bn fikiri bilmemmmm ama ellerine sağlıkk arkadaşım süper olmuş emeğine sağlıkHanmlarr bakınn.. Biraz fikirlerinize ihtiyacım var.. Kurabıyelerımı pısırdım,, bıkac tane yaptım deneme amaçlı resımlerını gosterecegım.. Yalnz zıbınla önlüğe değişik sekiller kafamda kuramadım artık benm beynimin pilim bitti sanırım
Resimlerde kurabıyelerımın cıplak halleri.. kaplamalarımdan örnekler.. Paketlediklerimden var.. Sunabilecegim bi agacım var ama kurdelesını ayarlayamadım nasıl yapcagımı aksam esımle ugrascaz ben gelınce hallederım dedı kuzucugm sagolsnbide bunların dısında hastane için çubuklu yaptım 15 20 tane..( sanırım yeter) onun bıde kovası var onu tamamen bıtınce resmını gosterecgım...
Bakın bakalım nasıl olms.. Fikir de verin ltfen.. Valla kafam durdu hepten ya.
Eki Görüntüle 1343278 Eki Görüntüle 1343279 Eki Görüntüle 1343280 Eki Görüntüle 1343281
Valla ben kızımın dogum gununde de yapmıstım o guzel olunca bıda o tarıfle yaptım.. Dun nasıl tarıf verdılerkı bı bakım merak ettm. Gerci benm kurabıyeler taamm sımdı suslemesı kaldı.. 100 tane kurabıye yaptım bakalım..ayy hepsınden yap boyle cesıtlı harıka olmus dun verılen tarıften mı yaptın bana da yapsana :) bayıldım suan
ne kadar lüzumsuz insanlar var ya.utanmadan karistigi konuya bak yani kb.canim sende canini cok skma nasl istiyorsan öle yapBen geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Bugün devlette ki erkek dr a gidecektik söyledim niye gidiyoruz dedi ee dedim anestezici bakacak bugün öyle demişti diye, karar verdik ya özelde yapacaksın ya dedi!!! Çıldırdım şakamısın sen diye, sinirden ağladım niye böyle yapıyorsun sen konuştuk ya tamam dedin ya babanla konuşunca döndü yine fikrin yeter artık koskoca adamsın babanı ne ilgilendiriyor bu durum dedim ne!! Ne ayıp ya böyle bir konuya karışamaz baban dedim benim ailem karışıyormu dedim, ablana çabaladı gitti 30 tane adamın izlediği bir doğuma girdi ablan sayesinde dedim! Eltime çabaladı doğumu erkek dr yaptırdı dedim( dikişlerini erkek dr atmış yeni öğrendim) senin baban çabalamasın yeter dedim, o kadar bayan dr istiyorsa niye kardeşini okutmadı istemeyi biliyor dedimBabamla ilgisi yok sen nerden çıkarıyorsun diyor çıldırıcam inanın özele razı olacağım varsada ona inat gidip devlette yapıp 6 kişilik odalarda yatıcam babasının ağzından konuşuyor yok işte gerekmedikçe erkek dr olmazmış, yeter dedim bundan gerekli hal mi var ben ameliyata giriyorum farkındamısın dedim benim rahat olmam lazım özelde ki kadından iyi elektrik alamıyorum ben dedim, biz bebeğimizin böbreğinin derdindeyken senin baban erkek dr derdinde çıldırıcam artık bu kadarına dedim!! Sana daha bir şey demiyorum bu konuda bana bir şey olursa bütün sorumlusu sensin, hamile kalmakta doğumda bana lüks oldu dedim
Akıl verin bana o adam yüzünden eşimle kötü olduğuma mı yanayım yoksa eşimin hala çocuk gibi etkisinde kalıp inkar etmesine mi, 15 gün kaldı ya benim doğumuma 15 günbelki daha erken
Kv me de diyicem kocan muradına ersin amacına ulaştı diye, sakın emiri görmeyede gelmesin yüzünü görmek istemiyorum diyicem...
