2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sağlık ocağından geldim kızlar.
Yere eğilip bişey alma, yer silme, çok sıcak suyla yıkanma ve ilişkiye ara verin dedi. Bunlar doğumu tetikliyormuş.

ayy dikkat hepsine bilmeden dikkat ediyormuşum sevindim valla sadece sıcak su ile yıkanmayı seviyorum ama ona da dikkat etmem lazım demekki

Benim eşim de bu akşam iş yeriyle yılbaşı yemeğinde bizimki de eşli değil evde kocamı bekleyeceğim ben de.

ayy kader arkadaşım saatler geçmez şimdi geç gelmeye kalırsa oyarım gözlerini valla 8de işten çıkarlar 10 da falan gelmesi lazım en geç

Neyse kızlar hep sıkıntı yazıyorum buraya kusura bakmayın, yemek yapmam lazım canım istemiyor ama oğlum var malum onun için yapmam lazım

yaz canım ya ne demek o hepimiz yazıyoruz paylaşıyoruz

Bende hoşgeldin kiymetlimiz yada hoşgeldin kıymetli misafirimiz mi yazdırsak diyoruz

olabilir canım siz bilirsiniz

aay odanesi yaaa sen en iyi ben karıştırmışım günleri dr şubatta doğum dedi de ona göre gelin boşuna sizde yorulmayın de

ayy bu haber çok güzel işteçok sevindim valla

ahhhh benim kocişim de iki gündür mesaide ben de gece gezmesine giddiyim bugün bari

kızlar gecesi yapardık valla aynı yerlerde olsak ne güzel olurdu

ayy canım yaa kıyamam çok zor oluyor ama eşlerden ayrı kalmak heleki hamile hamile halimizle çok çok zor

babyforwe evet canım bende hiç sevmiyorum ayrı kalmayı, gideceği zaman günler öncesinden üzüntü kaplıyor beni , artık alıştık, nişanlılığımızdan beri biz hep ayrı kaldık, gerçi sonradan kavuşunca ilk günler bi başka tatlı heyecanlı geçiyor, ama yinede işteee

inş rabbim ayırmasın canım bir daha yaa seni de beni de herkesi de

ayhh vallahi kızlar gecesi yapardık

canım 35ten sonra nst ols aıyı olur ama dr un bılır keske arayp sorsan hıc gırmedm dye kafasımı karısık acaba catı muayenesı alttan muayene vajınaya bakacak ıns jhersey gonlunce olur

ayhh vallahi kızlar gecesi yapardık
bak bak bana soylemıyor nereye gıdecegnı ben gelırım dıye mı korktun canım ankaradaym ya :)

Hahahahaha süper fikirmiş

haha napim arkadaşlarımla buluşucam evde sıkılıyorum eşim olmadan gerçi göbüşten direksiyon zor dönüyor da neysee
ayy en son gecen hafta kullandım araba artıkım karnımda dıreksıyon pek zor oldu anneme de guya 7.ayda bıraktm dedım sımdı burdalar arabayla kacamıyorum da :)

Cnm kafa olcusu ne kadarmis benimki 35 haftada 9.5 oldu

Su an yara ya orası o yüzden yakıyor normal. Önce dış kısma sur sonra kremli olduğu için içe de sürebilirsin.. mümkün mertebe içe yaklaşmaya calisirsan daha faydalı olur. Bende başlarda süremedim yaraydi. Sonra hafif iyileşmeye başlayınca sürebildim.. inşallah fayda görürsün. Bi de sabah akşam kullanılıyor.

Ne kadar çok doktor o kadar çok kafa karışıklığı canım. En iyisini seçip biriyle devam et bence.
Bi guvenebilecegim Dr bulamadım ki.. zaten daha da değişemem bu son. Kabul etmez bu saatten sonra kimse beni.. dicek doğuracak daha yeni geliyo..

Tskler canim okdr yakti ki acaba yanlis bsey mi yaptim dedim.

terstı zaten kuzum ya nie bulantı yapıyo anlamadım

Hanmlarr bakınn.. Biraz fikirlerinize ihtiyacım var.. Kurabıyelerımı pısırdım,, bıkac tane yaptım deneme amaçlı resımlerını gosterecegım.. Yalnz zıbınla önlüğe değişik sekiller kafamda kuramadım artık benm beynimin pilim bitti sanırım
Resimlerde kurabıyelerımın cıplak halleri.. kaplamalarımdan örnekler.. Paketlediklerimden var.. Sunabilecegim bi agacım var ama kurdelesını ayarlayamadım nasıl yapcagımı aksam esımle ugrascaz ben gelınce hallederım dedı kuzucugm sagolsn bide bunların dısında hastane için çubuklu yaptım 15 20 tane..( sanırım yeter) onun bıde kovası var onu tamamen bıtınce resmını gosterecgım...

Bakın bakalım nasıl olms.. Fikir de verin ltfen.. Valla kafam durdu hepten ya.

ayy hepsınden yap boyle cesıtlı harıka olmus dun verılen tarıften mı yaptın bana da yapsana :) bayıldım suan

@serenozun canım boyle susleme hem sade hem cok guzel bence kafa yoırma yeterlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…