Kesinleşsin de bakalım tam anlamadık neyin ne olduğunu canımayy ara canım son günler yatılıyor genelde ne diye geliyorlar ayyy ayy!!
Eşimle de aslında o şekilde konuşuyorduk doğumdan sonra haber veririz herkese diye baksana eşime de söylemiyorlar cevabı bildiklerindenEşine söyle o zaman doğum olunca gelirsiniz desin.
Sağlık ocağından geldim kızlar.
Yere eğilip bişey alma, yer silme, çok sıcak suyla yıkanma ve ilişkiye ara verin dedi. Bunlar doğumu tetikliyormuş.
Benim eşim de bu akşam iş yeriyle yılbaşı yemeğinde bizimki de eşli değil evde kocamı bekleyeceğim ben de.
Neyse kızlar hep sıkıntı yazıyorum buraya kusura bakmayın, yemek yapmam lazım canım istemiyor ama oğlum var malum onun için yapmam lazım
Bende hoşgeldin kiymetlimiz yada hoşgeldin kıymetli misafirimiz mi yazdırsak diyoruz
Kızlaaar çekiştirdikçe çağırıyoz vallaKp aramış babamı ayın 15inde gelcez filan gibi bişiler gevelemiş. Benim doğuma daha 1 hafta 10 gün kalmış oluyo o tarihte şimdiden rahat oturamıyom yatıp kalkıyorum sürekli bazen sıkıntı basıyo o kadar gün önceden aynı evde nasıl olcak yaf bi düşünmek lazım eğer doğruysa bu muhabbet kv yi ararım napiyim
Biz geldik çok şükür.bu sefer kotu haber vermicem
Suyumuz iyiymis ohh :) çok şükür ya 3 lt su ise yaradi sanirim.ama su devletteki okuz doktorim bana deseydi üniversite hastanelerine gerek kalmazdi gitmeme uyuz
Nyse bebeğim hala doğum pozisyonundakorkuyom ben
1970 gr cik olmuş annesinin kuzusu 1 hafta geri sanirm öyle dedi kilo icin.FL side 2 hafta geride suanlik 32+3 günlük karin ve bas cevresi normal sikinti yok suanlik tek sorunumuz FL miz ama olsun saglikli olsunda.doğumdan sonra toparlar inşallah. Bu saatten sonra da kapanmaz fark heralde.nstmizde temiz sorun yok.10 gün sonra gel dediayyy sikintisiz gelmek ne güzelmiş sorun olsa daha erken cagirirdi zaten
Mide için gaviscon yazdi lansor var dedim içme sakin dediniyeyse artik
ahhhh benim kocişim de iki gündür mesaide ben de gece gezmesine giddiyim bugün bari
babyforwe @LadyLeyla kızlar yaa bi gece eşinizden ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşıyorsunuz, ben gebeliğimin ilk zamanlarında 2 ay ayrı kaldım , sonradanda oldu arada 1 haftalık filan ama artık alıştım 1 haftalıklar çerez bana
babyforwe evet canım bende hiç sevmiyorum ayrı kalmayı, gideceği zaman günler öncesinden üzüntü kaplıyor beni , artık alıştık, nişanlılığımızdan beri biz hep ayrı kaldık, gerçi sonradan kavuşunca ilk günler bi başka tatlı heyecanlı geçiyor, ama yinede işteee
ayhh vallahi kızlar gecesi yapardıkayy dikkat hepsine bilmeden dikkat ediyormuşum sevindim valla sadece sıcak su ile yıkanmayı seviyorum ama ona da dikkat etmem lazım demekki
ayy kader arkadaşımsaatler geçmez şimdi geç gelmeye kalırsa oyarım gözlerini valla 8de işten çıkarlar 10 da falan gelmesi lazım en geç
yaz canım ya ne demek o hepimiz yazıyoruz paylaşıyoruz
olabilir canım siz bilirsiniz
aay odanesi yaaasen en iyi ben karıştırmışım günleri dr şubatta doğum dedi de ona göre gelin boşuna sizde yorulmayın de
ayy bu haber çok güzel işteçok sevindim valla
kızlar gecesi yapardık valla aynı yerlerde olsak ne güzel olurdu
ayy canım yaa kıyamamçok zor oluyor ama eşlerden ayrı kalmak heleki hamile hamile halimizle çok çok zor
haha napim arkadaşlarımla buluşucam evde sıkılıyorum eşim olmadangece gece nereye gıdıcen soyle bakalım kız :) gezmelerde doguracan kocamın meshur lafı :)
canım 35ten sonra nst ols aıyı olur ama dr un bılır keske arayp sorsan hıc gırmedm dye kafasımı karısık acaba catı muayenesı alttan muayene vajınaya bakacak ıns jhersey gonlunce olurmerhaba annelerrr bi sorum olacaktı drum 38. haftada çatı muayenesine çağırdı bu nasıl oluyo ilk bebeğim benim bide nts yapılması gerekiyomuş ama bana daha yapmadı dr bi sorun olurmu ki ? bilemedim bu arada bebeğimin başı vücuduna göre biras büyükmüş dr +3cm daha büyürse sezaryen yaparız dedi , 38. haftada kesiin karar verecez doğum şekline ama şimdilik normal görünüyo dedi dr heyecanla ve korkuyla bekliyorum
bak bak bana soylemıyor nereye gıdecegnı ben gelırım dıye mı korktun canım ankaradaym ya :)ayhh vallahi kızlar gecesi yapardık