Ben ne yapayım şimdi gidip şu adamı boğasım var
Offf eflalim off dinden imandan yapmıyor bu adam pisliğinden yapıyor valla adam tutup döndürelim bu herifi daha ağzını açamasın sinir etti beni.. Ya biz kendi kayınvalidemizin yanında emzirirken rahat olamıyoruz da elâlemin adamına bacak açarken mi rahat olacağız ona mı düşmüş düşünmesi... Kocana bir şey diyemiyorum benimki de aynı anası babası erkek Kardeşinin sözü dışına çıkmaz herşeyimize karışırlar Allah a havale et elinden bir şey geliyorsa da yap Gücün yettiğince mazlum sanıp üstüne çıkmasınlar...bende onu diyorum ben yaşıycam o anı ilk doğumumda benim tansiyon 18 lere çıkmış üzüntüde sonradan öğrendim bana sadece yüksek demişlerdi ciddi sıkıntı atlattım eşim bunu biliyor hala nasıl benim düşünceme önem vermiyor anlam veremiyorumbu özeldekinin sezaryanına iyi demiyorlar ondan benim endişem
Kızlaaar çekiştirdikçe çağırıyoz vallaKp aramış babamı ayın 15inde gelcez filan gibi bişiler gevelemiş. Benim doğuma daha 1 hafta 10 gün kalmış oluyo o tarihte şimdiden rahat oturamıyom yatıp kalkıyorum sürekli bazen sıkıntı basıyo o kadar gün önceden aynı evde nasıl olcak yaf bi düşünmek lazım eğer doğruysa bu muhabbet kv yi ararım napiyim
Derdi neymiş acaba kaynananin acaba çok merak ettim
Ayy canim ya çok geçmiş olsun.çok kotu bisy gecer inşallah en Kisa zamanda en azindan sislik insin
Benim kizimda 32 haftalıkken falan dondu canim.
Ben en son 1.5 ay oncemi ne gitmiştim yanlis hatirlamiyosam araligin 20 sinden sonra gel dedi ama ararlarmi bilmem :)
Ayy bi an aklima esim geldi ya.bizde alt ki üstlü oturuyiz neymis efendim doğumdan sonra assa tasincakmisiz eşimin fkri.tek yapamazmisim oldu canim dedim.aralikta gecen sene ameliyat oldum popodan ayiptir söylemesi1 haftaya yakin mecbur kaldimda catladim patladim evede cikamadim is yemek yapamadigim için hemen ayağa kalkinca geçtim evime,insanin evi gibisi yok kim ne derse desin,çok merakliysa gelsin yukarda baksin banane inemem hiçte bile. KV ayağından ameliyatli platin varda Esim cikamaz o diyo geçmeden geri kalmiyo ama çokta FIFO
Ayy canim ya bu kp ne cins ya.iki kişinin arasına giriyor.doğuma girecek olan sensin onane.ya bide kadim doğumla ne alakasi var onu ne ilgilendirir Allahim yarabbim ya.bencede KV ile konuş.oğluyla konussun senin derdin ne esinle babasinjn derdi ne ya.çok kizdim bende valla.Seni huzursuz ediyo okadar silinti cekiyosun esinde seni uzuyo.kafanin rahat olması gerekirken sürekli strese sokuyolar seniuyuz cins cahil adam
kv mi dinlemez ki o cahil despot adam!!
aynen eşime kızdığım nokta bu inanamıyorum, öyle bir şey söylemeli yapmalıyım ki bin pişman olmalı eşim ama gelmiyor aklıma bir şey
hadi ya iki gündür mahvoldum yaaaadogum pozısyonunu almıstır ondan bulantı yapmıstır cnm normale donmustur yanı kafa asagıyaaa yanı bızım gelınde bebek donerken kusmaktan bı hal olmustu
Hanmlarr bakınn.. Biraz fikirlerinize ihtiyacım var.. Kurabıyelerımı pısırdım,, bıkac tane yaptım deneme amaçlı resımlerını gosterecegım.. Yalnz zıbınla önlüğe değişik sekiller kafamda kuramadım artık benm beynimin pilim bitti sanırım
Resimlerde kurabıyelerımın cıplak halleri.. kaplamalarımdan örnekler.. Paketlediklerimden var.. Sunabilecegim bi agacım var ama kurdelesını ayarlayamadım nasıl yapcagımı aksam esımle ugrascaz ben gelınce hallederım dedı kuzucugm sagolsnbide bunların dısında hastane için çubuklu yaptım 15 20 tane..( sanırım yeter) onun bıde kovası var onu tamamen bıtınce resmını gosterecgım...
