aaaaaa ankarada mısınnn canım kahveci hacıbabaya gidicem elvankenttecanım 35ten sonra nst ols aıyı olur ama dr un bılır keske arayp sorsan hıc gırmedm dye kafasımı karısık acaba catı muayenesı alttan muayene vajınaya bakacak ıns jhersey gonlunce olur
bak bak bana soylemıyor nereye gıdecegnı ben gelırım dıye mı korktun canım ankaradaym ya :)
ben tavrımıda koyuyom yüzlerine bakmıyom geldiklerinde gene geliyorlar
36. Hafta muayenesi oluyor canım. Gebeligin boyunca toplamda 3 muayene.36. Hafta sonuncusu.İlaç Mümessiliyim ben.Ocaklara çalışıyorum da ordan biliyorum hemşire lerden. Senin gebe takibini ayrıyetten onlar da yapmak zorunda.yoksa ceza kesiliyorSağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
Aynı sey bende de varr. Ama benm doktorum olabılır dedı, birde senin bebegın bayagı uzun ondan da daha cok yasarsın demıstı bana.
Canm pasta malz satan yerler var, oralardan bulabılırsın anca..diğer yerlerde kırabıye kalıpları hep klasik kalp ayıcık agac falan
Bıde artık gunumuz yaklastı, cabucak bayatlamaz yapar hemen posetlersen dıye dusunuyorum. Cunku kızımın d gunun de de on on bes gun oncesınden yapmıstım. Ayrıca verdıklerınde yemeyıversınlerr hatıra yapıyoruz onlarıı
Bu seker hamurlu kurabiyeye cok heves ettim ben ya, inşallah becerebilirim ziyan etmem malzemeleri :)
Direk arayıp ne zaman geliyorsunuz dersem davet ediyorum gibi algılarlarOfff eflalim off dinden imandan yapmıyor bu adam pisliğinden yapıyor valla adam tutup döndürelim bu herifi daha ağzını açamasın sinir etti beni.. Ya biz kendi kayınvalidemizin yanında emzirirken rahat olamıyoruz da elâlemin adamına bacak açarken mi rahat olacağız ona mı düşmüş düşünmesi... Kocana bir şey diyemiyorum benimki de aynı anası babası erkek Kardeşinin sözü dışına çıkmaz herşeyimize karışırlar Allah a havale et elinden bir şey geliyorsa da yap Gücün yettiğince mazlum sanıp üstüne çıkmasınlar...
Benim eşim de bana bu sene çok açıldık masrafa dikkat et diyor abisi uyarmış lan hıyarto bi Yıldır yatıyorum lcw den iki Eşofman dışında masrafım yok :)) yemek desen 9 aydır çıkarıyorum dışarı gezemitorum senin doktorun bile Prof. Oluyor hep masraflı diyor onalrdan Lafı duymuş bana getiriyor...
Rüyalarımda bile kaynanam kocamın elinden tutuyor çocuk gibi evine geri götürüyor :))) adamın gıkı çıkmıyor.. Be diyeyim bilmiyorum benim ailemin de sesi çıkmaz ama senin annen cırlasın ya da sen cırla bunlara.. Hangi dilden anlıyorlarsa... Ben doğurur gelirim eve de... Alala yaa..
Canım ara söyle ne zaman geliyorsunuz de anne sıkıntı olur evde duramıyorum rahat bebrk doğunca gelin de...
Canım hiç korkma kv de hasta bakmaya niyetli değildir he taşınırız de sonra Bebeğin düzeni bozulur o bu şu yaparsın. Benim eşim de annem gelsin bizde Kalsın sana bakar diyor tamam dedim asla gelmeyeceğini biliyorum gelir de oturmay gelir :)) hamilelikten önce günde iki kez arardı rapor alırdı hamileliğim köyü geçiyor diye korktu herhalde başına Kalıtım diye ne aradı ne sordu..
Aman bugün çok sinirliyim büyün kötü niyetlileri ailaha havale ediyorum hamile kadınlarla Can'ı burnundalarla uğraşıyorlar sinirden midem ağzımda..
