2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bn fikiri bilmemmmm ama ellerine sağlıkk arkadaşım süper olmuş emeğine sağlık

Hepinize tesk ederımm kızlarr.. Degısık degısık yapım o zaman ben o an ne olursaa.. Yakın yakın olsak ta keske toplanıp hep beraber kurabıye yapsak dimi ne guzel olurduuu..

ayy hepsınden yap boyle cesıtlı harıka olmus dun verılen tarıften mı yaptın bana da yapsana :) bayıldım suan
Valla ben kızımın dogum gununde de yapmıstım o guzel olunca bıda o tarıfle yaptım.. Dun nasıl tarıf verdılerkı bı bakım merak ettm. Gerci benm kurabıyeler taamm sımdı suslemesı kaldı.. 100 tane kurabıye yaptım bakalım..

ne kadar lüzumsuz insanlar var ya.utanmadan karistigi konuya bak yani kb.canim sende canini cok skma nasl istiyorsan öle yap

Offf eflalim off dinden imandan yapmıyor bu adam pisliğinden yapıyor valla adam tutup döndürelim bu herifi daha ağzını açamasın sinir etti beni.. Ya biz kendi kayınvalidemizin yanında emzirirken rahat olamıyoruz da elâlemin adamına bacak açarken mi rahat olacağız ona mı düşmüş düşünmesi... Kocana bir şey diyemiyorum benimki de aynı anası babası erkek Kardeşinin sözü dışına çıkmaz herşeyimize karışırlar Allah a havale et elinden bir şey geliyorsa da yap Gücün yettiğince mazlum sanıp üstüne çıkmasınlar...
Benim eşim de bana bu sene çok açıldık masrafa dikkat et diyor abisi uyarmış lan hıyarto bi Yıldır yatıyorum lcw den iki Eşofman dışında masrafım yok :)) yemek desen 9 aydır çıkarıyorum dışarı gezemitorum senin doktorun bile Prof. Oluyor hep masraflı diyor onalrdan Lafı duymuş bana getiriyor...
Rüyalarımda bile kaynanam kocamın elinden tutuyor çocuk gibi evine geri götürüyor :))) adamın gıkı çıkmıyor.. Be diyeyim bilmiyorum benim ailemin de sesi çıkmaz ama senin annen cırlasın ya da sen cırla bunlara.. Hangi dilden anlıyorlarsa... Ben doğurur gelirim eve de... Alala yaa..

Canım ara söyle ne zaman geliyorsunuz de anne sıkıntı olur evde duramıyorum rahat bebrk doğunca gelin de...

kv mi dinlemez ki o cahil despot adam!!

aynen eşime kızdığım nokta bu inanamıyorum, öyle bir şey söylemeli yapmalıyım ki bin pişman olmalı eşim ama gelmiyor aklıma bir şey

Canım hiç korkma kv de hasta bakmaya niyetli değildir he taşınırız de sonra Bebeğin düzeni bozulur o bu şu yaparsın. Benim eşim de annem gelsin bizde Kalsın sana bakar diyor tamam dedim asla gelmeyeceğini biliyorum gelir de oturmay gelir :)) hamilelikten önce günde iki kez arardı rapor alırdı hamileliğim köyü geçiyor diye korktu herhalde başına Kalıtım diye ne aradı ne sordu..

Aman bugün çok sinirliyim büyün kötü niyetlileri ailaha havale ediyorum hamile kadınlarla Can'ı burnundalarla uğraşıyorlar sinirden midem ağzımda..

Eflalim Rabbim yardımcın olsun üstesinden gelirsin inş, bu hödüğün yaptıkları yanına kar kalmaz, sen galip çıkarsın inş y Fettah Çek bol bol

çok güzel olmuş eline sağlık valla canım

senın tarıfını de ver canım bıde ona bakalım lutfenn,,,, Bdsayar kontrolun ne zaman donduyse beebgn haber ver bana

kızlarbende de arada bikini bölgeme arada iğne batıyor gibi oluyor
birde sol kasığım çok ağrıdı bugün üşütmüşüm sanırım bende kustum bugün yeşil su ıyy iğrencim ama üşütmüşüm kesin balkonda oldu

Üşütünce oluyor canım önüme Bıçak saplanır iğne batar gibi ağrı... Rahim de kasılıyor doğuma hazırlanıyor üşütünce de şiddetleniyor işte.. Geçmiş olsun...

dream0 ay cok guzeller ya ne kadar beceriklisiniz kizlar masallah, bende istedim yapmak, ama doguma kadar bayatlamazmi bu kurabiyeler? Bana tarif verir misin canim, cok yapasim geldi insallah beceririm

Aynı sey bende de varr. Ama benm doktorum olabılır dedı, birde senin bebegın bayagı uzun ondan da daha cok yasarsın demıstı bana.

canım çok sevindim bir oh demiştirsin şükür düzelmiş suyu
sağol canım benim şu an bir şey düşünemiyorum kafam durdu
çok haklısın canım kp geri durmaz çatlar orta yerinden karışmazsa!!

canım zaten bu gidişle iş inada binecek ve ben eşimle küs bir şekilde istediğim doğumu yapıcam madem ben onun umrunda değilim bu saatden sonra o da benim umrumda değil

eflalim kusura bakma da senin bu kayınpederine gıcık oluyorum gelininin kadın dpoğum doktoruna karışmak ne demek yaaaa hakikatten çok gıcıkmış ben olsam sinir krizleri geçirirdim sen yine iyi dayanıyorsun
aynen insan utanır sanane be adam aklıma geldikçe deli oluyorum adam direkt dr u soruyor ya!!!
canım o kızını okutmama kısmını kp söylüycem zaten içimde kaldı çünkü!