Eki Görüntüle 1343278 Eki Görüntüle 1343279 Eki Görüntüle 1343280 Eki Görüntüle 1343281
Valla ben kızımın dogum gununde de yapmıstım o guzel olunca bıda o tarıfle yaptım.. Dun nasıl tarıf verdılerkı bı bakım merak ettm. Gerci benm kurabıyeler taamm sımdı suslemesı kaldı.. 100 tane kurabıye yaptım bakalım..
senın tarıfını de ver canım bıde ona bakalım lutfenn,,,,Valla ben kızımın dogum gununde de yapmıstım o guzel olunca bıda o tarıfle yaptım.. Dun nasıl tarıf verdılerkı bı bakım merak ettm. Gerci benm kurabıyeler taamm sımdı suslemesı kaldı.. 100 tane kurabıye yaptım bakalım..
kızlarbende de arada bikini bölgeme arada iğne batıyor gibi oluyor
birde sol kasığım çok ağrıdı bugün üşütmüşüm sanırım bende kustum bugün yeşil su ıyy iğrencim ama üşütmüşüm kesin balkonda oldu
kızlarbende de arada bikini bölgeme arada iğne batıyor gibi oluyor
birde sol kasığım çok ağrıdı bugün üşütmüşüm sanırım bende kustum bugün yeşil su ıyy iğrencim ama üşütmüşüm kesin balkonda oldu
canım çok sevindim bir oh demiştirsin şükür düzelmiş suyuBiz geldik çok şükür.bu sefer kotu haber vermicem
Suyumuz iyiymis ohh :) çok şükür ya 3 lt su ise yaradi sanirim.ama su devletteki okuz doktorim bana deseydi üniversite hastanelerine gerek kalmazdi gitmeme uyuz
Nyse bebeğim hala doğum pozisyonundakorkuyom ben
1970 gr cik olmuş annesinin kuzusu 1 hafta geri sanirm öyle dedi kilo icin.FL side 2 hafta geride suanlik 32+3 günlük karin ve bas cevresi normal sikinti yok suanlik tek sorunumuz FL miz ama olsun saglikli olsunda.doğumdan sonra toparlar inşallah. Bu saatten sonra da kapanmaz fark heralde.nstmizde temiz sorun yok.10 gün sonra gel dediayyy sikintisiz gelmek ne güzelmiş sorun olsa daha erken cagirirdi zaten
Mide için gaviscon yazdi lansor var dedim içme sakin dediniyeyse artik
sağol canım benim şu an bir şey düşünemiyorum kafam durduAyNego yazdıklarım gıtmıısss kıyamam sana hıc sıkma canını ınatlasma bence ılla ozel dıyosa esın ol orda ama bunu da her fırsatta basına kak :) kp kına yaksın munasıp yerıne:) bu arada tabı sıkıntıları paylasacagz kı destek olalım ne demek o kızarız bak sana zatern tek rahatladıgımız yer burası
çok haklısın canım kp geri durmaz çatlar orta yerinden karışmazsa!!Oy oy ..
biz mi son zamanlarda iyice hassaslasiyoruz yoksa bu kv kpler son zamanda iyice anlayissizlasiyor ..
Nego benim esimde erkek doktor konusunda cok hassasti. Hatta sirf bu yuzden ozelde dogum yapiyorum diyebilirim . Ama bu kadar az kalmisken insallah cozersiniz. Ama bi baba olarak kayinpederden biraz daha oglunun iradesine saygi gostermesini beklemek haksizlik olmaz galiba. Bir adim geride durmayi ogrenmeleri gerek .. hala bizim aile oldugumuzu kabullenemiyorlar.
