz vallaKp aramış babamı ayın 15inde gelcez filan gibi bişiler gevelemiş. Benim doğuma daha 1 hafta 10 gün kalmış oluyo o tarihte şimdiden rahat oturamıyom yatıp kalkıyorum sürekli bazen sıkıntı basıyo o kadar gün önceden aynı evde nasıl olcak yaf bi düşünmek lazım eğer doğruysa bu muhabbet kv yi ararım napiyim
Ben numaramı vermiştim hemşire arada arayıp doktora gittiğim tarihteki bilgilerimi istiyor kilo tansiyon falan gitmeye gerek kalmıyor.Sağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
Derdi neymiş acaba kaynananin acaba çok merak ettim
Ayy canim ya çok geçmiş olsun.çok kotu bisy gecer inşallah en Kisa zamanda en azindan sislik insin
Benim kizimda 32 haftalıkken falan dondu canim.
Ben en son 1.5 ay oncemi ne gitmiştim yanlis hatirlamiyosam araligin 20 sinden sonra gel dedi ama ararlarmi bilmem :)
Ayy bi an aklima esim geldi ya.bizde alt ki üstlü oturuyiz neymis efendim doğumdan sonra assa tasincakmisiz eşimin fkri.tek yapamazmisim oldu canim dedim.aralikta gecen sene ameliyat oldum popodan ayiptir söylemesi1 haftaya yakin mecbur kaldimda catladim patladim evede cikamadim is yemek yapamadigim için hemen ayağa kalkinca geçtim evime,insanin evi gibisi yok kim ne derse desin,çok merakliysa gelsin yukarda baksin banane inemem hiçte bile. KV ayağından ameliyatli platin varda Esim cikamaz o diyo geçmeden geri kalmiyo ama çokta FIFO
Ayy canim ya bu kp ne cins ya.iki kişinin arasına giriyor.doğuma girecek olan sensin onane.ya bide kadim doğumla ne alakasi var onu ne ilgilendirir Allahim yarabbim ya.bencede KV ile konuş.oğluyla konussun senin derdin ne esinle babasinjn derdi ne ya.çok kizdim bende valla.Seni huzursuz ediyo okadar silinti cekiyosun esinde seni uzuyo.kafanin rahat olması gerekirken sürekli strese sokuyolar seniuyuz cins cahil adam
Muhtemelen üç hafta sonra gittiğinde haftaya gel diyecek.kızlar pzt randevum vardı dr beni 3 hafta sonraya çağırdı bi daha artık daha sık olması gerekmez mi randevuların ?
sonuçta nstye girilip bakılıyor. üç hafta içince bebeğin stress seviyesi değişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?