Eflalim Rabbim yardımcın olsun üstesinden gelirsin inş, bu hödüğün yaptıkları yanına kar kalmaz, sen galip çıkarsın inş y Fettah Çek bol bol
Bu ne saçmalık yaaBen geldim canım sıkkın olarak çooook bile sürdü eşimle aramdaki iyilik hali!! Şehir dışına çıkınca sizi çok özledim ben daha gitmem diye mesajlar atmıştı çocukları öp seni gelince ben öperim falançook duygulanmıştım çünkü artık biz yoktu hep oğlumuzla ilgili konuşuyorduk.. uzun zamandan sonra bu mesaj bile mutlu etmişti beni bana çanta almış ordan hediye ki söylemeden bir şey almazdı hiç
Bugün devlette ki erkek dr a gidecektik söyledim niye gidiyoruz dedi ee dedim anestezici bakacak bugün öyle demişti diye, karar verdik ya özelde yapacaksın ya dedi!!! Çıldırdım şakamısın sen diye, sinirden ağladım niye böyle yapıyorsun sen konuştuk ya tamam dedin ya babanla konuşunca döndü yine fikrin yeter artık koskoca adamsın babanı ne ilgilendiriyor bu durum dedim ne!! Ne ayıp ya böyle bir konuya karışamaz baban dedim benim ailem karışıyormu dedim, ablana çabaladı gitti 30 tane adamın izlediği bir doğuma girdi ablan sayesinde dedim! Eltime çabaladı doğumu erkek dr yaptırdı dedim( dikişlerini erkek dr atmış yeni öğrendim) senin baban çabalamasın yeter dedim, o kadar bayan dr istiyorsa niye kardeşini okutmadı istemeyi biliyor dedimBabamla ilgisi yok sen nerden çıkarıyorsun diyor çıldırıcam inanın özele razı olacağım varsada ona inat gidip devlette yapıp 6 kişilik odalarda yatıcam babasının ağzından konuşuyor yok işte gerekmedikçe erkek dr olmazmış, yeter dedim bundan gerekli hal mi var ben ameliyata giriyorum farkındamısın dedim benim rahat olmam lazım özelde ki kadından iyi elektrik alamıyorum ben dedim, biz bebeğimizin böbreğinin derdindeyken senin baban erkek dr derdinde çıldırıcam artık bu kadarına dedim!! Sana daha bir şey demiyorum bu konuda bana bir şey olursa bütün sorumlusu sensin, hamile kalmakta doğumda bana lüks oldu dedim
Akıl verin bana o adam yüzünden eşimle kötü olduğuma mı yanayım yoksa eşimin hala çocuk gibi etkisinde kalıp inkar etmesine mi, 15 gün kaldı ya benim doğumuma 15 günbelki daha erken
Kv me de diyicem kocan muradına ersin amacına ulaştı diye, sakın emiri görmeyede gelmesin yüzünü görmek istemiyorum diyicem...
Ben ne yapayım şimdi gidip şu adamı boğasım var
ayy benimkide uzun herhalde fl 7.61 miş maşallah baktım şimdi
ondan da olabilir o zaman
ayy sorma yaa ama baktım pahalı ama orada neyse şekili ben yaparım yuvarlak falan yapıp göz falan yaparım artık
bi bakıyım bulamazsam
ev de de var da hatırlamıyorum nasıldı o kalıplar onlarada bakıyım bir
bende ettim de hangi ara yapacağız acabaen erken haftaya cuma akşamı boşum ben cumartesine kadar doluyum bakalım artık hayırlısı olsun doğurmazsam ogüne kadar çok yapmak isterim
Ben mikserin hamur karıştırma ucunu taktım öyle karıştırdım hiç elim batmadı bu da benden tavsiye olsun :)Kızlar tarıfım cook basıt benmm..mhatta anlatmadan link verim bu ablam sagolsun hep guzel oldular her yapısımda.. Cok guzel anlatıyor zaten..cok basitt.
Canim diğer aldığın kremlerle aynı anda mi kullandin acaba? Bende o kadar fazla yanma olmadı. Yada çok mu yara. Mesela dokunurken bile acı duyuyor musun?
Ben şeker hamurunu falan bu siteden almayı düşünüyorum. Çok site var böyle satan. http://www.sweetsorcery.com.tr/Kurabiye-Kaliplari-24zaten kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum daha var gibi geliyor
dedğin gibi üşütmeden oldu tüm bunlar canım
ayyyy bende yapmak istiyorum yaaa bunlardaaan eve gelenlerde bunlardan veririm hediye amaçlıçok ciciler ne kadar dayanır peki bunlar canım
migrosta şeker hamuru vardı görmüştüm alırım onuda hazır
ama kurabiye kalıbı bebekli nerden buluruz ki
sen nerden aldın bu kalıpları canm
çok teşekkür ederim Girlboymom ben arayayım dr u o haldecanım 35ten sonra nst ols aıyı olur ama dr un bılır keske arayp sorsan hıc gırmedm dye kafasımı karısık acaba catı muayenesı alttan muayene vajınaya bakacak ıns jhersey gonlunce olur
inan heyecandan duymadım desem :) dru arayacam teşekkür ederimCnm kafa olcusu ne kadarmis benimki 35 haftada 9.5 oldu
Evet canm olablır. Benım kızım suanda 52 cm mis..masallah subhanallahh..
Evet kalıplar pahalılar maalesef
Bırde canm ben sızi uyarımm.. Ben 100 tane kurabıye yı toplamda yarım saatte pisirdim amaa bi tane kurabıyeyı suslemesı kaplaması 15 dk nı alıyo valla. Haberiniz olsnn..
Ben mikserin hamur karıştırma ucunu taktım öyle karıştırdım hiç elim batmadı bu da benden tavsiye olsun :)
Ben şeker hamurunu falan bu siteden almayı düşünüyorum. Çok site var böyle satan. http://www.sweetsorcery.com.tr/Kurabiye-Kaliplari-24
Şeker hamuru ne kadar kullandın kurabiyeler için toplam? 200 gr lık paketler mesela bi beyaz bi pembe alsam toplam 400 gr kaç kurabiye kaplar:)Tarıfte 3,5 su bard dıyor ama 3 su bardagı un yetıyor kızlar.. Birde kalıplardan cıkarıp pişirecekken resmde gormussunuzdur, kurdanla uzerıne bıkac tane delık acarsanız kabarmaz. Otekı turlu ortası yumurta gıbı kabarmıstı ben ılk yaptıgımda bılgnız olsn..
Ne oldu ki canım? Bu kadar kurabiye muhabbetinden sonra kurabiye yap iyi gelir:)ayy off poof püüüf çok sıkıcı yaa bu akşam ağlamk istemiyorm ama yaşlar akıyor duşa giriyim ben en iysi
şuan yemek yemek bile mutlu edemez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?