Yani esinin seni anlamasi için affedersin ama kotu bisey mi yasamaniz lazim yaz.ben olsam hic umrumda olmaz valla giderim istediğim doktora,ama bana gore konuşmak kolay işte yaşamayan bilemez canim anlayamaz.bize gore konuşmak kolay ama dediğim gibi içinin rahat etmediği biseyi yapma sörf onlar istiyor diye.yani ben sinirimden sörf onlara inat bile giderdim devlete gorurler ozaman el mi yaman beyni yaman
aynen insan utanır sanane be adam aklıma geldikçe deli oluyorum adam direkt dr u soruyor ya!!!eflalim kusura bakma da senin bu kayınpederine gıcık oluyorum gelininin kadın dpoğum doktoruna karışmak ne demek yaaaa hakikatten çok gıcıkmış ben olsam sinir krizleri geçirirdim sen yine iyi dayanıyorsun
canım o kızını okutmama kısmını kp söylüycem zaten içimde kaldı çünkü!C
Tatlim aslinda diyecegini demissin bana bisey olursa diye. Inanamiorum bu zamanda. Hem kizlarininokutmaz hem kadin dr isterler. Afaedersin ama cok sinirlendim. Insanin fikri neyse zikri odur ne yani dr sana baska gozle mi bakicak? Bence kvnle konus once. Sen de kadinsin beni anlarsin gbi cumlelerle giris yap. Oglunla konussun. Yada direk kocanla konus. Dogum esini bile ilgilendirmez aslinda doktorla senin aranda hamngi doktorla iyiysen onla yapmalisin dogumu. Zaten canin burnunda bide kadin erkek iliskisimi mi dusuncen de kadin dr dio. Kendine bisey olsa illa erkek doktor mu istio anlamadim. Bu okdr ozel bisey ki dogum ya dogum boru degil! Ya da gozunu karartacaksin gemileri yakmak ugruna da olsa kp karsisina cikip konuscaksin canim. Allah yarfimcin oldun canim. Uzulme aglama kararini sen ver ve uygula. Annesin sen ya !
ya canım inan ben kendim de erkek dr a gitmeyi tercih etmiyordum kaldı ki alttan muayene de olmadım gittiğim sürede ben kendim rahat edemiyordum ama bu dr süper ben bu yaşıma kadar bu kadar ilgili hem de devlette çalışan bir dr görmedim ki ömrüm hastanelerde geçti benim, bilgi vermek için arıyoruz benimde aklım sizdeydi diyor, özeldekine gitsek yarın tek böbrek durumunu bile hatırlamaz pc de bakar okur öyle konuşur! Şu durumda erkeği kadını benim umrumda değil eşiminde olmaması lazımdı öyleydi de aklı verenleri Allah'a havale ediyorum!Nego canım yeni okudum sinir oldum senin durumunu düşünemiyorum artık yanii..hem bir kayınpederin gelininin doktoruna karışması kadar saçma bir şey varmı yaa.Allahım yani tamam dinimizce zorunlu kalınırsa deniliyor ama diger bayan seni anlamıyorsa psikolojik olarak rahatsız oluyorsan ne anladım o doktordan ben.Hem zaten insan kendini anlayabileni zor buluyor doktor olarak. Sen canını sıkma nasıl rahat hissediyorsan onu seç agrıyı, sıkıntıyı ,telaşı, yavrun için endişeyi sen yaşa eeeee yok efendim doktor kadındı erkekti falandı filandı...ne lüzumsuzluk..Benim doktorumda erkek 10 yıldır aynı doktor üstelik yabancı...bana soruyorlardı doktorun kim diye söyleyince aaaa erkekmi dediler evet neden dedim! Ben 10 yıldır yurtdışında yaşıyorum ilk gedigimde derdimi anlatamıyordum bu doktor bana yardımcı oldu şimdi gayet iyi anlaşıyorum.Müslümanlara saygılı bir o kadar kibar kontrolde o kadar hızlıki sırf hastası utanmasın diye.O onların işi yani sonuçta onlar o gözle bakmıyorlar insana.Kp in nerden anlayacak bunu ama.sen rahat ol istedigini seç..:)
Sağol canım söyle tabi tavsiyelerinizi ihtiyacım var zaten, şu an ki ruh halimle eşime karşı alttan alacak durumum yok çok kırgın ve üzgünümeflalcim, bence başkaları yüzünden eşinle aranı bozma, eşin hata yapıyor olabilir, evet hamilesin, duygusalız, stresliyiz, ama her insan hata yapabilir, hiç birimiz dört dörtlük değiliz, bu yüzden cocukların ve yuvanın huzuru için eşinle tartışma, bak ne güzel aranız düzelmiş, sana hediye almış, adam düşüncek yaptıklarımın hiç bir manası yok mu diye.