Bugün kafam durdu yarın inşaallah sakin kafayla düşünücem sağol canım
ya canım inan ben kendim de erkek dr a gitmeyi tercih etmiyordum kaldı ki alttan muayene de olmadım gittiğim sürede ben kendim rahat edemiyordum ama bu dr süper ben bu yaşıma kadar bu kadar ilgili hem de devlette çalışan bir dr görmedim ki ömrüm hastanelerde geçti benim, bilgi vermek için arıyoruz benimde aklım sizdeydi diyor, özeldekine gitsek yarın tek böbrek durumunu bile hatırlamaz pc de bakar okur öyle konuşur! Şu durumda erkeği kadını benim umrumda değil eşiminde olmaması lazımdı öyleydi de aklı verenleri Allah'a havale ediyorum!
Sağol canım söyle tabi tavsiyelerinizi ihtiyacım var zaten, şu an ki ruh halimle eşime karşı alttan alacak durumum yok çok kırgın ve üzgünüm yarın ola hayrola
özeldeki dünyanın en süper doktoru olsa bile, ben kp nin bu tavrına karşı inadımdan gidip tersini yapardım
aynen canım aynen inada gidicem doğurucam onun çevresine de bunu yayıcam!!!
canım ellerine sağlık hepsi güzel olmuş bu şekilde karışık yap bence
ne kadar lüzumsuz insanlar var ya.utanmadan karistigi konuya bak yani kb.canim sende canini cok skma nasl istiyorsan öle yap
sağol canım

canım yaşayan anlar dedikleri bu işte anlıyorsun beni ne acı ya koskoca adamlar ana baba sözünden çıkmıyorlar

bu gidişle gerçekten annemgile söylüycem ablamgile desem ablamgil zaten kinli açarlar ağızlarını çok fena olur

anne babama ilgisizler diye kızıyorum ama bu böbrek işinde sürekli aradılar ne yaptınız diye babam duysa bu dengesiz adamın düşüncesini parlar bu halde onu mu düşünüyor diye!

Tarıfte 3,5 su bard dıyor ama 3 su bardagı un yetıyor kızlar.. Birde kalıplardan cıkarıp pişirecekken resmde gormussunuzdur, kurdanla uzerıne bıkac tane delık acarsanız kabarmaz. Otekı turlu ortası yumurta gıbı kabarmıstı ben ılk yaptıgımda bılgnız olsn..

Üşütünce oluyor canım önüme Bıçak saplanır iğne batar gibi ağrı... Rahim de kasılıyor doğuma hazırlanıyor üşütünce de şiddetleniyor işte.. Geçmiş olsun...

zaten kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum daha var gibi geliyor
dedğin gibi üşütmeden oldu tüm bunlar canım
Kızlar tarıfım cook basıt benmm..mhatta anlatmadan link verim bu ablam sagolsun hep guzel oldular her yapısımda.. Cok guzel anlatıyor zaten..cok basitt.

ayyyy bende yapmak istiyorum yaaa bunlardaaan eve gelenlerde bunlardan veririm hediye amaçlıçok ciciler ne kadar dayanır peki bunlar canım

migrosta şeker hamuru vardı görmüştüm alırım onuda hazır
ama kurabiye kalıbı bebekli nerden buluruz ki
sen nerden aldın bu kalıpları canm

Şu saatten sonra sen evinde en kolay normal Doğumu gerçekleştirsen ya da en özel hastanelerde istediğin gibi doğursan ne fayda.. Her anını zehir ettiler.. Tavrını koy tripse trip neyden anlıyorsa.. Bemim kocam tripe lafa gelmiyor asla ama belki seninki gelir.. Ben sancım başlayınca annemleri ararım de daha da yüreğimi şişirmeyin de...

Valla Allah'ım büyün Kötülükleri kötü insanları fesatlar uzak etsin bizden ailemizden eşlerimize de bize karşı sevgi merhamet versin.. Ne diyeyim

Canm pasta malz satan yerler var, oralardan bulabılırsın anca..diğer yerlerde kırabıye kalıpları hep klasik kalp ayıcık agac falan
Bıde artık gunumuz yaklastı, cabucak bayatlamaz yapar hemen posetlersen dıye dusunuyorum. Cunku kızımın d gunun de de on on bes gun oncesınden yapmıstım. Ayrıca verdıklerınde yemeyıversınlerr hatıra yapıyoruz onlarıı

Birde eger dısarı cıkamıyorum dersen ınternetten de alabılırsın. Ben gidip aldım, ama dukkanın adı pastamistik. İnt sitesinden bakabılırsın. Fikir olur..

Kızlar ankara Başkent hastanesi doğum fiyatlarini bilen varmi normal ve sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…