2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aaaaaa ankarada mısınnn canım kahveci hacıbabaya gidicem elvankentte gel valla beklerim

Yahu EFLALİM bn bu kp dirini hiç anlamıyorum.. Yahu ona ne.. Bu ne densizlîk.. Ya torununm sah salim dogsunda gerisi önmli degil niye demiyo diyeniyo... Tmm anlıyorum hassasıyeti ama sen daha bi kaç gün öncesine kadar bi travmadan cıktın nerdeyse... Hmn nasıl unuttular...
İlla mecbur bu olmak gerekiyo... Allahım ya cok sinirlendim.. Hele ana babasının agzıyla iş yapan eslere cok gıcık oluyorum....anne karar vermîşken sana bana ona buna bişi yemek düşer bu ne ya...
Arkadas cocuk dogurucaz memleket meselesi yaptılar

Sağlık ocağından aradılar kontrole gel diye. Siz de gidiyormusunuz kızlar?
36. Hafta muayenesi oluyor canım. Gebeligin boyunca toplamda 3 muayene.36. Hafta sonuncusu.İlaç Mümessiliyim ben.Ocaklara çalışıyorum da ordan biliyorum hemşire lerden. Senin gebe takibini ayrıyetten onlar da yapmak zorunda.yoksa ceza kesiliyor

Aynı sey bende de varr. Ama benm doktorum olabılır dedı, birde senin bebegın bayagı uzun ondan da daha cok yasarsın demıstı bana.

ayy benimkide uzun herhalde fl 7.61 miş maşallah baktım şimdi
ondan da olabilir o zaman

ayy sorma yaa ama baktım pahalı ama orada neyse şekili ben yaparım yuvarlak falan yapıp göz falan yaparım artık
bi bakıyım bulamazsam
ev de de var da hatırlamıyorum nasıldı o kalıplar onlarada bakıyım bir

Bu seker hamurlu kurabiyeye cok heves ettim ben ya, inşallah becerebilirim ziyan etmem malzemeleri :)

bende ettim de hangi ara yapacağız acaba en erken haftaya cuma akşamı boşum ben cumartesine kadar doluyum bakalım artık hayırlısı olsun doğurmazsam ogüne kadar çok yapmak isterim

Direk arayıp ne zaman geliyorsunuz dersem davet ediyorum gibi algılarlar Bakalım doğru mu anladım ondan da emin değilim gelirlerse de kusura bakmasınlar kendimi bile çekemiyorum bu ara yatar kalkarım , tek kv olsa iyi de insan çekiniyor işte öbür türlü

Bu ne saçmalık yaa ben burda çıldırdım canım ya.kpnin karışması da bi enteresan zaten ya.Allahım akıl fikir versin bu adama.Sen kime gitmek istiyorsan nerde doğurmak istiyorsan orda doğur canım. Eşine de bakma sonra barışırsınız.Şu an senin ve bebeğinin sağlıklı bir şekilde şu doğum olayını atlatmasi önemli.

Evet canm olablır. Benım kızım suanda 52 cm mis..masallah subhanallahh..

Evet kalıplar pahalılar maalesef

Bırde canm ben sızi uyarımm.. Ben 100 tane kurabıye yı toplamda yarım saatte pisirdim amaa bi tane kurabıyeyı suslemesı kaplaması 15 dk nı alıyo valla. Haberiniz olsnn..

@eflalim senı gaza getırmek gıbı olmasın amaa aynı sey bana olsaydı, sen gıt dogur orda o zaman derdım kmseyıdee yanıma almadan dogumumu yapardım herhalde.. Kayınpeder karısırmıymıs boyle seye ya ılkd efa duyuyorumm..

Ben şeker hamurunu falan bu siteden almayı düşünüyorum. Çok site var böyle satan. http://www.sweetsorcery.com.tr/Kurabiye-Kaliplari-24

Bu seker hamurlu kurabiyeye cok heves ettim ben ya, inşallah becerebilirim ziyan etmem malzemeleri :)
Ben bugün kurabiyeyi denedim U ummunsal arkadaşın tarifiyle çok güzel oldu. Bi deneme yapmakta fayda var istersen önce kurabiyesini dene yapmayı sonra şeker hamurlu da yaparsın.

oh maşallah

Ben mikserin hamur karıştırma ucunu taktım öyle karıştırdım hiç elim batmadı bu da benden tavsiye olsun :)

Ben şeker hamurunu falan bu siteden almayı düşünüyorum. Çok site var böyle satan. http://www.sweetsorcery.com.tr/Kurabiye-Kaliplari-24

saol canım burda dahaiyi fiyatlar

Şeker hamuru ne kadar kullandın kurabiyeler için toplam? 200 gr lık paketler mesela bi beyaz bi pembe alsam toplam 400 gr kaç kurabiye kaplar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…