Ben olsam direk kp ile konuşurdum, stresli bir dönemden geçtiğini anlat, eşinle halletmeniz gereken konulara başkalarını karıştırmayacağını söyle, eğer böyle yaparlarsa olan bizim evliliğimize olacak de, torunlarının annesi olduğunu, eşine onlara hizmet ettiğini üzerlerinde hakkın olduğunu söyle, bazı şeyler senin isteğin doğrultusunda olmalı bunu kabullensin.
Eşine karşıda geri adım at, yine kendini hislerini yaşadıklarını sakince anlatıp, böyle şeylerin huzurunuzu bozmasını istemediğini söyle.
Şöyle yap böyle yap dedim, tabiki kendi fikrim canım, ben olsaydım böyle yapardım, sen kend,n en doğrusu hangisiyse ölçüp tartıp karar vermelisin. Hamile bi kadını böyle üzüp yıpratmak günah ya, Allah akıl versin
aynen canım aynen inada gidicem doğurucam onun çevresine de bunu yayıcam!!!özeldeki dünyanın en süper doktoru olsa bile, ben kp nin bu tavrına karşı inadımdan gidip tersini yapardım
canım ellerine sağlık hepsi güzel olmuş bu şekilde karışık yap benceHanmlarr bakınn.. Biraz fikirlerinize ihtiyacım var.. Kurabıyelerımı pısırdım,, bıkac tane yaptım deneme amaçlı resımlerını gosterecegım.. Yalnz zıbınla önlüğe değişik sekiller kafamda kuramadım artık benm beynimin pilim bitti sanırım
sağol canımne kadar lüzumsuz insanlar var ya.utanmadan karistigi konuya bak yani kb.canim sende canini cok skma nasl istiyorsan öle yap
Offf eflalim off dinden imandan yapmıyor bu adam pisliğinden yapıyor valla adam tutup döndürelim bu herifi daha ağzını açamasın sinir etti beni.. Ya biz kendi kayınvalidemizin yanında emzirirken rahat olamıyoruz da elâlemin adamına bacak açarken mi rahat olacağız ona mı düşmüş düşünmesi... Kocana bir şey diyemiyorum benimki de aynı anası babası erkek Kardeşinin sözü dışına çıkmaz herşeyimize karışırlar Allah a havale et elinden bir şey geliyorsa da yap Gücün yettiğince mazlum sanıp üstüne çıkmasınlar...
Benim eşim de bana bu sene çok açıldık masrafa dikkat et diyor abisi uyarmış lan hıyarto bi Yıldır yatıyorum lcw den iki Eşofman dışında masrafım yok :)) yemek desen 9 aydır çıkarıyorum dışarı gezemitorum senin doktorun bile Prof. Oluyor hep masraflı diyor onalrdan Lafı duymuş bana getiriyor...
Rüyalarımda bile kaynanam kocamın elinden tutuyor çocuk gibi evine geri götürüyor :))) adamın gıkı çıkmıyor.. Be diyeyim bilmiyorum benim ailemin de sesi çıkmaz ama senin annen cırlasın ya da sen cırla bunlara.. Hangi dilden anlıyorlarsa... Ben doğurur gelirim eve de... Alala yaa..
Canım ara söyle ne zaman geliyorsunuz de anne sıkıntı olur evde duramıyorum rahat bebrk doğunca gelin de...
Canım hiç korkma kv de hasta bakmaya niyetli değildir he taşınırız de sonra Bebeğin düzeni bozulur o bu şu yaparsın. Benim eşim de annem gelsin bizde Kalsın sana bakar diyor tamam dedim asla gelmeyeceğini biliyorum gelir de oturmay gelir :)) hamilelikten önce günde iki kez arardı rapor alırdı hamileliğim köyü geçiyor diye korktu herhalde başına Kalıtım diye ne aradı ne sordu..
Aman bugün çok sinirliyim büyün kötü niyetlileri ailaha havale ediyorum hamile kadınlarla Can'ı burnundalarla uğraşıyorlar sinirden midem ağzımda..