Hahahahaha süper fikirmişayy dikkat hepsine bilmeden dikkat ediyormuşum sevindim valla sadece sıcak su ile yıkanmayı seviyorum ama ona da dikkat etmem lazım demekki
ayy kader arkadaşımsaatler geçmez şimdi geç gelmeye kalırsa oyarım gözlerini valla 8de işten çıkarlar 10 da falan gelmesi lazım en geç
yaz canım ya ne demek o hepimiz yazıyoruz paylaşıyoruz
olabilir canım siz bilirsiniz
aay odanesi yaaasen en iyi ben karıştırmışım günleri dr şubatta doğum dedi de ona göre gelin boşuna sizde yorulmayın de
ayy bu haber çok güzel işteçok sevindim valla
kızlar gecesi yapardık valla aynı yerlerde olsak ne güzel olurdu
ayy canım yaa kıyamamçok zor oluyor ama eşlerden ayrı kalmak heleki hamile hamile halimizle çok çok zor
ayy en son gecen hafta kullandım araba artıkım karnımda dıreksıyon pek zor oldu anneme de guya 7.ayda bıraktm dedım sımdı burdalar arabayla kacamıyorum da :)haha napim arkadaşlarımla buluşucam evde sıkılıyorum eşim olmadangerçi göbüşten direksiyon zor dönüyor da neysee
Cnm kafa olcusu ne kadarmis benimki 35 haftada 9.5 oldumerhaba annelerrr bi sorum olacaktı drum 38. haftada çatı muayenesine çağırdı bu nasıl oluyo ilk bebeğim benim bide nts yapılması gerekiyomuş ama bana daha yapmadı dr bi sorun olurmu ki ? bilemedim bu arada bebeğimin başı vücuduna göre biras büyükmüş dr +3cm daha büyürse sezaryen yaparız dedi , 38. haftada kesiin karar verecez doğum şekline ama şimdilik normal görünüyo dedi dr heyecanla ve korkuyla bekliyorum
Su an yara ya orası o yüzden yakıyor normal. Önce dış kısma sur sonra kremli olduğu için içe de sürebilirsin.. mümkün mertebe içe yaklaşmaya calisirsan daha faydalı olur. Bende başlarda süremedim yaraydi. Sonra hafif iyileşmeye başlayınca sürebildim.. inşallah fayda görürsün. Bi de sabah akşam kullanılıyor.
Bi guvenebilecegim Dr bulamadım ki..Ne kadar çok doktor o kadar çok kafa karışıklığı canım. En iyisini seçip biriyle devam et bence.
Su an yara ya orası o yüzden yakıyor normal. Önce dış kısma sur sonra kremli olduğu için içe de sürebilirsin.. mümkün mertebe içe yaklaşmaya calisirsan daha faydalı olur. Bende başlarda süremedim yaraydi. Sonra hafif iyileşmeye başlayınca sürebildim.. inşallah fayda görürsün. Bi de sabah akşam kullanılıyor.
terstı zaten kuzum ya nie bulantı yapıyo anlamadımbana da canım coook uzun geldı aynen
hayrlı cumalar nasılsın ne var ne yok oglun nasıl karnındakı oglun nasıl
sorma canım bana daen son ıkımz kalcaz gıbı gelıyor :)
sekerım soyle yazılabılır meleğimiz dunyamıza hosgeldın ...kızmıydı ...oyle hıssettm
bende gttm en son 35te gttm senınde sonuncudur
canım senın bebegın ters mıydı genelde bu haftalarda bebek donunce kusma bulantı yapar
bende dogurmadım ama hızlı annelerımız var burda :)
dogum pozısyonunu almıstır ondan bulantı yapmıstır cnm normale donmustur yanı kafa asagıyaaa yanı bızım gelınde bebek donerken kusmaktan bı hal olmustuterstı zaten kuzum ya nie bulantı yapıyo anlamadım
Canim diğer aldığın kremlerle aynı anda mi kullandin acaba? Bende o kadar fazla yanma olmadı. Yada çok mu yara. Mesela dokunurken bile acı duyuyor musun?Tskler canim okdr yakti ki acaba yanlis bsey mi yaptim dedim.
ayy hepsınden yap boyle cesıtlı harıka olmus dun verılen tarıften mı yaptın bana da yapsana :) bayıldım suanHanmlarr bakınn.. Biraz fikirlerinize ihtiyacım var.. Kurabıyelerımı pısırdım,, bıkac tane yaptım deneme amaçlı resımlerını gosterecegım.. Yalnz zıbınla önlüğe değişik sekiller kafamda kuramadım artık benm beynimin pilim bitti sanırım
Resimlerde kurabıyelerımın cıplak halleri.. kaplamalarımdan örnekler.. Paketlediklerimden var.. Sunabilecegim bi agacım var ama kurdelesını ayarlayamadım nasıl yapcagımı aksam esımle ugrascaz ben gelınce hallederım dedı kuzucugm sagolsnbide bunların dısında hastane için çubuklu yaptım 15 20 tane..( sanırım yeter) onun bıde kovası var onu tamamen bıtınce resmını gosterecgım...
Bakın bakalım nasıl olms.. Fikir de verin ltfen.. Valla kafam durdu hepten ya.
Eki Görüntüle 1343278 Eki Görüntüle 1343279 Eki Görüntüle 1343280 Eki Görüntüle 1343281
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?