Eflalim Rabbim yardımcın olsun üstesinden gelirsin inş, bu hödüğün yaptıkları yanına kar kalmaz, sen galip çıkarsın inş y Fettah Çek bol bol
Üşütünce oluyor canım önüme Bıçak saplanır iğne batar gibi ağrı... Rahim de kasılıyor doğuma hazırlanıyor üşütünce de şiddetleniyor işte.. Geçmiş olsun...
Kızlar tarıfım cook basıt benmm..mhatta anlatmadan link verim bu ablam sagolsun hep guzel oldular her yapısımda.. Cok guzel anlatıyor zaten..cok basitt.
canım çok sevindim bir oh demiştirsin şükür düzelmiş suyu
sağol canım benim şu an bir şey düşünemiyorum kafam durdu
çok haklısın canım kp geri durmaz çatlar orta yerinden karışmazsa!!
canım zaten bu gidişle iş inada binecek ve ben eşimle küs bir şekilde istediğim doğumu yapıcam madem ben onun umrunda değilim bu saatden sonra o da benim umrumda değil
aynen insan utanır sanane be adam aklıma geldikçe deli oluyorum adam direkt dr u soruyor ya!!!
canım o kızını okutmama kısmını kp söylüycem zaten içimde kaldı çünkü!
Bugün kafam durdu yarın inşaallah sakin kafayla düşünücem sağol canım
ya canım inan ben kendim de erkek dr a gitmeyi tercih etmiyordum kaldı ki alttan muayene de olmadım gittiğim sürede ben kendim rahat edemiyordum ama bu dr süper ben bu yaşıma kadar bu kadar ilgili hem de devlette çalışan bir dr görmedim ki ömrüm hastanelerde geçti benim, bilgi vermek için arıyoruz benimde aklım sizdeydi diyor, özeldekine gitsek yarın tek böbrek durumunu bile hatırlamaz pc de bakar okur öyle konuşur! Şu durumda erkeği kadını benim umrumda değil eşiminde olmaması lazımdı öyleydi de aklı verenleri Allah'a havale ediyorum!
Sağol canım söyle tabi tavsiyelerinizi ihtiyacım var zaten, şu an ki ruh halimle eşime karşı alttan alacak durumum yok çok kırgın ve üzgünümyarın ola hayrola
aynen canım aynen inada gidicem doğurucam onun çevresine de bunu yayıcam!!!
canım ellerine sağlık hepsi güzel olmuş bu şekilde karışık yap bence
sağol canım
canım yaşayan anlar dedikleri bu işte anlıyorsun benine acı ya koskoca adamlar ana baba sözünden çıkmıyorlar
bu gidişle gerçekten annemgile söylüycem ablamgile desem ablamgil zaten kinli açarlar ağızlarını çok fena olur
anne babama ilgisizler diye kızıyorum ama bu böbrek işinde sürekli aradılar ne yaptınız diye babam duysa bu dengesiz adamın düşüncesini parlar bu halde onu mu düşünüyor diye!
Canm pasta malz satan yerler var, oralardan bulabılırsın anca..diğer yerlerde kırabıye kalıpları hep klasik kalp ayıcık agac falanzaten kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum daha var gibi geliyor
dedğin gibi üşütmeden oldu tüm bunlar canım
ayyyy bende yapmak istiyorum yaaa bunlardaaan eve gelenlerde bunlardan veririm hediye amaçlıçok ciciler ne kadar dayanır peki bunlar canım
migrosta şeker hamuru vardı görmüştüm alırım onuda hazır
ama kurabiye kalıbı bebekli nerden buluruz ki
sen nerden aldın bu kalıpları canm
zaten kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum daha var gibi geliyor
dedğin gibi üşütmeden oldu tüm bunlar canım
ayyyy bende yapmak istiyorum yaaa bunlardaaan eve gelenlerde bunlardan veririm hediye amaçlıçok ciciler ne kadar dayanır peki bunlar canım
migrosta şeker hamuru vardı görmüştüm alırım onuda hazır
ama kurabiye kalıbı bebekli nerden buluruz ki
sen nerden aldın bu kalıpları canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?